עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roei86,

שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד') תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Xplosive,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את הwin xp הוא נתקע במסך השחור שיש את הסמל של הXP ולמטה פס ירוק שחוזר על עצמו ופיתאום הפס הירוק נעצר! עשיתי שיחזור בsafe-mode כבר 5 פעמים וזה לא עוזר, כל פעם שאני עושה 'הפעלה מחדש' או 'כיבוי' זה חוזר על... אז תודה מראש לכל העוזרים כי זה די דחוף לי אני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא עושה RESET לבדוק את הבעיה כי אני יודע שזה יתקע ואני יצתרך לעשות עוד פעם שיחזור :-\ וגם הוא לא נותן לי לעשות שיחזור לעוד ימים חוץ מאתמול ושלשום (ואל תציעו פירמות כי אני לא יעשה בזמן הקרוב וזה רק עם ממש ממש לא יהיה פתרן!... :'() שוב תודה מראש :'(

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן, מחשב נייח גיימרים, שאני יכול למכור, הכל היה טוב ויפה..עד ש. המפרט שלו: gigabyte h77m-d3h i5 3450 16gb ddr3 1600 (4*4gb Corsair Vengence) HD7850 2gb crucial m4 64gb ssd wd green 1tb corsair tx650 650w אז הנה הבעיה, המחשב הורכב לפני 5-6 שנים, ברגע שקיבלתי אותו, לפני כמה ימים, הכל עבד, אבל היה מלא אבק. ניקתי בקומפרסור, במעבדה. ברגע שחזרתי הביתה, גיליתי גם, שמאוור של גוף קירור, מט. קניתי מאוור חדש לגוף קירור (כל הזמן הזה, גוף הקירור היה כל הזמן מחובר) הגיע הזמן, לנקות את גוף הקירור לעומק, והחלפת המשחה הטרמית. ומפה התחילו הבעיה, ברגע שהחזרתי את גוף הקירור, למקומו, הלוח הפסיק לעבוד בערוץ כ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by NickLess@TheMoment,

יש לי לוח אם GA-7zx-h של ג'יגה בייט עם מעבד Athlon TBird 1.4GB, בלי שום אובקלוק או נעליים. הלוח אם טוען שהוא מזהה את המתח ליבה לבד... אבל מסתבר שהוא נותן למעבד 1.87v, שזה גם גבוה מעל המקסימום (1.8v) וגם יוצר חום מיותר... למישהו יש מושג איך מורידים את זה בחזרה למטה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בזמן האחרון המסך אשכרה מהבהב אני רואה את הקצב רענון וזה מעצבן מאוד רואים את זה בעיקר באתר הזה (בגלל שהוא ברובו בהיר נורא) עזרה? יש לי מסך MAG XJ700T לא קשור כל כך אבל מעניין: ראיתי במאפיינים של הווינדוס כתוב ככה: MSI CLOCK שם עושים את האוורקלוקינג?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, רכשתי WD GOLD 8TB שהגיע אליי היום. הרכבתי אותו במחשב ובנסיון להפעיל אותו קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה זה אומר? האם רכשתי דיסק תקול?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by khzkhz,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שהמחשב שלי קופא בפעולות פשוטות ומתקשה לבצע מולטי טאסקינג או פעולות כבדות. בעבר עדכנתי את דרייבר הכרטיס מסך שלי והיה נראה כאילו הבעיה נפתרה, אך עכשיו היא חזרה שוב. דוגמא לפעולות שקופאות לזמן מסויים, פתיחת טאב חדש בדפדפן, פתיחת MY COMPUTER, פתיחת תפריט התחל וכו'. התקנת PHOTOSHOP לקחה לי לילה שלם בגלל האיטיות.... אתם יכולים לראות את המפרט שלי מתחת לפרופיל ולהבין שלא מדובר בחומרה ישנה מידי (אמורה לעשות את הפעולות האלה בקלות). אני משתמש ב WIN 7 32 ביט מעודכן ושובר את הראש, בבקשה תנסו לעזור לי להגיע לגורם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב. מערכת הפעלה WIN 7 HOME, חיבור LAN, ביצעתי UPGRADE על מערכת WIN 7 קודמת כדי לסדר בעיה באפדייטס, (לא רלוונטי כרגע) רשום מחובר יש גישה לרשת אך בפועל אין גלישה בשום דפדפן, ואין רשת ביתית, יש פינג לגוגל ויש IP וDNS אוטומטי. אציין שב SAFE MODE WITH NETWORKING הכל עובד, גם רשת ביתית וגם גלישה. ניסיתי לאפס WINSOCK ולא עזר. ניסיתי UPGRADE פעם שניה וגם לא עזר. אשמח מאוד לשמוע רעיונות לפני פירמוט,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by pure perfection,

שלום , אני מנסה להתקין את גוף הקירור cooler master ma410m על תושבת AM4 וזה לא מצליח לי . אני עובד לפי המדריך מרכיב את החלקים אבל כשאני בא להרכיב את הגוף על הלוח ולהדק את הברגים אי אפשר כי תושבות הברגעם קצרות ואם אני לדוגמה מהדק צד אחד אין לי אפשרות להדק את הצד השני כי זה לא מגיע לחריצים . אני מצרף תמונה . תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון

19. Started by jackhammer,

היי. בתקופה האחרונה יש חי תופעה שהמחשב שלי נכבה בזמן משחקים בצורה רנדומלית. זה קורה בכמה משחקים (ניסיתי גם helldivers וגם baldurs gate). לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה של משחק, לפעמים אחרי שעתיים ולפעמים אני יכול לשחק 3 שעות ומעלה בלי קריסה. מעבד אמד 5900 כרטיס אמד 6900 עם בלוק מים. עדכנתי ביוס לפני כמה ימים, לא עזר. עדכנתי דרייבר של אמד, לא עזר. ניסיתי לנתק את הדימים ולהחזיר אותם בצורה טובה, לא עזר. לפי הניטור בתוכנה של אמד, המעבד לא עובר את ה70 מעלות בזמן משחק (ניצול של 30-40 אחוז), הכרטיס על 40-50 מעלות אבל הhotspot מגיע ל100-110 מעלות (ניצול של 90-100 אחוז). ספק כח של אסוס 1200 וואט. כל החומרה בת 3 שנים מקסימום.…

20. יומיים אחרי השידרוג המחשב הפסיק לגלוש אני מקבל "ללא גישה לאינטרנט" בעוד מחשבים אחרים שלא שודרגו גולשים רגיל והכל תקין מה הבעיה?? דיברתי עם בזק אצלהם הכל תקין, מופיע לי על הרמת קליטה של הWIFI משלוש צהוב עם סימן קריאה (!) וכתוב ללא גישה לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי קניתי כרטיס מסך rx 590 יש לי במחשב 8 gb ram ומעבד i5 6400 וספק כוח של 500w . עכשיו אני מתחיל להריץ משחקים והבעיה שקורת זה שהכרטיס על אחוזי שימוש טובים של 90 אחוז אבל המעבד פיתאום יש מקרים שקופץ ל 100 אחוז ואז גורם תקיעות במשחק זה קורה אפילו במשחקים ממש פשוטים מה לעשות למישהו יש ידע?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים