עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yaniv1306,

חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי לא יודע למה אולי משעמום אתמול הפעלתי את אופציית ה bitlocker על שני כוננים קשיחים מתוך שלושה שיש לי (הכונן של מערכת ההפעלה לא הוצפן). מאז שהכוננים הוצפנו אני לא יכול לגשת אליהם ומקבל הודעת שגיאה של "היישום לא נמצא" כמובן שאני גם לא יכול עכשיו לבטל את ההצפנה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, התבקשתי לעזור לחבר עם המחשב שלו שסובל לאחרונה מאיטיות מרובה. מדובר בלפטופ של דל (vostro A860) בן שלוש שנים בערך שעבד מצויין עד עכשיו. לאחרונה החל לעבוד ממש לאט, במיוחד בזמן העלייה. הרצתי כמה תוכנות לזיהוי וירוסים - הכל נקי. בדקתי את הזכרונות והדיסק הקשיח - תקינים. בדקתי את הtask manager - כאן יש משהו חשוד. בתחתית המסך מופיע שה-CPU רץ על 40-60 אחוזים אבל כל התהליכים ברשימה למעלה לא פעילים. כלומר משהו עובד על המעבד אבל הוא לא מופיע ברשימה ואני לא יודע מה זה! מה אפשר לעשות, מלבד להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי מחשב נייח, הוא בן כמה שנים אבל במצב סביר. היום ניסיתי להדליק אותו וקורה משו מוזר, נדלקת הנורה האדומה לחצי שנייה ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי לנתק מהחשמל ולנסות שוב וזה שוב קרה.. פתחתי את המחשב, בדקתי חיבורים, נראה לי שהכל בסדר, אבל שמתי לב שכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב אז בפעם הראשונה שאני מנסה להדליק, המאורר של המעבד מתחיל להסתובב לשנייה בערך ואז נכבה, ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים וזה... הייתה פעם אחת שהיה נראה שהמחשב נדלק אבל לא ראו כלום במסך ואז כשניסיתי לכבות ולהדליק מחדש שוב התחילה אותה בעייה.. למישו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoniby,

שלום, יש לי WIN98SEC ושני כרטיסי רשת, אחד לרשת הביתית והשני לADSL כרטיס הרשת- Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס האי די אס אל- GENIUS - GF100TXRIII SERIES המחשב מזהה רק את הכרטיס שאמור להיות כרטיס הרשת, אז הגדרתי אותו להיות לאי די אס אל.. כי זה יותר חשוב לי, למה הוא לא מזהה ת'שני, להוריד דרייברים חדשים? מאיפה? זה משנה באיזה כרטיס אני משתמש למה?! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר במפרט הבא: DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT AMD ATHLON 3200 2X KINGSTON 512 קניתי היום גם מארז עם ספק כוח 500W הבעיות הם: כשהמחשב עולה שליש מהמסך העליון לא רואים ומתחילים לראות רק מתחת וזה מכווץ כזה... (זה מאז שחיברתי תספק) המחשב קרה כבר פעמיים שהוא הציג מסך כחול ועשה ריסט לעצמו סתם ככה... במשחקים לפעמים הם נתקעים/לא עולים/ ולמרות שהכרטיס טוב לא רואים הכי הכי לדעתי אבל עזבו את זה מה אני עושה עם כל הבעיות האלה???

8. Started by Rebellion,

אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי מאוורר 120mm של חברת 3R SYSTEM BLUE LED וחיברתי אותו ישירות לחיבור של לוח האם שלי MSI P67A-C43 (MS-7673 אבל המאוור עובד מאוד מהר וזה מציק ומרעיש לי המיקום של המאוורר נימצא בצד בתוך המיכסה של המחשב ולכן אני שואל האם יש אפשרות להנמיך את המהירות של המאוורר שלא ירעיש לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יעקב סויסה,

המחשב לא מתחבר לטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gabbyak,

שלום רב. אני רוצה לשלוט במחשב (הנמצא במקום אחד ) משני נקודות בבית . כל נקודה תכלול מסך מגע + מקלדת ועכבר. יש לי צינור קוטר 20 מ"מ שמגיע ממיקום המחשב לכל נקודה . עדיין אין לי מחשב – אני צריך משהו פשוט למטרת גלישה וצפייה בסרטים – חשבי על NUC. אשמח לקבל רעיונות למימוש הדרישה הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 34N1A1N79,

היי יש לי מחשב חדש, התקנתי עליו מערכת הפעלה ווידווס 7 64 ביט אולטימייט, ללא עדכונים המחשב כל הזמן נתקע אחרי הריסטרט, הוא מגיע לשלב של הקשת הססמא ונתקע ויש צפצוף ארוך לא פוסק, אני עושה ריסטרט כמה פעמים ורק אחרי הרבה פעמים המחשב עולה. איך יודעים מה מקור הבעיה? <<< System Summary >>> > Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A > Chipset : Intel Haswell > Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) > Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM > Video Card : Intel® HD Graphics 4600 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shayk1910,

מה המצב? אמרו לי זה המקום הכי טוב לפנות אליו עם בעיות כאלה, אז אני אשמח אם תעזרו לי. המחשב פעם בכמה זמן פשוט "קופא" הכל נעצר, העכבר לא זז, שום דבר לא מגיב, ואם יש מוזיקה ברקע אז זה נתקע ועושה רעש. ניסיתי לבדוק את הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך והם לא קרובים אפילו ל40 מעלות. בנוסף גם פירמטתי את המחשב ועכשיו כשהמחשב נקי הוא עדיין נתקע. חשוב לציין שהמחשב נקנה לפניי פחות מחצי שנה. פרטי המחשב: NVIDIA GeForce GT 440 Intel core i3-2120 CPU @ 3.30 ghz WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 RAM - 4G תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomomo,

לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם יש ברשותי עכבר מסוג Logitech G5 העכבר דיי ישן ועבר דיי הרבה (5 שנים) אבל אני עדיין לא ממהר להספיד אותו מקריאה קצרה באינטרנט זאת בעיה מאוד נפוצה ומסתבר שהפתרון שנותנים לכולם הוא נסיון החלפת הכבל או החלפה באחריות שכמובן אין לי. ניסיתי לשחק קצת עם הכבל גם כאשר פתחתי את העכבר הכל נראה תקין ושום משחק עם העכבר לא מכבה אותו כמו שקורה בשימוש סדיר, כאשר אני מרים את העכבר ביד והופך אותו הוא מתכבה ונדלק לסירוגין כאילו ממש משהו זז בפנים והוא כבה.. יש לכם מושג אם זאת באמת בעיה של כבל (מצאתי אחד באייביי) אולי בעיה של מתח שהכבל מספק לעכבר, כי מבחינת מגעים זה לא נראה ככה? או שיש איזה חלק חופשי בפנים שזז וגורם לקצר או משהו ? בקיצור אין לי מושג יש לכם רעיונות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lidor_abo,

יש לי שאלה, אם הדיסק הקשיח שלי מחובר אליו חשמל וכבל נתונים ובכל זאת המחשב לא מזהה אותו לפעמים הבעיה בספק כוח או שאני טועה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי דירה שאני רוצה להשכיר. ניסיתי לפתוח פרופיל בפייסבוק ולמרות שנתתי אימייל תקין, טלפון ותמונה פייסבוק חסמו את הפרופיל ברגע שניסיתי לפרסם בקבוצות של השכרת דירות (אחרי ששמתי ב-2 קבוצות בלבד חסמו). אני חייב לעשות את זה באופן מיידי. יש דרך לעשות את זה בלי שפייסבוק יחסמו אותי מיד? אם יש מישהו שמוכן להשאיל או להשכיר או למכור לי פרופיל בפייסבוק אני אשמח מאד. אני צריך את זה ממש באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1shimi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Elisi,

יש לי מחשב נייד asus rog stric gl503ge נשבר לי המסך אני יודע להחליף את המסך לבד אבל לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו אשמח אם אתם יודעים אם יש בארץ איפה לקנות או אפילו בחו"ל אם אפשרות של משלוח לארץ תודה רבה!

24. Started by Uzi Loudar,

כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 104952,

שלום, המחשב של אבא שלי כבר בן 4 ...עד לפני חצי שנה המחשב עבד יפה... פתאום בתת אחת העכבר הפסיק לפעול... (מיקרוסופט ,כדורי, חוטי בן 6...עכבר מצוין) ...אבא שלי החליף את העכבר לעכבר לייזר של לוג'יטק, חוטי. העכבר הזה עבד יפה מאוד לאיזה חודשיים. פתאום התחיל המחשב לא להידלק.. כלומר... בפתיחת המחשב נשמע צפצוף גבוהה וארוך מתוך המחשב, המסך נדלק, והחלה בדיקת הזכרון (כל זה בזמן שהצליל ממשיך) ואחרי בדיקת הזכרון פשוט לא קורה כלום לא ניתן להגיע לביוס, המקלדת לא עובדת. למרות שהזהרתי את אבא שלי שזאת בעיה בביוס או בלוח אם ..הוא קנה מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. כשהתקנו את העכבר והמקלדת המחשב נדלק והכל עבד טוב, חוץ מהעכבר שנתקע מדי פעם... אתמול בערב חזרה התקלה והמחשב לא נדלק.. איך אתם …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים