עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה

2. שלום חברים , הבעייה היא כמתואר בכותרת : המחשב נדלק , עובד 2-3 שניות ואז נכבה . נדלק שוב (לבד) ואין תצוגה במסך . למעשה כבר בדקתי כמעט את כל החלקים ובהם מעבד , זכרונות , ספק כוח וכרטיס מסך וכולם נמצאו תקינים . שמתי לב שהבעייה קורית ברגע שמכניסים את המעבד לסלוט של הלוח אם ( מה שאולי גורם לקצר ולסימן לכך שיש בעיה עם המגעים של הלוח אם בסלוט המעבד או באספקת החשמל של הלוח אם כדי להפעיל את המעבד ) , ברגע שאין מעבד הבעייה לא קורית והמחשב לא נכבה , אלא עולה וממשיך לעבוד אבל כמובן שבלי תצוגה כי אין מעבד . חלקי המערכת הם : לוח אם : GIGABYTE P35DS3L מעבד : INTEL E2220 2.4 GHZ ספק כוח : Corsair VX 550 WAT אודה מאוד לכל העוזרים כי אני אישית כבר התייאשתי ושוקל לקנות לוח אם חדש ...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני סוחב כבר כמה חודשים ולמרות ניסיונות שונים לא הצלחתי לפתור עדיין. מפרט המחשב שלי הוא: Pentium 3 550Mhz 256 Sdram אינטרנט בכבלים (החלפתי גם דרייבר כי חשבתי שאולי יעזור) היה לי Voodoo 3 3000 לפני כמה חודשים קניתי GeForce 4 MX 440. התקנתי אותו אחרי פירמוט (בלי קשר, יצא במקרה) והתקנה מחדש של Win98 SE לא הצלחתי לעבוד איתו כי היו לי מריחות צבע חזקות של שולחן העבודה. החלפתי ל - Radeon 9000, לא הצלחתי להתקין וגם טכנאי מחשבים אצלי בעבודה לא הצליח, גם אחרי שהחליף לי ל - XP (לא הצלחנו להפטר מסימן קריאה ב Device Manager). בקיצור מאז החלפתי חזרה ל - 98 נקי (עשיתי Ghost אחרי ההתקנה מחדש) והחלפתי כרטיס ל Nvidia GeForce2 MX 400 (יצא סיפור ארוך). הסרתי את ה - V…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hagay,

יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SEangel,

לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Y-L,

יש לי צורב 40/12/40A של Plextor וכשאני עושה Speed Test בה Nero הוא נותן לי לצרוב רק ב X24 במקום X40. מערכת ההפעלה היא Windows XP וה Primary ו Secondary מוגדרים על DMA. תודה לעוזרים, יוני. נ.ב לא נראה לי שזה קשור למפרט של המחשב אם אתם בכל זאת מתעקשים תבדקו בעצמכם.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קודם כל זה מעיין אשכול הקדמה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=12874536 בקיצור - מאז המחשב כל פעם עושה בעיות,לפעמים עולה עם chkdsk של שעה,לפעמים עולה עם באגים הזויים. אחרי תקופה מסויימת אני זוכר שהוא לא עלה בכלל,אחר כל היה כותב לי Missing Operating System. וגם Windows Repair דיסק לא היה עוזר. ואחרי תקופה אני זוכר שהמחשב פשוט נדפק - הוא לא עלה גם לא בsafe mod ואפילו דיסק של ווינדוס לא נתן לי לפרמט. ניתקתי את הכונן ונשארתי עם כונן אחד - החלטתי לפרמט גם אותו. גיביתי 15 ג'יגה ועשיתי פורמט. ואז הבעיה שוב חזרה. כל מיני הודעות הזויות. ווינדוס נתקע בstarting windows. כוננים נעלמים מידי פעם. כל מיני בעיות דפוקות. שלשום קרה לי משהו חריג ומוזר: המחשב נתקע ו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by evy,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קודם כל מה קורה? טוב כבר זמן רב שיש לי בעיה בכ.מסך והיא מפריעה ביותר במשחקים, לפני כשלושה חודשים פשוט התייאשתי כי לא היה לי שום פתרון. ישנם מספר תסמינים הקורים באופן קבוע, כמה חד פעמיים ופתרונות (שמן הסתם לא עבדו). בעיות: 1) באמצע משחק (לאחר כ 7-15 דקות משחק רצופות) לפתע המשך נהיה שחור, ואז רואים את המשחק אבל בפחות מ 1FPS, נהיה שחור שוב, רואים את המשחק שוב, ואז לוקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו. יש לציין כי בכל שנייה שהמסך נהיה שחור, מאווררו של כ.המסך מפסיק לשנייה אחדה. 2) זו בעיה חד פעמית שקרתה לי רק עכשיו-לאחר שבעיה 1 קרתה אבל באופן רציני כ"כ שכל המסך קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט למחשב, לאחר שהמחשב נדלק מחדש עדיין המסך הבהב ונאלצתי לעשות רי-ריסטרט. 3) לפעמים כשבעיה 1 …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by slowly but surely,

שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מפרט: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 לזה הוספתי ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata ניסיתי להתקין וינדוס ואני מקבלת שגיאה כמו בתמונה המצורפת.מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by coperl,

רציתי לדעת כמה מקום פנוי מומלץ להשאיר בכונן C בוינדוס 8.1 64B. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ad2007,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by davidkeren,

שלום.קניתי מערכת שמע של MICROLAD 5.1 שהסבופר גם מגבר חברתי הכל.בבדיקה של כל רמקול בנפרד דרך הכרטיס קול גם הכל עובד.עד כאן הכל בסדר. אבל כאשר אני מאזין למוזיקה או רואה סרטים בDTS אפילו בטסט ביוטיוב שומעים רק מהרמקולים בחזית ימין ושמאל. הסב הסנטר והאחורים לא מתפקדים לא יודע מה לעשות פניתי לחנות שקניתי שם אמרו לי שהמערכת עובדת זה בעיה בהגדרות כמה ששיחקתי אם ההגדרות לא הצלחתי. כרטיס קול של REALTEK תודה לעוזרים

21. Started by POPCORN,

יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ובכן..... ה- HDD הנ"ל מותקן אצלי במחשב משהו כמו חצי שנה עד עכשיו...ממש לפני כמה ימים שחזרתי מחו"ל גיליתי שיש לו איזה בעיה מוזרה וכנראה מראה על איזשהו כשל טכני. בכל מקרה, מה שקורה זה, המחשב עובד משהו כמו שעתיים ואז בום מתקבל מסך כחול, הוינדוז עושה DUMP לזכרון ואז ריסט...אחרי שהוא ריסט הכונן לא מזוהה ורק אחרי כיבוי והדלקה של המחשב הוא שוב מזוהה וחוזר חלילה. הורדתי את הדיאגנוסטיק טולז של סיגייט וכבר ב- SHORT DIAGNOSTIC אני מקבל FAIL...כמובן שזה כלי מטומטם שלא אומר לך אפילו מהסיבה אלא פשוט PASS או FAIL..מה שיותר מוזר זה..אני עושה LONG DIAGNOSTIC הוא כן עובר. בכל מקרה הסימפטומים של הבעיה מעבר למה שכבר ציינתי היא איטיות מחרידה...יכול להיות שהמנוע שלו נדפק והוא בסלד נמוך ממה שא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Roma bluz,

שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.

25. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לפני מספר שבועות הלך לי כרטיס המסך במחשב מדגם 4870 (אני יודע, ישן מאוד אבל עבד וזה מה שחשוב), עבדתי מספר שבועות עם הכרטיס המובנה בלוח אם. אתמול רכשתי כרטיס מסך מדגם RX570, לפי הנתונים הטכניים שלו צריך להתקין אותו על חריץ PCI 3.0, יש לי כזה בלוח האם וחיברתי אותו לשם, אני לא מצליח לקבל תצוגה כשאני מחבר את הכרטיס (ניסיתי ב-HDMI ובחיבור DVI-D), ברגע שאני מנתק את הכרטיס וחוזר למובנה של הלוח, המחשב עובד תקין. איפסתי ביוס, חיברתי את המתח הנדרש מהספק כח (שעובד על 700W, היצרן דורש לפחות 500W). אני עובד עם לוח אם של MSI מדגם Z77Z-G45 למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש על העזרה

דיונים חדשים בפורומים