עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שאני חושב שמקורה בחומרה. מדי פעם (לא כל יום) השעון שחלונות מציגה, כמו גם התאריך, מראה את השעה של משהו כמו 12 שעות לאחור. זה קורה פעם פעמיים בשבוע, אני מדליק את המחשב בבוקר, ורואה תאריך ושעה של אתמול. אני מכוון, ואז הכל בסדר, לפעמים יום, לפעמים יותר, עד שזה חוזר. אני חשבתי שאולי זו הבטריה שעל לוח האם (אודה לכם על רעיונות אחרים). הסתכלתי עליה, היא מסוג ליתיום CR2030. חיפשתי בחנות ולא היה להם, היה להם רק CR2032....מה ההבדל ? אפשר להשתמש בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by -Dudu-,

קודם כל אם זה לא המקום המתאים אני מצטער מראש, תעבירו לאן שצריך, תודה. אז ככה, קניתי מחשב נייד של HP המגיע עם מערכת הפעלה LINUX ENTERPRICE לא התחברתי אליה, וחשבתי שזה פשוט להיפתר מהמערכת הזאת, אבל טעיתי. יש לי דיסק של ווינדוס, אך אין לי מושג איך אני מגיע למצב של פירמוט - גם כשהפעלתי את המחשב מחדש והדיסק בפנים זה לא קורא אותו בשום מצב (ואין לי מושג איך אני נכנס לBOOT להגדיר קריאה של הכונן דיסקים ראשון) גם בתוך המערכת כשניסיתי להפעיל ההתקנה זה לא אפשרי, בגלל שהמערכת לא עובדת עם קיבצי EXE אם יש למישהו פיתרון בישבילי, כיוון קטן, משהו, אני אשמח מאוד.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by crow3d,

יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by guyzk1,

יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by michael1232,

הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by david54200,

בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orpee1,

שלום חברים, לאחרונה ההרדיסק WD 3.5 500GB שלי נפל על הרצפה לא מגובה רב האמת, והפסיק לעבוד. ההרדיסק כמובן משתמש בחיבור חשמל ו USB כדי לפעול. בהפעלה הוא משמיע מעין קולות של המנוע פועל ומאט. פתחתי את הקייס של ההרדיסק ואין נזק נראה לעין. דגם ההרדיסק : WDBAAF5000EBK חשוב לי מאוד לשחזר את המידע שנמצא בכונן כמה שיותר מהר. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Brox,

יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by ofird,

כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/forum/300135-33-5850-twin-frozr-display-hangs-resets-recover זה הדיון המקורי שפתחתי ב-tomshardware שבו לצערי לא הצלחתי לקבל יותר מדי מידע מועיל. מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. הבעיה היא שבמשחקים מסויימים, בזמן אקראי לגמרי, כל המשחק קופא לכמה שניות, לאחר מכן המסך נהיה שחור, ואחרי כמה שניות הוא חוזר. אם ה-cataclyst control center מותקן, הוא גם נותן הודעה שכרטיס המסך הפסיק להגיב והוא הופעל מחדש ("VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands"). אם CCC לא מותקן, אז הוא פשוט…

• 40 תגובות
    • 10.7k צפיות
  13. Started by elior021,

היי קיבלתי מסך כחול עם השגיאה 0x00000080, ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי אבל שרשמתי את הפקודה %systemroot%\minidump קיבלתי שגיאה שאני לא כותב נכון את הפקודה ולנסות שנית למרות שעשיתי copy past ישירות. שניסיתי לחפש את הקובץ ידני לא מצאתי אותו כנראה שהוא לא נוצר בכלל,יש לי מערכת הפעלה WIN 7, אשמח לקבל קצת עזרה תודה מראש אליאור

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום חברים. אשמח לשמוע מכם עצה כיצד להוכיח לטכנאים של ...... שהמחשב שנקנה מהם יש תקלה בלוח אם. המחשב כאמור באחריות. חומרת המחשב המדובר: לוח אם msi 7529 chipset intel g31 זכרון 2gb ceon מעבד אינטל CORE 2 DUE דיסק קשיח hitachi sata . כרטיס מסך ATI HD 3450 לראשונה הגעתי ללקוח. המחשב שלו לא נדלק ומערכת ההפעלה לא עלתה. לקחתי את המחשב למעבדה שלי .ביצעתי את כל בדיקות החומרה לדיסק זכרונות וכו הכל נמצא תקין. התקנתי מערכת הפעלה xp sp3 הכל נראה בסדר. המחשב הוחזר ללקוח ומייד בחיבור המחשב לרשת שלו החל לקרוס מקצר שנבע מכבל רשת לא תקין. כבל הרשת הוחלף הכל נראה בסדר . אחרי יום יומיים כבר החלו תלונות שהמחשב קורס למסכים כחולים. בפענוח עם תוכנת debugging למסכים הכחולים כל התקלות קשורות לת…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by rivki10,

המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]

16. אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיה למרות שבדקתי במאפינים והוא מלא [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by brum,

אהלן. מקווה שזה המקום הנכון לבעיה שלי. לאחרונה בכל כיבוי של המחשב הוא פשוט נדלק מחדש ועולה כאילו עשיתי לו ריסטרט. זה קורה גם כשאני עושה לו "התחל" -> "כיבוי וגם בלחיצה קלה על כפתור ההדלקה. פשוט אי אפשר לכבות אותו...! אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MuchMore,

אז ככה פירקתי את המחשב והגעתי לחלק שהייתי צריך להוציא את הפאנל אז הוצאתי אותו[איפה שנמצאים המתגים] ובשביל זה היו כמה חיבורים קטנים על הלוח אם שצריך היה להוציא אז ניתקתי אותם(צילמתי שלב שלב) ושסיימתי חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה לפני... ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כולל תספק למחשב, חיברתי תכבל של המחשב לספק ואז התחילה להבהב לי הנורה של ההדלקה(הירוקה).. בלי שבכלל לחצתי על הכפתור הדלקה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by vipersh,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ac1240,

יש לדודים שלי מחשב עם Q6600 לפני יומיים התחילה להם בעיה שברגע שהם מפעילים את המחשב הוא מצפצף שתי צפצופים ואז לא קורה כלום(המסך לא נדלק) הם פתחו את המחשב וראו שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . עכשיו השאלה שלי היא כזאת :הלך להם המאוורר ו/או גם המעבד?(המוכר בחנות שהם הלכו אמר להם שהמעבד הלך בלי לראות את המחשב בכלל אז מה יכול להיות הבעייה בסיפור הזה?) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Gam3r,

שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yaron86,

יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…

23. Started by matityahoo,

האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים