תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחשב חדש (מפרט בצד), באחריות. בימים האחרונים התחילו רעשי טרקטור בהפעלה. פתחתי את המארז, והתגלה שמאוורר המעבד מרעיש, כנראה עקב חוסר שימון. שימנתי אותו כמו שצריך (ע"י החדרת שמן ישירות לציר, מתחת למדבקות), סגרתי הכל חזרה, הפעלתי את המחשב- הרעשים פסקו. אח"כ כיביתי את המחשב ישירות מהכפתור (לחיצה ממושכת 5 שניות). חיברתי את המחשב ולהפתעתי עולה הלוגו של חלונות XP, אח"כ מתקבל מסך כחול לשנייה והמע' עושה ריסט. ככה כל הזמן. לפני זה התקבלה הודעה האם אני רוצה להפעיל במצב נורמל או במצב בטוח, כנראה בגלל שלא כיביתי כמו שצריך. אני משמן המון מאווררים של מחשבים ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. ניסיתי להוציא זכרונות, לאפס ביוס, לנתק חומרה לא פעילה, להוציא את גוף הקירור של המעבד (ויש משחה ט…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.
-
בוקר טוב ושבוע טוב. היום בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב שלי כרגיל, המפרט הוא Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2GB Kingston x 2 Samsung Spinpoint 500GB SeaSonic S12II Bronze 430W וגיליתי שהוא נדלק אך לא עולה ואין POST. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורים מסתובבים. כמו כן על הלוח אם שלי יש מה שנקראה Phase Leds, 4 נוריות ליד הסלוט הימני של הזכרון שכולן היו דולקות (2 ירוק, 1 צהוב, 1 אדום) הבנתי מהאינטרנט שזה כנראה מצב רגיל על שהוינדוס לא עולה, אך מעולם לא שמתי לזה לב. הוצאתי את כל הזכרונות (2 סטיקים) הדלקתי והמחשב ציפצף ללא הפסקה (עכשיו שאני חושב על זה לא ספרתי את כמות הציפצופים וכיביתי את המחשב באמצע). הכנסתי את הסטיקים אחד אחד לכל סלוט בתורו וניסיתי להדליק, אותו המצב, אין POST …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם שני מחשבים מאחוריי UPS ובכל סוף יום כשאני מכבה אותם אני מכבה את האל פסק. רציתי לדעת אם אין בעיה לעשות את זה ככה ואם זה לא פוגע בספק, או שעדיף לכבות את הספק דרך המפסק שלו קודם.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג המחשב ע"י קניית זכרונות, בסוופ של דבר המליצו לי בהתאם למבצעים של הבלאק פריידי וקניתי את הזכרונות: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CML8GX3M2A1600C9) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד יש לי סרט שצילמתי במצלמת וידאו ויש לי רעשי רקע כשה אני שומע ב VLC ומפעיל את ה SPATIALIZER זה נעלם לגמרי והסרט נשמע מעולה האם אפשר או האם יש תוכנה שיכולה לנקות לי את הרעשי רקע בלי לפצל קול ווידאו??? תודה מראש לכולם ** עם אני לא במקום הנכון בבקשה תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני לא אשקר עבר אליי קצת Rage ונתתי דפקה למחשב נייד שלי הוא לא מזהה את הדיסק קשיח יותר " plese reboot and instert prooper boot davice " בכל מקרה רציתי להחליף לssd אני כמה דברים לא יודע איזה מידה אני צריך כדי להחליף מאחר ואני לא יכול להכנס למחשב אני לא יודע סוג דגם רק שהוא asus vivobook(ניראה לי vivobook) מסביבת שנת 2015-2016 אני יכול לתאר אותו גוף פלסטיק צבע שחור ואזור המקלדת בצבע זהב אפור עזרה בבקשה חייב לדעת את המידות שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב עושה ריסטים כל הזמן אז סימנתי שיופיע מסך כחול וזה רשם משהו עם זיכרון פיזי dump משהו כזה מה לעשות?? ???
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני משחק ברשת במשחק בלאק הוק דאון. אני מקבל מסך כחול וזאת השגיאה של המסך הכחול: סוג אירוע: שגיאה מקור אירוע: System Error קטגוריית אירוע: (102) מזהה אירוע: 1003 תאריך: 13/03/2009 שעה: 19:40:52 משתמש: לא זמין מחשב: GUY תיאור: קוד שגיאה 1000008e, פרמטר1 c000001d, פרמטר2 e3a6b895, פרמטר3 a15a688c, פרמטר4 00000000. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- [url]http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp[/url]. נתונים: 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה ) צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה ! עריכה, מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys חיפוש בגוגל מצא את זה, http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ? ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים התקנתי כמה תוכנות והאנטי וירוס לא התריע עליהם אחרי כמה ימים המחשב נהיה איטי ברמות שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה (יש לי אנטי וירוס של microsoft ) אחרי שאני מפעיל את האנטי וירוס הוא מתריע לי על וירוס בשם Worm:Win32/Ainslot.A עשיתי עליו remove אחרי זה באה עוד התרעה על וירוס בשם Virtool:Win32/Obfuscator.C עשיתי גם עליו REMOVE אני לא יודע אם זה מחק אותו כי זה נתקע באמצע אבל עדיין יש את האטיות במשחקים ממש פתאום המחשב נתקע למשל כל פעם שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה זה מסומן שזה יהיה על מצב תמיד פעיל מה עושים ?? ? תודה אני לא יכול לפרמט תעזרו לי בבקשה !!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני יסדר את הבעיה ? יש לי 256 ... והווינדוס מזהה לי רק 128 ..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, למחשב שלי יש בעיה עם הביוס. כשאני מדליק את המחשב לא מופיע לי כלום על המסך. לקחתי אותו לטכנאי ליד הבית שאמר שהבעיה שלי היא עם הביוס. הוא תיקן תמורת 420 שקלים. לפני התיקון הוא אמר שיש סיכוי של 40 אחוז שהתיקון יכשל ואז הלוח האם יהרס. הוא הצליח לתקן, כי המחשב נדלק. הפעלתי את המחשב לכמה שעות ואז עוד פעם נוצר מצב שבו על המסך לא מופיע כלום והמחשב מתנהג בצורה דומה ללפני התיקון. אני שואל את עצמי: 1) כמה בעייתי לתקן בעיה בביוס. האם הערכה של הטכנאי לגבי הסיכויים לתיקוןנכונה(מדובר בלוח אם עם dual ביוס)? 2) האם יש טעם לנסות לתקן את זה שוב פעם? 3) איך נשמע לכם המחיר של התיקון(יקר, …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אפרט את המערכת ואת הבעיה . 1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850) 2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע . 3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911) 4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV . הבעיה . אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif . אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF . כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone . למה זה ככה? הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח .. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-