עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שאני מכבה את המחשב, האור הירוק במסך ממשיך להיות דולק, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by extremex,

היי,אז ככה יש לי 4 הארדדיסקים במחשב,ואחד מהם של WD GREEN של 2TB הפסיק לעבוד.זה התחיל מזה שלא הצלחתי להיכנס אליו דרך "המחשב שלי" זה לקח המון זמן לטעון,והוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים.אח"כ המחשב עשה ריסטרט לעצמו ולקח לו לפחות 15 דקות לעלות [הוא עולה תוך 30 שניות] ולא היה יותר את אותו HD כונן E.כשניתקתי אותו הכל עבד חלק,כשחיברתי שוב הוא משמיע רעשים כמו של המודמים הישנים עם החייגן שמנסים לבצע חיוג ולא מצליחים.וברגע שאני מחבר אותו והמחשב דולק הוא ישר עושה ריסטרט ולוקח לו מלא זמן לעלות,ואם אני מחבר אותו ואז מדליק את המחשב אז אותו הדבר..כל מה שניסיתי לא עזר,ברגע שאני מחבר אותו הוא משמיע קולות ולא עובד.מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Joli,

מה זה אומר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TearecioNN-,

למחשב אין POST, הכל דלוק וכו' אבל המחשב לא עולה. החלפתי זיכרונות לא עזר, כרטיס מסך לא עזר, דיסק קשיח לא עזר. חשוב לציין שכאשר אני מאפס ביוס המחשב נדלק. ניסיתי גם ביוסים שונים ולא עזר. CPU: C2Q Q6600 2.4 + TT BigTyp VX Motherbord: ASUS P5K-E @ BIOS 1202 Graphic Card: SAPPHIRE HD3870X2 GDDR3 1GB Memory: CORSAIR 2X1GB 800MHZ CL4 Hard Disk: WD 250GBAAKS PSU: ENERMAX NOISETAKER 485W BOX: GIGABYTE Posiedon Monitor: SAMSUNG T220

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ronen874,

לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…

8. אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Real_Me,

יש לי צורב QUE די חדש שמצליח לצרוב על תקליטור של PRINCO RW ללא בעיה. קניתי תקליטורים CD-R של SKY וכמעט שלא הצלחתי לצרוב עליהם. מתקבלות הודעות MEDIUM SPEED ERROR ו-INVALID WRITESTATE. קראתי שזה יכול לאפיין אי התאמה בין צורב לתקליטורים וקניתי היום תקליטורים אחרים ושוב נתקלתי באותה בעיה. אני עובד עם XP ונרו וניסיתי במהירות הקטנה ביותר האפשרית שמופיעה (x4) וזה עדיין נכשל. יש אפשרות לכפות x2 איכשהו? מכיוון שאני בלחץ של זמן רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת עצה בשעות הקרובות. בתודה מראש RH

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by uskatin,

היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by moshiko123,

לוח האם הוא: H370M DS3H

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by redead,

CPU 44 GPU 67 וזה עוד אחרי שניקתי את המחשב לגמרי מאבק.. המאווררים מסתובבים יופי..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idan1111111,

אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pincher77,

שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה להתקין מצלמת USB בלפטופ הבעיה שלמחשב יש מצלמה מובנית ולמרות שאני מתקין את המצלמה החיצונית לפי הספר כולל דרייבר מדיסק מקורי התוכנה מותקנת אבל מצלמת המחשב "משתלטת" על התמונה ומה שרואים בעצם זה את התמונה מהמצלמה המובנית ולא מהמצלמה החיצונית. רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה אני משתמש בחלונות XP + SP2 המחשב הוא לנובו בן חודשיים בערך מצלמה של לוגיטק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nisomix,

היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ביום שישי החלטתי לנקות אבק מהמחשב שלי. כחלק מהתהליך החלטתי גם לנקות אבק מספק הכח ובעיקר מהמאוורר שלו. מיותר לציין שתוך כדי עבודה ניתקתי את הספק (ג'נרי) מלוח האם (asus p5l-mx). שסיימתי את העבודה, המחשב עלה כרגיל ואז לאחר מספר דקות הוא נכבה בלי אזהרה מוקדמת (ללא מסך כחול). בהדלקה הבאה שלו כבר קיבלתי את ההודעה הבאה: Overclocking failed! Please enter setup to reconfigure your system. Press F1 to Run SETUP Press F2 to load default values and continue כמובן שהופתעתי, כי לא ביצעתי שום דבר שקשור לOC. ממה שהצלחתי להבין בכמה אתרים יש בעיה ידועה בלוחות של אסוס אחרי ניתוק מהחשמל. אני רק אציין שזאת לא הפעם הראשונה שניתקתי את הספק מלוח האם (הפעם הקודמת הייתה בעשיתי סליבינג לספק). …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by WarSoul,

שלום , יש לי מסך של חברת proview שנרכש לפני 3 שנים , בתקופה האחרונה התחילו להופיע ריצודים לרוחב המסך בחלק העליון והתחתון ולאורך פרקים של 20 דקות , רוב הזמן אין לי ריצודים אבל מידי פעם הם מופעים שוב . ניראה לכם שהמסך שלי עומד להתקלקל ? יש איזה דרך לסדר את זה ? אולי מעבדת תיקון ? כן אם כן אז אני צריך להתחיל לחסוך כסף למשך חדש .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NaDav.p,

כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yuval345,

שלום לכל חברי האתר המחשב שלי מצפצף צפצוף אחד ארוך של כ 5 שניות בזמן הדלקה,בדקתי את החיבורים והכל נראה בסדר. יש לכם רעיון??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Hodaya Drori,

היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shlomi7293,

נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים