עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rander1,

הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה

2. Started by heen123,

בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by motkesabari,

אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ron56,

שלום, כמה פעמים ביום אני מקבל את ההודעה הנ"ל וכשאני לוחץ אל תשלח כל האייקונים בשולחן העבודה נעלמים וגם כל שורת ההתחל נעלמת. ברצוני לציין שאני בכלל משתמש בכרום. מערכת XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pc34,

שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, הכרתי את האתר לפני מספר שנים אבל לצערי לא מצליח לשחזר את הססמא, לא נורא. העניין הוא כזה, זה פרטי המחשב לוח אם ASUS CONROE 1333-D667 גרסת ביוס 1.6 מעבד שהיה E2200. 2GB RAM השאר לא מעניין לכל הסיפור לדעתי. ככה, קיבלתי מעבד משומש E8400 שעבד לפני כן, התקנתי כמו שצריך, ניקיתי עם אלכוהול 95 אחוז ייבשתי שמתי משחה טרמית (בדיעבד בשיטה מעולה שכיסתה את כל שטח המעבד ולא יצאה מהגבולות) כן זה הפעם הראשונה שהחלפתי מעבד. השתדלתי לא לגעת בצד התחתי של המעבד. מדליק את המחשב לאחר ההחלפה- כל רכיבי החומרה נדלקים, המסך לא מגיב כאילו המחשב לא דלוק, המקלדת והעכבר גם לא נדלקים. החזרתי את המעבד הקודם שוב לאחר ניקיון והכל- עדיין שום דבר לא עזר. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה בלוח אם ל …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by vlad1002,

שלום ביומיים האחרונים המחשב שלי עובד בצורה איטית כאשר אני מפעיל משחק אז המשחק פועל על פריימים מאוד נמוכים. הCPU מגיע אצלי ל70 אחוז וגם 100אחוז ללא שום סיבה. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט אבל אני לא מוצא לזה שום פתרון אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by yosi b,

כפי שכתבתי חצי מהקשיח שלי (שמחולק וירטואלית לכונן אחר) לא נפתח ומצויין 'מבנה הדיסק פגום' השאלה אם יש מה לעשות כדי להציל את החומר. מדובר בhhd ותיק של סמסונג בנפח 1tb

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by AvlK,

תוך כדי עיון ברשימת התוספים ב chrom, נתקלתי בתוסף בשם: "saave oon" אין לי מושג איך הוא התקין עצמו (אני יודע שזה נשמע מוזר) אבל אני לא התקנתי שום דבר שהתוסף הזה בא כחלק ממנו ובטח שלא התקנתי אותו בנפרד. גיליתי גם שהוא מותקן ב firefox וגם שם לא אני התקנתי אותו. חיפשתי בגוגל את השם אבל לא מצאתי משהו , מישהו מכיר או יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by snislv,

שלום, היו לי כמה בעיות במחשב, כמו זה שהמעבד התחיל להיות איטי וכו' וכו'.. החלטתי לבצע שחזור למחשב. המחשב עלה יפה לאחר השחזור, הותקנו כל העדכונים למערכת הפעלה 8, ואף עדכון למערכת הפעלה 1. עכשיו השאלה החשובה - ייתכן שהמערכת הפעלה שוקלת כ-50 Gb??? עקרונית המחשב שלי הוא עם אכסון מהיר של 120 Gb. בכונן נשאר לי 95 תמיד. ואחרי השחזור, עוד לפני שהוספתי קבצים למחשב נותרו לי 45 Gb.. יכול להיות? או שעשיתי משהו לא נכון בשחזור? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by AmonAmarth,

אהלן התחיל לי לפני כמה ימים מסכים כחולים שלאחר בירורים מצביעים על כשל בחומרה. אני לא מצליח לשים את האצבע מה לא בסדר אני חושד במעבד\דיסק קשיח מפרט דיי ישן: i5 750 p55-ud4 hd7850 wd green הרצתי בדיקות מאמץ של זיכרון מעבד דיסק קשיח וכרטיס מסך ושיחקתי אפילו בac:syndicate וכלום לא היה נראה חריג.. הכל עבד. זה קורה בדרך כלל רק שאני משתמש בפיירפוקס והייתה גם פעם אחת שזה קרה סתם ככה. מצורפת תמונה עם פירוט של כל מה שצריך לדעתי. חיפשתי מלא בגוגל ולא חידש לי הרבה. http://oi65.tinypic.com/2iu26m9.jpg איך אני מגיע לשורש הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by חלי,

היי.. לפני שבוע קניתי את המחשב, ואני שמה לב שהסוללה לא נטענת במלואה גם אחרי המון זמן. הטענתי אותו אתמול, כשהוא כבוי- משעה 8 בערב עד 11 בלילה כלומר 3 שעות והסוללה נטענה מ18% ל60%. בנוסף היא נגמרת ממש מהר. בדר"כ כשסוללה נטענת לאט היא גם נגמרת לאט אבל לא במחשב הזה כנראה. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לשנות את זה? אשמח גם לטיפים לשמירה על אורך חיי הסוללה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yns lab,

קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by thekingofquality,

היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by bati6,

יש לי מחשב נייד של dell הכנסתי לדיסקאוןקי קובץ התקנה של ווינדאוס ועשיתי fat32 אני עושה ריסט ושום דבר לא עולה לי, אין לי אפשרות גם להכנס לבוט להגדיר שהדיסק און קי יעלה ראשון, הוא מראה לי את הלוגו של dell וישר קופץ לווינדאוס. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. דגם לוח האם: GIGABYTE דגם המעבד:I7 דגם כרטיס המסך: על לוח האם מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM 4GB הספק ספק הכח של המחשב: 350WT כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב: אין ציפצופים כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו: שנה מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: היום תיאור התקלה: אז ככה, באמת מי שמצליח לפתור את זה אודה לו מאד בנוסף אזרוק כמה מיליוני נקודות. לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב > מאוורים מסתובבים נראה כאילו נדלק > לא נדלק > רק מארוורים מסתובבים ואין את הביפ הראשוני. שימו לב לתפנית!(בדקתי 100 פעם) רק אם אני משנה SLOT בRAM (יש כרטיס אחד בסלוט אחד והסלוט השני ריק) המחשב פועל באופן חלק. מכבה את המחשב > מנסה להדליק >…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יוסףש,

שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mars7,

לפני שבועיים אחד הכוננים הקשיחים שלי לא נראה במערכת ההפעלה. החלפתי כבל אבל זה לא עזר. בסוף חיברתי את הכבל לכניסת SATA מספר שלוש והכונן זוהה. כאשר חיברתי אותו לכניסות 4 או 5 הוא לא מזוהה,רק לפעמים. אתמול הדלקתי את המחשב והוא נכבה אחרי 2 שניות ונידלק ואחרי עוד 2 שניות נכבה ונדלק וחוזר חלילה. איזה חלק במחשב לדעתכם צריך להחליף?

• 7 תגובות
    • 11.6k צפיות
  24. Started by odedidush,

הי , ברשותי לפטופ של dell מדגם inspiron 1525 , יש לי אותו כבר 8 שנים והוא משמש אותי כיום כמחשב נוסף בבית בעיקר לגלישה באינטרנט והוא די עשה את העבודה . מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת עליו היא win xp ולא היו בעיות מיוחדות חוץ מדי איטיות בתגובה . למחשב שני סלוטים של זכרון בעל 1G ram בכל אחד . בשבוע שעבר הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה , במקומו עלה מסך כחול עם הודעה registry file failed (מצורפת תמונה ) . חקרתי קצת באינטרנט על פתרון לתקלה ונאמר שצריך להכניס cd של winxp ולעבור לRecovery Console ומשם לפי ההנחיות : https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545 האם התנסיתם על תקלה מסוג זה ? האם הייתם ממליצים לשדרג ל-win7 ? אולי באותה הזדמנות גם לשדר…

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by iveco,

יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הט…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.