תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פתחתי מחשב לצורך ניקוי, שאבתי ממנו את הטונות של אבק שהיו בו וניסיתי גם לנקות את הגוף קירור של המעבד, למרות שלא הצלחתי להזיז אותו. לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב שוב, והוא לא עולה. המחשב נדלק,(המאוורר של המעבד עובד) אבל לא רואים כלום על המסך והוא נכבה לאחר כ-10 שניות. בפעמים אחרות פשוט נורת ההדלקה נדלקת באדום במקום בירוק, וגם לאחר זמן רב לא רואים תמונה במסך. האם ייתכן שהמעבד/לוח אם נפגעו למרות שלא נגעתי ישירות במעבד? ד"א אני לא שומע שום צליל מיוחד או צפצופים. המעבד הוא P4 2.8 ולוח האם Asus P4P800-E Deluxe
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו כותב מהמקלדת הוירטואלית מקשי האותיות לא מגיבים... נגיד לחצתי על S אז זה פותח ליחלון שמירה.... בבקשה תעזרו, זה בלתי ניסבל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה מוכן לעזור לי אני מחפש driver למקלת שלי יש לי מקלדת חדשה של hpשתומכת בusb ובכל מיני קיצורי דרך להפעיל כל מיני דברים במחשב עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי זה גי דחוף ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושמח מאוד להכיר את הפורום הזה יש לי מחשב נייד hp 15 שמופיע לו מסך שחור בהפעלה system board ct number מישהו יכול לעזור לי איך מסדרים את זה המחשב כבר לא באחריות והאם התקלה הזאת קשורה למחשב שעולה לאט וסוללה לא נטענת כי מבחינת סוללה הוא היה תקין ונטען תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות לי פסים על המסך,אחר כך זה נהיה גרוע יותר ויותר עד שנהיה מסך כחול ולאחר מכן הוא נדלק רק במצב בטוח ולא עושה בעיות בכלל (במצב בטוח). ניסיון איפוס דרך ההגדרות לא הצליחה וגם כרגע כשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של הווינדוס דרך usb זה לא מצליח, ההתקנה מסתיימת אבל הוא פשוט עושה ריסט וחוזר למסך ההתקנה של הווינדוס. ביצעתי כמובן התקנה נקייה אחרי מחיקה של הכוננים. את ההתקנה ניסיתי לבצע גם על hdd ישן יחסית וגם על sdd בן שנתיים בערך. פתחתי את המארז וחיזקתי חיבורים ובדקתי שהכל מחובר טוב יש לציין שבערך שבועיים לפני שהתחילו הבעיות ביצעתי נקייה של הדרייבר של הכרטיס מסך ע"פ המדריך פה https://community.amd.com/thread/180667 …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב. היום בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב שלי כרגיל, המפרט הוא Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2GB Kingston x 2 Samsung Spinpoint 500GB SeaSonic S12II Bronze 430W וגיליתי שהוא נדלק אך לא עולה ואין POST. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורים מסתובבים. כמו כן על הלוח אם שלי יש מה שנקראה Phase Leds, 4 נוריות ליד הסלוט הימני של הזכרון שכולן היו דולקות (2 ירוק, 1 צהוב, 1 אדום) הבנתי מהאינטרנט שזה כנראה מצב רגיל על שהוינדוס לא עולה, אך מעולם לא שמתי לזה לב. הוצאתי את כל הזכרונות (2 סטיקים) הדלקתי והמחשב ציפצף ללא הפסקה (עכשיו שאני חושב על זה לא ספרתי את כמות הציפצופים וכיביתי את המחשב באמצע). הכנסתי את הסטיקים אחד אחד לכל סלוט בתורו וניסיתי להדליק, אותו המצב, אין POST …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכם, השכנה שלי התלוננה שהמחשב שלה לא נדלק מאז שחזרה מאיזשהו טיול, בדקתי שאכן המתג של הספק דלוק והכל מחובר לחשמל, ואכן אין שום סימן חיים מהמחשב. שלחתי אותה לקנות ספק, אך מסתבר שהבעיה עדיין לא נפתרה (בדקתי את הספק הישן בסגירת מעגל מתח בלי מחשב והוא אכן מת, החדש - נבדק ותקין.) אני חושד בכפתור ההדלקה שלא תקין או בלוח האם. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה מעבר לספק שהיה לא תקין והוחלף? איך לבדוק את הרכיבים החשודים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי קורס כל שניה אני משחק סוניק במחשב והוא מתלעף ומתכבה בEVERST הוא מגיע ל80 CPU ונכבה עכשיו לני שבועיים ניקתי מאוור 1 ואין בו טיפת אבק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל iMesh (כמובן בלי כל הSpyWarez שיש בה) אני פותח את המוניטור של Windows (XP PRO) ואני מגלה שהCPU USAEG ב100 אחוז לא יורד לרגע, יש לי מעבד Athlon Xp 1700 256 זיכרון DDR טוב ואני לא מבין איך זה הגיוני עכשיו מה מצחיק. נתקעתי בבעיה כי כשהiMesh עובד כל דבר אחר שאני יעשה יביא לעומס יתר ויקרו תקלות איך זה הגיוני שתוכנת שיטוף קבצים כמו זאת תעשה שימוש של 100% CPU USAGE...משהו לא נראה לי פה ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר על סף יאוש מהשגיאה הזו...המחשב מאתחל את עצמו מידי 3 ימים תמיד בשעות שבהן אני לא נמצא במחשב, אני עם הבעיה הזו כבר מספר שבועות בהתחלה חשבתי שזה בגלל התוכנה combofix מכיוון שלאחריה התחילה הבעיה הנ"ל, ביצעתי שיחזור מערכת ואכן הבעיה נעלמה אך רק במרחקי איתחול רחוקים יותר. לפני השיחזור האיתחולים היו מידי יום. ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ultimate sp1. מה שחדש הפעם שקיבלתי שגיאה נוספת event log 6008 באותה שניה שמופיע האירוע הנ"ל במציג האירועים לאחריו המחשב קורס ומבצע איתחול כפוי. אולי זה יסייע לפתור את הבעיה. event log 6008: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="EventLog" /> <Event…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה להתקין על נמחשב ישן לינוקס ולשם כך נראה לי שראשית כדאי לעשות שינוי הגדרות בביוס ולדאוג שכונן ה- CD ולא הפלופי יוגדר ככונן אתחול כיצד אני עושה זאת ואיזה כונן תקליטורים - יש לי שנים, אחד צורב אבל איני יודעת בוודאות מי מביניהם מסומן באיזו אותו. עלי לבחור לשם כך. אגב, מעבר להעפת מבט מעולם לא נגעתי בביוס כך שאשמח להגדרות ממש מסודרות ופשוטות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני פחות או יותר שבוע קיבלתי מעבד חדש ולוח אם חדשים (AXP2500+ EPOX 8RDA3+ rev2.1). והעברתי את הקודמים (AXP2000+, Leadtek K7NCR18D) לאח שלי. אצלי פירמטתי והכל והולך מצויין. אבל אצל אח שלי אחרי שהתקנתי את הרכיבים, אני בא להתקין את המערכת הפעלה, (XP, דרך זה ששמתי את ה-CD ב-1st boot drive) (שדרך אגב השתמשתי בדיסק הזה כבר כמה פעמים, ובאותה שיטה בדיוק כמה [הרבה] פעמים, וגם ניסיתי עם 98 שגם בהתקנה שלו זה נתקע) הוא נכנס למסך הכחול של ההתקנה, גומר להעלות את הרישומים שלו (זה מלמעטה), רושם בערך לחמש שניות Setup is starting windows (הדבר האחרון שהוא אמור לרשום, לפני שהוא מעלה את השיחה עצמה של ההתנקה) ועושה ריסטרט. וניסיתי עם כמה דיסקים שכולם טובים. לפעמים הוא גם נתקע ב-Set…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-