עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoloboy,

יש לי xp sp1 אחרי שאני מתכין את windows אני צריך להתקין את sp1 או שאני מתקין את windows אז ה sp1 מותקן אוטומתית תודה חמודים שלי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by liores121,

רכשתי עכבר חדש , חיברתי למחשב והתקנתי את החומרה. העכבר לא עובד כראוי, נתקע ובקושי מגיב. המחשב חדש אין בעיה עם כניסת הUSB, העכבר תקין - עובד מעולה במחשב אחר. איך אני מסדר את הבעיה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alex542,

צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחשב נכבה לאחר זמן קצר אך מבצע כיבוי מסודר של WINDOWS XP ? מה יכולה להיות הסיבה? בעיית ספק? מאוררים נראים פועלים -בוצע ניסיון להתקנת WIN מחדש אך גם באמצע ההתקנה המחשב כבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. החלפתי לוח אם סוקט 775 DDR2 המחשב נדלק אך כלום לא עולה על המסך אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. המחשב נתקע לי כאשר אני משאיר אותו דלוק לכמה שעות ללא פעילות ואחרי שאני חוזר ומזיז את העכבר על מנת לצאת מהסטאנד ביי אז מופע לי מסך שחור עם פסים בקצוות . יש לציין שאני משתמש בחלונות מילניום. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by עומרי מנחם,

המחשב שלי היה מתחמם וחשבתי שזה בגלל שהמארז היה לא מאוורר אבל גם לאחר החלפת מארז (NX600) אני שמתי לב שהמעבד מתחמם המעבד שלי נמצא על 65 מעלות במנוחה וכשאני משחק במחשב הוא מגיע אפילו ל90 מעלות זה תקין? יש לי ryzen 7 3700x (המעבד נקנה לפני חצי שנה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by orese,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד ישן של compaq מדגם cq60 ולאחרונה אין תצוגה יותר. המחשב עצמו עובד - כשאני מחבר למסך בחיבור VGA יש תמונה במסך החיצוני ניסיתי כל מיני הדרכות כמו לנקות חלק מהרכיבים. באחת הפעמים המחשב כן הראה לי תצוגה בצורה חלקה אבל אחרי ריסטרט הוא חזר לסוהרו אני מצרף קישור לסרטון שאני מצלם את הבעיה אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by הגיימר,

יש לי מחשב dell Vostro 1500 שהסוללה שלו סיימה את חייה (נטענת בשעתיים וחצי ומספיקה לעשרים דקות) עכשיו אני זקוק לבטריה חדשה דגם הבטריה הוא gk479 קישור : https://www.amazon.com/Battery-GK479-Inspiron-e1520-Laptop/dp/B001AAR9KS בקיצור מדובר בסוללה גנרית עם אישור מכון התקנים האירופאי כך לפחות נראה מהתמונה השאלה היא האם מדובר בסוללה טובה או ששמא יש להשקיע בסוללה מקורית : https://www.amazon.com/Original-Notebook-Inspiron-1520-312-0513/dp/B00J3JBSP0/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1474029713&sr=1-11&keywords=GK479 אשמח לעזרה

12. יש לי מחשב קצת ישן בלי כרטיס רשת, לאחרונה הוא התחיל לגמגם, כנראה שעברו אליו וירוסים דרך דיסק און קי. יש לי רישיון של נורטון ורציתי להתקין אותו על המחשב הזה, הבעיה כאמור שאין אינטרנט, אז רציתי לדעת אם אני אוכל להוריד את העדכון במחשב עם אינטרנט ובדרך כל שהיא להעביר למחשב השני. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dark crystal,

יש לי בזמן האחרון איטיות במחשב ומרגיש אותה גם במשחקים וגם בגלישה פשוטה באינטרנט, אני לא יודע אולי זה הפיירפוקס בכל מה שקשור לגלישה, יש רגעים שהוא פשוט קופא. במשחקים המשחקים פשוט איטיים, יש תקיעות וקירטועים אבל לא תמיד, לפעמים זה חלק ולפעמים קירטועים. המחשב רץ על Windows Vista x64, מעבד E7300 עם מהירות סטוק (2.6) כרטיס מסך ATI HD6850 1GB לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון 8GB - DDR2 800MHz במשחקים אני משתמש ברזולוצייה מקסימלית של 1080P, אבל גם המשחק אחד הפשוטים כמו FIFA 12 נתקע לי. האם האיטיות יכולה לנבוע מדיסקים קשיחים? הוינדוס ממוקם על דיסק קשיח נפרד של 160GB, וכל שאר הדברים נמצאים בנפרד ב500GB אחרים. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kobibo,

לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by corios4982,

אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GbeTech,

הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם,פתחתי כמה פוסטים בכל פורום אפשרי שעלה בדעתי לגבי איטיות מוזרה של המחשב , אחרי שאספתי מספיק מידע ועניתי על מספיק שאלות ששאלו אותי , הנה הכל בסיכום: לאחרונה החלו אצלי בעיות של איטיות במחשב , במוקדם ובמאוחר גם ראיתי שזה הופיע כשאני משחק (נפילות FPS , דרופים) בהתחלה שקלתי כל מיני צעדים כמו קניית מחשב חדש וכו' , אבל לשימושים שלי - משרדיים ו COUNTER STIRKE הבנתי שזאת טעות בגלל שהמחשב שלי לפי מפרטו - אמור להספיק למעבר לכך. בהתחלה תהיתי אם הבעיה היא בכרטיס , לפני כמה זמן גליתי שהוא מתחממם והוספתי לו מאוורר בשל קירורו הפאסיבי . היום הוא עומד על 55* מעלות במנוחה . (הכרטיס - 8500GT). למרות הכל הדרופים והתקיעות למיניהם המשיכו , אח"כ - זיהיתי שיש בעיה עם המעבד. המעבד במנוחה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימים ללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרס כול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפון שני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM) כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gs ולוח אם חדש בן שבועים עכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שוב גם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOL האם צורב …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Sh_Dor_Lq,

איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maimon_y,

אני ראיתי שבתכונה HWMONITOR יש AUXTIN ושמתי לב שהטמפ שלו מאוד גבוהה. מה זה AUXTIN והאם הטמפ שלו בסדר? הוא מגיע ל180 מעלות זה במאמץ של פחות מדקה במשחק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים