עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום אז כמו שכתוב בכותרת, לאחרונה השומר מסך התחיל להיכנס לפעולה בזמן צפייה בסרטונים של יוטיוב האם יש פתרון, אני לא מעוניין להשבית את השומר מסך שלי?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  2. איך אפשר למנוע ממחשב נייד לקום ממצב שינה אחרי פתיחת המסך ? ניסיתי לחפש את האפשרות בהגדרות צריכת החשמל, אבל לא מצאתי כל מה שיש שם זה מה קורה כאשר אני סוגר את המסך, ולא מה קורה כאשר אני פותח את המסך המחשב הוא HP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Som0,

המחשב שלי מרעיש כבר בערך מהחודש הראשון שלו (הוא כבר בן 4 בערך) לי אישית זה לא מפריע , אבל קניתי מחשב חדש ואני מעביר אותו להורים שלי רציתי לדעת איזו דרך יש לי לברר בדיוק מה מרעיש ניסיתי פשוט להאזין אבל הספק שלי , המאוורר של המארז + המאוורר של המעבד נמצאים באותה נקודה אז קשה לי להבדיל בדיוק מי גורם לרעש העיקרי , בנוסף נראה לי שהכונן של הצורב גם עושה הרבה רעש (אבל לא קרוב לכמות הרעש באזור של הספק והמאווררים) בנוסף רציתי לדעת אם יש דרך להוציא פירוט על בדיוק מה יש לי על המחשב (לוח אם , מעבד וכו') כדי שאם אני מחליף פה משהו אולי אני אשדרג גם וכמובן שאני אדע כמה הספק אני צריך אם אני מחליף את הספק כוח וכו' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

6. Started by haika7278,

בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by serg90,

לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…

8. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

9. שלום, האם מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד איך לנקות את הקירור של ה7600GT? זה הקירור של הכרטיס מסך שלי http://www.gainward.de/webshop/images/products_5234197.jpg איך אפשר לנקות אותו בעזרת כלים פשוטים? כי אין לי שום דבר מתקדם, תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by yortem,

מה אני צריך לקנות? ואיך מסירים אבק שכבר נהיה דביק על המאווררים ושאר ציוד. ואילו עוד סיבות נוספות יכולות להיות למחשב שעושה רעש ממש חזק בהתחלה שמדליקים אותו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IIIways,

שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  12. היי. כרטיס המסך שלי מחובר ללוח ולד. איך לנתק אותו מהספק? האם 2 הכבלים pci-e, אנ אמור לנתק אותם מהספק או מהכרטיס? ואם זה מהספק, איך לפתוח אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by alex542,

קיים ברשותי לוח אם H61H2-M2 כדי להתקין דריבר קול ב windows 8 אני צריך לעדכן את הbios . רציתי לשאול איך אני יכול לראות מה הגרסא שלי עכשיו ואיך לעדכן לגרסאות הבאות?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by sasha,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yirmi,

זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Or ei,

חיברתי את הלוח אם שלי לבד לספק והוא פשוט נשרף!!! מה יכולה להיות הביעה?? ספק זרם חשמל בבית? כי אני רוצה לקנות לוח חדש ואני לא רוצה שגם הוא ישרף......

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yitzchaking,

משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Holy,

ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by maor_6,
    • 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב לנובו עפ תוכנת וינדוס 7 לא מקורית. המסך שחור ולא יכלתי להתקין רקע לשולחן עבודה. רק היום הבנתי איך לשנות את התוכנה דרך CDM דרך איזה סרטון יוטיוב, ואכן הכיתוב לא מקורי נעלם ואני יכולה לשים רקע לשולחן עבודה. עם זאת יש דברים בעייתיים שקישרתי לעובדה שהקובץ לא מקורי שלא השתנו ואשמח לעזרתכם על מנת לשנות אותם בעיה ראשונה היא: כשאני נכנסת ללוח הבקרה, יש אפשרויות שלא נפתחות לעולם. לדוגמא: אזור הרשת והשיתוף אני מקליקה עליו והמחשב עושה צפצוף ושום דבר לא עולה. גם ב windows update אותו דבר. האם יש דרך לשנות את החסימה הזו שכנראה מכוונת? בעיה חשובה מאד שאני רוצה לפתור, ואולי לא קשורה היא שאני מנסה להתקין בביל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים