עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by or,

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by sgsg,

יש לי תופעה מוזרה מאוד במסך (LG 700P) מופיעים מדי פעם מין גלים זעירים על התמונה (לא כמו קצב רענון נמוך, הרבה יותר קטנים). אני די בטוח שהבעיה היא במחשב כי התופעה מתרחשת גם בחיבור של מסכים אחרים למחשב.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by naorsa,

התקנתי את windows 10 pro 32bit על המחשב אבל למשל שאני לוחץ על סמלים בשולחן עבודה יש לי אופצייה לסמן אותם כמו טאבלט וגם שמתי לב לזה :

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yanosh,

אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אורח אורח

עזרתכם בבקשה המחשב שלי מאתחל את עצמו פתאום ללא כל סיבה נראית לעין. לא מצאתי דפוס מסויים כלומר: לא בהכרח בעת גלישה או מאמץ כלשהו לפעמים הוא מאתחל בלופ פעפ ופעמיים אבל לרוב לא. לפעמים הוא עובד בלי בעיה שעות או יום שלם. אבל כשזה קורה, וזה קורה הרבה נגרם לי נזק לעבודה ואי אפשר באמת לעבוד כך. מדובר במחשב בן כ- 3-5 שנים (קיבלתי. לא קניתי) אבל די חזק. עם מעבד i5-3470 , לוח של אסוס, 12 ג'יגה זכרון, ספק חדש בן כ-3 חודשים של seasonic אם אני זוכר נכון 520 או 550w (לפי המלצות באתר) מותקן גם כרטיס gtx 1070 אבל השימוש בו לא גדול וממילא האתחולים לא מתרחשים בעת משחק. הדיסק הוא 250 gb ssd שהומלץ באתר בעבר מסדרת evo על המחשב מותקן בדואל בוט Linux…

10. Started by sub100,

שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

יש לי plextor px-w4012A ונרו 5.5.7.3 אני מנסה לצרוב דיסקים של GPT בנפח של 800 מגה ולא מצליח אתם יכולים לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Intelee,

שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Starsky,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול OnBoard והוא עושה לי בזמן האחרון בעיות עם החיבור של המיקרופון, אז החלטתי לחבר כרטיס קול בנפרד. התקנת הדרייבר של הכרטיס שנמצא על הלוח נעשת על ידי התקנה מיוחדת וגם הוא לא מזוהה אוטומטית, אז דרך הלוח בקרה נכנסתי להוספה והוסרה ומחקתי אותו דרך שם ומיד כיביתי את המחשב כדי שלא בטעות יזהה אותו בצורה לא טובה ואז ידפוק הכל. ברגע שהמחשב היה כבוי חיברתי את הכרטיס קול השני והפעלתי את המחשב מחדש. הוא זיהה בהתחלה התקן מולטימדיה אבל לא מצליח לסיים את ההתקנה שלו, ושום כרטיס עכשיו לא עובד. אז הורדתי את התוכנה aida32 כדי שתזהה איזה חומרה מחוברת לי למחשב, והחומרת קול היחידה שמזוהה היא הכרטיס קול שעל הלוח והכרטיס קול בנפרד בכלל לא מזוהה. אני רוצה לציין שכבר…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by 114508534,

אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dani1999,

המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן ח'ברה. יש לי מחשב (כרטיס מסך 670 GTX ) מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה TOSHIBA REGZA וכשאני נכנס לפאנל ההגדרה של NVIDIA אני לא מוצא את הטלויזיה עוד באופציות. בעבר גם כן היו לי בעיות דומות אבל איכשהו הם נפתרו (כעבור זמן פתאום הטלויזיה כן זוהתה או אחרי עדכון דרייבר) הקטע שהכל עבד טוב אבל כשהתקנתי דרייבר חדש (האחרון, בשביל הGTA) הטלויזיה לא מזוהה במחשב עוד. החלפתי פורטים בטלויזיה, כיביתי טלויזיה ואז מחשב ולהפך, שום דבר לא עוזר. מה אפשר לעשות? אני לא מוצא דרך..

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.

23. Started by yuno11,

שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Squall,

ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים