עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?

2. אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?

3. אף משחק שיש לי על המחשב לא פועל חלק, תמיד יש תקיעות, תמיד יש את הרגעים שה fps יורד ל מתחת ל 10 אפילו, ואף פעם לא ייצא לי לשחק במשחקים כמו שצריך ובכיף גם אחרי אין סוף שידרוגים. תראו את המפרט המלא: כרטיס מסך- http://www.2send.us/uploads/2122fa0e89.JPG מעבד- http://www.2send.us/uploads/13fae65a20.JPG לוח אם- http://www.2send.us/uploads/44a5ab1b21.JPG זיכרון- http://www.2send.us/uploads/5913e58647.JPG אוברקלוק- http://www.2send.us/uploads/65c6d3cb57.JPG טמפרטורות- http://www.2send.us/uploads/2712ca9857.JPG ובקצרה: 7600gt, intel pentium 4 2.8ghz, asus p4s8x, 1.75gb RAM אני פשוט מייואש, הביצועים במשחקים פשוט על הפנים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CTTA,

ברשותי לום אם, די ישן, מסוג GIGABYTE GA-8ST800. 1. המחשב לא נדלק כלל [אין מתח, אין תגובה]. 2. החלפתי ספק - לשווא. הסקתי שכנראה הבעיה נובעת מהלוח: 3. ניתקתי את כבל ה-12V של הלוח. 4. המחשב הגיב, והגיע מתח. ->כמובן שהמחשב עדיין לא יעבוד (זו הייתה רק בדיקה למציאת הסיבה לבעיה). רק כשכבל ה-12V מנותק, המחשב מגיב למתח. כשזה מחובר, אין שום תגובה מהמחשב. שקע הכבל נראה תקין, אין סיבה לקצר. מצ"ב תמונה בה מצויין מיקום השקע. אם אכן הבעיה היא בשקע, יש צורך בהחלפה של כל הלוח? תודה-רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by שלו חלפון,

המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה

6. Started by orr19,

אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Or1987,

שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?

10. Started by nir007,

אפשר בבקשה תמונה של כול ביוס שמסבירה איך מגדירים את CD ROM שיהיה ראשון..בכול ביוס..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nimrods,

תמיד כשאני מחבר משהו ל USB במחשב שלי המחשב לא מקבל את מה שאני מחבר וזה רושם לי בצד למטה איפה שקבצים מוסתרים (התקן USB לא זוהה אחד מהתקני ב-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו windows אינו מזהה אותו. לקבלתסיוע בפתרון בעיה זו. לחץ על הודעה זו ) למה זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by D@nny,

שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by יואב752,

בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם

16. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הדלקתי את המחשב (הלכתי וחזרתי אז לא ראיתי איך הוא התנהג בזמן העליה) אבל הווינדוס עלה מוזר מאוד: המסך היה בערך 50% כהה יותר ממה שהוא אמור להיות התצוגה ריצדה כמו איזו טלוויזיה ישנה (פולסים אחידים כאלה כאילו שהורדתי את הHZ למשהו כמו 5) ובנוסף לכל זה, היה LOW FPS לתצוגה עצמה. זה התבטא בתנועות עכבר מגמגמות וכו'. בדקתי ביצועים במנהל משימות הליך זיכרון וCPU נראה תקין לחלוטין. משתמש בכבל DVI כך שאין חשד לאיזה VGA רופף או משהו בכיוון אבל הפעלה מחדש פתרה את הבעיה... אציין שהספק דיי גבולי למערכת (יש בערך 50W חופשי על סמך חשבוני ספק) אך קיים שם מערך מתאמים מכבלי מולקס ל8PIN כדי לספק חשמל לכ.מ היתכן שזה מתח לא ייציב או משהו לכ.מ ולכן זו היתה תהוצאה ? *זה פועל ככה באופן תקין כבר כמה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Maurice,

לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata. אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע. מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור? בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד. בתודה מראש maurice.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כל דקה, מדובר על המשחק אטלאנטיס אחד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by wares2002,

.??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by EB1000,

שלום יש לי מחשב שעבד מצויין במשך שנה וחצי עם WINDOWS XP. לפני חודש סוף סוף שדרגתי את הדיסק הקשיח ל SSD ובאותה ההזדמנות החלפתי כרטיס מסך מ ATI 4770 ל NVIDIA 460 1GB וגם פרמטתי והתקנטי WINDOWS 7 32BIT. עכשיו מדי פעם המחשב קופא לחלוטין ללא מסך כחול. לא מגיב לעכבר ולמקלדת. גם המקלדת לא מגיבה למחשב (NUMLOCK לא מגיב). המסך נשאר קפוא בזמן ולא נכבה אוטומטית (יש אות של תמונה סטטית). כלום לא עוזר מלבד RESET ואז הכל חוזר לעבור למשך שעות, לפעמים ימים עד הפעם הבאה. בזמן הקפאון משום מה יוצא שאני מריץ מספר חלונות של OFFICE 2010 וגם את FIREFOX6 וגם UTORRENT 3. לא יצא לי לבדוק אם זה קורא ללא אחד מהמרכיבים הנ"ל. אני אתחיל עם מפרט המחשב: לוח MSI NEO2 מעבד E8400 עובד באוברקלוק של 400X9=3600 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by st4ck,

אז יש לי בעיה שרשום windows 7 לא פעיל כי אין לי תקוד והקוד שהיה לי בעבר כבר לא פועל וניסיתי לפנות למיקרוסופט והם לא עזרו לי אולי יש דרך לקבל קוד נוסף ??? תודה לעוזרים

24. Started by Hacode,

הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, לפני חמישה ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר תקופה ארוכה שלא פתחתי אותו..ניקיתי בעזרת פאן ושואב אבק כמו שאני עושה תמיד. לאחר שסיימתי, ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עשה ציפצופים לא פוסקים. החלטתי לא לקחת סיכון, לקחתי אותו לKSP , הבחור שם בדק לי את המחשב, ולאחר כמה בדיקות החליט שהראם הוא הגורם. לאחר כמה ניסיונות חוזרים של הוצאה והכנסה של הזיכרונות המחשב עבד והכל טוב ויפה. בעיית הציפצופים נעלמה, אבל עכשיו יש בעייה אחרת.. המחשב קופא כל פעם, גם במאמץ וגם בלי מאמץ. ואחרי שאני עושה RESTART הוא נדלק אבל לא מגיע למסך הראשון אפילו , נשמע כאילו הוא מאתחל את עצמו כל שנייה מחדש-- בקיצור לא עובד. אני לא בדיוק יודע מה הבעיה, אבל כשאני מוציא ומחזיר את הזיכרונות הבעיה מסתדרת כאיל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.