תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קרה לכם פעם שלא יכולתם לשמוע קולות בפרסומות באינטרנט ובכל מיני סרטוני פלאשים? (כל מי שחושב הרמקולים פועלים) טוב אז לי זה קרה וזה עוד נמשך אבל הבעיה באה לביטוי גם באיסיקיו ובצלילים (דרך המאפיינים של האיסיקיו) עשיתי דיפולט וזה עדיין לא הסתדר (ניסיתי גם להוריד צלילים ולא הצליח). מה יכול להיות הבעיה\פיתרון???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שקראתי צפצוף ארוך ללא הפסקה הכוונה להתחממות מעבד אבל זה העניין עם EVERST בדקתי והטמפ' בסדר גמור בהתחשב בכך שזה בזמן מחשקים כבדים 8800 שליGT לא עולה על 85 מעלות בעבודה ממש כבדה AMD 6400 X2 שלי לא עולה על 55 או 56 מעלות בעבודה ממש כבדה לכן מה שנראה לי "הבעיה" היא שביוס מכוון להזהיר כאשר הטמפ יותר מדי נמוכה למישהו יש עצות מה לעשות ואם בכלל אפשר לשנות את הטמפ המינימלית בביוס? הלוח אם שלי הוא M2N-SLI DELUXE הביוס הוא Phoenix Award Bios
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, אני על סף יאוש טוטאלי ותכף אני אפרט מדוע: המחשב שלי נקנה לפני שנה, ב3 חודשים הראשונים עם המחשב הכל היה פיקס. לאחר מכן, כשהמחשב שלי היה מכובה ורציתי להפעיל אותו הוא היה נדלק, רק המאווררים היו עובדים ומיד נכבה, ממתין 4 שניות ואז שוב נדלק ונכבה, כך לאחר 10 פעמים ואז נדלק ועולה חלק, ולפעמים גם זה לא. מאחר וחששתי שהתקלה הזאת תדפוק לי את הHD מחמת הכיבוי וההדלקה - הייתי מוציא את כבל החשמל מהמחשב וממתין כמה שעות, לפעמים הבעיה הייתה נפתרת והמחשב היה עולה מיד ולפעמים התקלה הייתה חוזרת על עצמה. ניסיתי לבודד את הבעיה (אני טכנאי מחשבים) והגעתי עד לרמת הפעלה של לוח מעבד וספק (ספק אחר ולוח מפורק מהמארז) -חשדתי בלוח. שמחתי מצאתי את התקלה כל שעלי היה לעשות זה ללכת לחנות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים , יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ... מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בביקור בארה"ב, ורוצה לרכוש את ה Raspberry Pi במטרה לנגן על מסך הטלוויזיה שלי (בישראל) סרטי 1080p עם כתוביות ישירות מהכונן החיצוני שלי. השאלה - האם זה יעבוד? מישהו התנסה? אני מניח שאפשר להריץ VLC וכך לנגן סרטים עם כתוביות (קבצי SRT). דעתכם? ה"מחשב" (Raspberry Pi) נמכר באמזון בסכום של 54 דולרים (יקר יחסית. האם יש דרך זולה יותר להשיג אותו?)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מאייבי 4gb ראם ואחרי שאני מחבר אותו למחשב נמחשב מצפצף והמסך שחור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל בזמן האחרון שגיאות שמסתיימות לי ב Blue Screen וב Memory Dump. יכול להיות שהספק אחראי לבאגים האלה? איך אני יודע אם הוא חלש מידי בשביל המחשב שלי? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסיור קצר בפורמים פה הבנתי שיש בעיה עם הדריבר של הכרטיס מסך צילמתי את המסך מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כשאני חוזר למחשב לאחר זמן מה (אחרי שהמסך נכבה והמחשב עבר ל sleep) , החלון נהיה קטן יותר - זה מראה בפינה שלו, בכפתור האמצעי (להגדיל / להקטין) , שהוא מתנהג עדיין כאילו הוא על מסך מלא (ראה תמונה) וכל פעם, שאני חוזר למחשב, אני צריך להקטין ולהגדיל אותו שוב, שיחזור למסך מלא... אני עובד עם הרבה חלונות, וזה ממש מעצבן.... יש למישהו מושג מה זה, למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור אתזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש באתר ובפורום והאתר ממש מגניב וגם הפורום! טוב לבעייה. יש לי riva tnt2 model 64 pro או משהו כזה וכשאני מדליק את המחשב אז כתוב שיש לי בו 32ה זיכרון ראם ובדיירקט איקס כתוב 16 וזה ממש מעצבן והורדתי דרייבירים וזה לא ממש עוזר אפשר לעשות עוד משהו?! אני מקווה שכן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מפרט די טוב אבל הקטע שהוא מתלונן שלפעמים המשחקים עובדים לו גרוע וגם יש איטיות מסויימת במחשב.. הטמפ' תקינות, אין וירוסים, דרייברים מעודכנים, המחשב עבר גם פרמוט לפני שבועיים.. מה עוד אפשר לעשות? למה זה קורה? איך אפשר לבדוק את הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אהלן מה נשמע!?.. רציתי שתעזרו לי לפתור את הבעיה המעצבנת שיש לי ולחבר שלי! שמעו יש לי ICQ Pro 2003b, אינטרנט מתב דיגיטל חבילה של 700(השניה) אם אני לא טועה!..וספק בזק בין לאומי! עכשיו הבעיה שלי היא שחבר שלי שולח לי קבצים אני מאשר ואז זה לא שולח! זה עושה מצב Listening...!! קבלו תמונה: מה אני עושה חברה תעזרו לי בבקשה ..!?!?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-