תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הX21 הוא דגם ישן עם פנטיום 3 לו ניסינו להוסיף עוד 256MB. אני הרכבתי לפי ההוראות ובלי בעיות. לאחר מכן המחשב לא עלה, גם לא כאשר הוצאתי את הזיכרון. אוסיף קם שהוצאתי את הדיסק הקשיח שנראה כי חזר למקומו בצורה תקינה. כרגע אני לא יודע מה לעשות. כשהמחשב נדלק הוא מצפצף - ביפ ארוך ושתי ביפים קצרים. חיפשתי את המשמעות של זה אבל בגוגל לא עלה דבר. אשמח לסיוע מכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מנסה להפעיל לראשונה את המערכת החדשה שלי מקבל שגיאה 34 על הDebug כאשר בבדיקה בחוברת של לוח כתוב שזה early cpu initialization ניסתי לשתמש בסטיק אחד ל זיכרון בוצע Clear ל CMOS ניסתי להחליף את הסלוט של הזיכרון ועדין איןBoot אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הbootup של הלוח אם, זה מה יש לי לוח אם של גיגה בייט g31 ויש לי 4gb זכרון היה איזה בעיה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא נתקע אחרי שהוא בודק את הזכרון ואמור לזהות את הide וההארדיסקים הוא פשוט נתקע לפני הזיהוי של ה ide עכשיו הוצאתי סטיק אחד של זכרון ואז הוא נדלק ועבד לי קצת לאחר מכן לא עבד בכלל גם לא עם סטיק אחד. החלפתי ללוח אם msi p35 neo2 ועכשיו גם הוא נתקע על המסך של הכניסה לביוס או לעלות רגיל ולא מגיב למקלדת. יש גם נורות לד שנותנות אינדיקציה של בעיות כרגע זה תקוע על אדום-ירוק-אדום-ירוק ניסיתי גם פה לחבר רק סטיק אחד וניסיתי לנתק הארדיסק, כונן, חיבורי usb וכד.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למחשב אין POST, הכל דלוק וכו' אבל המחשב לא עולה. החלפתי זיכרונות לא עזר, כרטיס מסך לא עזר, דיסק קשיח לא עזר. חשוב לציין שכאשר אני מאפס ביוס המחשב נדלק. ניסיתי גם ביוסים שונים ולא עזר. CPU: C2Q Q6600 2.4 + TT BigTyp VX Motherbord: ASUS P5K-E @ BIOS 1202 Graphic Card: SAPPHIRE HD3870X2 GDDR3 1GB Memory: CORSAIR 2X1GB 800MHZ CL4 Hard Disk: WD 250GBAAKS PSU: ENERMAX NOISETAKER 485W BOX: GIGABYTE Posiedon Monitor: SAMSUNG T220
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
ללא הבוסטר זאת אומרת .....עם הבוסטר לאחר כמה ריסטים יש POST ומע' ההפעלה רצה חלק .....אבל בלי הבוסטר פשוט לא ניתן לעבוד .... והלוח יכול להגיע לVDIMM 4V .....מה קורה ? CUPRA אם אתה רואה את זה זרוק לי עצם .....אני יודע שאצלך זה עבד ..... עם הבוסטר אני יכול לעבוד גם על 260 יציב בלי בעיה .... גם על כיווני DEFAULT בביוס אין לי POST בלי הבוסטר תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הוא: מעבד:Intel Pentium 4 Northwood 2.6c HT לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זיכרון: 1GB DDR400 כ.מ. FX5200 המחשב נדלק, מאווררים מסתובבים וגם הכונן הקשיח, אך מסרב לעשות פוסט. בדקתי שוב חיבורים, חיבורי חשמל, עשיתי ריסט ל CMOS. מה הלאה, לפני שמתחילים לבקש מחשבים ישנים של חברים ולפרק אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני הרבה זמן שדרגתי לWINDOWS 10 (יותר נכון, הוכרחתי לשדרג) ולאחר העדכון פשוט הWIFI מתרסק כול הזמן , לפעמים יש ולפעמים אין.. אני יודע שזו בעיה ידועה וניסיתי למחוק את כול הדרייברים ולהתקין מחדש, מישהו יודע מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, על פי המלצת הפורום הזמנתי HTPC עם מפרט כזה: 214 1 VP-500PC - 500W - ATX12V v2.3 compliant שנתיים אחריות VP-500PC -Antec 520 1 i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GH שלוש שנים אחריות CM8064601483643 -Intel 279 1 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch