עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mrraz,

שמתי לב שיש בעיה בלוח הזה ואולי גם בשאר הלוחות של הצ'יפסט יש תוכנה מסויימת בעדכון חלונות בקשר של איחסון שברגע שמעדכנים אותה נעלם הרכיב של התקשורת ופשוט אין LAN. מסירים אותה והכל בסדר. יש FAQ בנושא באתר של אסרוק. אתמול עדכנתי תוכנה שמאיצה את יוטורנט, התוכנה פועלת על מתאם התקשורת. לאחר העדכון נעלמה כל התמיכה ב-USB (אין עכבר) וכמובן גם האינטרנט. מי שאין לו עכבר בשקע רגיל יהיה בבעיות מאחר ולא יצליח להסיר את התוכנה. אחרי הסרת התוכנה הכל בסדר. בקיצור עושה רושם שיש בעיה גדולה בנושא.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס בלוח אם של גיגהבייט GA-H67A-UD3H-B3 אבל כשאני מעלה את ההתקן @BIOS אין אפשרות לקרוא את הנתונים האינפורמציה מוצגת בגיבריש. האם מישהו מכיר את הבעייה ויודע כיצד לסדר זאת. מדובר במערכת הפעלה XP PRO תודה מראש

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by אריק9,

אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by amitaisch,

היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אתמול קניתי Sapphire HD5770 . כבר לאחר התקנת הדרייבר הרגיל מהדיסק הופיע מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט אבל לאחר מכן זה לא קרה יותר והכל עבד טוב. כשהורדתי את הדרייבר העדכני של הכרטיס מסך והתקנתי אותו, ההתקנה הלכה בסדר אולם אחריה (וכל פעם שאני מדליק את המחשב) קורסים לי דברים שונים - הסקייפ, הגאדג'טים של שולחן העבודה, הCCC ואיזה פלאגין שקוראים לו Google Talk. כשמוחקים את הדרייבר - הכל טוב. *כשאני הופך את ההתקן ללא זמין (דרך מנהל ההתקנים) ומפעיל את התוכנות ואז מחזיר את ההתקן להיות זמן - זה לא קורס* מה?מי?מו?למה?כמה?איך? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by toys in space,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם, עם AUDIO מהפאנל האחורי והפנאל הקידמי.. כרגע האודיו בפנאל הקידמי לא עובד לי כי לא חיברתי את החוטים נכון בלוח אם http://img2.tapuz.co.il/forums/1_151400127.jpg חיברתי בדיוק כמו שמופיע במדריך אבל פשוט אין זיהוי אודיו. האם יש איזשהו פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. המחשב עולה רק אחרי שאני מוציא את הסוללה מהלוח-אם ומאפס את הביוס, אחרי זה הכל עולה ועובד כמו שצריך, אני עושה ריסטרט, ושוב לא עולה עד שאני מאפס שוב ומדליק את המחשב. שאני אומר לא עולה הכוונה שלי היא שהמחשב כאילו עולה, המאווררים וכיו"ב עובדים, אבל המסך לא מקבל שום אות, שוב, עד שאני מאפס את הביוס. המסך תקין - בדקתי עם אחר דיסק קשיח - גם בדקתי עם אחר זכרונות - גם בדקתי עם אחר כרטיס מסך - כנ"ל מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, פתאום מתאם הרשת האלחוטית שלי שמחובר ב-USB מדגם TPLINK tl-wn422G מונע את הכיבוי של המחשב (Windows XP). המחשב נתקע על Windows is shutting down ולא נכבה, וזיהיתי את המתאם כמקור הבעיה. בלעדיו המחשב נכבה כראוי. שיניתי גם את ערכי הרג'יסטרי של WaitToKill ל-2000 אבל עדיין רק כשהמתאם מנותק המחשב נכבה. עד לא מזמן זה לא קרה.. מדוע?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקע חודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבה נ.ב מחשב נייד

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי ‎ Accelero L2 Pro‎ של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח למסך ה LCD שלי.. יש לי יציאה של DVI במסך של הטלויזיה.. ווינדוס 7 .. איך עושים את זה? חיבור HDMI? איך מעוניין לראות סרטים דרך המחשב כאילו.. וגם לצפות בטלויזיה וגם להיות על המחשב בו זמנית.. כפל מסכים וזה.. איך עושים את זה? אגב - יש לי עוד 2 יציאות של VGA במחשב הנייח.. תודה לעוזרים !

• 59 תגובות
    • 7.2k צפיות
  14. Started by b007,

שלום, יש לי בעיה ב USB, כל פעם שהמחשב "חושב" אז רכיב ה USB שמחובר למחשב - עכבר וכו'... מפסיק לפעול לאותם מספר שניות בהם המחשב חושב, או לחלופין מתנתק ומתחבר מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by westcast,

המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ') הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GT מחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCA windows 7 X86 ultimate עכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכל פתאום אין צבע הכל שחור לבן מה שלא עשיתי לא עוזר החלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזה עידכנתי דריברים ועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרו עוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכלל PLEASE HELP ME!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sagidahan15,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by DaTHE,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע לשלב ה POST עובר אותו, טעון את הWIN.. ונתקע בחלון של " Starting windows ". מערכת הפעלה: WIN 7 ניסתי לעלות דרך דיסק את המערכת הפעלה אך לא צלח - הגעתי לאותו הודעה בדיוק. מה אפשר לעשות? תודה.

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by yu_al,

ברשותי מוניטור וידיאו לצפייה בחדר תינוק (מצלמה אלחוטית WIFI) ומסך בקרה המעביר קול ותמונה; המכשיר התקלקל ובבדיקה קלה גיליתי שיש נתק של אחד החוטים; פניתי לאלקטרונאי על מנת שילחים את הנתק,אך הוא לא יכל לעשות זאת הוא אמר שיש לפנות למעבדה המסוגלת לעשות הלחמה עדינה בכדי לא ליצור קצר ולשרוף את הלוח... לאחר חיפוש מדוקדק וארוך באינטרנט, לא מצאתי שום מעבדה שיכולה לתת לי שירות, האם יש למישהו שם ו/או רעיון למקום שאפשר לתקן את המכשיר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by matan13,

במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by sagimatan,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מהמחשב של אחותי התחילו לבקוע צפצופים, בהתחלה קצרים ועכשיו יש רק צפצוף ארוך, מרגע ההדלקה וגם במערכת ההפעלה עד לכיבוי. בדקתי טמפרטורה היא הייתה קצת גבוהה במעבד ובכרטיס מסך (סביבות 75 מעלות) פתחתי את המחשב ניקיתי מלא אבק מהצלעות קירור של המעבד והטמפרטורה ירדה אך עדיין יש צפצופים שלא מצאתי את פשרם... ניתקתי את הHD/CD כדי לשלול אותם, הוצאתי זיכרונות החלפתי בין הסלוטים והרכבתי זיכרונות טובים ממחשב אחר, הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני כדי שהמחשב יפעל על הפנימי - עדיין מצפצ…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by azi,

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by robicon,

בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים