תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
האם קיים מתאם כזה ? (אני מנסה להעביר סרטונים ממצלמת וידאו ישנה של קנון (vb800) למחשב . )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול
-
יש לי מחשב ישן. ברגע שאני מדליק אותו אני שומע את המאווררים והכל אבל אין תצוגה שמראה שהמחשב נמצא באתחול שלו - לא מראה כלום! גם אין צפצופים שיתריעו שיש בעיה כלשהי. בדקתי עם כמה מסכים תקינים והבעיה היתה זהה. אודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: מעבד: Intel Q6600 זכרונות: Corsair Twin2x2048-6400c4DHX כרטיס מסך: Leadtek 8800GT rev.1 לוח אם: Gigabyte GA-P35-Ds3L ספק: Corsair VX550 ישנם מקומות או פעולות ספציפיות אשר גורמות למחשב שלי להציג את המסך הכחול הידוע לשמצה ואז לאתחל את עצמה. מספר דוגמאות: 1. כשאני מעלה מפות "כבדות" בAmericas Army, כמו למשל, SF-Hospiatl. 2. כשאני מנסה לזרוק משהו מהיד במשחק Hitman Blood Money בבקשה עיזרו לי...כל הצעה תתקבל בברכה. תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי הבאתי לכם עוד פקודות לcmd. MSTSC - שולחן הבודה מרחוק REGEDIT – ייבוא או ייצוא הגדרות הרשום, כניסה לעורך הרישום NTBACKUP – אשף הגיבוי או השחזור של מערכת ההפעלה CALC – מחשבון NOTEPAD – פנקס רשימות WINWORD – מסמך וורד חדש POWERPNT – מסמך פוואר פוינט חדש EXCEL – מסמך אקסל OUTLOOK – דואר אלקטרוני של מיקרוסופט אאוטלוק MSCONFIG – קביעת תצורה למערכת MSPAINT – פתחת צייר OSK – מקלדת וירטואלית על המסך APPWUZ.CPL - הוספה או הסרה של תוכניות מהמחשב DISKMGMT.MSC – ניהול דיסקים IEXPLORE – הפעלת דפדפן האינטרנט פקודות dos DIR - מציג את כל הקבצים והתיקיות שנמצאים בתיקייה הנוכחית בה אנו נמצאים TYPE - הצגת תוכן של קובץ,…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי בעיה במאורר של המעבד הוא לפעמים פשוט מפסיק לעבוד ושאני מזיז אותו קצת אז הוא ממשיך חשבתי אולי זה בגלל שיש לי לוח אמ חדש ..או מעבד חדש אז הוא מרגיש מתי הוא צריך לקרר יותר את המעבד ומתי לחסוך בחשמל הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי היום פשוט נתקע, הפסיק להגיב אז עשיתי לו ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב פשוט נתקע על הקטע של ה BIOS ששואל אם אני רוצה הכנס אז ללחוץ DELETE. אך המסך הזה תקוע ואי אפשר ללחוץ ולהכנס. הבעיה הזאתי הייתה לי בעבר אני תיקנתי אותה בעזרת הוצאת הבטרייה של ה BIOS ואז להחזיר זה עשה לי ריסט ל BIOS ותיקן. אבל עכשיו עשיתי את זה וזה בכלל לא מדליק לי את המסך, הוא לא נדלק ולא מגיב. אשמח לעזרה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מוחק קובץ או יוצר קובץ חדש אין שום תגובה רק אחרי שאני לוחץ בלחצן ימיני את האפשרות של רענון רק אז זה מתבצע האם יש דרך שגם בלי רענון זה יקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה מוכן לעזור לי אני מחפש driver למקלת שלי יש לי מקלדת חדשה של hpשתומכת בusb ובכל מיני קיצורי דרך להפעיל כל מיני דברים במחשב עכשיו חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי זה גי דחוף ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב עם הארד דיסק Western Digital 160GB 7200RPM ולוח אם ASUS A8V DELUXE AMD SOCKET 939 DUAL CHANNEL DDR 3Y. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה להתקין את הWindows XP ההתקנה לא מזהה את ההארד דיסק וכותבת לי את ההודעה הבאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. THis may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. ניסיתי לשנות את ההגדרות בביוס ותחת סעיף בשם Promise Controller לשנות את זה לRAID או לIDE. ניסיתי להתקין דרייברי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-