תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
איך מעלימים את ההודעה הזאת מכרום מבלי להשבית את מצב מפתח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא הקבצים של תוכנות הצריבה בדרך כלל לקבצי קשוחה (firmware) יש סיומת bin מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט אין לי מושג איזה כן
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק על תמונת דיסק (MIX CD). באופן נורמלי - עם דיסק פיזי - המשחק פועל עם המוסיקה הצרובה בדיסק. מישהו יודע איך מפעילים מיקס CD באופן שהמוזיקה מתנגנת מתוך הדיסק? בתוכנות תמונת דיסק הרגילות שניסיתי, הדיסק מזוהה כדיסק שמע, אבל המוזיקה של המשחק לא מתנגנת בהפעלת המשחק. (יש שני סוגי קבצים CUE וBIN בשניהם היא לא מתנגנת.)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שעידכנתי את הfirmware לצורב שלי נוספה לי פונקציה שנקראת audiomaster הצורב הוא yamaha crw2000ez 1,0e הפונקציה צריכה להיות החל מצורבי crw3200 של yamaha במהירות 24 אז אם למישהו יש את הצורב הנ"ל והוא יודע איך להפעיל את הפונקציה בבקשה שיכתוב כאן בתודה עמרי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט לגמריי את המחשב. יש לי מחשב ASUS דגם F556UA-AS54 מעוניין לפרמט את המחשב לגמריי (שמתי עליו דיסק קשיח רגיל ואני מעוניין לפרמט) אני מנסה להתקין דרך דיסק און קי נשלף. אני נכנס ל-BIOS ע"י לחיצה על F2 אבל בעמודה של BOOT אני לא רואה שם אפשרות לעלות את המחשב דרך ה-USB. תמונות עזרה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, את מע. ההפעלה של הלפטופ שלי , ווינדוס 10, תקפו רוגלות וירוסים ושאר מרעין בישין. ניקוי וירוסים הועיל כמו כוסות רוח למת. ברצוני לפרמט את הדיסק. יש לי כונן DVD ו HD. ביציאה ל DOS, פקודת FORMAT לא עבדה כי המערכת סרבה להשבית את עצמה. מישהו יואיל בבקשה ליעץ לי כיצד מפרמטים דיסק קשיח הנושא מע. הפעלה WIN10? תודה
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, כתוצאה מתוכנה זדונית דיסק c אצלי התמלא ובסייר הקבצים נצבע אדום. אינני יכול להדפיס או להעלות קבצים בתוכנות גרפיות שם אני מקבל הודעות אודות חוסר מקום בדיסק c. מפעם לפעם קופצת במסך הודעה שעלי להסיר קבצים מדיסק c כי הוא מלא עד אפס מקום. הורדתי התקנות והדיסק נותר גדוש, מלא וצבוע אדום בסייר הקבצים. בימי קדם, במצב כזה, הייתי מפרמט את הדיסק ומתקין windows xp, 7 מחדש. כיום, ה windows 10 הינו עידכון שבוצע דרך האינטרנט ואין ברשותי דיסק התקנה. שאלתי: כיצד ניתן לפרמט את דיסק c ולהתקין win 10 דרך האינטרנט כפי שבוצע השידרוג למערכת ההפעלה הקודמת? תודה
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייד שקיבלתי אותו עם Windows 8.1. במהלך הזמן שידרגתי אותו ל-Windows 10. עכשיו, רכשתי מחשב חדש, ואת המחשב הבוכחי, אני רוצה לתת לאבא שלי... רציתי לדעת, איך אני מפרמט (מאתחל), את המחשב שלי לגמריי, כך שאבא שלי, יקבל מחשב נקי לעבודה... תודה רבה!.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי דיסק Windows XP SP2 HEB ואין לי מושג איך לפרמט...מישהו יכול לעזור לי? הכוונה היא להשאיר את כונן D כמו שהוא ואת C , שעליו מותקן הווינדוס , למחוק, ועליו להתקין שוב את הווינדוס...בקציור- פירמוט C בלבד... תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי בטעות שתי ווינדוס אחד בכונןf ואחד בc איך מוחקים אחד מהם ניסיתי לאתחל וזה לא נותן אפ אחד מהם אפשר לעשות פירמוט בלי להתקין ווינדוס?!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Asus Zenbook Pro UX501 ואני רוצה לפרק את המכסה כדי להחליף את הדיסק קשיח במחשב. אבל הבעיה שהמחשב הזה מאוד בעייתי לפירוק , היה לי DELL והיה לו רק בורג אחד וקליפסים ב-ASUS יש המון ברגים , פירקתי את כל הברגים אך מכאן והילך איך אני בעצם מרים את המכסה ?? אפילו כרטיס אי אפשר להכניס בדפנות כדי להרים את המכסה זה ממש צמוד והדוק הייטב יש איזה קומבינה או שיטה כדי לפתוח את המכסה כדי שאני לא ינסה בכוח וישבור את הקליפסים או משהו ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם i5-760 ומאוורר מובנה שהגיע איתו ועם המחשב, אבל לא נראה כמו מה שיש בסרטוני unboxing של המעבד ביוטיוב. תמונה של המאוורר כאן: http://ibin.co/1cojC6nHpvEO אני רוצה לפרק את המאוורר ולשים עליו משחה תרמית חדשה אבל אני לא מצליח לפרק אותו. כמו שרואים בתמונה יש שם שתי ידיות קפיציות וגם 4 ברגים מוגנים בפלסטיק אבל אי אפשר לסובב את המיגון כדי להוציא אותו כמו שמראים בסרטונים, והידיות לא עושות כלום כשמפעילים לחץ חלש עליהן. נתקלתם פעם בדבר כזה? יש לכם רעיון איך להוציא את הסט? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ביטלנו את הראוטר ושמנו אותו למצב ברידג', מה שאומר שהוא כרגע רק מודם, ונותן רק כתובת אייפי אחת. אנחנו צריכים נקודת אינטרנט נוספת בחדר אחר, חשבנו לשים סוויץ אבל הטכנאי תשתית שהגיע אמר שאם הראוטר עבר למצב ברידג' - הסוויץ לא יעזור כי סוויץ לא נותן כתובות אייפי. (מה שהומלץ לי עי טכנאים אחרים לכן חשבתי על סוויץ מלכתחילה.) אני לא מעונין לפתוח את הראוטר למצב אחר מברידג'. כלומר, הוא יישאר מודם, באיזה דרכים אפשר לקבל עוד אייפי למחשב אחר ? מה האופציות ליצור עוד אייפי בקיצור? אם זה ציוד, אני מעונין במכשיר שאין בתוכו שום אנטנה של ווייפיי ושום אופציה של וויפי. . אם זה משהו שאפשר להגדיר בלי ציוד אלא במחשב עצמו, אשמח להפניה לטכנאי שעושה זאת.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה להעתיק מכניסת ה SPDIF in אז רק חלק מהשיר נקלט ובחלקו האחר יש רק רחש או שלא נקלט כלום הדיסק עצמו אינו מוגן. SPDIF שאני משתמש בה היא מסוג PCM כלומר מסוג RCA/Coaxial וב DVD TOSHIBA SD5200 האם הבעיה היא בעיית דרייברים? - אני משתמש בXP PRO אם הגירסת 3509.2.0.0 של creative אם SB LIVE! הגירסה המלאה והראשונה שיצאה באזור שנת '99 מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איך מרכיבים מחשב? למישהו יש מדריך איך להרכיב מחשב בעיברית
-
- 48 תגובות
- 4.4k צפיות
-