עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosdaboy,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by npyacle,

היי , המחשב שלי לפעמיים מראה שהוא מחובר לרשת אינטרנט, שיש אינטרנט , אבל שאני נכנס לגוגל הוא אומר שאין בעיה, ולפעמים הוא מראה שבגלל אי אפשר חייב עזרה תודה תמונות מצורפים

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by 1yonatan,

כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה

4. שלום, עידכנתי את גרסת האובונטו ל20 - מאז האינטרנט מפסיק לעבוד לאחר כשעה של עבודה תקינה. מה שקורה הוא שכל אתר חוץ מיוטיוב וגוגל לא עובד ועלי לכבות ולהדליק מחדש את הויפי. נראה לי ניסיתי כמעט כל סרטון ביוטיוב - לשנות DNS, לשחק עם IPV, לשחק עם כל מני קבצים לפי סרטוני יוטיוב. שום דבר לא עובד לי ואני גם לא באמת יודע מה בכלל הבעיה ואיפה היא נמצאת. אשמח לעזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by 9055,

שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, חזרתי אתמול הביתה אחרי טיול של חודש בחו"ל שבמהלכו השחמל בבית היה מכובה, במהלך היום הכל היה בסדר ולקראת הערב אני פתאום שמתי לב שהאינרנט לא זז, בבדיקת מהירות אכן האינטרנט לא זז. עשיתי איתחול לראוטר (841N) והכל חזר לפעול כרגיל ואחרי כמה דקות שוב לא זז. ניסיתי לעשות Hard Reset, אותה התופעה בדיוק. הייתה לי תופעה דומה לפני חודש וחצי וHard Reset פתר את הבעיה. יכול להיות שיש בעיה בראוטר? איך אני בודק את זה? ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הראוטרים Tp-link 841N, Tp-link 841ND, D-link DIR615? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gabi1252,

כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Peri228,

אתמול קיבלתי את המחשב מתיקון , והחליפו לי לוח אם . כתוצאה מכך התקנתי מחדש Win XP , והייתי צריך להוריד מחדש דרייברים , עידכונים וכו' . הדבר הראשון שעשיתי הוא כמובן להגדיר את החיבור לאינטרנט , ולהתחיל להוריד עידכונים ודרייברים . לאחר מכן , נכנסתי לאתר גיימר , והוא עבד חלק והכל , אבל אחרי בערך שעה , האתר נדפק לחלוטין . כל עמוד באתר שנכנסתי אליו שהיה קשור לפורומים , או לאינדקס , פשוט לא עבד והציג לי את צבע הרקע בכל העמוד . כמו כן , כאן ( HWZone ) , הוא לא מציג לי את התפריט הראשי ניסיתי להכנס ולהוריד עידכונים לווינדוס , אבל גם לאתר של העידכון הוא לא מוכן להכנס לי ! האפשרות האחרונה שחשבתי עליה היא לנסות להגדיר למחשב הורדת עידכונים אוטומטיים , אבל כל מה שהוא רושם לי זה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NoamOpp,

אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by Israel Game,

מישהו יודע איך אפשר לגלות תסיסמא של אינטרנט רימון או לעקוף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. במחשב הישן (WIN 7) עובד נהדר, מעבירה את החוט של האינטרנט למחשב החדש (WIN 10) הוא כותב לי שאין חיבור. הטכנאי בחנות של המחשב אומר שאצלו עבד מצוין, הטכנאי של בזק אומר שאם יש במחשב הישן אינטרנט אז מבחינתו זה מסודר. יש לכם רעיון איפה התקלה? ממש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by eladbu,

הורדתי עדכון לביוס שלי מאתר הבית של אזוס אך אינני מצליח לעדכן אותו! 1005awd זה הקובץ וכאשר אני מנסה להכנס ל-update step הוא פשוט לא נותן באתר עצמו! למישהו יש רעיון? בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avi.hagit,

יש לי במנהל הגדרות אינפרא אדום פעיל מה זה נותל לי איך מפעלים אותו הלוח שלי זה ga-k8nf-9 גיגביט

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. החלפתי את הסוללה במחשב החדש כי היא נגמרה וגם כי שמתי סיסמה ושחכתי אותה...אז נאלצתי לאפס את ההגדרות... ואני לא יודע איך לכייל את ה- BIOS מחדש... מישהו יכול לעזור לי עם העניין?<! תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. שלום, איפה אני יכול לקנות דיסק התקנה של ויסטה או וינדוס 7?

22. היי, אני רוצה לעבור דירה ולפרסם את הדירה בה אני כרגע גר, אך אני רוצה לפרסם מפרופיל שלא שלי כי אני לא רוצה שכל מי שמכיר אותי יידע שאני עובר. ניסיתי לפתוח פרופיל חדש אבל אחרי שניסיתי להצטרף ל-2-3 קבוצות של דירות להשכרה ולפרסם מודעה, פייסבוק חסם את הפרופיל (למרות שאימתתי אפילו עם מספר טלפון). איפה אני יכול לקנות פרופיל פייסבוק שעובד ושלא ייחסם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רציתי לדעת איפה אני מוצא את הסוללה של לוח האם במחשב פינטיום 4 ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים