תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב גיימינג עם המעבד Ryzen5 3600x והמאורר שלו מאוד רועש איך אפשר להנמיך את מהירות המאורר דרך הביוס (asus).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמידיי פעם אני שומע קול כמו זימזום עמום ( כמו שריקה חלשה ועמומה ) לכמה שניות ואז זה נעלם . אני יכול לחיות עם זה אבל מעניין אותי האם משהו נוסף נתקל בתופעה כזו והאם זה יכול להעיד על איזשהי תקלה בחומרה ? P III 866 512MB Asus cuv4x -c Ati 9800 Pro ספק 300W אני חושב שג'נרי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. התחדשתי במחשב חדש ויש לי איתו בעיות בזכרונות אז ככה הלוח אם שלי P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600 הזכרונות שלי 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHz אז ככה בתוכנה 3dmrk06 הוא מראה לי שיש 6GB שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי 4GB ובמאפיינים של המחשב הוא מראה לי 4GB, יש לי ווינדוס 7 64 ביט . תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ינסה לנסח בקצרה את התקלה ומה ניסיתי לעשות קודם כל זה דיסק קשיח מסוג SEAGATE 500G כבל SATA, הארדדיסק נקנה לפני 4 חודשים. בבקשה לא לשלוח אותי לחנות, אני יודע שיש אחריות ואני יכול לקבל חדש, אני פתחתי הודעה כדי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה לבד, ויותר חשוב מזה לשמור את המידע, ביררתי עליות של שיחזור מידע וזה בנתיים לא רלוונטי בגלל המחיר. תודה לכל מי שנכנס לטרד הנ'ל וימשיך לקרוא את ההודעה. הדיסק הקשיח הוא קודם כל של חברה שלי, אז מה שהיא עשתה במחשב לפני, אין לי מושג , יכול להיות שהיא הורידה וירוס יכול להיות שהיא ניקתה את המחשב, פשוט כל האופציות פה פתוחות. שמדליקים את המחשב, המחשב נתקע בהודעה detecting IDE derivers שאני נכנס לביוס ומבטל את כל ה IDE , אני מקבל הודעה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב ספציפי חלק מהטקסט פשוט מופיע הפוך. במחשבים אחרים הכל תקין באותו מסמך. גם בהדפסה הטקסט יוצא הפוך, יש לציין שהותקנו כמה גרסאות של אופיס, ועד לפני יום היה במחשב ווינדוס 7 ובגלל שחשדתי בווינדוס המחשב עבר התקנה מחדש של וינדוס 10 אתמול אבל הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? מדובר ב OFFICE 2016 (גם 2013 עושה את אותה תופעה).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי נשמע רעש חזק מהמחשב (רעש חזק של משהו מסתובב ) בכל הדלקה. כאשר מערכת ההפעלה עולה הרעש החזק נפסק אבל כאשר מתחלים להפעיל תוכנות או לבצע פעולות במחשב לפעמים הרעש חוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח עם לוח אם של ASUS דגם A8N SLI DELUXE והוא דווקא במפרט סביר לשימושים שאני עושה איתו אך לאחרונה צצה בעיה פתאומית. לפעמים בעת הלדקת המחשב הוא עושה צפצופים ארוכים ולפי חיפוש קצר בגוגל מדובר בתקלה ב-RAM, גם הביוס ושום דבר לא עולה ולא נראה על המסך. הבעיה היא, שפעם זה קורה ופעם המחשב עולה תקין. יש לי 2 כרטיסים של DDR1 1GB ו-4 סלוטים בלוח אם, וניסיתי להחליף בין כל הסלוטים ושוב אותה בעיה- פעם תקין פעם לא. וגם ניסתי להשתמש בכרטיס 1, עדיין אותה בעיה. השאלה שלי היא, האם הבעיה היא בכרטיס הראם או האם היא בלוח אם? או בכלל ספק. אני חושב שהוא ג'נרי. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להגדיר את המחשב שלי על S3 על מנת להשאיר אותו בSLEEP במקום לעשות כיבוי מלא , השאלה שלי היא מה קורה במצב הזה של S3 הספק יכול להפגע מזה? יכול להיות שלסוגים שונים של זכרונות תהיה השפעה שונה על היציאה ממצב שינה בS3? מה קורה אם יש יותר מ2 התקני USB מחוברים ברגע שהמחשב בSLEEP זה יכול לפגוע? בבקשה תשובות מבוססות על עובדות תודה על העיצה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהווינדווס שלי עולה אז נפתח לי מן מסך פתיחה עם שם משתמש וסיסמא , עכשיו הקטע שלא עשיתי בכלל סיסמא , אז כל הזמן כשאני מדליק את המחשב ועולה לי המסך הזה אז אני לוחץ על : "אישור" , סתם כזה והוא מכניס אותי לווינדווס , עכשיו ניסיתי להיכנס לחשבונות משתמשים כדי לשנות את אופן הכניסה וזה העלה לי את ההודעה הזאת : (איך אני יכול להוריד את המסך כניסה שהכניסה לווינדווס תהיה אוטומטית? ) [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-