עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by 9055,

החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by oz25,

היי ושבת שלום כל פעם שאני פותח דפדפן של אינטרנט אקספלורר מופיעה הודעה שגיאה ש-"Internet explorer הפסיק לפעול". איך אני מתקן את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ronb,

התקנתי היום זיכרונות (ניסיתי בכל אופן, אבל יש לי בעיה וכתבתי על כך בהודעה אחרת). בכל מקרה, לפני שה-Windows עולה, קיבלתי את ההודעה הבאה: Intel recommends the use of a 2X12 power connector OR a 2X10 power connector in conjuction with the 1X4 alternate power connector. יש למישהו מושג מה זו ההודעה הזו ?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by netci,

היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…

6. Started by poltergeits,

החלפתי מעבד מ- 3200 ל4400 X2 , איפסתי את ההגדרות בביוס לדיפולט, המחשב עולה עד למסך הטעינה של הווינדוס ואז יש כיבוי מלא של המעבד וההרדיסק (מאווררים והכל), כשניסיתי להעלות את המחשב בסייפמוד הוא נתקע על השלב CLASSPNP.SYS קראתי קצת שזה יכול להיות נוגע לתצורת הדיסק הקשיח, למישהו יש הצעות כאן ללא פרמוטים כמובן. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ElemenTal,

פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן בפורום בימים האחרונים, הרכבתי את המחשב היום. זה המפרט: I7 4790k -מעבד Arctic cooling i11-קירור מעבד Asrock -z87 pro4 -לוח אם Zeppelin-DDR3 2x8GB ראם Antec Vp 500w ספק Antec Gx-500 מארז Crucial 250GB SSD כונן Seagate- 500GB HD- קשיח Cd-rom לצערי, לאחר שהרכבתי הכל, בהדלקה ראשונה המחשב וכל המאווררים נדלקים לבערך חצי דקה ואז יש ריסטרס עצמאי(המאווררים כבים לשניה וגם הלד של power של במארז) ואז הם שוב מתחילים לפעול וזה לא נכבה יותר. לאורך כל זה ובכלל, על המסך מופיע No Signal. דברים שעשיתי: 1.בדקתי כל אחד מהמודולים של הזיכרון בנפרד בכל ארבעת החריצים. 1.2 ניסיתי מודול אחר ממחשב שעובד. 2.ניתקתי הכל למעט מאווררים ומעבד. 3.חיברתי רמקול קטן פסיב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by R33F,

היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(

14. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by iveco,

עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA

17. Started by pc34,

שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס

18. כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?

20. קניתי מחשב Asus swift 3 מאמזון, וספק הכח הגיע עם תקע אמריקאי, וכבל שטוח כזה כמו בצילום המצורף. כמו כן מקלדת אותיות אנגלית בלבד. שאלה 1: האם אפשר לחתוך את הכבל קרוב לתקע, ולחבר אותו לתקע ישראלי, או שעדיף לא לחתוך את הכבל המקורי אלא לקנות מתאם מאמריקאי לישראלי ולשאת איתו תמיד איתי? שאלה 2: אם לחתוך את הכבל: איך אני מזהה איזה חוט מבין השלושה הוא הארקה? שאלה 3: יש לי מתאם חשמל אוניברסלי לנסיעות לחו"ל, אבל התקע עם 2 שיניים ובלי הארקה. האם מסוכן לחבר למחשב? שאלה 4: איפה אפשר לצרוב אותיות עברית במקלדת וכמה צריך לעלות? (בירושלים) תודה רבה!

21. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

22. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים