תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב שמותקן עליו חלונות 10 פרו כבר מעל שנתיים, פתאום אחרי עדכון החליט שדרוש אקטיביישן. כנראה החנות שהרכיבה אותו השתמשה ברשיון OEM כלשהו שפג תוקף כעת האם יש אפשרות לקנות רשיון עדכני במחיר שפוי ? כמובן שאין לי כל רצון לעשות התקנה חדשה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה שנמכתי מווינדוס 10 לווינדוס 8.1 ושמתי לב שבשונה מתמיד הופיע לי מנהל התקן שלא מזוהה בשם microsoft acpi, קוד שגיאה 28 ניסיתי לעדכן לחיצה הפוכה > ווינדוס אפדייט וניסיתי לעדכן את כל הדרייברים מהאתר של היצרן + ביוס כלום לא השתנה והוא עדיין לא מזוהה מה זה בעצם acpi? ולמה אני לא מצליח לעדכן אותו? ווינדוס 8.1 פרו UEFI
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שני כונני WD blue 2TB 5400RPM אחד עם מטמון של 64MB ואחד עם מטמון של 256MB. לא מצאתי התיחסות להפרש בביצועים בינהם. מישהו יודע? עניין נוסף: ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת התקנה חוקית של win10. אין לי את מפתח המוצר שלו. ברצוני להעביר את תוכן הכונן לSSD mx500 חדש. בבקשה המלצה על תוכנה יעילה לכך. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ותיק מאוד של chrome. לאחרונה התחלתי להשתמש מעט ב Firefox ואני שם לב שהוא רץ חלק יותר, לדוגמה כשאתה מגדיל או מקטין חלון ביוטיוב ב chrome זה נראה כאילו הוא עוצר ונתקע לאיזה חצי שניה וב firefox זה עובר חלק. המחשב שלי די חדש וחזק, i7 7700 ו 16 ג'יגה זכרון. מישהו יודע להסביר למה זה והאם ניתן לשנות משהו בהגדרות של ה chrome כדי שיעבוד בצורה חלקה יותר? עוד שאלה בנוגע להערת שגיאה שאני מקבל כאשר המחשב דולק יותר מ 24 שעות ואז אני מוציא אותו ממצב שינה. הוא נותן לי את הערת השגיאה הזאת וכל מה שהעכבר נוגע בו הופך לשחור (סביב תיקיה לצורך העניין), הכל קופא ונתקע ורק ריסטרט פותר את הבעיה. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר של מייקרוסופט כאשר אחד העו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבריה מנסה להתקין וינ 10 במחשב (מתאים לוינ 10),בזמן ההתקנה יש לי 2 כוננים אחד מוגבל ל-596 מגבייט השני 118 גיגה אליו אני מנסה להתקין לאחר אתחול ואז יוצאת ההודעה שבכותרת.+"אין אפשרות כי הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT שאלתי,איך בכל זאת ניתן להתקין את הוינדוס ? זה לא חוזר למערכת ההפעלה הקודמת ,אין לי אפשרות לפרמט את הכונן עזרתכם בבקשה תודה אהוד
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
- 2 followers
-
-
נוסע למס חודשים לחו"ל ולא מעוניין להשאיר המחשב הנייח לשותפים (ברמה שיש לי חומר שלא מעוניין שיחטטו +כל מיני תיבות מייל וכו ) האם כדאי לפרק הכונן והאים יתפקד לי בחול?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למחשבים עם מעבד Threadripper 29XXXומעגל X399 יש יתרון משמעותי על מעבדי AMD דור 3 החדשים מסגנון 3700X ומעגל X570 אני משתמש בעיקר לעריכת וידאו וחישובים מתמטיים מטלאב ומעט תכנות והאם צפויות בעיות מיוחדות בהרכבה והאם הוא אמין בתודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני לא כל כך מבין משהו. אם מישהו מבין יכול להסביר לי בבקשה זה ממש יעזור לי. 1. איך אני מתאים חלקים אחד לשני? לדוגמה: כרטיס מסך ללוח אם. או זכרונות DDR4 ללוח אם ועוד דברים. 2. איך אני יכול להתאים את החלקים שלי למארז מחשב חדש שאני קונה? 3. איך אני יודע אם בלוח אם יש כרטיס מסך מובנה? אשמח שמישהו מקצועי בתחום הזה יענה לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו Windows OEM על SSD , אני רוצה להחליף לדיסק SSD יותר גדול, האם אני יכול להתקין את החלונות מחדש על אותו מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום שמי אופיר קניתי לא מזמן מחשב נייד lenovo yoga 530-14 עם מעבד i3 אני צריכה מסתבר מעבד i7 אז איפה אני קונה מעבד i7 חדש ואיפה אני מתקינה את זה ? ושזה יהיה גם מעבדה שלא לוקחת חלקים אמיתיים מהמחשב הנייד מחשב נייד יש 8GB SSD256
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי מחשב, הורכב בחנות. קניתי מסך חדש של סמסונג. עכשיו חיברתי אותו לחשמל, חיברתי כבל hdmi מהמחשב למסך, מדליק את המחשב הוא נדלק. מדליק מסך, מראה check signal cable עכשיו מיותר לציין שהכבל חדש תקין של סמסונג, המחשב חדש הכל חדש. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום קניתי בEBAY את המוצר הבא. רק מה שבדיסק המצורף יש דרייברים לWINDOWS XP ומעלה. וכמו כן על הקופסה כתוב שתואם למערכת WINDOWS 7 ומעלה. המוכר טוען בכל תוקף שההתקן תואם גם לWINDOWS 98 וכמו שנכתב בכותרת. האם יש איזה דרייבר אוניברסלי לUSB WIFI ADAPTER שתואם לWINDOWS 98SE??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד ישן של compaq מדגם cq60 ולאחרונה אין תצוגה יותר. המחשב עצמו עובד - כשאני מחבר למסך בחיבור VGA יש תמונה במסך החיצוני ניסיתי כל מיני הדרכות כמו לנקות חלק מהרכיבים. באחת הפעמים המחשב כן הראה לי תצוגה בצורה חלקה אבל אחרי ריסטרט הוא חזר לסוהרו אני מצרף קישור לסרטון שאני מצלם את הבעיה אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה 3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד חדש lenovo c340 ושמתי לב שהוא מתחמם קצת בשטח שמעל המקלדת, קורה לרוב לאחר צפייה בנטפליקס או שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה וגולש. בנוסף, שומעים את המאוורר (לא ברמה חזקה), האם זה תקין? יש איזה תוכנה שיכולה להראות את מצב הרכיבים, התקינות והטמפרטורה של המחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-