עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי בעיה קלה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תוכלו לעזור. רכשתי מסך Asus (חדש מהאריזה) דגם PG279Q וחיברתי אותו לכרטיס המסך באמצעות כבל ה.displayport המסך פעיל והחיבור מזוהה בזמן תצוגת מערכת ההפעלה win10 64bit. אך כאשר אני לוחץ על ריסט, בזמן האתחול מוצגת לי הודעה Display Port No Signal. יש לציין שהמסך הינו מסך שני ושני המסכים מחוברים לכרטיס המסך gtx1080, האחד DELL ע"י חיבור dvi והשני, ASUS ע"י הdisplay port. כאמור, אני משתמש במערכת הפעלה win 10 64 bit וזהו המפרט של המחשב שלי שנקנה לפני כשנה: מעבד: Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: …

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hadarK,

ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb

7. Started by Peter Rabbit,

בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by taltola,

מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?

9. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

10. Started by ynets14,

היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)

11. Started by מוטי קובלנץ,

שלום למומחים. לפני זמן מה התחברתי לסלקום טי וי, עבור הטלווזיה ועבור גלישה במחשב נייח ביתי. ולהלן שתי תופעות שלא יבלתי עליהן תשוות מספקות: הראשונה - במחשב הביתי אינני יכול להגביר את הקול מאחר והגעתי ל100% ברמקולים וזה עדיין חלש, שאני צריך להתקרב למסך כדי לשמוע סביר. השניה - עבור ערוצי ישראל מחובר קולט עידן פלוס. הטכנאי שחיבר אותי כיוון את המכשיר ל100% קליטה וזה מצוין אבל גם כאן הקול חלש אפילו שאני במקס' של הטלויזיה, אבל כשאני עובר לסרטים אני צריך להחליש ב30% לנורמלי עבורי. ניהלתי מו"מ עם סלקום ועם כאן ולא הצלחתי להתגבר על זה. למישהוא יש רעיון או ידע לפתרון? מוטי קובלנץ כפר ורדים 0524280570

12. DELL VOSTRO 2520 עם I3 דור שני ו4 גיגה ראם, הוספתי 4 גיגה ראם זהה לחלוטין, החלפתי כונן לSSD EVO 850 שהתפנה לי, התקנתי וינדוס חדש, והמחשב נשאר עגלה. אפשר עזרה עם זה? תודה רבה!!

13. כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ilanb0,

מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?

15. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. היי מחשב נייד,וינדוס 10 במעבר בין כרטיסיות באינטרנט המסך מחשיך ואין אפשרות להמשיך בפעולה ורק לאחר ניסיונות חוזרים ניתן לסיים את הפעולה . מה יכולה להיות הבעיה?חומרה?תוכנה? תודה מראש אהוד

17. שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:

18. אורח משה
    Started by אורח משה,

שלום. אנחנו נתקלים בימים האחרונים בבעיית התחברות של מכשירי אנדרואיד אל הרש הביתית - המכשיר מזהה את הראוטר אך לא מצליח לקבל ממנו כתובת IP. מבנה הרשת: קיר -> מודם הוט -> סוויטש, וממנו פיצולים אל: 1. מחשב PC 2. ראוטר אלחוטי TPLINK - מודל TL-WR841HP במקביל יש באותו הרשת קופסת MI_BOX. כאשר מנסים להתחבר מהמכשירים הניידים לראוטר, הם מצליחים לזהות את הראוטר אך לא מצליחים לקבל כתובות IP ולהתחבר אליו. באופן מוזר, באותו הזמן, קופסת ה MIBOX מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ולבצע גלישה ברשת. עוד אציין כי כבל הרשת נכנס לראוטר בכניסה צהובה (ולא הכחולה הרשמית) מאחר ובעבר שמנו לב שאם אנחנו מחברים את הראוטר בין המחשב…

19. שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום לכולם, עשיתי ריסטארט למערכת המחשב והשתנה מבלי אישורי לWINDOWS 10 מWIMDOWS 7. התקנתי את המדפסת (hp deskjet f2483) וכשרציתי להדפיס נחסמתי מכיוון ששירות ההדפסה ברקע אינו עובד. ניסיתי להחזיר מחדש לWIMDOWS 7 דרך השיחזור ולאחר שעשיתי את כל התהליך המחשב נפתח שוב בWINDOWS 10. לאחר מכן נכנסתי לSERVICES ושיניתי בPRINT SPOOLER לSTART, כשאני תותנת הוראה מחודשת להדפסה קופצת לי שוב הערה שההדפסה ברקע אינה עובדת, אני נגשת שוב לPRINT SPOOLER ורואה שזה חזר פעם נוספת לSTPO, ככה בכל ניסיון הדפסה. מה ניתן לעשות?? מה ניתן לעחחח

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Almog Cohen,

שלום, לאחר החלפת כרטיס מסך במחשב שלי, המסך מציג רק מסך שחור. מפרט: Intel i5 2500k Nvidia GTX 970 Corsair vx650 עד לפני החלפת הכרטיס, הכל עבד תקין, הכרטיס הקודם היה Nvidia GTX 650ti. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן למחשב, אך עדיין אותו הדבר. המסך מציג את אותו הדבר, מסך שחור. ניסיתי לאפס את הביוס - אותו הדבר. ניסיתי להחליף ספק כוח שהיה לי בבית seasonic m520, אך אותו הדבר. הכרטיס המסך ''החדש'' היה במחשב שלי והיה תקין לפני החלפה. למישהו יש עוד רעיונות חדשים? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אוקי אז ברשותי ווינדוס 10 64 ביט מחשב נייד דפדפן מוזילה הכי עדכנתי 57 גירסה ועד היום הכל היה בסדר כשאני היתי נכנס לאתר גוגל לא היה נפתח לי החיפוש של האתר עצמו אוטומטתי עם הכניסה לאתר והיום הבוקר אני מדליק את המחשב נכנס לאינטרנט שזה הדף הבית אצלי ואז הבעייה החלה לקרות יש לציין שלא ביצעתי שום דבר במחשב אתמול שום דבר לא הורדתי לא התקנתי לא שיניתי לא נגעתי בכלום אני לא גולש לאתרים לא אמינים רק אתרים ישראלים יוטיוב נענע וכה' מישהו יודעים אך מבטלים את הפתיחה של החיפוש האתר עצמו? אני צילמתי תמונה להמחשה שתדעו מה נפתח לי ורק אם אני לוחץ עם העכבר על מקום ריק אז זה נסגר ושוב נפתח אם אני עושה רענון לאתר

23. יש לי מעבד I5 8400 עם לוח אם Z370P והזכרון הוא של GSKILL, אם אני נכנס לביוס ואשנה שיעבוד על 3000 זה יכול לגרום נזק לחומרה?

24. Started by Alexkmr,

איך אני מאתר מה הבעיה?

25. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.