תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול ניסיתי לשדרג מחשב ישן, פתחתי את המארז והוספתי לו זיכרון. כשהפעלתי אותו פתאום ה- HD התחיל לעשות תיקתוקים ולא עלה. החזרתי זיכרון ישן וכלום לא עזר. חיברתי אותו למחשב שלי והוא אומר לי שכונן זה לא מאותחל, יש עליו המון מידע מה אני עושה? אגב, לי יש ווינדוס 7, חיברתי אותו גם ל-XP וגם שם הוא מזוהה ככונן לא מאותחל והפסיקו התקתוקים כשאני מחבר למחשבים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש מדפסת USB לא אלחוטית (HP DJ2510) אני לא מצליח לחבר אותה דרך רואטר - VTECH (בזק) לפני זה היה לי ראוטר אחר ישן - וחיבור אלחוטית דרך רואטר עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נמצא בחדר אחד, הטלוייזיה בחדר אחר. האם קיים מתאם כלשהו שיכול לעזור לי לשדר את המחשב לטלויזיה? כרטיס המסך שלי הוא gtx780 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של TOSHIBA כשאני מדליק אותו אני רואה שהוא נדלק בנוריות אבל אני רואה רק מסך שחור והוא נתקע על המסך הזה. ניסיתי להוציא בטריה לנסות רק עם חשמל, להפעיל עם מסך אחר, להוציא RAM ללחוץ F5 או משהו אבל שום דבר לא פעל.. אולי הבטריה של הBIOS או שזה לא קשור? למישהו יש רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש לגבות את התמונות וסרטונים שיש לי במחשב לענן כלשהו, איזה אתר הכי מומלץ? (ולא יקר) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי גם בפורום מחשבים אחר , אף אחד לא מצא , זה ממש מוזר. הכרטיס הוא : Apac Phantom 806 6 channels המממ , זה הכרטיס בדיוק : http://www.comelsoft.com/images/soundcards/009940.htm יש לי XP pro תודה לעוזרים. דרך אגב , לא ידעתי אם זה שייך לסאונד או תמיכה טכנית .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הוא לוח אם Gigabyte GA-P31-S3G, מעבד E7200 ו4 גיגה זיכרון המחשב יחסית חדש אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מדיסק התקנה מקורי ההתקנה עולה נורא לאט - 10 דקות בערך (בדקתי את הדיסק על מחשב אחר וההתקנה עולה הרבה יותר מהר) כשאני מנסה לפרמט את הדיסק הקשיח בהתקנה אני מקבל הודעת שגיאה "Failed to format selected partition Error Code: 0x80070057" התחלתי לנתק רכבים מהמחשב כדי לדעת אולי אחד מהרכיבים גורם לבעיה כגון הסידירום, זכרונות כל פעם סטיק אחר ואפילו את הדיסק הקשיח ועדיין ההתקנה עלתה נורא לאט הרצתי גם memtest והבדיקה היתה תקינה איזה שהוא רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב אי מק 2 הרדדיסקים חיצונים מחוברים האחד מבנה קובץ {NT WINDOWS ׁׁ (ntfs לא מצליח להוסיף תקיות חדשות ואילו הרדיסק שני מבנה קובץ {ms-dos {fat32 בזה אין לשום בעיה מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע. עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חדש ווינדוס 7 ..הכנסתי כרטיס סים .שהיה בעבר בתוך נטסטיק..אין תגובה...נכנסתי לאתר של דל ..הורדתי עדכון לכל הדרייברים וכמובן שנרשמתי לאתר של דל...מה הן הפעולות שעל י לבצע עמ שאגלוש באבאינטרנט דרך הכרטיס סים?? אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שיבשתי אותו לכמה ימים הוא נדלק ונתקע על מסך הטעינה של מערכת ההפעלה ותקון להערכתי יהיה כרוך בהחלפת לוח ומחשב הזה כבר יצא מייצור לפני שנתיים השאלה שלאור המצב משתלם לתקן הוא לקנות מחשב חדש נ.ב. סליחה מראש עם הפוסט לא שייך לפורום הזה לא הייתי בטוח באיזה מהם לפרסם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משהו יכול לעזור לי לפתור בעיה שיש לי במחשב כאשר אני מפעיל את המחשב, השעה שמופיעה בשעון של הWIN98 לא נכונה. בד"כ מאחרת בכמה שעות. אחרי שאני מכוון את השעון, השעון מתקדם בסדר אבל בפעם הבאה שהמחשב יופעל, השעה שוב לא תהיה נכונה. האם צריך להחליף את הסוללה בלוח האם? התוכן של הBIOS נשמר אז, כך שאולי אם הסוללה היתה ריקה, הBIOS היה נמחק..... האם ניתן לסדר את זה ?......
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-