תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת מה הטמפ' התקינה של מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח בזמן מנוחה? ובזמן מאמץ? למה בכונן קשיח אחד יש קטגוריה Assebly ובשני יש גם אותו וגם Air flow? מה אומרת בעצם כל אחת והאם זה תקין? ולמה המעבד מחולק ל- Core#0 ו- Core#1? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. חלק מהמשחקים נתקעים כאשר אני מזיז/מכוון את העכבר למעלה למטה ימינה שמאלה לא משנה לאן רואים תקיעות כאלה 'פריזים' זה קרה לי ב, Battlefield 3 וגם Medal Of Honor Warfighter. לא רואה שום סיבה שזה יקרה המפרט שלי: i5 3570K 3.4mhz p8p67 660gtx OC 2g - חדש מהיום 2x4 gskill ripjaws x 1600 (פועלים על 1600 עם XMP) TAGAN 700w לאחי יש מערכת I7 עם 260GTX וזה לא קורה... יש למישהו מושג למה? הכרטיס מסך נקנה היום אין לי מושג למה זה קורה (זה קרה גם עם כרטיס מסך קודם 6850 ומערכת i5 2400) תעזרו בבקשה תודה שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במחשב של אבא של בת הזוג שלי, יש מסך כחול בעליה של הווינדוס (XP PRO). הבעיה התחילה כשאבא שלה כיבה את המחשב (יותר כמו הדליק אותו, כנראה...). כנראה שמוגדר לו במחשב לעשות BOOT כשהוא מקבל מסך כחול, אז אני לא כל כך מצליח לקרוא מה ההודעה אז ניסיתי לעלות בSafe mode או לשחזר הגדרות אחרונות וגורנישט - לא עוזר כלום - המחשב לא עולה. ניסיתי לנתק כל חלק חומרתי שניתן מתוך המחשב (נשארתי רק עם לוח, מעבד וזכרון - הכרטיס מסך OB), ואפילו ניסיתי להחליף מיקום של הסלוט של זכרון וזה לא עזר. אחרי זה ניסיתי להעלות את ההתקנה של ווינדוס מדיסק, לא עובד - מיד אחרי שהוא מתחיל להיטען המחשב עושה בוט. ניסיתי אותו הדבר אפילו בלי הרד דיסק ועדיין לא נטענת ההתקנה של הווינדוס. בשלב הזה שלחנו את המחשב למע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Compaq והבעיה זה ברוב החכמה שלי שברתי את המסך :'( עכשיו ההצעה הכי זולה שהציעו לי בשביל מסך היא 2000 ש"ח!!!! ושאני אומר שהמסך שבור אני ממש מתכוון לזה. זה כמו זכוכית שבורה ככה הוא נראה. החלקים הפנימיים לא פגועים רק המסך עצמו. איך אני יכול לסדר איכשהו? מישהו יכול לסדר לי במחיר זול יותר? בערב אני אוסיף תמונות...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נדפק (אני כותב ממחשב אחר), שום תיקייה ותוכנה לא עולות לי... עשיתי סריקה עם NORTON והוא לא מצא שום דבר... עזרה בבקשה... :'( :'( :'(
-
יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרתכם: יש לי WD 800jb כמובן הדגם התותחי עם 8 מגה קאש. לפני כמה זמן (כחודש) הוא התחיל לעבוד לאאאאאטט בצורה היסטרית. הרצתי HD Tach עליו וגיליתי שמ 50 מגה בשניה הוא ירד ל 14 (!!) מגה בשניה. רצתי לבדוק אם הוא על PIO מוד וגיליתי משהו חדש: MULTI WORD 2 מה זה ?!?!? איך נפתרים מזה וחוזרים לאולטרה DMA בחזרה. אנא עזרתכם הדחופה בתודה HF
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מתוצרת PNY gf4 4600ti לאחרונה כל משחק שדורש טיפה גרפיקה כבדה המסך נתקע או מקרטע בכבדות יש לי XP PRO ופנטיום 2.4 הבעיות התחילו רק לאחרונה למי יש רעיון איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק עם זה הגדרות או בעיית כרטיס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורואה איפה הוא מתעכב הרבה זמן ומה הסיבה העיקרית. הסיבה שיש פעמים שהעלית המחשב איטית להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק רוטט למחשב. עכשיו אני הצלחתי להפעיל את הרטט שבו. אבל אני לא יודע איך להפעיל את הרטט במשחקים.. איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מחשב נייד חדש של דל, INSPIRE 5537, וינדוס 8. עכשיו המערכת מבקשת ממני לעשות גיבוי יצרן בתוכנה של דל, עכשיו יש לי אפשרות להכניס USB או דיסקים, אני מעדיף USBף הכנסתי דיסק קשיח נייד שנחשב לUSB מן הסתם וזה לא קולט לי אותו כהתקן USB בגיבוי הזה, יש לזה פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני שנה וקצת. באמצע צפייה בסרט המחשב כבה ולא נדלק יותר. הספק מתח תקין (בדקתי אותו אל מול מחשב אחר), ניסיתי להוציא את הסוללה ולעבוד בלעדיה אך גם זה לא צלח. יש למישהו רעיון? להפעיל את האחריות כרגע לא יעזור מכוון שאני טס עוד שבוע ואני צריך אותו איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הרמקולים לא יודע אם זו ממש בעיה- הרמקולים האחוריים+הסנטר לא עובדים. טכנית הם כן עובדים אם אני מחבר אותם במקום הקידמיים או אפילו מנסה לשים שיר עם הפלפון ולא המחשב. בתוכנה של הכרטיס קול כיוונתי ל5.1 וזה גם לא עזר גם שאני עושה בדיקות קול בתוכנה של הכרטיס לא שומעים את האחוריים בקיצור איך אני מפעיל את כל המערכת? כמו שבסרטים הקולות רקע מאחורה הצליל מקדימה וכל זה... תודה לעזורים, מקווה שהבנתם מה אני רוצה ><
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב: כאשר הסרתי את ערכת השפה הרוסית של Microsoft .NET Framework 4.6.1 ע"י Revo Uninstaller במחשב של אימי, באמצע ההסרה הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 040517-34304-01.dmp Crash Time : 05/04/2017 07:27:55 Bug Check String : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Bug Check Code : 0x00000050 Parameter 1 : 0xffffffff Parameter 2 : 0x00000001 Parameter 3 : 0x83889b56 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : fltmgr.sys Caused By Address : fltmgr.sys+1de69 File Description : מנהל מסנני מערכת קבצים של Microsoft Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-