שלוש שנים אחריות GA-H81M-HD3 -Gigabyte 354 1 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - U אחריות לכל החיים JM1600KLH-8G -Transcend 400 1 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן ST2000DM001 -Seagate 45 1 2m High Speed HDMI with Ethernet (Also k CRHDMI-2M -יצרנים שונים 466 1 HTPC Grandia GD05 Black - Three silent 1 שנה אחריות SST-GD05B -Silverstone 233 1 Microsoft Wireless De…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברשותי המחשב עם המפרט הבא- intel i5 4670K Asus gryphon z87 8gb ram Patriot sapphire r9 290 tri-x seasonic mii12 850w המפרט לעיל עבד בצורה שוטפת וללא בעיות כשנה. רכשתי כרטיס מסך נוסף (בידיוק מאותו הסוג) היום כשחיברתי אותו למערכת והדלקתי אותה- מסך המחשב קפץ ישר למצב SANDBY המסך מחובר בחיבור DVI. המאווררים של כרטיסי המסך והמעבד פועלים. יש אור ירוק על לוח האם. מה ניסיתי לעשות- השתמשתי במסך אחר - לא עזר. ניתקתי את כרטיס המסך החדש - אותה תקלה. חיברתי את המערכת למצבה הקודם - התקלה נישמרת (משמעו שמשהו מהרכיבים המקוריים נידפק?) ניתקתי את שני כרטיסי המסך החיצוניים וניסיתי לעבוד עם הכרטיס המובנה - לא עזר. ניתקתי הארדיסקים - לא עזר ניתקתי את הזיכרון - גם לא עזר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר השארתי את המחשב דולק, וכשחזרתי המחשב היה כבוי. הדלקתי אותו אך לא היה שום תגובה מהכרטיס מסך (המסך עצמו דולק). זה רושם לי No Signal Detected, ברשותי 9600GT מלפני שנתיים בדיודק. כרגע חיברתי לכרטיס מסך שמובנה בלוח אם וזה עובד, יש דרך לסדר את זה או שהכרטיס מסך פשוט נשרף ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איני מצליח לגלוש במחשב הנייח אך מצליח למשוך מיילים, לעומת זאת במחשב הנייד אני גולש ללא בעיה, איפה להתחיל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי מחשב שכשאר אני מחבר לו כבל של אינטרנט הוא מראה איקס אדום בווינדואוס 7. וגם לפעמים המחשב מנסה להתחבר ובזמן שהוא מנסה האיקס האדום מתחלף בעיגול כחלחל מסתובב (identifying), בזמן זה דולק האור הירוק שליד הכבל אינטרנט מאחורי המחשב. ואז שוב זה חוזר לאיקס אדום והאור הירוק מתכבה. חשבתי שזו בעיית חומרה עם כרטיס הרשת המובנה וקניתי חדש חיצוני פי סי איי. ואותה בעיה. המחשב מזהה את שני כרטיסי הרשת. המובנה והחיצוני. אין שום סימן צהוב ב- device manager. הכל מותקן עם דרייברים הכי חדשים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 26 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של לנובו והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הלפטופ מסרב להתחבר לאינטרנט אלחוטי (עם כבל זה כן עובד). ניסיתי להתקין דרייברים ולבדקתי אם הBIOS מאפשר אינטרנט אלחוטי, אבל אין אינטרנט אלחוטי. כשאני לוחץ על האייקון של האינטרנט ווינדוס אומר :"לא מחובר- אין חיבורים זמינים". נכנסתי להגדרות של המתאם רשת, אבל לא מופיע שם מתאם רשת אלחוטי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, רכשתי Ultrabook מדגם asus ux305ca. המחשב הגיע עם מתאם rj45 to usb. כאשר חיברתי את המתאם למחשב וחיברתי למתאם כבל רשת - אין לי חיבוריות. יש לי דרייברים מעודכנים, אני רואה את המתאם ב-Device manager והוא תקין, הכבל אתרנט תקין. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש. הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית. לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר. כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!). למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-