עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ron56,

יש לי מחשב I3 ואני לא מצליח לשמוע כלום. כנראה הכרטיס המובנה על הלוח תקול. איך אני יודע איזה כרטיס לקנות באיביי כדי שיתאים ללוח שבתמונה. לאיזה מהחיבורים מכניסים אותו?

2. Started by law89,

http://www.sup.co.il/65317009 רצ"ב סרטון. האם זה הגיוני שהמאוורר לא מסתובב אבל אם אני מסובב אותו קצת הוא מתחיל להסתובב? הערה: מדי פעם הוא מסתובב ומדי פעם לא. בנוסף, יש לי מדי פעם רעש מעצבן של טיקים מהמחשב. ממה זה יכול לנבוע?

3. Started by JAKEEE,

שלום חברים. ממש אשמח לקבל עזרה. יש לי מחשב ישן, שהדיסק קשיח שלו (עם מערכת ההפעלה) הפסיק לעבוד (מת). כעת יש לי דיסק קשיח שחבר הביא לי. הוא מצוין (יש לי עוד מחשב והוא קורא אותו מצוין). אך מותקנת עליו מערכת ווינדוס 10. אני מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח הנ"ל (יש לי כמובן עוד מחשב לצורך כך כנ"ל...), ולהתקין איתו על המחשב הישן (שהדיסק קשיח שלו מת), ווינדוס 7. יש לי קובץ ISO להתקנת ווינדוס 7 (במחשב השני). אשמח מאוד לקבל הכוונה: 1) איך לפרמט\לאתחל את הדיסק קשיח הנ"ל 2) איך להתקין איתו על המחשב את ווינדוס 7 (לאחר שהעתיק אליו את הקובץ ISO כמובן) אציין שניסיתי לאתחל את הדיסק קשיח בכמה דרכים ולא הצלחתי: א) עשיתי לחצן ימני "איתחול". והמחשב כתב לי שיש קובץ פתוח ואי אפשר …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by גלעד נ,

שלום חברים! ברגע שאני לוחץ על ההתקנה קופץ לי איזה שהוא חלון לשבריר שניה וזהו. כלום. יש למישהו כיוון משוער לפתרון הבעיה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by adielco,

שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל

6. Started by מני מור,

שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי

7. Started by mat23,

היי, יש לי מסך מחשב של samsung דגם: S22R35 , כשאני מפעיל את המחשב המסך מציג את החלון הראשוני ומאפשר כניסה ותצוגה של ה BIOS, ברגע שאני יוצא מחלון ה BIOS המסך נהיה שחור ונכנס אחרי זה למצב שינה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר הכל עובד. כרגע המחשב מחובר עם כבל DP-HDMI למסך טלוויזיה והכל עובד. ניסיתי לחבר את המחשב עם כבל DP וגם עם כבל HDMI בשניהם הוא לא מגיב. עשיתי עדכון דרייברים לכל הרכיבים, גם ללא שינוי. מפרט של המחשב: לוח אם: ASUS TUF gaming b550m-plus מעבד: AMD Zen3 Ryzen7 5800X RAM : hyperX 32GB (4x8GB) 3200MHz DDR4 GPU : GeForce RTX2070 Super PS: 750W power supply

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד של DELL, כשאני מפעיל את המצלמה למשל בזום ומזיז את המסך היא מפסיקה לעבוד והוא לא מזהה את הדרייבר, אחרי שאני מתקין מחדש מהאתר של DELL המצלמה חוזרת לעבוד ואז שוב אותו סיפור בהורדת מסך, מישהו יכול לעזור?

9. Started by Alon Egozi,

שלום לכולם. קניתי את המחשב הנ"ל ולפי כל מה שראיתי אין אפשרות רשמית להוסיף זיכרון ram מעבר ל-8 gb. האם מישהו יודע דרך כלשהי בכל זאת לעשות זאת?

