עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by רקיע,

נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE שהם נותנים הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! איך מפעילים את המשחק הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rivki1985,

קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by avivi85,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התחלתי לשחק קצת FALLOUT 4 , ואחרי זמן מסויים המחשב קפא. הדלקתי מחדש, ועוד פעם זה קרה. ניסיתי לעדכן דריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי שוב, אחרי בערך 40 דקות עוד פעם זה קרה, המסך קפא והמחשב לא מגיב. חשוב לציין שהתקנתי את הווינדוס והכל בעצמי. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם בעזרת הדיסק שקיבלתי, ודרייברים לכרטיס מסך מהאינטרנט. אולי לא התקנתי משהו נכון?? אשמח לעזרה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket …

4. Started by Guy_1710,

שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום חברים, רכשתי היום 2 מאווררים 120 (12) מ"מ של 2000RPM scythe slip stream, חיברתי,הפעלתי,ואני מקבל 2 מאווררים שעובדים בעוצמה מלאה עם המון רעש... יש אפשרות לשלוט עליהם ? אולי צריך לכוון משהו בביאוס ? תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי תקיה עם קבצי וורד במחשב שמתעדכנת על בסיס יומי. יש שירות גיבוי בענן שיכול לבצע גיבוי "ריל טיים" על התקיה הזו כל הזמן? (במידה ולא לפחות גיבוי יומי) תודה מראש. נ.ב ניסיתי בעזרת גוגל דרייב , כשאני לוחץ מקש ימני על תקיה ומנסה לשתף אותה לדרייב זה מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על זה.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by trovlet,

אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by רקיע,

קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zadu,

שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שמעתי שדיסקים רגילים, לא SSD יותר רועשים מדיסקים SSD, כי שם אין מחט או משהו כזה. זה כמו דיסק און קי רק גדול יותר. ה SSD לעומת הרגיל. אבל זה טבעי שבדיסק קשיח (חדש אם זה משנה) יהיה רעש? יש מצב אני רגיש לרעשים (ברוך השם) ופשוט שומע רעש שנחשב כמשהו נורמלי, שצריך להיות. בהתחלה חשבתי שזה מהמאווררים, אני לא יודע, אולי עדיין כן. נכנסתי לביוס, ויש שם שליטה על המאוררים. שיניתי את כולם מרגיל ל "שקט" 3 מאוררים במספר. 1 מעבד. 2 של המארז. חוץ מזה אין לי עוד מאוררים ואין גם כרטיס מסך חיצוני למי ששואל על המאורר שלו. יש מצב עדיין למרות הכל אני רגיש לרעש ומה שאני שומע זה המאוררים? מדובר במארז שנמצא במפרט שבלינק וב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  14. אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mati88,

שלום אני מנסה להיכנס למשחקים כמו פיפא 16 ומופיע לי fifa launcher הפסיק לפעול ... אירוע הבעיה :appcrash ניסיתי כל מיני דברים שחיפשתי בגוגל וזה לא עזר , יש למישהו רעיון ? אני רק יוסיף שהדרייברים מעודכנים ,והמשחק עבד לפני במחשב

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום לכולם!!! מבקש את עזרתכם האדיבה והמהירה. קניתי מחשב נייד חדש של אסוס שמותקן בו וונידוס 10 64 ביט הפיירוול של ווינדוס לא נותן בשום פנים להוריד אותו . מישהוא אמר לי שזה בגלל האקספלורר אד'ג החדש שלא מאפשר איך עוקפים את הבעייה ללא התקנת גירסת off line מצטער על הבורות אך ווינדוס 10 חדש לי נא עזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. Started by yafimp2,

היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by or2030,

אהלן, אני משתמש ב2 מסכים במחשב וכשחזרתי הביתה אתמול אחד מהם לא עבד. אחרי הרבה משחקים עם החיבורים (יש 2 DVI וHDMI על הכרטיס מסך) כמו שזה נראה יציאה אחת של הDVI לא עובדת אבל המחשב כן מזהה את מה שמחובר אליה... זה הגיוני? אני רואה את המסך המחובר בהגדרות של המסכים אבל אין אות שיוצא תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jambo222,

אני עומד לקנות מחשב חדש ובמחשב הישן יש לי 750GB קבצים על 2 דיסקים קשיחים חומר שאני רוצה להשתמש בו. האם אני יכול להתקין את הדיסקים האלה במחשב החדש ( דיסקים מלפני 8 שנים ) שאלה שנייה האם אני יכול לחבר 2 מחשבים למסך אחד כך שכל פעם אני אפעיל מחשב אחר .

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by ניב ציון,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד שקיבלתי אותו עם Windows 8.1. במהלך הזמן שידרגתי אותו ל-Windows 10. עכשיו, רכשתי מחשב חדש, ואת המחשב הבוכחי, אני רוצה לתת לאבא שלי... רציתי לדעת, איך אני מפרמט (מאתחל), את המחשב שלי לגמריי, כך שאבא שלי, יקבל מחשב נקי לעבודה... תודה רבה!.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  22. יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dask1,

היי, העכבר שלי רגיש מידי ולפעמים הגלגלת עושה טיק אחד למטה... יש דרך לשנות איכשהו שרק כל שתי טיקים יהיו שווים ברגיסטרי לאחד ? (ולא יחס רגיל של אחד לאחד...) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Jenya Evgeny,

שלום אנשי הפורום. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא הבא: יש בעיה בלפטופ ASUS C550X של אישתי. לדעתי הבעיה היא במקלדת: חלק מהמקשים אינם מגיבים על הקשה וחלק מגיבים בצורה מוזרה ביותר. הכוונה שבלחיצה על מקש יוצאים כמה תוים ולא תו של המקש שלחצתי. ז''א אם לחצתי על W אני רואה ASDCVHG, בהתחלה חשדתי בוירוס אך אחרי שחיברתי מקלדת USB חיצונית וראיתי שמחשב מגיב כמו ש צריך. A->A, B<-B וכו'. כך הגעתי למסקנה שזוהי תקלת מקלדת. השאלה שלי איפה אני משיג מקלדת לפטופ ASUS C550X עם כיתוב בעיברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים