תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
*** עדכון *** עשיתי חקירה קטנה ולקחתי זכרון 256 מהמחשב של אחותי. חיברתי אותו בנוסף ל-2 זכרונות של ה-512 שמחוברים כבר (יש לי 3 סלוטים לזכרונות בלוח אם). הקיצר שוב בוינדוס ובביוס זה מראה 512 מגה זכרון.. אבל ב-CPUZ הוא מזהה את שלושת הכרטיסים. עכשיו שיניתי את המיקום של הכרטיסים ושמתי את הכרטיס של ה-256 בסלוט השלישי (זה שרחוק מהמעבד), והתפלאתי לראות שעכשיו הביוס מראה שיש לי רק 256 זכרון.. וב-CPUZ שוב זה מזהה את שלושת הכרטיסים. מסקנה: המחשב פשוט משתמש בזכרון שנמצא בסלוט השלישי שבלוח אם אבל מזהה את שאר הסלוטים. כלומר מה שאני ישים בסלוט השלישי זה הזכרון שיהיה לי... עכשיו השאלה שלי היא למה זה ככה והאם קיים פתרון או השערה לגבי הבעיה הזאת??? ד"א הנה תמונה מה-Manual של הלוח אם…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כשאני צופה בשידור סטרימינג ערוץ 2 ערוץ 10 או סתם ערוצים מהעולם אפילו YOUTUBE וזה רק בצפיה בסטרימינג אני מקבל מסך כחול עם השגיאה IRQL_NOT_LESS_REQUAL אז בדקתי עם MEMTEST והכל תקין לאחר 6 שעות בדיקה... Microsoft ® Windows Debugger Version 6.3.9600.17029 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי WD GOLD 8TB שהגיע אליי היום. הרכבתי אותו במחשב ובנסיון להפעיל אותו קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה זה אומר? האם רכשתי דיסק תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי גיגהבייט S3, עדכנתי את הביוס ועכשיו המחשב שלי לא עולה, יש חשמל והמאווררים עובדים אבל הלוח אם לא עולה (אין שום צפצופים וכלום) ניסיתי לזמפר ולהוציא את הבטריה וזה לא עזר - יש למישהו עצה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח: Gigabyte GA-X79-UD3 מעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz זיכרון: Corsair 2X8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB קירור נוזלי: Corsair Hydro H60 ספק Corsair CX500 צורב DVD 4 דיסקים קשיחים אחרי שאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בPOST ולא מגיב. התקנתי במחשב החדש את הכרטיס המסך הישן, והוא לא נתקע בכלל, התקנתי את הכרטיס מסך החדש במחשב הישן ושם זה עובד בסדר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לקונן SSD שיתאים ללוח אם gigabyte p61usb3-b, כמובן שאני רוצה שזה יהיה בנוסף לHARD DISK הקיים. ועוד שאלה יש לי 2 יציאות של USB3 שלא עובדות האם זה אפשרי להחליף אותם בבית או שזה מורכב מידי? ואם אפשר הסבר על איך להרכיב גם את הקונן SSD יעזור לי מאוד בהמשך ^^
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק. האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש. ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR). אודה לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס XP ופתאום היום הדפדפן לא נפתח. לא אקספלורר ולא כרום. הסתכלתי בתהליכים במנהל משימות ושאני לוחץ לפתוח את הדפדפן נפתח תהליך ואחרי שניה נסגר. האינטרנט במחשב עובד רגיל.. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי2 בעיות תצוגהלאחר החלפת מסך מ-15 ל-20 שכנראה תלויה אחת בשני ... 1 אני מגדיר למסך להיכבות לאחר פרק זנן . המסך נכנס לפעולה .הבעיה היא שהוא לא מתעורר (שמתי לב אם הוא מכמס לפעןלה של כחצי שעה הוא מתחיל לעבוד .אם זה לפרק זמן ארוך אז יש בעיה שנוא לא מתעורר ). 2 הפעלה מחדש נותן את התצוגה -no single . כדי לצאת מזה אני מתקין כרטיס מסך חיצוני מעלה את המחשב . אז אני יכול להשתמש בכרטיס מסך על הלוח . דריוור מעודכן . מסך +כבל תקין . איפוס ביוס (הוצאת הסוללה ). תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-7zx-h של ג'יגה בייט עם מעבד Athlon TBird 1.4GB, בלי שום אובקלוק או נעליים. הלוח אם טוען שהוא מזהה את המתח ליבה לבד... אבל מסתבר שהוא נותן למעבד 1.87v, שזה גם גבוה מעל המקסימום (1.8v) וגם יוצר חום מיותר... למישהו יש מושג איך מורידים את זה בחזרה למטה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב , המחשב לא עלה כלומר הוא נדלק אבל על המסך לא מופיע דבר נסיתי לעשות ריסט לביוס עם הוצאת סוללה והחזרתה או עם הג'מפר אך הדבר לא עזר והמחשב עדין לא עולה. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי הרבה מאמרים לפני שפירסמתי את שאלתי האמינו לי... ככה שאל תנעלו לי בבקשה את ההודעה. לפי מה שאתם אומרים אין שום בעייה לשים לצורך העניין 4 כרטיסים על 4 סלוטים היושבים על לוח אם לא משנה אם הם אותה חברה או לא, משנה שיהיו אותו מהירות תדר גודל וכדומה לצורך העניין יש לי בבית לוח אם של MSI ציפסט P35-NEO יש לו מקומות ל 4 כרטיסי זיכרון דגם MS-7360 לינק http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb למידע מפורט יותר על הזכרונות מ CPU Z העלתי כבר לאתר שאלה דומה אבל לא מפורטת כמו זאת כל התמונות מאותה הודעה הם של המחשב שלי בבית המחשב שבו אנו עוסקים בשאלה זו הנה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419912.msg3621498#msg3621498 על השניים בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-