עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assaf990,

התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש מקום אמין ולא יקר, שעובד במהירות. אשמח להמלצות למקרה שזה לא המקום לשאול את זה, אתם יכולים להעביר את זה למקום הנכון, הרבה זמן לא פירסמתי פה. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xDa,

שלום, יש לי שאלה,האם אפשרי לנגן בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות? מכיוון שיש לי אוזניות עם סאונד וירטואלי של 7.1 אז הן מגיעות עם USB.: אם זה חשוב האוזניות : (סתם משהו סיני אבל סבבה לגמרי) http://www.ebay.com/itm/310952283066?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT והרמקולים שלי הם Microlab Solo6C. האוזניות מאחורה בחיבור USB,והרמקולים בחיבור הרגיל של הירוק.. אז אני חושב שדיי מונע ממני לגרום לשניהם לעבוד יחד,כי בהגדרות של Realtek HD בחרתי שינגן משני הפלטים.. אבל אני חושב שזה לא עובד מכיוון שזה USB והשני זה סוג אחר.. אז לשאלה יש דרך לנגן את שניהם ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Saar Barel,

דגם לוח האם: ASUSTeK GL553VE דגם המעבד:intel i7-7700HQ 2.8 GHZ דגם כרטיס המסך: GeForce GTX 1050 TI מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM:16 GB SSD+SATA 7200RPM כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:4 שנים מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: מחשב נייד, לא פתחתי אותו תיאור התקלה: פירטתי למעלה את רוב המפרט של המחשב, המחשב הינו מחשב נייד מבית ASUS ROG לאחרונה אני נתקל בFPS מאוד נמוך במשחקים עם דרישות נמוכות כגון:LOL/CSGO וכדו אפילו שאני שם את אפשרויות הגרפיקה הכי נמוכות, הFPS עדיין עומד על 15-25. חשוב לציין, כשאני נכנס למשחק הFPS מתחיל על 200+ ואחרי כמה דקות של משחק הוא יורד בצורה דרסטית ל15-25 אני דיי מיואש, אשמח לעזרה בנושא! תודה

5. Started by ilanb0,

אני יודע שיוטיוב וגוגל נלחמים אחת בשנייה בקשר לנדון - זו חוסמת וזו מתחכמת ומפרסמת אפשרות חדשה. אני עומד בפני טיסה ארוכה ורוצה לשמור כמה הרצאות מיוטיוב לטאבלט שלי לצפייה במהלך הטיסה. מה הדרך העדכנית כיום לבצע זאת?

6. Started by baraksol1,

שלום, יש לי בעיה שקוראת לפחות פעם או פעמיים ביום שהתצוגה של המסך פשוט משתבשת, חשוב לציין שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אי אפשר לעשות כלום כי כל התצוגה פשוט נמרחת וחייב לעשות ריסט, לפעמים לאחר הריסט המסך מציג שאין חיבור אבל לאחר כמה דקות עובד רגיל. איך אפשר לדעת מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יצרתי קובץ התקנה על USB ע"י media creation tool במחשב עם דיסק ישן. חיברתי דיסק SSD לפורט SATA1 ובצעתי בהצלחה התקנה נקייה של וינדוס מה- USB. כעת חיברתי את הדיסק הישן לפורט SATA2. הוא מחובר כהלכה כי הוא מזוהה ע"י UEFI (תמונה מצ"ב). אולם בשום מקום בוינדוס הדרייב לא מזוהה. האם אני מפספס משהו... ושאלה לגבי ה- AHCI: מסתבר שזו הגדרה גורפת; האם לדיסק ה- EDD זה לא מפריע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sh_Dor_Lq,

איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AviramG,

היי לפני כחצי שנה + התקנתי WINDOWS 8 . הכל עובד מעולה .. רק שבזמן האחרון אני שם לב שמדי פעם המחשב נכבה פתאום והנורה הירוקה במחשב מהבהבת באופן אחיד .. כל המאווררים כבויים לגמרי אבל רק הנורה מהבהבת ... ניסיתי לנקות אבק ועדיין הוא מתכבה כל כמה זמן ... וכדי להדליק אותו שוב צריך ללחוץ על הכפתור כיבוי ארוך כמה שניות עד שלא מהבהבת הנורה ואז שוב ללחוץ עליו רגיל כדי להדליק את המחשב ... עשיתי סריקות וירוסים וגם זה לא עזר .. אין שום וירוס .... בדקתי בתוכנה את הטמפרטורה והטמפרטורה בסדר גמור ... מה זה יכול להיות ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ovid,

אני לוחץ על הכפתור ,הנורה הירוקה מהבהבת כמו שצריך אבל הכונן תקוע... הלך הכונן, או שאפשר לעשות משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MisterVB,

יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי 1 GB זכרון מעבד 2.8 DUAL CORE כ.מ GEFORE 6600 בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלי לאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקים לדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20 וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקים ניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובד האם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לחבר מיקרופון למחשב לצורך שיחות ב-Skype. בהתחלה ניסיתי לחבר מצלמת WEB שיש לי שמשולב בה מיקרופון מובנה ואחר מכן מיקרופון נפרד. בשני המקרים הצד הצד השני לשיחה אומר ששומעים אותי לא טוב ושיש רעש מתמיד לידי כאילו אני ליד מכונה כלשהי. לצד השני יש מיקרופון רגיל כמו שלי ואני שומע אותו מצויין. מה יכול לגרום לבעיית איכות שמיעה מסוג זה? כיצד ניתן לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by steve didko,

היי. אני משתמש בMacBook Pro 16" 2019 למחשב יש 4 חיבורי USB-C. אני אובססיבי לשולחן נקי מכבלים, ולכן הייתי רוצה למצוא פתרון שיאפשר לי להוציא כבל אחד מתוך המחשב, אל מאחורי השולחן, לאיזשהו USB-C HUB שירכז הכול. מה שאני צריך שם זה - חשמל, כדי שהמחשב יישאר בטעינה באופן קבוע ללא צורך בחיבור נוסף - חיבור HDMI למסך 1 - חיבור למסך 2 (עדיפות לMini Display port או USB-C, אבל אפשר גם חיבור אחר שיצריך ממני עוד מתאם בדרך) - לפחות 3 חיבורי USB 3 עבור מקלדת ועכבר וכוננים חיצוניים - עדיפות לחיבור USB-C אחד לפחות לשימוש כללי. מה דעתכם? אופציה שחשבתי עליה שיכולה להתאים לכל מה שאני צריך, זה אולי המוצר הזה: https://www…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rani,

שלום יש לי לוח אם שתומך בSATA וגם יש לי דיסק קשיח שהוא גם SATA רק שאני מחבר אותו למחשב הוא לא נקלט (המחשב לא מזהה) בדקתי את כול החיבורים והם מחוברים מצוין כולל החשמל של SATA רציתי לשאול אם זה נובע מזה ש ה- HDD הוא על מכובה ב-ביוס וזה קשור אליו או משהו ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום קניתי לוח אם וכמה חלקים נוספים נשארתי עם הספק הישן כשבאתי לחבר את הספק ללוח אם ראיתי שהחיבור קטן מדי (20 פינים כשיש מקום ל24 פינים) אבל זה מתחבר ופשוט נשארו 4 מקומות בפינה. האם זה בעיה? האם אני צריך להחליף ספק? אני מפחד לבדוק ולהדליק את המחשב. מה אתם אומרים? תודה. מחכה לתשובה. (הרושם חבר של בעל המשתמש).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by andav,

המחשב לא שלי/אצלי, אני מדבר בשם חבר. אתמול המחשב, לאחר שעבד הרבה זמן, החליט לעשות לעצמו ריסטרט. המסך פשוט נתקע, כלומר העכבר או המקלדת לא מתפקדים ולא נע כלום על הצג ולאחר בערך חצי דקה, המחשב מרסטרט את עצמו. היום בבוקר, לאחר שחברי פתח את המחשב, לאחר כ- 3-4 דקות, שוב המחשב נתקע ואז לאחר חצי דקה לערך, ריסטרט. מאז המחשב מכובה :-). אין מסך כחול, רק תקיעת המחשב/הצג ואז ריסטרט. האם זה יכול להיות וירוס? האם זה יכול להיות קשור לבעיית התחממות של המעבד?(אולי הוינטלטור שלו לא עובד, או שהמשחה הטרמית פחות טובה היום) כיצד אני יכול לבדוק חום של המחשב(איזו תוכנה טובה וחינמית ולא מסובכת, אם אפשר) ומהו החום התקין, שאליו אוכל להשוות את החום שאמדוד? אשמח אולי למדריך, אם יש. ובאופן כללי, אשמח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KindaLost,

פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

יש לדוגמה את טוני הוק 3, אני לוחץ עליו הוא מראה מסך שחור לפני שהוא נכנס למשחק , ופתאום המסך נכבה (הנורה של המסך מהבהבת) ואי אפשר לעשות כלום , הכוונה שומעים את המוזיקה ברקע של המשחק אבל יש מסל שחור ואני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עוזר וצריך לעשות ריסט תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jcdenton1,

לפני חודש בערך ההארדיסק שלי התחיל להשמיע רעשים כאלה מוזרים ותקע לי כל הזמן את המחשב ואמר לי שיש לו בעיה לקרוא מההארדיסק. חשבתי שזה ה-IDE שחתכתי קצת עקום אבל אח"כ הבנתי שזה לא ה-IDE ועכשיו המחשב שלי לא עולה ומפיק רעשים מוזרים כאלה. בהתחלה הווינדוס לא עולה וכותב לי DISK BOOT FAILURE. הביוס מזהה את ההארדיסק. האם זה אומר שהוא מת ואני צריך לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לאחרונה שמתי לב שהרבה יותר נוח להעביר את המחשב למצב SLEEP כשמסיימים לעבוד איתו מכיוון שהוא גם שקט כמו בSHUTDOWN וגם עולה מהר כמו במצב רגיל, האם מצב זה גורם בלאי יתר ולא מומלץ לאורך זמן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים