תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הכל היה תקין עד לפני יומיים,פתאום היום באתי לצרוב ושמתי לב שהוא לא מזהה שיש בפנים דיסק,גם דיסקים רגילים אחרים פתאום לא מזהה. ניסיתי לעדכן לדרייבר האחרון , עודכן בהצלחה אבל עדיין לא עזר.כמובן שלפני זה ניסיתי להסיר ממנהל התקנים ולהחזיר אבל גם ללא הצלחה...... יש למישהו רעיון לפני פירמוט?כשאני מכניס כל דיסק אני נכנס למאפיינים של הכונן וזה מראה לי שטח בשימוש 0 שטח פנוי 0 ..... מקווה לתגובות =/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי rx 5700 xt ומעבד i5 6500 לפני זה היה לי gtx 1060 עכשיו כל משחק שאני משחק לא משנה איזה איכות זו איזה רזולציה אפילו 800x600 זה בין 30 ל50 fps
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טוב, אז ככה: המחשב הוא AMD athlon xp 2000 radeon 9700 pro mobo: Abit NF7-S2 512mb ddr windows xp sp2 80GB WD לא מזמן הלוח אם הישן שלי (gigabyte 7vrxp) הלך, אז החלפתי לABIT, וגם ההרדיסק נשרף, וקיבלתי אחד חדש כי הוא היה באחריות.. והכל בעצם התחיל אחרי שהחלפתי את הלוח אם (שהשתמשתי בהארדיסק ישן חלופי על הלוח אם החדש גם היו תקיעות) ומה בעצם הבעיה? המחשב כל הזמן נתקע, בדרך כלל פשוט קופא וגם לא מכבה את עצמו, בעבודה בחלונות, במשחקים, אפילו שאין פעילות ואני משאיר את המחשב דולק בלילה הוא נתקע מהר מאוד (עניין של כמה שעות במקרה הטוב בחוסר פעילו, בזמן עבודה יכול להיות פחות משעה) בקיצור, אין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. יש לי את כל הדרייברים החדשים אם זה קשור בכלל, אין התנגשויות חומרה שא…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי סרט באיכות HD פורמט MKV שוקל בערך 8.5 ג'יגה. קודם כל עד שהצלחתי להפעיל אותו, הורדתי מלא קודקים, עכשיו זה עובד רק ב VLC ולא ב MEDIA PLAYER אבל הבעיה היותר רצינית היא שהסרט נתקע כל 30 שניות בערך, הוא מקפיא את התמונה, לפעמים מורח אותה (הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל) ואחרי כמה שניות חוזר. כאילו הסרט כבד למחשב. המעבד שלי הוא Q6600 2 GB זיכרון ראם כ.מסך 8800GTS 320MB תודה לעוזרים! (תעבירו אם זה לא הפורום הנכון)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ת רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 8.1 ץ המחשב בא עם אופיס זמני . האם אני יכול להתקין קראק בכדי לפרוץ את האופיס ? האם להוריד אופס חדש ולהסיר את ההוא שבא עם מחשב ? מה ניתו לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה התחיל לפני כחודש שהוא היה מכבה את עצמו פתאום בעיקר בעת צפייה בקליפים HD. אמרתי טוב כנראה הוא מתחמם מעצם הפעולה אז סתם פתחתי את המארז וגיליתי שמאוורר אחד לא עובד אז קניתי חדש והחלפתי.. זה לא עזר. קניתי עוד שניים ושמתי אותם במיקומים שונים כדי שתהיה סירקולציה טובה שתוציא אוויר חם, כי אמרתי אולי המחשב מתחמם מדיי. לא עזר יותר מדי. אמרו לי כנראה הגוף קירור של המעבד לא טוב או מלוכלך - ניקיתי זה לא עזר, לאחר מכן החלפתי לחדש. הכיבויים המוזרים הפסיקו לשבועיים ופתאום אתמול זה חזר. לפי תוכנת אוורסט המעלות של החום במחשב נעות בין 45-53. אז מה בעצם הבעיה ? למה המחשב מכבה עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה. קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT). מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל. יש למישהו כיוון לאתר את התקלה? יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה. בתודה מראש משה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד,מישהו יודע אולי מה הבעיה? פתאום התחיל להפתח לבד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע הכן אפשר להוריד דריברים ללוח GIGABYTE =H170-D3H זה המעבד INTEL- I5 6500 -3.2 הדריברים מיועדים לחלונות 10 פרו 64 ביט בעברית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן רכשתי מסך 24" (full HD). שאלתי אם תהיה בעיה לחבר מסך שכזה ללפוט שלי (שלו כרטיס מסך GeForce 7300 Go). התשובה הייתה שאין בעיה. אבל..... דבר ראשון שאני שם לב אליו [ואני מחובר דרך כבל VGA, כי ללפוט שלי יש רק יציאת VGA] הוא שישש מעין גרעיניות בחל העליון של המסך [אני שם לב לזה בעיקר משום שאני משתמש בגוגל כרום, ושם נמצאים ה Tabs של הדפדפן]. זה זמני, וזה רגעי. לפעמים ממש לשנייה, ולעפמים זה כ"כ מהר, שאני מפקפק אם ראיתי את זה בכלל, או שאני מדמיין. העניין הנוסף הוא שלעתים, כל החלונות נעלמים, כולל שורת המשימות [אני משמש ב Ubutnu]. לאחר שניה או שתים, שורת המשימות חוזרת, אבל החלונות כולם כאילו נסגרו לבד. בשלב הזה גיליתי שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי הפסיק לתפקד [אני…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מומחה בתחום ואשמח להכוונה. הפורטנייט קופא לילד באמצע משחק לשנייה/2 שניות וממשיך. ככה כמה פעמים במשחק. ולפעמים בגלל זה הוא מפסיד 😞 זה מתסכל אותו.... ומשגע אותי תרתי משמע 🙂 למי שיש פתרון או הכוונה מה לבדוק לעשות נשמח. הורדנו הגדרות בפורטנייט למינימום ( בערך....) כמה שניתן. המפרט של המחשב הנייח ( שדרוג מחשב קיים שהיה בבית והוספת כרטיס מסך חזק) Intel Q6600 /i-7 2600 3.40 GHZ 16GB RAM WIN10 64 כרטיס מסך RADEON RX580 8GB עריכה: המחשב מחובר בWIFI - בממ"ד דרך PLC- אין אפשרות לחבר ישירות לאינטרנרט ע"י כבל רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שיבשתי אותו לכמה ימים הוא נדלק ונתקע על מסך הטעינה של מערכת ההפעלה ותקון להערכתי יהיה כרוך בהחלפת לוח ומחשב הזה כבר יצא מייצור לפני שנתיים השאלה שלאור המצב משתלם לתקן הוא לקנות מחשב חדש נ.ב. סליחה מראש עם הפוסט לא שייך לפורום הזה לא הייתי בטוח באיזה מהם לפרסם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי ששם לב, היום היו הפסקות חשמל בכל הארץ. בדיוק לפני ההספקה עבדתי להנאתי במחשב, כשההפסקה החלה. המתנתי עד שהחשמל יחזור , אך המחשב לא נדלק יותר. בדקתי את כל החיבורים ווידאתי שהם בסדר, כמו כן שמתי לב שהעכבר והמקלדת לא עובדים אבל בדקתי אותם במחשב אחר והם בסדר(גם המסך) . לדעתי הספק הלך? מה אתם אומרים? כמוכן, האם חברת החשמל מפצה אנשים בגין דברים כאלו שקרו באשמתם וממש לא באשמתי? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הכל התחיל מזה שהייתה לי הפסקת חשמל, והביוס לא זיהה את הדיסק הקשיח שלי, במחשב אחר בדקתי את הדיסק והוא עובד, אמרו לי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולהחזיר, עשיתי את זה, בהתחלה בכלל לא ראיתי אח"כ כלום במסך, אח"כ כיביתי והדלקתי אותו, ועכשיו הוא מראה חצי מהתווים בג'יבריש כמו בתמונות שצירפתי, ובנוסף הוא לא מעלה את התוכנה של ההארד דיסק SEAGATE שאיתה אני רוצה לעשות בוט כדי לבדוק שהכל בסדר, כמו שצריך. בקיצור, לפני שאני ממשיך לטפל בבעיה של ההארד דיסק שלא מזוהה, אני צריך עכשיו לפתור בעיה אחרת של מסך שלא מציג טוב... ניסיתי לרענן את המסך, בדקתי את החיבורים, אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... מה המקור שלה? האמת שעוד שלפני שנגעתי בבטריה הייתה לי את הבעיה הזאת במסגרת הניסיונות לז…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מידי פעם בזמן האחרון קורה לי מקרה מוזר המחשב מתחיל להגיב כאילו הctrl לחוץ למרות שהוא לא לא משנה מה אני לוחץ זה כאילו לחצתי אותו עם ctrl (לדוגמא אם אני מנסה לגלגל את הגלגלת בדף אינטרנט זה עושה זום) השאלה שלי היא אם יש איזה כפתור שאני בטעות לוחץ עליו ואז זה קורה משהו בסגנון ctrl-lock או שיש לי בעיה במגעים של אחד מכפתורי הctrl?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרבתי עליו קבצים, ואחד מהקבצים דפוק. המדיה היא LG CD-R והצורב הוא LITE-ON X48X12X48 השגתי קובץ תקין במקום הקובץ הפגום. האם יש דרך שאוכל להחליף רק את הקובץ הפגום, מבלי למחוק את התקליטור או לצרוב אותו מחדש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-