עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noraaa,

כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם קיבלתי את המחשב החדש שקניתי סוף סוף במחשב כרטיס המסך Asus 8800gts 320Mb. בימים הראשונים הכל עבד טוב משחקים עבדו חלק, אך פתאום אחרי כל כמה זמן שאני במשחק , וקרה לי גם כשלא שיחקתי - נתקע המשחק,המסך קופץ ומופיעה הודעת השגיאה הבאה: http://img265.imageshack.us/my.php?image=asfdsamb9.jpg שיערתי שהבעיה היא בכרטיס מסך, אני צודק? ומהי הבעיה?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפעמים זה עובד איטי מה עושיםםםם??? האם יש כבל שהוא DVI+HDMI כאחד? תודה לעוזרים יש לי מסך 32 אינץ FULL HD

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eli89,

שלום רב, למחשב שלי יש בעיה עם הביוס. כשאני מדליק את המחשב לא מופיע לי כלום על המסך. לקחתי אותו לטכנאי ליד הבית שאמר שהבעיה שלי היא עם הביוס. הוא תיקן תמורת 420 שקלים. לפני התיקון הוא אמר שיש סיכוי של 40 אחוז שהתיקון יכשל ואז הלוח האם יהרס. הוא הצליח לתקן, כי המחשב נדלק. הפעלתי את המחשב לכמה שעות ואז עוד פעם נוצר מצב שבו על המסך לא מופיע כלום והמחשב מתנהג בצורה דומה ללפני התיקון. אני שואל את עצמי: 1) כמה בעייתי לתקן בעיה בביוס. האם הערכה של הטכנאי לגבי הסיכויים לתיקוןנכונה(מדובר בלוח אם עם dual ביוס)? 2) האם יש טעם לנסות לתקן את זה שוב פעם? 3) איך נשמע לכם המחיר של התיקון(יקר, …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by d800,

שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tangush,

יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by elias eli,

לזנות שפה מאנגלית לעברית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 3emi,

אני מכניס את ה USB לכל מחשב מנסה להעתיק עליו קובץ ומקבץ הודעה שהכונן WRITE PROTECTED ניסיתי לעשות כמה דברים שאמרו דרך REGEDIT לא הצליח כבר קרה לי כמה פעמים בעבר עם מוצרים של SANDISK פשוט אף פעם זה לא אני קניתי לעצמי אלא הגיעו לידי דיסק און קי שלהם ותמיד התקלקלו באיזה שלב מציע לכולם להתרחק מהחברה הזאת http://forums.sandisk.com/t5/All-SanDisk-USB-Flash-Drives/SanDisk-Cruzer-Blade-16GB-write-protected-error/td-p/253484/page/7 Dear All who are suffering from write protection error, The customer service answered to me and they know about the issue, so here it is to clarify the situation to everyone: "I understand that you are getting write protection error while acce…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tomerk25,

שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, בעיה מרגיזה. קיבלתי SSD של אינטל מדגם 330, 120GB. הלוח מזהה את הכונן, אבל מיד כשהתחלתי להתקין ווינדוס מחדש שמתי לב שיש איטיות רצינית בהתקנה. אחרי שההתקנה הסתיימה, שמתי לב שיש פריזים כל כמה שניות, דבר שלא מאפשר עבודה רצופה. החזרתי את הדיסק המכאני הקודם עם המערכת הפעלה הקודמת אך הפעם חיברתי את ה-SSD כי רציתי לראות האם הוא יעבוד ווינדוס יזהה את הכונן. ווינדוס זיהה את הכונן אך העברת הקבצים ממנו מתרחשת בצורה מאוד איטית, פחות ממגה לשניה. כמו כן, כשניסיתי לפרמט אותו מהמערכת הקודמת, הכונן פשוט נעלם וריסטרט לא זיהה אותו ב-BIOS. מה דעתכם ? האם הכונן דפוק או שהלוח לא מתאים לו ? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoni blender,

מישהו יודע איך אני יכול לחסום כתובת MAC דרך הראוטר של סלקום vv2220

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by live4fun,

שלום לכולם! אני מנסה להפעיל מערכת הפעלה windows server 2012 R2 בוירטואליזציה (VMware), אחרי שההתקנה מסתיימת אני מכניס קוד ליוזר ואז נפתח לי חלון cmd (בתמונה) ואין לי מושג מה אני צריך לעשות בשלב זה והאם זה אמור להיות ככה. ניסיתי לצאת מהחלון ואז פשוט מופיע מסך שחור וזה לא מתקדם לשומקום.. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by aradgonen,

שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eyalel,

מדובר בלפטופ בן כמה שנים, מעבד Dualcore 1.86 זכרון ddr2 ram 3giga, וכונן קשיח SSD 128 kingstoneבן שנה מה הסיבה שהמחשב בקושי מגיב לפעמים יכול להיות שהכונן קשיח יש בעיות? הוא עדיין באחריות. או שזה נורמלי לגיל הלפטופ (עייפות החומר) מותקן עליו אנטי וירוס וחלונות 7 עם מקום פנוי של 15 ג'יגה מתוך 120. לא מריץ עליו יישומים חוץ מקצת אופיס היו ימים שהיה מריץ בקלות אוטוקאד וVS. שווה לקחת את הכונן לחנות שקניתי מהם? KSP.

24. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכונן SSD 128GB של סמסונג (ה-evo850). אלו כתוספת למפרט של מחשב יחסית ישן שהיה חזק מאוד (אבל זה כבר לא רלוונטי). זהו שאר המפרט: c2q q9550 2.83GHZ 6GB RAM DDR2 WIN8 64b 2 הארדיסקים נוספים של WD הסיבה לשדרוג היא שיפור המהירות ומתן אפשרות להריץ משחקים. האמנתי שהמעבד עדין יחסית חזק ולכן לא בחרתי לשדרג אותו. אני מנסה בימים אלו להריץ Assassins creed unity וFar cry 4. הראשון קורס לי כל הזמן וטוען שלמחשב נותר מעט זכרון, והשני עוד סביל וקורס פה ושם. אציין שכל הקריסות מלוות בשגיאת your pc is running on low memory, למרות שאני אף פעם לא רואה יותר מ-4 ג'יגה בשימוש. במנוחה משום מה המחשב מנצל 1.5 ג'יגה זכרון (אני מציין זאת כי זה היה נראה לי קצת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by abim,

ערב טוב אולי מישהו יכול לעזור לי יש לי נתב hpna3+שתי מתאמים מהירות 5 מגה בקומה ראשונה דרך המתאם גולש 5 מגה תקין למטה גולש דרך המתאם השני 1.5 מגה החלפתי בין המתאמים לא עזר השחלתי כבל רשת למטה ואכן אני גולש 5 מגה אבל למעלה ירד לי ל1.2 מגה ממש מוזר ועוד דבר כאשר אני מנתק פיזי את המחשב למטה למעלה אני מקבל 5 מגה תקין למישהו יש רעיון? +

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים