עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by system_1,

היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaviny,

לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי סט אלחוטי K260 של Logitech. תוך כדי שימוש קורה לי המון פעמים שהמקלדת/העכבר לא מגיבים כלל ואחרי כ5-10 שניות (לעיתים נדירות אפי' יותר) הם מגיבים. לפני הסט הזה היה לי את הסט BlueTrack 3000 של Microsoft וגם איתו היו לי אותן בעיות וחשבתי שהסט אז היה בעייתי. המחשב שלי חדש, נקנה לפני כ4 חודשים. מישהו מכיר את הבעיה? מה הדרך לתיקון? אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by StarMo,

לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב עולה חלקית ונעצר לפעמים רק לאחר הודעת הזיהוי של כמות הזכרונות ולפעמים בעמוד ה welcome של windows . כאשר הוא מצליח לעלות הכל עובד כשורה, מה הסיבה לתקלה? ב bios בבדיקת pc health השורה של ה 3.3v מראה fail מה הסיבה? תודה מראש על העזרה יוסי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם , כבר מספר חודשים שיש לי בעיה של ריסטרטים ומסך כחול בווינדוס 7 , הבעיה לאחרונה החמירה והמסך הכחול ולאחריו הריסטרט קורה פעם ביום , יומיים , אנא עזרתכם בפתרון הבעיה : ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml אשמח לדעת מה פשר ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

9. שלום רב! במחשב הנוסף בבית קיים קשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה, וזמנית חובר דיסק נוסף ע"מ לגבות קבצים. כעת ברגע שדיסק הגיבוי נותק, המחשב אינו מצליח להעלות את מערכת ההפעלה למרות שהיא מותקנת על הדיסק הראשי. ניסתי להחליף חיבור על הלוח/כבל SATA/כבל חשמל אך שום דבר לא הועיל. הקשיח מזוהה בביוס ואף מסומן כהתקן הראשון לבוט. ניסיתי לשנות הגדרות ביוס ל- load fail safe defaults \ load optimized defaults ללא הועיל הלוח והקשיח: GIGABYTE GA-P35-DS3L WD Caviar Green WD7500AADS 750GB מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעייה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!

11. Started by Blablabla Bla,

גם כאשר אני מעתיק קיצור דרך הוא לא מופיעה על שולחן העבודה

12. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mpro,

המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omer2704,

שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, באחד המחשבים אצלי התחילה בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון כאשר אני מדליק את המחשב , יש BOOT אך כאשר המחשב מגיע לטעינת xp...הכוונה שזה מראה שזה טוען את מערכת ההפעלה.. מסך החשב נכבה ואין שום תגובה מצד המחשב... עשיתי פירמוט לוינדווס ושאר הכוננים הכל הלך מתוכנן אך שוב אחרי ההתקנה של הוינדוס החדש זה נתן אותה תגובה המחשב עולה במצב בטוח , כאשר אני מפעיל במצב בטוח צבעי המסך משתגעים (גם לפי הפירמוט) שורה לדוגמא שזה מציג: windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp (כל זה בדוס) ניקיתי את המחשב מאבק, החלפתי וניקיתי קצת את הסלוטים והראמ עצמו זה עבד כרגיל (פעם אחת בלבד)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by badatz,

קניתי צורב סוני גרסאת OEM. חיברתי אותו למחשב וחשבתי שאני אמצא דריוורים ברשת.... בכל אופן , המחשב מזהה אותו בשם שלו אבל מתקין דריוורים של CD-ROM רגיל. דריוורים ברשת לא מצאתי... למישהו יש מושג אם צריך בכלל דריוור או שהווינדוס אמור לזהות את זה לבד ? אני עובד על WINDOWS 2000PRO Service Pack 2 עם לוח VC820 של אינטל + מעבד 600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, רציתי לברר באיזה אופן מומלץ יותר לאחסן נתונים בתור גיבוי, בדיסק קשיח חיצוני או בדיסק אונקי? (מדובר בנפח של 200GB חומר) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. רכשתי לפני כמה ימים מטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון בשכונת שער העלייה בחיפה, כרטיס הרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0, כדי לנצל את מהירות העבודה של ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB שלי (הדיסק און קיי פורמט ל-NTFS לפני תחילת השימוש בו). התקנתי אותו בחריץ המתאים שבלוח האם שלי, והתקנתי את הדרייבר מהתקליטור הקטן המצורף. אף על פי כן, כאשר אני מחבר את ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB akh ליציאה שבכרטיס, Windows רושם לי "ההתקן הזה יכול לבצע מהיר יותר" בהודעת בלון צהובה, כאשר דרך תוכנת PC-Wizard, במידע על NEC Electronics USB 3.0 Host Controller, רשום לי שגרסאת ה-USB שהדיסק און קיי שלי מחובר, היא 2.10. יש לציין גם שכאשר אני לוחץ על הסמל של הסרת התקן, ה-Extreme שלי מופיע כ-U…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי רמקולים שמעצם החיבור לחשמל מתחילים להשמיע זימזום מעצבן , אפילו כשהם כבויים. אלו רמקולים ממש זולים כך שלא אכפת לי לפתוח אותם ולנסות את מזלי בתיקון. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זאת בעיה שיש לי כל כמה זמן אחרי שאני מפרמט את המחשב. אחרי כמה דקות שאני מפעיל משחק מסוים יש לי Blue Screen Of Death ואז בשביל להפעיל את המחשב מחדש אני צריך או לנתק את הכבל S-ATA ולחבר אותו לחיבור אחר או להדליק מחדש את המחשב. הנה משכתוב לי אחרי שאני שולח א תה- Error Report - לפי דעתי זה ההארד דיסק למרות מה שהם אומרים. ניסיתי להעביר את המשחק (לדוגמהWoW) לכונן השני שלי כדי לראות אם שם זה עובד אבל כשניסתי להעביר את התיקייה הוא כותב לי שאלה קבצי Read Only ואי אפשר להעביר אותם - והוא עושה לי את זה לא רק אם אלה אלה עם הרבה מאוד קבצים אחרים במחשב שבכלל לא קשורים ל-Windows. אני ממש חסר אונים, ואם יש פה איזה מישהו שיודע איך לסדר את הדבר הזה בצורה גאונית כזאת או אחרת אני אהיה הרבה…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Liad91,

המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sharon500,

אהלן, יש לי בעיה עם מחשב של חבר. הלוח הוא D915PSY של אינטל ויושב עליו כרטיס מסך של ATI X300. המחשב עצמו מתחיל לעבוד כאשר לוחצים על הכפתור, החלקים מקבלים זרם. אין תמונה על המסך (פוסט) ואין צפצוף של הלוח (דבר שנהוג בלוחות של אינטל). חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלפתי ועדיין אין פוסט. מה יכולה להיות הבעיה.? אני מנסה לעשות פוסט פשוט רק לראות שהמחשב עולה, לכן ניתקתי את ה HDD, DVD, Floppy ושאר הירקות. ניסיתי להגיע לפוסט גם בלי הזכרונות ועדיין כלום. אני חשוב שהלוח הלך, מה אתם אומרים? חשוב לציין המאוררים מסתובבים, וכולם מחוברים ללוח והמנורה שעליו דולקת.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים