תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כמה חשיבות יש למסך? אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים ברמה קלה (3300₪) ואני לא בטוח אם יש צורך להחליף מסך. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המפרט הבא כרגע ואני רק רוצה לוודא שווינדוס 7 יעבוד עליו. זה המפרט: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח מציאון ועודפים Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 500W VP500P 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קיבלתי מדודה שלי מחשב נייד של HP Pavilion Notebook - 15-p100dx, פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 פרו 15063, למחשב יש בעיה, שלא נוגעים בו כ20-30 דק המסך מתכבה אבל המחשב לא, זאת אומרת שהאור של המחשב בלחצן דולק אבל המסך לא נדלק בתזוזה של העכבר או לחיצה במקלדת, הפתרון היחידי במצב הזה הוא לכבות מהכפתור בלחיצה ארוכה והדלקה מחדש, ניסיתי לעדכן ביוס ולא עזר, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר יד 2 באיזה שלב קופצת לי ההודעה הבאה עוגיות(Cookies)כבויות האתר משתמש בשירות אבטחה לצורך מניעת תקיפות מקוונות. בכדי לצפות באתר יש צורך בתמיכה בעוגיות באמצעות הדפדפן. אנא הפעל את אפשרות שמירת עוגיות(Cookies)בדפדפן ונסה שוב. מספר פניה: 68a03de00c583317fd10393338ea199f ליצירת קשר עם מוקד שירות לקוחות טלפון : 03-5522222 מוקד טלפוני ארצי פועל בימים א-ה שעות פעילות 09:00-18:00 כשאני מפעיל את העוגיות קופצת לי אותה הודעה רק בלי העוגיות... חיפוש בגוגל מראה שמדובר באיזה מפעל שממש לא קשור... זה האתר היחידי שקורה לי ההודעה הזו, יש לי וינדוס 10 עם נוד הכי מעודכן. עשיתי סריקה לא נמצא כלום, מישה…
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו T420 ,ואין בו יציאת HDMI ,ואני רוצה לחברו לטלווזיה סמסונג H6400 בעלת כניסות HDMI האם יש קומבינציה עם מתאמים שיתנו לי צפיה באיכות הכי טובה? https://support.lenovo.com/il/he/solutions/pd015734
-
- 14 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה קניתי מעבד core i5 7th gen (המעבד מגיע עוד שבועיים) ואני לא יודע אם הוא מגיע עם מדבקה\ משחה טרמית (אם צריך לקנות או לא). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא אוהב את השליטה של דל במאוורר במחשב הנייד (הם נותנים למחשב לתחמם לפני שהמאוורר פועל על מנת לחסוך סוללה, שזה בסדר לפעמים). ראיתי שתוכנת SpeedFan ממומלצת, אבל אני לא מצליח לשנות את הערכים כך שהמאוורר יפעל תמיד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב מקצר כאשר מחברים אותו לטלוויזיה. החלפתי כבל - לא עזר. החלפתי כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי את הפאנל של הHDMI בטלוויזיה - לא עזר. ד"א, הסוני פלייסטיישן כן מתחבר ולא מקצר. ניסיתי לחבר מספר מסכים, חלק מקצרים וחלק לא. מפרט: Processor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 750 Ti RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 14393), 64-bit למישו יש פתרון או רעיון מה פשר הבעיה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-430EJ משנת 2010 את המפרט המלא שלו ניתן לראות כאן - https://support.hp.com/us-en/product/compaq-presario-cq61-400-notebook-pc-series/4074240/model/4126355/document/c02039123 מאז ששדרגתי לו את מערכת ההפעלה ל- 10 64BIT ההתנהלות שלו מאוד כבדה. ההתרשמות שלי היא שהוא סובל ממחסור בזכרון RAM זמין (כנראה ש- 4GB אינם מספיקים), ולכן יש בכוונתי להוסיף לו עוד מודול של 4GB. השאלה - היכן בארץ ניתן לרכוש מודול מתאים (DDR2. באתר של - KSP כבר אין כאלה), והאם לדעתכם זה מה שבאמת יפתור את הבעיה? תודה לכל המשיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדואוס מחדש על המחשב שלי, התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח אבל מסיבה כלשהיא כנראה שהדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי או שלא הותקנו או שלא עובדים כמו שצריך ואני לא מצליח לראות רשתות WIFI. אשמח לדעת כיצד ניתן לפתור את זה , תודה מדובר על חלונות 7 64ביט
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבון הGMAIL שלי מוגדר לקבלת פקסים ממספר בזק. קבצי הפקס מגיעים כקבצי PDF אך לא ניתן להציג אותם בתצוגה מוקדמת בתוכנת האאוטלוק 2010 עקב שגיאה בסוקר PDF PREVIEW HANDLER חשוב להדגיש כי קבצי PDF רגילים כן ניתן להציג. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי, יש לנו כמה מחשבים בבית יש אחד בממד ואחד בחדר שלי המודם והראוטר נמצאים בממד ולי יש כרטיס רשת בחדר שקולט מהממד. (30MBׂ) מאז שיש לי את המחשב הזה תמיד היו לי בעיות אינטרנט בין אם האינטרנט מפסיק לעבוד או שהאינטרנט מאוד איטי, השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את המהירות של האינטרנט שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. היום המחשב קפא לחלוטין. עכבר, מקלדת - כלום לא עבד. חיכיתי 2 דקות בערך. שום דבר. הייתי חייב לכבות בכוח. האם יש דרך לאבחן מה הייתה הסיבה? אני יודע שיש כלים לאבחון BSOD, אבל כאן לא התקבל מסך כחול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Samsung NP900X4D-A03IL . ניסיתי לבצע Recovery באמצעות אפליקציה מובנית של סמסונג במחשב על מנת לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים בעבר ללא שום בעיה). לקראת סיום התהליך הופיעה הודעת שגיאה (1005) והמחשב הופעל מחדש. עם סיום ההפעלה הופיע המסך הבא (ראו תמונה מצורפת). ניסיתי ליצור BOOT באמצעות USB של Windows 10 אך עושה רושם שהמחשב לא מזהה/לא מתייחס לUSB שהוכנס (שיניתי גם בBIOS את העדיפויות לBOOT) כך שהUSB יהיה ראשון אך גם זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי להשתמש בUSB שיצרתי עבור Windows 8 ו-Windows 7 אך שום הבדל... טרם ביצוע הRecovery היה על המחשב Windows 8.1 (הגרסא הראשונית שבאה עם המחשב ... ) ממש אודה לעזרתכם .. אובד …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מדבר עם בזק 166 לגבי בעיה של גלישה איטית עד אפסית. דברתי עם עשרה טכנאים עד היום (לפחות) כל אחד אומר משהו אחר. אחרי שהחליפו לי ראוטר וכבל עשו ריסטרט כמה וכמה פעמים לנתב, עדיין נשארתי עם בעיה בעיקר במחשב נייח אחד שמחובר עם הכבל לראוטר זאת לעומת מחשב שני וסלולרי שעובדים על הרשת האלחוטית. בעיית הגלישה האיטית אינה תמידית, לא כל הזמן. לפעמים גם יש בעיה של גלישה איטית בכל המכשירים. בקיצור לטענת חלק מהטכנאים הבעיה היא במחשב עם הכבל שאחת התוכנות שלו או האפליקציות או ההגדרות גורמת להאטה. האם יש בזה מן האמת? האם אין כאן נסיון להתנער מבעיה שקשורה ברשת שלהם? איך ניתן לבדוק את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-