תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה נשמע מכיוון המחשב ,מאזור החלק האחורי שבו, רעש של זמזום בצליל גבוה ..(מהמעצבנים האלה..) חשבתי זה מאחד המאווררים. ניסיתי לנטרל אותם אבל זה לא נובע מהם. הרעש מתחיל מיד עם טעינת הווינדוס. ראיתי באינטרנט שרוב הסיכויים מדובר בספק . יש איזושהי דרך לוודא את זה? תודה וחג שמח!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי חלקים מ KSP, הרכבתי והמחשב לא נדלק בדקתי שהכל תקין ועדיין לא נדלק אמרתי לעצמי אולי הלוח אם דפוק - שזה קרה כבר לחבר שלי (שגם קנה מ KSP) הוצאתי את המעבד מהלוח וראיתי שכמה פינים בסוקט עקומים הסתכלתי על המעבד וראיתי שיש נקודה שחורה על המעבד (http://www.cue.co.il/i/cue-i00iwoy548.jpg תמונה) עכשיו אני לא סגור על זה אם המעבד נשרף בגלל הלוח אם, או שמעבד דפוק והלוח היה תקין ובגלל זה הפינים התעקמו אני רוצה לבדוק אם המעבד עדיין תקין - יש לי עוד לוח זהה ורציתי לדעת אם אני אתקין את המעבד על הלוח , הלוח ישרף או שיקרה לו משהו? או שלפי התמונה הוא ניראה לכם כמו טוסט ואין בכלל מה לבדוק? אני רוצה גם לדעת איך לדעתכם אני צריך להתנהל מול KSP במקרה הזה כי זכור לי שאצל חבר שלי הע…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בעיה במחשב בבית, המחשב עולה ללא תמונה. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שכמה פעמים החשמל עלה ונפל, ומאז המחשב הפסיק לעבוד... הוא היה נכשל בהידלקות, הוא נדלק חצי דרך ונכבה, אז היום הלכתי וקניתי ספק CORSAIR VS550 חיברתי הכל ועכשיו המחשב עולה, מגיע לווינדוס (אני יודע כי אם אני מנתק USB אני שומע אותו וכו'). אבל אין תמונה!, בכלל!. רעיונות איך לפתור את זה?, בטוח מישהו נתקל במקרים דומים. תודה רבה, שרון.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול המעבד התחמם בזמן משחק והמחשב נכבה כמה פעמים בגלל זה. פתחתי את המחשב לנקות אבק ולהחליף משחה טרמית כדי לנסות לפתור את הבעיה. אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להדליק את המחשב, הוא נדלק ממש לשניה ונכבה. אין צפצופים או כל אינדיקציה אחרת. ניתקתי הכל חוץ מזיכרונות, מעבד, ספק כוח ולוח כמובן והבעיה נמשכת. אני מתחיל לחשוד שאולי הברגתי את הקירור חזק מדי ו"פצעתי" את הלוח ולכן נגרם קצר או משהו בהדלקה. בכל אופן, האם יש דרך למצוא איפה התקלה? אין לי חלקי חילוף כרגע לניסיונות, זו הבעיה.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי ג'י פורס 4 440MX ובמשחקים חדשים שאני שם את הגרפיקה על רזולוציה גבוהה ו- 32 ביט המשחק עובד לעט, לפי משידוע לי הכרטיס חזק והוא צריך לעבוד יותר טוב... מה אני יכול לעשות? בבקשה עיזרו לי :'(
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום , בעיה במחשב של לקוח שנכנס למצב שינה בזמן משחקים , המחשב נכנס למצב שינה אחרי שעתיים של משחק ( לא משחק ספציפי ) עשיתי בדיקות כלליות למחשב כדי לבדוק שהכל בסדר ... MEMTEST - תקין MHDD - תקין אין קבלים נפוחים על הלוח או על הכרטיס מסך , בדיקה של 3D MARK עברה חלק ... ללקוח יש כרטיס מסך Nvidia Geforce 315 ומארז קטן ... ( כנראה מחברת Qualcom ) מעבד - I3 - INTEL העניין הוא שלאחר הבדיקה ב-3D MARK , נכנסתי לתוכנה שנקראת SpeenFan וראיתי שהטמפ' של ה-GPU עומד על 60C , האם זה מצב תקין לכרטיסים האלה ? אפשר לציין שבדקתי מאווררים וכולם עובדים באופן תקין לחלוטין ... אני רוצה פשוט לשלול את האפשרות שמדובר בהתחממות ייתר של הרכיבים בכרטיס מסך לפני שאני פונה לבדיקה של המ…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החור הירוק שבו הכנסתי את האוזניות למחשב עד עכשיו נפגם והחיבור דפוק לגמרי, עובד לשנייה אם אני נוגע בו ואז מפסיק לעבוד. מה מומלץ שאעשה? אפשר להחליף בדרך מסוימת את החור שאליו יחוברו האוזניות (חור בצבע אחר) או שדרוש תיקון נקודתי של החיבור? כתבתי אוזניות, כמובן שהדבר תקף במידה זהה לגבי רמקולים.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-