עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir2,

שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mjnmjn,

יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by uriya,

hi everyone i have a problem my Samsung S3 phone making a bit trouble when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal the drivers are up-to-date what is the problem? thank you uriya F.Y.I you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 2ten,

שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by light,

המשך בזמן משחק כשהמחשב צריך לטעון מחדש הוא קופא לדקה הקול חוזר על עצמו ואז שהוא חוזר למצבו הוא עושה הכל במהירות את מה שהוא החסיר הוא מחזיר במהירות רבה זה קורה לי בדרך כלל במשחקי פעולה ומירוצ

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MAOR,

איך אני יסדר את הבעיה ? יש לי 256 ... והווינדוס מזהה לי רק 128 ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים

9. Started by onetwo,

שלום, נניח שאני נכנס לקבוצה בפייסבוק עם 1000 הודעות ואני רוצה לקרוא את כולן. אז אחרי שאני קורא את ה-100 האחרונות אני סוגר את המחשב והולך לישון. עכשיו ביום למחרת אני חייב לגלול ולגלול ולגלול או שיש דרך 'לקפוץ' אחורה?

10. Started by supmach,

שלום, האם מישהו קיבל הודעה כזו כשניסה uninstall לדריברים של Nvidia? "Yikes - we loaded the nview.dll but have bad fn pointers! please send mail to rclark@nvidia.com" חוצמזה יש לי בעיה בהתקנת הדריבר ואני מקבל בהפעלה: " rundll32 has caused an error in kernel32.dll" וחלון נוסף: "error loading c:\windows\system\Nvcpl.dll a dynamic link library (dll) initialization routine failed" כשאני מנסה לשנות במאפייני מסך - הגדרות - מתקדם, אני מקבל: "rundll32 has caused an error in mmsystem.dll" המערכת: Windows Me Enabled with display adapter from PalitDytona GeForce 2 MX400 64M sdr אנא עיזרו לי בבעיה זו תודה ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by the crazy boy,

יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jayhawk,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי דיסק חיצוני בנפח 1TB של חברת IOMEGA. בתחילה, הדיסק פעל בצורה תקינה וללא בעיות. לאחר מספר שבועות, הדיסק החל להשמיע קולות מכניים לא בריאים, אך די מהר הרעש פסק. החל מלפני מספר ימים, ללא סיבה נראית לעין, הדיסק מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אך אין גישה לנתונים, ואני מקבל הודעה "would you like to format?". ניסיתי להשתמש במספר תוכנות לזיהוי (ותיקון) הבעיה, כגון EASEUS Data Recovery, TestDisk, וכו', אך שום דבר לא עזר. האם יתכן שמדובר בבקר תקול? יש למישהו הצעה? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ntc6,

אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by LordEnlil,

דגם dell 9550. אני שומע רעשי "pop" יוצאים מתוך המחשב, מהחלק התחתון בעיקר ככה זה נשמע: https://dbree.org/v/5df562 מבדיקה של סרטוני יוטיוב זה האזור שבו נמצאת הבטריה. האם זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב? הרעש קורה גם לאחר כיבוי המחשב. מבדיקה באינטרנט יש סוללות מתנפחות, שבדרך כלל גורמות לבעיה עם הTOUCH PAD (קשה ללחוץ עליו ויוצא מהמקום). זה לא קרה לי, ואין ריח שרוף. ממש אודה לעזרה תודה

16. לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי ח'ברה, זו בעיה מאוד מוזרה שכבר קוראת הרבה זמן. המחשב נעשה איטי בכל מצב שקיים בערך, בעייתי לעבוד איתו, כמה דוגמאות: -החלון טעינה של הווינדוז, איטי בטירוף. -העלייה של המחשב לוקחת שנים, מרגע ההדלקה ועד עליית המסך. - לאחר שעולה המסך אם אני נכנס לתוכנית כלשהי (המחשב שלי, או סתם אינטרנט) לוקח המווווון זמן עד שהוא עולה, וגם שהוא עולה הוא נטען הרבה זמן. - אם אני משחק משחקים, כמו פיפא או סקיירים, הטעינה לוקחת שנים, אני פשוט הפסקתי את המשחק באמצע כי זה לקח שנים של טעינה. - באינטרנט דברים כמו פייסבוק, לוקח זמן להיטען, לגלגל למטה בגלגלת וזה נתקע. אין רעש מוזר מהמחשב, מבחינת טמפרטורות הכל תקין (לוח אם- 39 מעלות, מעבד - 29 מעלות, כ.מ - 59 מעלות, זיכרון 35 מעלות) המפרט הוא: Q6600 ,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, מערכת בצד < בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב... בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב. תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוט…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם מחשב חדש עם i5 10400 ולוח אם B560M DS3H של גיגהבייט. הורכב אתמול. בחלק מהפעמים שבוצעה הדלקה, מערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות מה-SSD - תקוע על העיגול המסתובב עם הלוגו של הלוח אם או שרשום Preparing automatic repair. חיפשתי המון את התקלה בגוגל אבל מה שמוזר זה שכשזה קרה, בוצע גם ניסיון להעלות את המחשב מדונגל bootable עם התקנה של ווינדוס (אותו דונגל שממנו הותקן הווינדוס על הSSD) וגם זה לא עלה - היה תקוע על העיגול המסתובב. אחרי כמה כיבויים והדלקות וניתוקים מהחשמל זה בסוף מסתדר והמערכת עולה מה-SSD. זה גורם לי לחשוב שיש איזושהי בעיית חומרה. בכל מקרה בוצע שחזור לנקודת שחזור בווינדוס שנלקחה אוטומטית קצת אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה …

21. Started by Saari,

קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה. מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה. אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד. כיבינו אותו והלכנו לישון. היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד. מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Nightbeat,

הכרטיס הוא dual-X 7970 של Sapphire. כשקיבלתי אותו הוא היה רץ על 28-33 מעלות בשיא הקיץ. (בIDLE כמובן), כיום הוא רץ על 46-51 מעלות בIDLE, ודיי קר באיזור שאני גר בו. פתחתי את המארז ו2 המאווררים שלו פועלים. אני משתמש בTRIXX להגדרת פרופיל מאווררים אבל זה ממש לא עוזר, הכרטיס נשאר על טמפ' גבוהה, והרעש של הקירור מאוד מציק. יש רק מסך אחד שמחובר אל הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת מצדיקה מימוש אחריות? תודה מראש, וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!

דיונים חדשים בפורומים