עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by light,

המשך בזמן משחק כשהמחשב צריך לטעון מחדש הוא קופא לדקה הקול חוזר על עצמו ואז שהוא חוזר למצבו הוא עושה הכל במהירות את מה שהוא החסיר הוא מחזיר במהירות רבה זה קורה לי בדרך כלל במשחקי פעולה ומירוצ

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Zadu,

קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by יוגב1,

שלום יש לי לפטופ עם חיבור 1394 אני הבנתי שיש שני סוגים: FIREWIRE 400 ו800 איך אני ידע איזה מהם שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Qtec,

יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?

9. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ירדן123,

היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dor31,

ביום רביעי התקנתי 3 מאווררים של TT לGF4 המויחד שלהם VOLCANO 7 PLUS ומאוורר ציפסט ויש לי רק מאוורר אחד של המארז וביום שישי בערב המחשב עשה לי כמה פעמים ריסט בלי שום פעולה שלי ןבנוסף המנורת פלורסנט שעל התקרה נכבתה ונדלקה ספק 300W למישהוא יש מושג מה קורה פה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום לכולם... אז ככה, כשאני משחק במשחק כלשהו, המחשב נתקע, קופא ולא מגיב, חשבתי שזה טמפרטורה כל הזמן, ניקיתי את המחשב ושמתי מאורר גדול והטמפרטורות היו מעולות, המשחק לפני הניקוי של המחשב נתקע אחרי איזה דקה, אחרי ששמתי מאורר גדול וניקיתי המשחק זרם במשך רבע שעה ואז פתאום נתקע.. מישהו אולי יודע מה הסיבה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by uriel1010,

טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Aviad56,

אהלן, המחשב החדש לא מציג רשתות בכלל, אבל יש לציין שיש אינטרנט, זה המחשב הראשי, ז"א שהמודם מחובר אליו. תמונת המחשה: http://prntscr.com/qpfk4 יש לציין כי התקנתי את הדרייברים של הלוח אם כולל של הרשת בנפרד.. יש למישהו פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by YI572,

שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן אנשים, סתקלו קניתי מחשב נייד LG R400 כבר די מזמן. והוא עבד יחסית לאט כבר מהתחלה {בהשוואה למחשב הביתי שלי עם WIN XP} אבל זה לא ממש הפריע לי. עכשיו כעבור כמה זמן זה התחיל די להציק לי... פתחתי את TASK MANAGER כדי לראות כמה זכרון פנוי יש לי והנה מה שקיבלתי: *סתקלו תמונה מצורפת* קיצר אני לא מבין, רשום שם FREE MEMORY 0 אבל מצד שני רשום USED MEMORY 687... איזה מהנתונים נכון? כי חשבתי לקנות עוד ג'יגה זכרון כי חשבתי זה יפתור ת'בעיה אבל עכשיו אני לא בטוח... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by the crazy boy,

יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shai11,

יש לי ויסטה כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי להפעיל מיקרופון פשוט שעולה 20 שקל המיקרופון תקין לחלוטין וניבדק במחשב אחר גם תדרייבר של הלוח אם עידכנתי ועדיין המיקרופון לא עובד צריך עזרה ואלי מי שיש לו מיקרופון שעובד בויסטה שיגיד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OrBen91,

יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, בגדול, הנה כל מה שקרה עד שהגעתי לנקודה הנוכחית: זה לא כזה קריטי לשאלה הנוכחית אבל אם אתם סקרנים אתם מוזמנים לקרוא, ואם לא אפשר לדלג לפסקה האחרונה. שידרגתי למחשב קיים ספק כוח וכרטיס מסך. הלוח אם היה ונשאר של HP ול-HP יש פיצ'ר שנקרא HP 3D Driveguard שנועד לנעול את ההארד דרייב ברגע שהוא מזהה נפילה של המחשב, זאת במטרה של למנוע פגיעה בהארד דרייב. הפיצ'ר הזה מגיע אך ורק עם לפטופים. איך זה הגיע למחשב שולחני פתאום? אינני יודע. אבל זה קרה בעקבות החלפת כרטיס המסך - לצערי אינני זוכר אם זה קרה בעקבות התקנת הדרייברים של כרטיס המסך החדש או שהבעיה צצה כבר קודם לכן, לאחר ההחלפה הפיזית של כרטיס המסך. בכל אופן, היות והמחשב שלי הוא אינו מחשב נייד, הפיצ'ר המדובר ע…

24. Started by DarkX,

חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי את הבעיה מלא זמן וזה לא מסתדר אני אשמח אם תעזו לי יש לי WINDOWS 7 64BIT בעברית. כשאני משחק משחק זה מראה לי אות כלשהי או משהו אחר ולפעמים לא מראה כלום ניסיתי להוריד את העברית מהמחשב עד שאני יוצא מהמשחק נגיד אבל זה לא נותן לי את האפשרות לעשות "מחק" באפשרויות השפה של WINDOWS אשמח לעזרה זה מעצבן ממש מי שלא מבין את הבעיה שישאל אני אסביר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים