תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה בגלישה באינטרנט אני מחובר להוט ע"י מודם מסוג ARRIS ורואטר של EDIMAX 6524N כאשר אני מנסה לגלוש דרך הדפדפן לא משנה הסוג אני לא מצליח בכלל אבל תוכנת הביטרונט אשר פועלת ברקע מצליחה להוריד ולעלות מידע ( רואים את הקצבים משתנים ככה אני יודע שזה לא קפוא או תקוע ) בהתחלה חשבתי שהתוכנה תופסת את כל רוחב הפס ולכן לא מאפשרת לדפדפן לגלוש אבל גם לאחר שאני סוגר את התוכנה עדיין אני לא מצליח לגלוש או לבצע כל פעולה אחרת באינטרנט רק איפוס חשמלי של המודם של הוט יחד עם הראוטר מחזירים את האפשרות הגלישה התקינה אשמח לעזרה אודי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I got a Microsoft's Sidewinder wheel (w/ Force Feedback, serial - not USB) and windows 2000 pro. the wheel has 3 axis (gas/brake/wheel). in windows 2000 the default is split axis (in 98 it was combined by default). my sidewinder software is old (versions 2 and 3) and doesn't support windows 2000/XP. the problem is that not all the games support split axis (=\) and I can't set it to combinned axis. after talking in many forums I've been told to get sidewinder software version 4, but I can't find any place to download it from. so if anybody got the software if you could send it me it'll be appreciated, or if you have any other ideas. ICQ# 123449949
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב חדש מTMS מחשב שאתם הרכבתם לי פה בפורום ויש מספר בעיות מאוד מוזרות איתו. 1. יוצא חום מהמארז באת מאמץ הכי קטן (לשחק CS GO) 2. הכרטיס מסך קורס כל איזה שעה ככה ורואים מסך לבן והסאונד נתקע 3. כל הזמן יש לי כמו שחור כזה לאיזה FRAME אחד במשחק מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. נעלתי תיקייה בעזרת המדריך הזהhttp://www.2all.co.il/Web/Sites5/InCOOl/PAGE83.asp ושכחתי את הסיסמה! מה אני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Windows לא מכבה את המחשב היא רק עושה ריסטרט. לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-HD3H-B3 מ. הפעלה: Windows 7 SP1 ספק: FSP 600W SILVER מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי די וי די מקורי... שאני מנסה לראות אותם.. בכל תוכנה שהיא, אני מקבל הודעה שיש שגיאה ב copyright ואני לא יכול לראות את הסרט. אין לי שמץ מה לעשות.. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים קרה לי משהו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה הביוס היתחיל להיתאפס לי כמובן ישר הלכתי החלפתי סוללת ביוס עשיתי עידכון למקרה חרום אך גם אחרי עם אני יוציא את החשמל לכמה שניות זה שוב יתאפס מישהו מכיר קרה לו ????? נ.ב זה מחשב בריקס של גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, המחשב מפיק רעש של טרקטור מידי פעם ובשאר הזמן רעש חזק מהרגיל. פתחתי את המחשב ושללתי את המאווררים כמקור הרעש. להערכתי הרעש מגיע מהכרטיס מסך, אך יכול להיות שהוא מגיע מהספק כוח. דגם כרטיס מסך radeon 5870 דגם ספק כוח- cougar 550 וואט. 1) כדי לשלול סופית את הספק כוח, האם יש להוציא את כרטיס המסך מהסלוט שלו? או שמספיק להוציא רק את החוטים שמחוברים אליו? 2) האם יש עוד חלקים במחשב חוץ מאלה שהזכרתי שיכולים להפיק רעש כזה? 3) מה הגורמים הנפוצים שגורמים לרעש הנ"ל ואיך ניתן לטפל בהם? אלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מפעיל 2 מסכים במצב הרחבה ובמסך שלא משתמש בראשי (בחיבור HDMI) יש וידאו אז במסך הראשי (בחיבור DVI) יש ריצודים בתחתית המסך כלומר בהתחל .. יש לי כרטיס מסך ATI 7970 ויש לי את הדריבר הכי מעודכן שלו , בנוסף יש לי וינדוס 8 . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD64 3000+ S-754 ABIT KV8 PRO XFX GFORCE6600GT 128MB NCP 512DDR 3200 הבעיה: אני מקבל רק 2200 ב 3DMARK05 כשאני אמור לקבל מעל 3300 עכשיו ניסיתי לעדכן ביוס זה לא עזר גם פירמוט לא עזר עידכון דרייברים ל AGP לא עזר יש לי את הדרייברים האחרונים נואש - עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך עם חיבור AGP יש לו תמיכה כפול 8 הבעיה שהכרטיס מסך בהגדרות אצלי בווינדוז זה מראה כיאילו הוא כבוי הAGP והרבה משחקים לא עובדים בגלל זה ניסיתי לאפשר את ההגדרות בBIOS שיהיה תמיכה בX8 אבל עדין בהגדרות של הווינדוז זה מראה שאין שהוא כבוי ראו תמונה הינה עוד פרטים בקשר לAGP לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מהלוח אמ או בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה שצריך לבטל אותו כדי שתיהיה גישה מלאה לכרטיס המסך הלחוד או שצריך להפעיל דרך הBIOS את הAGP או שקיימת בעיה אחרת בכל אופן סוג הלוח אמ הוא EP-8RDA+ מחשב מסוג AMD 2600
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-