תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי , יש לי usb 16GB , ואני מנסה להעביר אליו קובץ גדול יותר מ4GB , וזה לא נותן לי ? יש לזה פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה לינק מענין לכל הנושא של Hybrid drive http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_drive עכשיו כשמחירי הזיכרונות בצניחה > האם אפשר ליקפוץ לשיטת עבודה מהירה יותר? : לי למשל יש 2G >> רובו לא מנוצל העבודה השוטפת >(במשחקים כניראה כן) האם ישנה דרך אפקטיבית (למשל תוכנה) להגדיל את הדומיננטיות של הזיכרון על חשבון הHD ? מישהו ניסה משהו שעובד?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיברתי כבל USB ממחשב למחשב וכלום לא קרה האם יש איזושהיא דרך להעביר ישירות קבצים בלי שימוש בהארד דיסק נייד וכו?...
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אין לי כונן dvd או צורב DVD ואני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ויסטה ויש לי אותה בקובץ אימאג' מקורי. יש אפשרות שאם איזה תוכנה אני מצליח להלות בBootcd אחרי שפירמטתי את כונן c: במחשב והקובץ אימג' נמצא בכונן d: ואני יכול לטעון מהתוכנה הזאת את הקובץ שבכונן d: יש כזאת תוכנה ?? משהו כמו VIRTUAL PC רק שיהיה אפשר להריץ אותו כמו שאמרתי שאין ווינדוס על המחשב ואני רוצה לפתוח קובץ dvd שזהו קובץ תמונה..
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך שנגן VLC ישמיע לי באוזניות והדפדפן ישמיע לי ברמקולים של המחשב. איך שהוא עשיתי את זה לפני כמה דקות אבל לא ממש הבנתי מה עשיתי . והרסתי את זה . תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש בלוח אם IDE אחד ו4 חיבורי SATA ויש לי 2 צורבים ו2 הרדיסקים אחד מהם SATA ואחד IDE מה אפשר לעשות ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אפשר לחבר מחשב נייח אל מחשב נייד? יש לי במחשב הנייח כוננים קשיחים שאני רוצה להשתמש בהם דרך המחשב הנייד, יש דרך/חיבור כזה בין המחשבים? או רעיון אחר לחיבור הכוננים הקשיחים לנייד? המחשב הנייח קצת ישן מלפני 8 שנים, הנייד הוא ASUS ROG STRIX GL502VY. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריכה עזרה דחופה. מישהו יודע איך עושים הילוך לאחור (שהסרט ילך מהסוף להתחלה במקום ממהתחלה לסוף) בתוכנת 'עורך הוידאו' של ווינדוז או ב'פאואר פוינט'? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. עלה לי רעיון אותו ניסיתי לישם ולא הצלחתי. ברצוני לחבר למחשב רמקולים בחיבור חוטי או אלחוטי. ובמקביל לחבר אוזניות. לשמוע באוזניות עניין אחד, ולנגן ברמקולים עניין אחר במקביל. לא מצאתי פתרון תוכנתי/חומרתי. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס בVM של Oracle. היות והמעבד הוא 2600X ללא ליבה גרפית, רציתי לעבוד עם הזכרון שלכרטיס המסך, RTX2060 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי שזה כל כך בעייתי חלק אומרים שצריך תוכנה חלק אומרים שצריך חומרה כגון כרטיס קול או מודם או שניהם יחד עם full duplex ולבדוק הגדרות של מיקרופון ואם החיבור למיקרופון הוא במודם עצמו ניסיתי את הכל כמעט עדיין לא מצליח הצילו בבקשה זה מעצבן שדבר כ,כ בסיסי הוא כ"כ מסובך
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פלאפון W800I, ואיך הולכים התעריפים בדיוק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שוב פעם קרה מה שקרה והדלקתי את כרום מחדש (הוא נפתח ללא שום כרטיסיות ) והחשבון היה עדיין מחובר ,והלכתי לאופצית מכשירים אחרים , ופשוט היה שם רק מכשיר אחר ולא את המחשב שלי ואופצית "נסגר לארחונה" לא היתה קיימת.! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהוא מאבד לי הכל אז אני שואל , איך בדיוק גוגל כרום מסנכרן כרטיסיות ? זו מתיחה של גוגל?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט 8IEX לפנטיום 4 ואין לי מושג איפה משנים את יחס הזכרון ואת שינוי ה400\533 של המעבד בלוח יש רק של ג'אמפר אחד של איפוס הביוס ובחוברת של הלוח גם לא מוסבר שום דבר בקשר לזה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אפשר לבדוק כמה מהירות גיגה הרץ המעבד שלי מנוצל בזמן עבודה בפרמייר ברינדור אשמח לדעת איך בודק זאת
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
כמו שרשמו לי לפני כמה חודשים טובים, כנראה שהכוננים של טרנסקנד לא הכי איכותיים. לאחרונה כשאני מנסה לעלות גיבוי זה פשוט דופק לי לחלוטין את המחשב ומחייב התקנה מחדש. כשאני מעלה גיבוי ישן, הוא מצליח לעלות אותו (המחשב עובד קצת איטי). איך אני יכול לבדוק אם יש תקלה ב-SSD? ראיתי שיש כל מיני מכשירים שמתחברים למחשב באמצעות USB ואפשר לחבר אליהם כונני nvme. יצא למישהו להתנסות בכוננים כאלה?
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-