תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח בזמן האחרון הוא עושה ריסטרט בהתחלה לפי דעתי היה קצר ובגלל זה זה קרה בהתחלה פעם בכמה ימים זה היה עושה ריסטרט לאחר מכן זה כל יום ולפעמים זה כמה ברצף אם אני נותן לא מנוחה אז הוא עולה טוב עד שאני עושה פעולה פשוטה הוא קורס דברים שעשיתי ולא עזר ניקוי כל המאווררים איפוס ביוס פירמוט מחשב והתקנת וינדוס מחדש ועדיין נשארתי עם אותה תקלה אשמח לכל עזרה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבקשה לפני כחודש חיברתי לראשונה את הכרטיס החדש שלי -GeForce GTX 1650- עם כבל HDMI והכל היה תקין(עבדו משחקים וכו'), יום אחד כשהמחשב חזר ממצב שינה המסך הראה "אין אות". לאחר כיבוי והדלקה שלא עזרו, החלפתי לכבל DVI to HDMI הצלחתי לראות את הלוגו כניסה של ה-BIOS ואז את הלוגו של ווינדוס אבל לאחר מכן המסך הפך לשחור ללא סמן עכבר. כניסה למצב בטוח של ווינדוס איפשרה לי להיכנס ל-device manager, להשבית את הכרטיס ולהיכנס לווינדוס במצב רגיל בתנאי שהכרטיס מבוטל. כל התקנה מחדש ועדכון נקי של ווינדוס ושל מספר עדכניים לכרטיס מסך לא עזרו. כשניסיתי להתקין את הדרייבירים של Nvidia המסך הופך לשחור באמצע ההתקנה ואני צריך לכבות את המחשב, לעבור למצב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר התקנת מחשב חדש ידוע שצריך להתקין דרייברים. אני יודע שצריך להוריד ולהתקין ל.. 1.כרטיס מסך 2.כרטיס רשת האם יש עוד רכיבים שצריך להתקין להם דרייבר? (אמרו לי שלעיתים גם ללוח האם יש עדכון דרייבר) והאם יש לכם עוד המלצות לתוכנות כדאיות במחשב חדש? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי להעביר סרטים שצילמתי בעבר במצלמת DVI למחשב (מה שנקרא CAPTURING) לצורך עריכה. לצורך זה אני מנסה להשמיש מחשב ישן שמותקן עליו כרטיס WIREFIRE שמותקן על לוח אם משולב GIGABITE GA-945P-S3. כדי להאיץ את פעולת המחשב ניקיתי קבצים רבים. לאחר הניקוי אני לא מצליח התחבר לאינטרנט לא ב WIFI ולא חיבור קוי, ואין קול (MEDIA CENTER לא עולה) אני איש טכני ולא איש מחשבים, אשמח לקבל עזרה עם סבלנות לפתרון הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי לכונן SSD במחשב הנייד שלי (מחשב נייד מסוג Y700 Touch-15ISK Laptop (ideapad) - Type 80NW). לאחר החלפת הכונן התקנתי Windows 10 באמצעות חיבור כונן חיצוני וחיבור לאינטרנט קווי. כרגע אני נמצא בבעיה שאין לי אפשרות לאינטרנט אלחוטי בכלל במחשב, יש לי כרטיס רשת מסוג: Intel dual band wireless-ac 3165. חשוב לציין כי התקנתי את כל הדרייברים הדרושים למחשב וכל דרייבר הגיוני שיכול היה לסדר את בעיית ה-WIFI (באמצעות תוכנה לחיפוש דרייברים של Lenovo ו-Intel). מצ"ב תמונות של כל הדברים שיסבירו את הכל יותר טוב: מנהל ההתקנים: פתחתי את המחשב שוב ובדקתי שהכרטיס רשת מחובר ושלא נותק בטעות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי במחשב כונן SSD וכונן HDD 3TB הענין הוא שכשהותקן המחשב הוא הותקן כשהדיסקים בפורמט MBR כשכמובן הכונן 3TB לא מזוהה במלואו ואי אפשר להרחיב את המחיצה, עכשיו כבר הכונן מפוצץ ואני רוצה להמיר אותו לGPT בשביל שאני יוכל להרחיב אותו ולקבל עוד 700 ג'יגה. ניסיתי עם MiniTool Partition Wizard להמיר את כונן המערכת וזה לא הצליח, לא ניסיתי להמיר עדיין את הHDD. השאלה שלי האם שייך שדיסק יהיה בפורמט GPT כאשר הדיסק של המערכת יהיה MBR וכן כמה זמן זה לוקח בערך-סדר גודל, [במה זה תלוי אם בכלל]. כמובן שיש לי גיבויים לרוב הדברים, אבל זה לא יהיה נחמד עכשיו להתעסק עם כל זה, במקרה ו.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני יודע שיש אנשים ששולחים סוג של tracker כדי לראות אם מישהו פתח אימייל. איך אני יכול לפתוח אימיילים בג'ימייל ואם יש טרקרים הם לא יופעלו? קראתי במקומות שונים שצריך לעשות disable ל-images אבל אני לא יודע אם זה חוסם במאה אחוז כי עשיתי את זה ופתחתי מספר אימיילים מרשימות תפוצה שבוודאות שקרובה למאה אחוז יש להם טרקרים וג'ימייל לא שאל אותי אם לאפשר images בפתיחה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, office וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דיל ברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך בגודל 15 אינץ ושלא יהיה כבד יותר מדי (סוחב אותו ללימודים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, מאז ומתמיד אני רגיל ללחוץ F5 בשביל לרענן את הדפדפן שלי, לאחרונה קיבלתי לפטופ חדש שאיתנו אני משתמש רוב היום - לימודים ועבודות. משום מה, בלפטופ הזה, כשאני בכרום, אני לוחץ F5 וזה מתחיל להשמיע לי אודיו מהדפדן במקום לרענן!!! אשמח לעזרה ותודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד חדש של אסוס, בלי הפעלות של תוכנות מיוחדות, בערך אחרי עשרים דקות בלי שאני עושה משהו המחשב נכבה ואני צריך להדליק אותו מחדש. המחשב עולה ממש מהר כך שאני לא בטוח שהוא באמת נכבה אבל הוא כן סוגר את כל התכניות שעבדו. מה זה? האם זה קשור להגדרות כיבוי דיסק קשיח? לא שיניתי שום הגדרות מהקנייה. תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ניתקתי את כל הכוננים, התקנתי WIN10 על כונן SSD חדש, לאחר סיום ההתקנה כיביתי את המחשב, חיברתי את הכוננים, ועכשיו המחשב לא מזהה אותם (הוא זיהה אותם כשנכנסתי להתקנה של ווינדוס בפעם הראשונה, שכחתי לנתק את הכוננים). המלצות?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
משער שלא אבל אני רוצה לוודא האם מבחינת המחשב אפשר להריץ 4k? האם המסך יכול להריץ 4k (כנראה עם הגודל שלו זה גם ככה לא ישפיע, אבל מעוניין לוודא).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
משהו בביוס נתפס במחשב לא ניתן להיכנס לביוס הוא נותן שמנסים להיכנס 1/2 תמונה של משהו מעוות בביוס אין דרך לעדכן ביוס יש דרך לאפס את הביוס כדי להיכנס
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות רעשים בחודשיים האחרונים. זה לא קורה בזמן ספציפי, לפעמים זה קורה בזמן עומס (כאשר משחקים, או רואים סרט) ולפעמים זה גם קורה שהמחשב במצב IDLE... לי זה מרגיש כמו רעש של אחד המאווררים, אבל אני לא מצליח למקד את הבעיה, או מישהו יוכל לעזור. מה שמוזר זה, כאשר יש רעש, אם אני לוחץ על המארז, הוא משתתק, מה שעוד יותר מקשה עליי להבין את הבעיה. אני מצרף פה שני סרטונים שממחישים את הבעיה. הבעיה עצמה, הרעש ואיך הוא משתתק: הבעיה - Youtube צילום של כל המאווררים במחשב (לא מרעיש) כל המאווררים - Youtube אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב נייד לנובו יוגה 14" שהוא כמעט חדש דגם C940 ויש לי בעיה מוזרה בשימוש באפליקציית זום כאשר אני מקליט את השיחה תוך כדי שידור, לאחר מספר דקות התמונה נתקעת ולעיתים גם השמע מתעוות ואני צריך להפסיק. גם השומעים והרואים אותי אומרים שזה נתקע. השתמשתי באותו זמן ב WIFI 5G של פרטנר (500M) ואיכות הקליטה טובה מאד, וזה רה לי מספר פעמים ובמקומות שונים. ניסיתי להשתמש במקום בנייד הזה בנייד ישן יותר שלי T450 ולא הייתה לי את הבעיה הזו וגם במחשבים אחרים באותו זמן והיה בסדר מה לדעתכם יכולה להיות התקלה ? נ.ב. באתר של לנובו ראיתי כי הדרייברים שלי עדכניים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-