עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Big_White,

לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה אני לא יכול להדליק את המחשב! אני בא להדליק את המחשב ופאף לא נדלק! אני מוצאי את כבל החשמל מחכה 5 שניות מחבר ואז המחשב נדלק! מהיציאה למסך משורשר ספק AT של 230WATT הספק הראשי הוא ATX300WATT ג'נריק הלוח הוא הלוח הנאצי של כל הזמנים ASUS cuv4x והמעבד הוא PIII800EB אודה על עזרתכם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by puNani,

כונן ה CD/DVD שלי, של חברת AOPEN (X16) פשוט לא קורא שום דיסק פתאום. שמתי די וי די, מוזיקה, משחק... והכונן פשוט לא קורא (אני מנסה להיכנס למחשב שלי ואז ללחוץ דאבל קליק על הכונן, והוא כותב לי שאין דיסק בכונן). כנ"ל לגבי הצורב שלי, PLEXTOR 24/10/40... פשוט לא קורא כלום! כשאני לוחץ על הכונן הוא פותח לי אותו ומראה לי שהוא ריק. בשני המקרים הכונן לא מנסה לגקרוא את הדיסק, ולפעמים בחלק מהדיסקים הדי וי די עושה רעש מוזר. פעם הייתה לי בעיה דומה שהכונן לא קרא צרובים ומשום מה זה הסתדר לבד (כבר לא זוכר איך). מה עושים, ממה זה נובע? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by מומחה קטן,

מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז היום כבלתי מחשב חדש. מערכת הפעלה windows 8.1 אני רוצה להתקין לו את הראוטר TP LINK TL-wn821n אבל לא מצליח. נכנסתי ממחשב שיש בו אנטרנט כדי להביא דרייבר למחשב החדש וכול פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא כותב לי שהמכשיר לא מזוהה ובבקשה שאני אכניס את האחד הנכון ואז ללחות כן וזה יעבוד.. המכשיר במחשב והוא אפילו מדליק נורה ירוקה קבועה אך האשף לא נותן להמשיך בהתקנה עזרה בבקשה - - - תגובה אוחדה: - - - ניסוח יותר טוב: אז היום כבלתי מחשב חדש שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 וניסיתי לחבר לו ראוטר כדי שיוכל לקלוט WIFI. סוג הדגם=TL-WN821N של TP LINK. הלכתי למחשב שיש בו אנטרנט והתקנתי מהרשת דרייבר למכשיר והעברתי למחשב החדש דרך דיסק און קי. כאשר התחלתי את אשף ההתקנה הוא לא נתן לי לה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by erantz,

שלום , בחודש האחרון המחשב שלי לא פועל כמו שצריך, זה התחיל בכך שהיו תקיעות מוזרות במהלך עבודה עם הוידוס , ביצעתי RESTART , המחשב ביצע RESTART אך אין את הצפצוף שה BOOT תקין ולא רואים כלום במסך כולל BIOS . פתחתי את המארז ושיחקתי עם הזכרונות והכרטיס מסך , הוצאתי והכנסתי , הסתדר , והמחשב עלה תקין ועבד כמו שצריך. לאחר שבועיים שוב זה קרה שהמחשב עולה כאשר אין צפצוף ולא רואים כלום במסך , הפעם שום דבר לא עזר ולא הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, לאחר כמה שבועות (כבר קניתי מחשב חדש) שוב פעם המחשב עולה תקין. האם מדובר על בעיה בכרטיס מסך או לוח אם ? יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SagroN,

אוקיי תקשיבו,אז ככה אני גולש או נכנס לתוכנה והמחשב בלי להודיע פשוט עושה ריסט. זה יכול לקרות אחרי שעה אחרי 5 שעות באמצע משחק , מתי שאני לא נוגע במחשב אפילו זה מרסט לי. זאותאומרת שהמחשב מרסט מתי שבא לו,בלי להודיע ובלי כלום,אחרי שזה מרסט לי רשום לי במסך "POWER SAVING ENABLE THE MONITOR WILL SHUT DOWN IN FEW SECONDS" זהו זה מה שזה רושם לי,ואז לפעמים המחשב עולה מחדש לווינדוס וחוזר לפעול. ולפעמים המחשב פועל אבל המסך לא כאילו המסך לא מחובר למחשב,ואז אני צריך לנתק ולחבר מחדש את המסך כדי שהוא יעבוד. עכשיו מה שניסיתי זה,ניתקתי את כל הכבלים מהמחשב וניסיתי לנקות אותו - לא עזר עדיין מרסט מתי שבא לו.. אז אשמח אם תגידו לי מה אפשר לעשות. כיווצתי את כל הקבצים שבתיקיה לקובץ rar …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Qtec,

יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yacovmateo,

ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zadu,

קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי

18. Started by she-li,

היי, קניתי מתאם בין vga לHDMI כדי שאוכל לחבר את המחשב נייד (עם חיבור HDMI ) למסך מחשב(VGA) כיביתי והדלקתי והמחשב תקין ועובד כנל לגבי המסך (חיברתי למחשב נייח והוא עובד) רק זה לא מעביר את התמונה במחשב נייד למסך (זה לא אמור להיות אוטומטי?), מופיע מסך שחור עם הודעה כחולה no signal detected יש לי מאיץ גרפי של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA המחשב נייד של LENOVO I7 מערכת הפעלה WINDOWS 8. אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by falukky,

יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אורנקו נייד,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו 320, המחשב נדלק לרגע ונכבה. החלפתי זיכרון, ניתקתי סוללה והפעלתי את המחשב רק על מטען. לא עובד. לחצתי על כפתור בצד של ריסט, גם כן, נדלק וכבה אחרי שניה. יש למישהו רעיון מה לעשות?

22. Started by metttalllica92,

אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.

23. Started by דן שלו,

שלום האם ניתן להפעיל במקביל את המצלמה במחשב הנייד ובנוסף להפעיל מצלמה שמחוברת דרך USB כלומר שאוכל לראות במחשב שני מסכים, אחד של כל מצלמה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mastercod,

המעבד שלי עולה לטמפרטורה של 69 מעלות אני לא יודע עם זה טוב אבל נראה לי שלא יש דבר כזה בBIOS משהו עם CPU QUITE FUN מקסימום 65 מינימום 45 נראה לי ש65 זה המקסימום שהמעבד צריך להגיע ולא לעבור אותו עכשיו יש בסיסבוים של המאוורר של המעבד CPU FUN 2600 RPM זה טוב? כשהו מהגיע לטפרטורה גבוהה(69) אז הוא פשוט קופא נראה לי שזה בגלל זה. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אולי זה המאוור לא מקרר טוב וצריך לקנות חדש או לא יודע מה... תגידו לי אתם מה זה יכול להיות. נ.ב אני צריך תוכנה עם כבר שיראה לי את טמפרטורת המעבד לידי השעון יש דבר כזה ועם אפשר שם ולינק אני יודה לכם. תודה רבה לכם

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by o1,

המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.