תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קצת יותר מפורט: יש לי מחשב נייד ענתיקה vostro 3550 (בן 9 שנים לערך). כדי להטעין אותו (או כרגע פשוט כדי שיהיה לו חשמל כי הבטרייה הלכה פייפן מזמן) יש חיבור של כבל אל המחשב. הכבל הזה שיוצא מהמחשב, נגמר ב"קופסה" קטנה שנמצאת (להבנתי) בהרבה כבלי הטענה של מחשבי ניידים (שאני לא יודע איך קוראים לה) ואליה מחובר כבל נוסף שסופו מתחבר אל שקע החשמל. 2 שאלות: 1. האם יש כבל שצד אחד שלו הוא הכניסה אל המחשב וצד שני יציאת USB? 2. אם יש כזה, האם אוכל לקנות אותו ואז להשתמש במטען כזה במקום כל הכבל המסורבל שיש לנו כרגע (כלומר הכבל המקורי שהמחשב הגיע איתו)?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , בעיה במחשב של לקוח שנכנס למצב שינה בזמן משחקים , המחשב נכנס למצב שינה אחרי שעתיים של משחק ( לא משחק ספציפי ) עשיתי בדיקות כלליות למחשב כדי לבדוק שהכל בסדר ... MEMTEST - תקין MHDD - תקין אין קבלים נפוחים על הלוח או על הכרטיס מסך , בדיקה של 3D MARK עברה חלק ... ללקוח יש כרטיס מסך Nvidia Geforce 315 ומארז קטן ... ( כנראה מחברת Qualcom ) מעבד - I3 - INTEL העניין הוא שלאחר הבדיקה ב-3D MARK , נכנסתי לתוכנה שנקראת SpeenFan וראיתי שהטמפ' של ה-GPU עומד על 60C , האם זה מצב תקין לכרטיסים האלה ? אפשר לציין שבדקתי מאווררים וכולם עובדים באופן תקין לחלוטין ... אני רוצה פשוט לשלול את האפשרות שמדובר בהתחממות ייתר של הרכיבים בכרטיס מסך לפני שאני פונה לבדיקה של המ…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי תקלה , לוח אם של אסרוק 990fx extreme3 מעבד phenom 2 x4 965 זכרונות של gskill 1333 2x4 המחשב עבד תקופה ארוכה משהו כמו 3 שנים אולי יותר , לאחרונה משהו כמו חודש כבר המחשב שבק חיים , משמיע צליל פוסט 3 צפצופים ארוכים מתמשכים מתחדשים , ניסיתי זכרונות להוציא לשים 1 כל פעם או מיקום שונה לא עוזר , ניסיתי לפרק הכל לנתק כדי לשים אחד אחד את הרכיבים לא עוזר ניתקתי חיבורי חשמל והחזרתי לא עוזר חשבתי אולי כרטיס מסך כונן קשיח כלום , מה שמסתמן זה רק בעיית לוח , למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול ניסתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלי ואחרי שהתקנתי המחשב שלי התחיל להיתקע- ץ פפתאום הכל זז בתקיעות אפילו הקול תקוע. אי אפשר לעשות כלום והכל תקוע.. רק ריסטארט עוזר ואז כשאני מדליק אחרי 20 דק זה חוזר... זה קורה בעיקר אחרי שאני לוחץ על משהו בכל דבר.. נגיד ממזער את האינטרנט וכו... ניסתי לעשות פירמוט, למחוק את הדרייבר, לנסות להתקין את הדרייבר מהעדכונים של הווינדוס וזה נכשל בהתקנה.. מה צריך לעשות? אולי זה בגלל שחסר לי ראמ? יש לי 2 ג׳יגה.. אבל למה שזה יקרה סתם ככה פתאום?
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הספק כח שלי התפוצץ ואני לא יודע למה. הסיפור הוא כזה: היה לי מחשב סלרון ישן שיום אחד הפסיק לעבוד. הספק כח עבד והמחשב דלק, הנורה על הלוח אם דלקה אבל לא נראה כלום על המסך. בדקתי את המחשב על מסך אחר ועם כרטיס מסך אחר וזו לא היתה בעיה. בעיה מסוג זה קורה בגלל התנגשות בין התקני חומרה חדשים, אבל לא הוספתי כלום. ניסיתי גם לנתק כל אחד מהמרכיבים לראות מה ממנו אולי גורם להתנגשות וזה לא עזר. (בדיעבד, אולי זה היה הספק שגרם לבעיות, למרות שנראה שהוא עבד. יכול להיות?) בגלל זה החלטתי להחליף מחשב, אבל השארתי רכיבים כמו הכונן דיסקים, הפלופי וגם הספק. כשהפעלתי את המחשב הוא בהתחלה עבד, נכנסתי ל BIOS לבדוק כמה הגדרות, ואיך שאני בודק המסך נכבה והמחשב כאילו ממשיך לעבוד. כיביתי והדלקתי שוב, …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-