תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד של פאקרד בל: Model : ENTS11HR-2634G64Mnkk CPU : i7-2630QM 2 GHz Ram : DDR3 8 GB GPU : GeForce GT 540M 2 GB המחשב סוקר כאן בפורום בקישור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0 מהרגע הראשון לא הייתי מרוצה כלכך מהביצועים הגרפיים שלו וכשהיה לי זמן להתעסק עם זה ניסיתי למצוא פתרונות כמו: עדכון דרייבירים ניקוי המחשב עם לחץ אוויר קניית לוח קירור פירמוט המחשב והתקנת דרייברים לא של פאקרד בל קניית ראם נוסף (שדרוג מ4 ל8) שום דבר מזה לא עזר, ומשחקים שרצים חלק על מחשבים ישנים יותר מקרטעים אצלי. אני יודע ש540M הוא לא הכרטיס המושלם למשחקים, אבל העניין הוא שהלאגים במשחקים לא נראים כאילו הכרטיס "לא מספיק טוב" כדי להריץ אותם, א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-7zx-h של ג'יגה בייט עם מעבד Athlon TBird 1.4GB, בלי שום אובקלוק או נעליים. הלוח אם טוען שהוא מזהה את המתח ליבה לבד... אבל מסתבר שהוא נותן למעבד 1.87v, שזה גם גבוה מעל המקסימום (1.8v) וגם יוצר חום מיותר... למישהו יש מושג איך מורידים את זה בחזרה למטה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התקנתי במחשב שלי HD4760, אחרי התקנת דרייברים החלטתי לבדוק קצת יכולות. הרצתי crysis והופיעו לי מין פאקין כאלה במשחק. יש תמונה מצורפת. זה קורה בכל רזולוציה בכל רמות הגרפיקה. בנוסף כשאני מנסה להריץ סרט מהmediaPlayerClassic המסך מפסיק לקבל סיגנל לשנייה ואז מופיעה לי הודעה של ATI שהכרטיס נתקל בתקלה חמורה. מערכת ההפעלה שלי היא XP PRO. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, למחשב ישן (P4) של הורי חברתי יש גמגומים, הוא עולה ונתקע עם נורה אדומה של HD דולקת. החלפנו זכרונות ל- 2GB חדשים, יש לי חשד שזה ה-HD או הכבל שלו, תנו לי עוד סיבות לתקלה דומה. הארות/הערות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, פונה לעזרתכם כי כבר עזרתם לא במספר מקרים. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך msi 580 rx , בן פחות משנה(נקנה יד 2). המחשב עבד בסדר גמור עד היום שפתאום הוא לא עושה boot. כשאני מפעיל את המחשב, אין שום צליל, המסך שחור והוא לא מתחיל בכלל לעשות boot(לא מגיע לbios). כאשר הוצאתי את הכרטיס מסך המחשב עולה בסדר. השאלה היא האם יש אפשרות לוודא שזה באמת הכרטיס מסך בלי לנסות אותו במחשב אחר כי אין לי מחשב אחר? אם זה הרטיס מסך, איך אפשר לוודא שהוא מת סופית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חדש (וחזק) וזמן מה שהוא עושה לי פריזים כשאני סתם עובד עליו או אפילו צופה באיזה סרטון ביוטיוב שומעים את האודיו כזה נתקע וממשיך יש הרגשה של תקיעות ואיטיות על המחשב. ולעיתים רחוקות זה אפילו מגיע למצב של מסך כחול תוך כדי צפיה ביוטיוב! עכשיו הדבר הזה נעלם ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב וחוזר אחרי זמן מה שוב... וככה חוזר חלילה. תסכימו איתי שזה מעצבן לעשות כל שעה נגיד ריסטרט למחשב... במיוחד שאני גרפיקאי ואין לי כוח לשמור כל הזמן פרוייקטים ולהגיע למקום שהייתי בו לפני זה ממש מעיק. בפעם הראשונה שביקשתי מאנשים עזרה שאלו אותי איזה דיסק קשיח יש לי. אז כן יש לי את הסאמסונג SSD שנחשב "בעייתי" בקרב כל הלקוחות שחווים את אותה הבעיה שאני מציין. עשיתי בזמנו את העדכון…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שביצעתי memtest במשך 6 שעות (הזיכורון תקין) נכנסתי להגדרות של ה bios ועשיתי f5 בשביל לעשות default optimise לאחר מכן המחשב איתחל מחדש והופיע לי מסך למשך שתי שניות: raid volume not defined - ניסיתי לעשות recover, זה לא עזר -הוצאתי את הסוללה מלוח האם לאפס את ההגדרות, גם זה לא עזר מה ההסבר לזה? מה ניתן לעשות? לוח אם asus prime x299a
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל משום מה המסך לא פעל אז חיברתי אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ישיר הופיע לי מין הודעה מוזרה שהדרייברים קורסים או משהו כזה אז ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש אבל הוא לא נתן לי להתקין וההודעות האלו עלו http://up407.siz.co.il/up3/mmxd1amxezte.jpg http://up407.siz.co.il/up2/zhmiwyeyxfwz.jpg בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לא הבנתי מה הוא רוצה הדרייברים לא באים ביחד עם הAMD Catalyst?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה האם מערכת הפעלה וינדוס 10 המותקנת בלוח אם אינטל g31/33 זכרון ram בלוח ddr2 האם תמשיך לעבוד בלוח אם סידרה יותר מתקדמת עם זכרונות ddr3
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב המדיה סנטר שלי קיימת תקלה מוזרה. מותקן בו ספק של Thermal Take מדגם TR2. המצב שלי היה שמעת לעת לחיצה על כפתור ההפעלה הביאה להפעלת המאווררים בלבד, כאשר המחשב אף לא היה נכנס למסך ה-Setup של ה-BIOS. לחיצה על כפתור ה-reset באותו זמן עברה ללא תגובה. הייתי סוגר את המחשב, מנסה להדליק כעבור מס' דקות והכל היה מתעורר לחיים. יש לציין כי מדובר גם באתחול ממצב סגור לגמרי. אני וטכנאי (KSP - יופי של שירות אגב) עברנו על הרכיבים ובדקנו זאת, כאשר החשד היה על הספק או לוח האם. הוחלט להחליף לספק זהה חדש (במסגרת אחריות). הדבר היה לפני כחודש ומאז הכל עבד יפה. לפני מס' ימים אני מנסה לפתוח את המחשב והתקלה חזרה, רק שהפעם גם המתנה של מס' דקות לא אפשרה את הפעלת המחשב. ניסיתי לשים ספק אחר במקום ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש התחתי להרגיש איטיות במערכת, WINDOWS 2000. הבעיה רק התעצמה, וחשבתי שהWINDOWS נדפק אז פירמטתי רק את הכונן שעליו היה הWIN והתקנתי את XP. הבעיה רק גדלה. בדקתי בביצועים כמה זיכרון יש, וזה היה כמו תמיד 128 . RAM כאמור את הכוננים האחרים לא פירמטתי, וכיום קשה לי מאד להפעיל יישומים פשוטים כמו אינטרנט ואופיס, למרות שבעבר הייתי יכול לעבוד תוך כדי עם אינטרנט ICQ ועוד ביחד ללא כל בעיה. האם יש פה וירוס ועליי לפרמט את כל המחשב מחדש? זו בעיית תוכנה? בכל מקרה, יש לי דיסק של XP עם BOOT ואין לי DOS במחשב. למה כשאני מנסה לפרמט מWINDOWS את C וD (הWIN שלי על E) אני לא יכול ומקבל הודעת שגיאה שיש איזה קובץ פעיל כרגע שעליי לסגור ואז לפרמט למרות שכל היישומים סגורים. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מספר בעיות יש לי: 1) ב-TSUNAMI VIRGO אין לי יציאה לחשמל למסך.... 2) התקנתי כבר את ההיטסינק על המעבד אבל לפתע גיליתי (אחרי שהרכבתי) שהתרמוסתת או איך שקוראים לזה זה שמודד חום, שכחתי להתקין אותו, איפה אני יכול לשים אותו???? 3) יש לי צורב DVD, דיסק קשיח וכמובן כונן דיסקטים והגיעו לי רק 2 כבלי IDE.... 4) הלוח אם קיבל כיפוף קטן בפינה השמאלית העליונה ואני מפחד שזה יזיק. 5) אבא שלי התקין את הברגים עם מברג ממגנט, זה לא יזיק???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-