10. הי. יש לי מחשב חדש, חזק, וקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק (MK295) . גם העכבר וגם המקלדת עובדים בדיליי - כל אחד בדרכו. המקלדת - אני לוחצת על כפתורים ואין תגובה, ואחרי כמה רגעים רואים את האותיות - כשלפעמים האותיות הראשונות מפוספסות. העכבר - או שרגע עד שמגיב או שכשעוברים מצד אחד לצד שני, יש רגע שהוא תקוע. משגע אותי! מה שכבר עשיתי: החלפתי סוללות בשניהם. החלפתי את הפורט של ה USB של החלק שעוזר לתקשור שלהם. בדקתי את הדרייברים של העכבר והמקלדת. מה אני יכולה עוד לעשות??? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך Rtx2060. יש לי שני מסכים עם חיבורי hdmi . )מסכים של דל) אני מצליחה לחבר רק מסך אחד. נראה שאין בכלל אפשרות לחבר מסך שני (יש ארבעה פתחים אך לא נכנס הכבל). מה מומלץ לעשות? אני רוצה כמובן את אותה איכות התמונה ואותה המהירות שני המוניטורים. תודה!!

12. Started by KfirmiZ,

**עדכון*** הבעיה טופלה, הייתה בעיה בתשתית ספק האינטרנט שלי שלום, יש לי מחשב נייד מסוג ASUS VIVOBOOK14'' X412F בבדיקת אינטרנט של אפליקציית SPEEDTEST וגם בבדיקה של בזק , המחשב עובד רק עם 35-30MB לעומת האייפון/אייפד שבאותו מיקום בבית ובבדיקה עם אותן אפליקציות קולטים 65-60MB יש לי נתב BE של בזק במהירות תשתית מקסימלית של 100MB יכול להיות שלמחשב יש איזשהי מגבלה של קליטת אינטרנט ? איך פותרים דבר כזה ? האינטרנט במחשב איטי בכמה רמות מהמכשירים האחרים שציינתי תודה מראש.

13. שלום לכל חברי הפורום, יש לי לפטופ של לנובו מדגם ideapad 110, המחשב היה תקין לחלוטין והכל עבד, לפני כמה ימים אחרי הדלקה, המקלדת ומשטח עקיבה הפסיקו לתפקד, והמחשב כובד עם עכבר ומקלדת חיצוניים בלבד. דברים שניסיתי לעשות ולא הועילו: reatart לעדכן את הדרייב של המקלדת. למחוק את הדרייבר ולהפעיל מחדש שחזור הגדרות defult ב-bios התקנת כל דרייבר אפשרי בעזרת driver easy פתחתי את המחשב, ודאתי שהכל מחובר כמה שצריך. החלפת הכונן הפנימי לכונן עם וינדוס 10 עם התקנה נקייה. כל אלו לא הועילו ולא עזרו, אתם תיקוותי האחרונה, תודה מראה

14. Started by ome,

היי, בעבר, כשהמחשב היה נכנס למצב שינה, המסך היה נכבה, וכדי "להעיר" את המחשב, הייתי פשוט לוחץ על כפתור כלשהו במקלדת, ובמידת הצורך לחיצה קצרה על כפתור ה-Power שעל גבי המחשב. בזמן האחרון, זה פשוט לא עובד. המחשב נכנס למצב שינה ואני לא מצליח להוציא אותו מהמצב הזה. כלומר, כפתור ה-Power ממשיך להבהב, וגם אם לוחצים על המקלדת או על הכפתור עצמו, שום דבר לא קורה. הדרך היחידה שלי לצאת מזה זה פשוט לכבות את המחשב לחלוטין ולהדליק אותו מחדש. בקיצור- השאלה שלי היא איך מוציאים את המחשב מה-Sleep mode הזה? יש לי ווינדווס 10 64 ביט, והמחשב הוא מדגם אסוס Zenbook UX461. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה-Power שלי. …

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by izir,

שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?

16. שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה

17. יש לי חבר שנתקל בבעייה הזאת,שבעצם כשהמחשב מוציא סאונד דרך בלוטוס לאוזניות,אז הסאונד לא יוצא מהרמקולים של המחשב, אשמח לעצתכם איך פותרים את הבעיה.

18. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, אני נתקל בתופעה הזויה שלא מופיעה אצל אנשים ביוטיוב ואני כבר לא יודע מה לעשות לאחרונה NVIDIA הוציאה את ה- RE-BAR שלה, שמאפשר לקבל עוד קצת ביצועים בחינם. יש לי מחשב לא רע בכלל אז זה לא כזה קריטי, אבל היי למי אכפת אם זה בחינם. אתחיל במפרט: RYZEN 5 5600X GIGABYTE B450 AORUS PRO EVGA RTX 3080 TI עשיתי כל מה ש NVIDIA ביקשו בנושא. עדכנתי ביוס כמה פעמים כי חשבתי שזה עיניין תוכנתי וזקוק לתמיכה, עדכנתי צ'יפסט, הפעלתי את האפשרות של 4G ואת ה- RE-BAR עצמו בביוס. להבנתי כלל המערכת כאן אמורה לתמוך. שאני מסתכל אם זה פעיל אז זה מראה שלא. כבר השתגעתי. כל פעם שאני בא לכבות את ה- SCM (אחד התנאים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי שדרוג מחשב נייד ישן מאוד. מדובר במחשב: Asus u31sd-dh31. במפרט שמצאתי באינטרנט: https://www.cnet.com/products/asus-dh31/ כתוב כי ניתן להתקין עד 8GB זכרון פנימי. 1. במידה וארכוש 2 זכרונות DDR3 1333MHz 8GB, כלומר סה"כ 16GB. האם המחשב יזהה זאת? או שיתמוך עד 8GB במצטבר? 2. לגבי SSD, האם מק"ט 44529 יתאים למחשב הנ"ל? 512GB SSD. תודה לכם

20. שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

21. המעבד הינו ryzen 3600 לוח אם: GIGABYTE GA-AB350N https://www.amazon.com/gp/product/B073PWKSP6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 זכרונות https://www.amazon.com/gp/product/B013H7U6FQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B00UFBZOVE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 [כן.... אני יודע שהם לא זוג מהשמיים....] התקנתי את הבילד האחרון של וינדוס 10 על SSD SATA של PNY ולפי "אפליקציית הבריאות" הפעלתי TPM וביטלתי CSM והפעלתי secure boot. לאחר ההפעלה מחדש הראשונה בתהליך ההתקנה, לוח האם לא מזהה את ה SSD כמשהו שאפשר לעשות לו בוט, אני מנסה לשחק פה ושם…

22. Started by Guy Eshel,

חיברתי מחשב מחלקים, הוא נדלק לשנייה ונכבה, בדקתי מדריכים/יוטיובים/פורומים/Reddiטים, אין לי מושג מה זה יכול להיות. חיברתי שני ספקים שונים ותגובת המחשב זהה, אחד מהספקים חדש (700W). אודה לעזרתכם, אני מיואש נ.ב: לפני חודש הוא עבד אבל נאלצתי לחבר לוח אם אחר כיוון שלא הייתה תצוגת מסך והבעיה הייתה בלוח אם)

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by KF,

יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.

24. בד"כ אני לא מכבה את המחשב אלא מעביר אותו לשינה וכנראה זאת הבעיה. מצידי לכבות לגמרי את התאורה במקלדת אבל אני לא יודע איך. יש רעיונות?

25. Started by Or94,

שלום, יש לי כרטיס זכרון שהיה בפלאפון שלי (SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA) מסוג MICRO SD בגודל 32GB. שבוע שעבר הפלאפון כתב לי שהוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס. ניסיתי לחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב הנייד שלי והמחשב זיהה אותו אבל לא יכולתי לגשת לקבצים שלו ולא יכולתי לראות כמה מקום פנוי בו. הבנתי שפורמט הקבצים שלו הוא RAW אז השתמשתי בתוכנה לשחזור של IBOYSOFT משהו כזה. התוכנה עבדה ושיחזרה חלק אבל לא סיימה ונתקעה באמצע ומאז הכרטיס לא מזוהה במחשב בכלל. ניסיתי כרטיס זכרון אחר עם אותו קורא והוא כן מזוהה. האם ניתן לעשות משהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.