עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו יכול להביא לי אתר או אתרים להורדת דרייברים של sata יש לי מחשב מסוג gigabyte ודגם הלוח הוא GA-G31M-ES2L אז אם מישהו יוכל לעזור לי כי עבדו לי כל הדיסקים של הלוח והדיסקטים... אז מצאתי תאתר והכלל אבל לא רשום SATA http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#dl

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SUBX2,

מישהוא יודע מאיפה אפשר להוריד DRIVER להגה של מקירוסופט מתחבר בחיבור USB תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ערוך הודעה תגובה

4. בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. תודה לעוזרים. עריכה: נראה לי שפרסמתי במקום הלא נכון.. צרי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gif,

1.היי הדלקתי את המחשב שלי ושמעתי רעש כמו מחוג שעונים שרץ מהר מכיווון המחשב. 2.כשהמחשב עלה,ובמסך הלוגו של "מערכת WINDOWS מופעלת" שמעתי ביפ אחד קטן. נ.ב (לגבי1) לא יודע אם המידע הזה יעזור אבל עשיתי סריקה של MHDD להר דיסק שלי ולא מצאתי סקטורים פגומים תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Imtheman,

שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by guyby,

חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המפרט שלי הוא: ATHLON 64 3000, A-DATA 512 DDR 3200, ABIT KV8, ומערכת ההפעלה היא WIN XP SP 2. לאחרונה המחשב נוטה להיכבות מס' רב של פעמים במהלך היום, כאשר לא משנה איזו תוכנה רצה ברקע. מה יכול להיות מקור הבעיה? האם סביר להניח שזה הספק? כי הספק שיש לי הוא הספק של KSP. יש לי רק סטיק אחד של זיכרון ככה שאין לי עם מה להחליף מקום/ האם כדאי פשוט לשים אותו בסלוט שונה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. קיבלתי במתנה HD SATA II וחיברתי אותו למחשב שיש בו כבר HD SATA II. משום מה המחשב לא עולה לי , כלומר ה- Windows XP מתחיל לעלות ואז עושה Reboot שוב ושוב. האם יש לבצע RAID לכוננים? האם יש משמעות לאיזה SLOT של SATA בלוח אם אני מחבר את הכוננים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by iMeash,

היי, יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחבר DOK מסויים למחשב מסויים הוא לא מזוהה. המחשב כן משמיע רעש של חיבור התקן חדש, בהתקנים ומדפסות הוא גם מופיע וניתן לניתוק, אך הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ואי אפשר לגשת אליו. בדקתי את אותו התקן במחשבים אחרים והכל תקין. בדקתי התקנים אחרים במחשב המסויים והם עובדים כרגיל. שוב, הבעיה היא רק כשאני מחבר התקן ספציפי למחשב ספציפי משהו שם לא עובד. ניסיתי חיבורים אחרים באותו מחשב (גם מקדימה וגם מאחורה). למישהו יש רעיון?

14. Started by שי לי,

הכבל טעינה שיוצא מהמקלדת זה לא אותו חור כניסה של הטאבלט איזה סוג חיבור שיתיאם ביניהם אני צריך

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יש לי מדפסת ליזר של OKI היא היתה עובדת בסדר פתאם יום אחד הפסיקה להדפיס הסרתי את הדייברים והתקנתי חדשים והם פתאום שוב עובדים אחי איזה שבוע הם שוב לא עובדים ( כלומר אין לי אפשרות להדפיס) מדובר במערכת WIN98 עם דרייברים שמגיעים עם המדפסת אין עדכוני דרייברים באתר החברה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by יוסףש,

שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by elka88,

שלום לכולם,יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.נתונים:מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.ווינדוס מקורי.פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים…

19. שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Burkey,

שלום, אני ממש זקוק לעזרתכם עם בעיה מוזרה ביותר. ראשית אציין שאומנם אינני מחשיב עצמי מומחה בתחום, אך אינני מתחיל, הרכבתי מחשבים, פירקתי והתקנתי מערכות הפעלה של מייקרוסופט מגרסה 3.1 ועד היום. לפני מספר חודשים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. לקח לו 10 דקות או יותר לעלות, ואחרי זמן מה הפסיק לעלות. פרמטתי את חלונות 7 32 ביט שהיו לי, וזה לא באמת עזר. החלטתי שהגיע זמן להחליף מחשב. קניתי מחשב חדש מבוסס i5 מדור רביעי, עם 8 גיגה זיכרון, לוח אם מכובד ודיסק של 1 טרה בייט. מחשב טוב לעבודה, לא לגיימרים. מה שעוד קניתי, ומצטייר כטעות, זה חלונות 8.1. מאז רכישת המחשב לפני כשלושה חודשים, פירמטתי את המחשב 4 פעמים. לא כי אני נהנה מזה, אלא כי כל כמה שבועות, גם ללא שימוש אינטנסיבי, אלא בסיסי …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Boomer,

כבר כחודשיים קיימת בעיה שבאה והולכת שהמחשב נתקע בעיקר במשחקים, צפייה בסרטים ובמקרים נדירות אפילו בלי לעשות שום דבר מיוחד. פעמיים החלפתי את מיקום שני כרטיסי ה-RAM שלי (512+256) ל-slot 1+3 או 2+3 וזה עזר לזמן מסויים לפעמים. היום המחשב נתקע הרבה פעמים אז כיביתי אותו במקום לעשות reset, החלפתי את מיקומי ה-RAM וניקיתי רצת אבק וכורוזיה(?) שהיו על הדברים העגולים האלו שנראים כמו סוללות קטנות על לוח האם (זה באמת סוללות?). כשהדלקתי את המחשב האור שתמיד פועל (ירוק) הבהב, נשמעו 3 ביפים והמסך לא נדלק. זה חוזר על עצמו כל פעם שאני מנסה להדליק אותו מאז (לפני איזה 5 שעות) בזמן שהוא מנסה להידלק נשמעים גם כמה רעשים חלשים "תיק תיק תיק" כאלו של משהו שלא מצליח להידלק כאילו. לא הצלחתי לשמוע מאיזה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, יש לי נייד של דל לא מעט שנים. המאווררים שלו כמעט אף פעם לא מופעלים, אולי פעם ביום-יומיים כשיש ממש הרבה מאמץ. שלחתי את המחשב לניקוי מאווררים לפני כשנה במעבדה מקצועית. בימים האחרונים המאוורר דלוק כל הזמן, גם אם אני לא נוגע במחשב במשך שעות, וזה עושה רעש מעצבן. בspeedfan כתוב HD0 38 ובשאר פחות מ-50 מעלות והכל על צבע ירוק. בtask manager אין שום דבר חריג והcpu usage יכול להיות גם על 0-1 אחוז במשך שעות. והמאווררים נדלקים אחרי כמה דקות מהדלקת המחשב. אז למה זה כך ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בעליית המחשב מופיעה ההודעה: cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu ונותן אפשרות להכנס לביוס ע"י Del או להעלות את הווינדוס ע"י F1. עכשיו אני הרצתי חיפוש ומצאתי הרבה פתרונות. והפתרון שנראה לי הכי מתאים הוא להכנס לביוס , לשמור ולצאת. עשיתי את זה וזה לא עזר ההודעה עדיין מופיעה. עכשיו בביוס יש אפשרות להחזיר אותו למצב ברירת המחדל שלו. ורציתי לשאול האם לעשות את זה? והאם זה יעזור? כי לפי דעתי כן. אבל באתי לשאול אתכם כיוון שזה מחשב של אחי ואני לא מעוניין לעשות לו בעיות (גם ככה הוא ישן ובקושי זז - המחשב לא אח שלי ;D). אז כדי להחזיר את הביוס למצב ברירת מחדל , לשמור ולצאת. והבעיה תפתר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים