עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dkaro,

בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by xena,

מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?

5. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

6. היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by אורלי78,

יש לי מחשב DELL חדש. חיברתי עם כבל HDMI לנקודה של HDMI 1 וגם ל 2 ועל הטלויזה כתוב אין אות בבקשה עזרתכם המפורטת. אני קלולס בעניין.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by omerbar,

קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/

9. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Hilik Golan,

במסך כחול מופיעה הודעה על נעילה של BIT LOCKER וה KEY CODE אך לא ניתן להזין אותיות אלא רק מספרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…

14. Started by גיבורי,

שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אשמח לקבל עזרה. אני צופה בטלויזיה באמצעות מחשב שעליו מותקנת מע' הפעלה ווינדוס 7 (מיציאת HDMI בכרטיס המסך לכניסת HDMI בטלויזיה). הבעיה (שלי) היא שהמסך שך הווינדוס כאילו גדול מדי למסך הטלוויזיה כך שרואים רק חלקים מהאייקונים שעל המסך הראשי. האם ניתן לשנות את גודל התמונה (לא דרך שינוי הרזולוציה) כאילו לעשות "כיוון עדין" של גודל התמונה? ואם כן, איך.

16. מחשב עם מערכת הפעלה מקורית רושם עותק זה של וינדוס אינו פעיל כדי להכנס יש להפעילו ואם אני לוחץ ביטול הוא מנתק את המשתמש, אם אני לוחץ הפעל הוא מעביר לי למסך שאני רואה את העכבר ומשם לא מגיב שום כפתור (אפשר להזיז את העכבר אבל אין על מה ללחוץ וכל כפתור במקלדת לא מגיב) הוינדוס הוא וינדוס מקורי, ניסיתי לעשות תיקון מהדיסק וזה מחזיר אותי חזרה לאותה הבעיה גם במצב בטוח הוא עושה לי את אותו דבר איך אני יכול לבצע את האקטיבציה בעזרת דיסק??, או לקבל הארכה של כמה ימים ואז לעשות אותה דרך הוינדוס עצמו

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. המחשב הוא P42.6 Ghz, Asus P4S800-VM, 512 mB Ram. ה- Windows עולה די לאט (דקה+ במסך עם הפס הכחול), הסאונד מאוד מקוטע כשהוינדוס עולה (למשל צליל הפתיחה נשמע מאוד מקוטע). גם אח"כ כששומעים מוזיקה היא קצת מקוטעת, והיא הופכת לעוד יותר מקוטעת כשאיזו תוכנה פשוטה פועלת ברקע (כמו AntiVirus למשל). מדי פעם אפילו אין בכלל סאונד. עד עכשיו סרקתי לוירוסים, SpyWares, והתקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. (אין מסכים כחולים גם) אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by yns lab,

שלום רציתי לדעת יותר לעומק מזה TDP הבנתי שזה ערך מקסימלי של פליטת חום של המעבד הכוונה אם למשל מעבד או רכיב כלשהו אחר במחשב בעיקר התייחסות למעבד שהTDP שלו נמוך זאת אומרת שהוא מעבד "חלש" יחסית לעומת מחשב עם TDP גבוהה ואיך זה מתבטא במעבדי I7 עם TDP נמוך?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ronb,

התקנתי היום זיכרונות (ניסיתי בכל אופן, אבל יש לי בעיה וכתבתי על כך בהודעה אחרת). בכל מקרה, לפני שה-Windows עולה, קיבלתי את ההודעה הבאה: Intel recommends the use of a 2X12 power connector OR a 2X10 power connector in conjuction with the 1X4 alternate power connector. יש למישהו מושג מה זו ההודעה הזו ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by blah_6,

שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים