תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי טאבלט טרנספורמר של אייסוס ומשום מה אני לא יודע למה אני לא מצליח ליפתוח שום קובץ , גם מנועי צפיה בסרטים כותב מחפש פלאגין... לא מבין למה... ???
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיעה הזאת על המסך אחרי רסטרט וכל התהליך קורה מחדש. זה קורה בתדירות לא קבועה גם בווינדוס וגם משחקים. כרטיס מסך 6200@6600 מסך 100HZ@VM413PRO דרייברים הותקנו מחדש,הותאם פרופיל למסך,חיבורים פיזיים תקינים. מה עושים עם החרא הזה?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך צורבים דיסק אם יש לי רק צורב DVD במחשב?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
בראשותי ספר 300W שלא מחובר לשום מחשב. אני רוצה לבדוק את תקינותו והאם יש צורך בהחלפתו, וכל זאת מבלי לחברו למחשב כלשהו. איך עושים זאת? האם חיבור פשוט לחשמל אמור להפעילו...? מה עליי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נניח שאני נכנס לקבוצה בפייסבוק עם 1000 הודעות ואני רוצה לקרוא את כולן. אז אחרי שאני קורא את ה-100 האחרונות אני סוגר את המחשב והולך לישון. עכשיו ביום למחרת אני חייב לגלול ולגלול ולגלול או שיש דרך 'לקפוץ' אחורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'
-
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שפירקתי, ואני רוצה להשתמש בצורב שלו, רציתי לדעת איך קוראים לחיבור שלו במחשב נייד, והאם יש כבל USB לכזה דבר, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלביזיה וכאשר אני במצב CLONE מנסה לנגן סרט , רואים אותו רק במסך מחשב ולא רואים בטלביזיה. כשאני במצב של תצוגה רק דרך טלביזיה ללא מסך מחשב , רואים את הסרט. הכרטיס הוא 5900 ASUS .
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רואה אנשים ששולחים תמונה מצולמת של "EVEREST " למשל. או כל מיני אתרים למניהם איך שולחים תמונות לפה ? אפילו לשים תמונה אישית פה זה סרט הוא נותן לי כתובת www במקום עיון. אז אני נאלץ לבחור את התמונות שיש פה.(לא משהו)
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(משום מה עד כה לא מצאתי לנכון לשאול את זה , כי חשבתי שכך צריכים להיות פני הדברים, אבל אולי בעצם לא ?!!!) אני חיברתי את הלפטופ שלי לטלביזיה בסלון באמצעות S-VIDEO , כל זמן שאני רואה סרטים האיכות טובה ותקינה אבל כאשר מדובר על המחשב עצמו - שולחן עבודה ואפילו תמונות האיכות אינה טובה ומטושטשת , האם ניתן לעדכן את כ.המסך או לעשות משהו אחר כדי לשפר את המצב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי הקלטה באיכות מאוד ירודה. עם הרבה רעשי רקע וקול דיבור נמוך. איך אפשר להעלים את הרעשים ולהגביר את הקול לרמה שאוכל רק לשמוע. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-