תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהרבה התקנות לתוכנות שאני מוריד לא עובדות בכונן D ורק כשאני מעביר התקנה לC שעליו מותקנת המערכת היא עובדת. זה רושם לי כל פעם משהו אחר למשל: "error lunching installer" טעות בנושא הם לא עובדות בD
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, העבר הייתי דיי פעיל בפורום, אשמח לעזרתכם. המחשב שלי בן כשנה קצת יותר, מה שמפורסם בחתימה (חוץ מהOC). בחודשים האחרונים הוא נהיה איטי לחלוטין!!! לוקח לו המון זמן לעלות(בלי קשר לwindows) המסך ההתחלתי של הלוח אם תקוע איזה 15 שניות שבעבר היה לשנייה וחצי. אין bluesreen'ים בכלל! המחשב פורמט מספר פעמים עקב האיטיות כדי לשלול אופצייה של ווירוסים עומס וכו'. המחשב מזהה את הזכרונות וההרדיסקים כמו שצריך. טמפרטורה קריריה לחלוטין(5 מאווררי 12 אינצ' + noctua) . המחשב מבפנים נקי ללא אבק, קבלים לא נפוחים (לפחות ממה שאני ראיתי) הכל מחובר כמו שצריך כמו שצריך. עכשיו אני כבר אובד עצות, אין לי מושג מה יכול להיות, הגירסה של הwindows היא אותה הגרסה שהייתה מותקנת במשך השנה האח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחשב פנטיום 4 (על לוח GA-8IEX) די ישן עבד עד אתמול ופתאום החל לעשות בעיות. הוא נדלק וכבה מיד לאחר הצפצוף של ה-PC Speaker, כך שאני אפילו לא מגיע ל-POST. ניסיתי הכל אך ללא הצלחה: הוצאתי את כל החלקים, החזרתי אחד אחד, החלפתי ספק, ניקיתי מאבק, עשיתי ניקוי CMOS, החלפת בטריה בלוח אם, הוצאתי מעבד, החלפתי משחה טרמית וכלום. רק כאשר הכל בחוץ (כולל מעבד) ורק הספק מחובר ללוח אם הוא נדלק ועובד רצוף. ברגע שאחד הרכיבים מחובר הוא נכבה מיד לאחר 2-3 שניות.. מה הבעיה לעזאזל? מה עוד אני יכול לעשות שלא עשיתי כי אני כבר ממש אובד עצות תודה רבה למי שיוכל לייעץ
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום חזרתי מהצבא לכבוד הרגילה שלי והדלקתי לתומי את המחשב. הוא עבד בסדר גמור, אבל אחרי בערך 20 דקות, הוא פשוט נעצר. המסך כבה, שום דבר לא מגיב, לא המקלדת, לא העכבר, לא המסך.. ממש פשוט קופא במקום. חשבתי שזה חד פעמי ולא ייחסתי חשיבות, ולאחר שימוש חוזר במחשב ( בערך אותו פרק זמן ) המחשב שוב קפא. הוא פשוט לא מגיב, ממש קופא. הפיתרון היחידי הוא לעשות ריסטרט, שזה לא ממש פיתרון. המחשב הוא מחשב יחסית חזק' I5 וכרטיס מסך שאני לא זוכר כל כך את שמו, משהו כמו HD6850 של sapphire או משהו כזה, והוא בן 3 שנים בערך. כשיצאתי לצבא פעם קודמת הוא עבד מעולה, ואף אחד לא השתמש בו.. האם מישהו נתקל בזה?אשמח לפתרונות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קודם כל למי שיעזור ויצטרך לדעת מהו מפרט המחשב, הוא רשום ב"מפרט מחשב" מתחת לשם בצד ימין. בזמן האחרון, חוויתי מגוון בעיות מוזרות מאוד במחשב, כגון תקיעות מאוד מוזרות כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קבצים במחשב ופתאום ה-explorer.exe מפסיק להגיב וחוזר אחרי כמה שניות, והתנהגות מוזרה בדפדפן Chrome, גלישה איטית ומוזרה מאוד, שבתוכו אני לא מצליח להוריד\להעלאות קבצים, ההורדה פשוט לא מתחילה אחרי לחיצה על download וכו', כאשר אני מבצע מחיקת היסטוריה ועוגיות התהליך מתחיל ולא מפסיק על אף שהוא סיים. הייתה לי הרגשה שתופעות אלו קשורות לאחד הרכיבים במחשב שלי, במיוחד הדיסקים הקשיחים, ה-SSD's או זכרון ה-RAM, חיפשתי את התופעות האלה ב-google ע"י חיפוש "כרום לא מתחיל הורדות" (באנגלית כמובן) ו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מצטער על החפירה אבל אני מיואש פעם אחרונה שדיווחתי לכם על הבעיה הזאת עשיתי הכל עדכונים להכל ואפילו שנמוכים לגרסה של כרטיס מסך לגרסה שיצאה לפני שש גרסאות במאי 2008 ! יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GT 512 אני כבר עצבני מאוד על הנושא עכשיו אני שואל אותכם יש משהו נוסף שאפשר לעשות ? אם אני אתקשר לחנות מחשבים שקניתי ממנה את הכרטיס מסך ויגיד להם שהוא עושה לי מסכים כחולים הם יחליפו מיד ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מדאיגה במחשב הישן שלי. אחריי כמה זמן אקראי שהוא דולק, לפתע האור בחדר מחשב נחלש קצת ואז המחשב נכבה. אבל כמה דברים לא שיגרתיים. קודם כל, המחשב לא קורס, אין מסך כחול. זו בעיה חשמלית. דבר שני, בדרך כלל שהמחשב נכבה מאיזשהיא סיבה, הוא לא נדלק חזרה. ככה אין סכנה שבעליה של המתח הוא ייפגם. הבעיה פה שהוא עושה נכבה אבל נדלק מיד. כלומר המנגנון שמכבה אותו בלי להדליק אותו לא מספיק לעבוד. גם אחריי שזה קרה פעם אחת. הווינדוס אמר שהמחשב לא הצליח לעשות ריסטרט והוא נתן לי אפשרות TO FIX THIS. עוד דבר. יש לי גם מחשב MAC מחובר לאותו מקור חשמל וכשהמחשב הישן נכבה הMAC לא נכבה. זה אפילו שאני רואה שהנורה בחדר יורדת בעוצמתה וחוזרת רגע לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזו בעיה אצל חברת החשמל ו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעדכן את ה BIOS של כרטיס המסך ואני מנסה דרך ה WINDOWS אבל אני מקבל הודעה:"ERROR READING FROM ROM". למה אי אפשר לעדכן? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב מיני נייח בזמן (ריסטרט) הפעל מחדש מופיע מסך כחול עם כתובית Stop code: WDF VIOLATION בנוסף מופיע ספירה ושזה מתקרב ל 100% אז המחשב נכבה לבד. זה קורה רק שאני מבצע ריסטרט למחשב. אחרי כיבוי מחשב לוחץ אני על כפתור הפעלה של המחשב והכל עולה רגיל. לפני שבועיים עשיתי איפוס למחשב עם שמירת קבצים ומאז זה קורה. (מצרף תמונת מסך) אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבר פירמוט והוא ללא מערכת הפעלה ויש לי גם כן דיסק קשיח ממחשב שהתקלקל עם מערכת הפעלה באם אוסיף את הדיסק עם ההפעלה זה ייתר לי להתקין מערכת חדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח בנפח 250GB שמחולק בצורה הכי פשוטה ל-D ו-C, כשעל כונן C מותקנת המערכת. כונן C כולל נפח של 40 ג'יגה וכונן D מציע 193 ג'יגה, ומן הסתם כל הדברים מותקנים על D ולא על כונן המערכת. משום מה, למרות שאין שום דבר מותקן על C חוץ ממערכת ההפעלה, עדיין הוא מראה שכל ה-40 ג'יגהבייט תפוסים ואני צריך לפנות מקום בכונן (אין בידיוק מה לפנות). ניסיתי DISK CLEANUP, אבל גם אחרי שהוא מוחק הכל אחרי יום הכונן שוב מלא... אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה הבוקר. המחשב נדלק, מראה את הלוגו של הלוח אם ואחר כך מופיע הסמן של העכבר עם קו תחתון שמהבהב פעמיים-שלוש ואז ריסטרט. במסך שמציג את הלוגו, המקלדת לא מגיבה (או שכן והמחשב לא קולט את זה) אז אני לא יכול להיכנס לביוס. פעם ב10 הדלקות המחשב כן נדלק כרגיל והווינדוס עולה. i5-4570 H81M-HD3 AMD Radeon R9 280X (המחשב מזהה אותו כ-AMD R9 200 Series) Samusng 860 EVO 8GB RAM Windows 10 20H2
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אבא שלי בא אלי אתמול עם המחשב שלו , וראיתי שיש בתוכו שני זיכרונות , אחד 64MB PC100 ואחד 128MB PC133 , עכשיו , שאני מדליק את המחשב , אני רואה שהביוס סופר רק 128 , וככה גם הוינדוס , מראה רק 128זיכרון , בסדר , חשבתי ה64MB לא בסדר , עכשיו נכנסתי לAIDA , והוא מזהה את שני הזיכרונות... , עכשיו , אני שואל אותכם ? , למה הביוס לא מזהה את שניהם ולא משתמש בשניהם? , אני כמעט בטוח שצריך לאפשר משהו בביוס , אני רק לא יודע מה , אם זה עוזר , לוח האם הוא MSI MS-6119 והוא עובד עם מעבד פנטיום 2 350MHZ...(דרך אגב , המחשב עובד עכשיו עם 128זיכרון על XP PRO , והוא עובד מצויין ומהר!)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.קניתי מערכת שמע של MICROLAD 5.1 שהסבופר גם מגבר חברתי הכל.בבדיקה של כל רמקול בנפרד דרך הכרטיס קול גם הכל עובד.עד כאן הכל בסדר. אבל כאשר אני מאזין למוזיקה או רואה סרטים בDTS אפילו בטסט ביוטיוב שומעים רק מהרמקולים בחזית ימין ושמאל. הסב הסנטר והאחורים לא מתפקדים לא יודע מה לעשות פניתי לחנות שקניתי שם אמרו לי שהמערכת עובדת זה בעיה בהגדרות כמה ששיחקתי אם ההגדרות לא הצלחתי. כרטיס קול של REALTEK תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני סוחב כבר כמה חודשים ולמרות ניסיונות שונים לא הצלחתי לפתור עדיין. מפרט המחשב שלי הוא: Pentium 3 550Mhz 256 Sdram אינטרנט בכבלים (החלפתי גם דרייבר כי חשבתי שאולי יעזור) היה לי Voodoo 3 3000 לפני כמה חודשים קניתי GeForce 4 MX 440. התקנתי אותו אחרי פירמוט (בלי קשר, יצא במקרה) והתקנה מחדש של Win98 SE לא הצלחתי לעבוד איתו כי היו לי מריחות צבע חזקות של שולחן העבודה. החלפתי ל - Radeon 9000, לא הצלחתי להתקין וגם טכנאי מחשבים אצלי בעבודה לא הצליח, גם אחרי שהחליף לי ל - XP (לא הצלחנו להפטר מסימן קריאה ב Device Manager). בקיצור מאז החלפתי חזרה ל - 98 נקי (עשיתי Ghost אחרי ההתקנה מחדש) והחלפתי כרטיס ל Nvidia GeForce2 MX 400 (יצא סיפור ארוך). הסרתי את ה - V…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-