עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה

2. Started by Pilp3l,

היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. כיצד מעבירים תמונות מהמצלמה למחשב?

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  4. Started by --- The King ---,

אהלן חברים, יש לי בעיה שאני מנסה לאבחן כבר המון זמן, אך לצערי ללא הצלחה. יש ברשותי מערך SLI של שני כרטיסי GTX 1070 מדגמים שונים: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD#kf https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-6274-KR המפרט המלא: לוח אם - MSI Z170A GAMING PRO CARBON ספק כוח - EVGA P2 750W קשיח - Seagate 1TB כונן - Samsung 850 EVO 250GB SATAIII מארז - Thermaltake View 31 מסך - Dell U2715H הבעיה היא בהדלקת המחשב. קורה המון פעמים שבעת ההדלקה המסך "מתעורר" (אך לא מציג כלום), וישר נכנס ל"מצב חיסכון בחשמל" (Entering Power Saving Mode). הדבר דורש הרבה התעסקות: ריסטא…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אלהש,

יש לי הקלטה באיכות מאוד ירודה. עם הרבה רעשי רקע וקול דיבור נמוך. איך אפשר להעלים את הרעשים ולהגביר את הקול לרמה שאוכל רק לשמוע. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות רייבוט לבד שאני מפעיל משחק כבד . בעבר לא היה עושה ריבוט לא סגור מתי זה התחיל (אולי שהוספתי עוד HDD או RAM) לא בטוח. זה המפרט : I7 4790K H97-D3H motherboard 16 gb ram asus dual 1060gtx 6gb SSD X1 HDD X3 External HDD X3 ספק כוח 600W האם נראה לך שהבעיה שהספק כוח לא מספיק ? יש דרך לבדוק את זה ? רעיונות אחרים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 44 תגובות
    • 7.6k צפיות
  8. צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by onetwo,

אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Bek-Ab,

בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??

11. שלום לאחרונה רכשתי נייד בעל מע' WIN 10 , קיים ברשותי גם נייח עם WIN 7 . שניהם מחוברים לאותה רשת ביתית (ראוטר) בצורה אלחוטית . האם ואיך אני יכול לשתף את התוכן של שניהם אחד עם השני, בגדול הכוונה לראות את תוכן הדיסק קשיח של הנייח על גבי הנייד ואף להפעיל ממנו קבצי מוזיקה/סרטים או להעביר אותם לנייד דרך הרשת. מצאתי דיונים בעניין אבל כולם מאוד ישנים ואני בטוח שהיום זה שונה. נא עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by din264,

מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אלהן חברים אני מדליק את המחשב עכשיו בשולחן העבודה מופיע לי רק הסרגל התחתון ושאני מנסה לפתוח תיקייה/תמונה או כל דבר אחר מהסרגל התהחון הוא לא מראה אותו כלומר נשאר לי התמונה של שולחן העבודה ולא משתנה כלום!אני לא יודע מה לעשות יש לי שם קבצים חשובים קודם כל חשוב לי לגבות אותם איך אני עושה זאת?ואיך אני מחזיר את המצב למצב תקין ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ערב טוב לכולם, ראשית מצטער אם פתחתי את הדיון בפורום הלא נכון. יש לי מקרן JBL SB 450, חיברתי את המחשב הנייד למקרן בעזרת כבל HDMI והגדרתי שיציג את המסך רק במקרן. כשאני מפעיל סרטון / סרט / שיר המקרן עובד והכל משודר רגיל, ואחרי 6 דקות בידיוק על השעון פתאום התמונה נכבת ורשום על המקרן "אין אות, בדוק את חיבור הקלט". כשכיביתי את המקרן והדלקתי אותו מחדש הבעיה נפתרה חלקית - עכשיו הוא מראה לי את השגיאה כל 10 דקות. ברגע שאני מזיז את העכבר השגיאה נעלמת והמסך חוזר לשדר. אשמח לפתרונות.. תודה מראש..

15. Started by Nir x7,

היי, אני מעוניין להרחיב את הזכרון במחשב שלי. לוח האם תומך. הדגם שמותקן אצלי כרגע הוא BLS4G3D169DS3CEU 4 ג''ב של קרושיאל מצאתי באמאזונים למיניהם את הדגם BLS4G3D169DS3 שבעצם זהה, לפי המפרט שלו באתר של קרושיאל. אני יכול לרכוש ולהתקין אותו ללא חשש או שהceu הזה קריטי? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  16. Started by toys in space,

קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?

17. שלום לי יש מעבד amd ryzen 5 1600 עם לוח אם asus x370 prime pro טמפרטורת הלוח מראה 31 מעלות , טמפרטורת chipset היא סביב 50 מעלות רציתי לדעת האם זה נורמלי או גבוה מדי והיא טמפרטורת המקסימום נורמלית ל chipset

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אורח lenovo
    Started by אורח lenovo,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו מסדרת ThinkPad מדגם E540. הסוללה של המחשב החזיקה לי עד אתמול כ4 שעות בלי בעיה. אתמול קבלתי הודעה כי הסוללה נהרסה כתוצאה מבלאי טבעי, וברגע שאני מנתק את המחשב מהמטען הוא נכבה. לא לפטוןפ ראשון שלי, ותמיד שהסוללה עמדה להרס זה היה תהליך ארוך (מחזיקה מהטענה להטענה פחות זמן) והפעם זה היה פשוט ברגע. דגם הסוללה l11m6y01. אני מטעין אותו במטען חלופי שקניתי ממוכר בריטי באיביי. עברתי עם המטען הזה שנה יש לציין, ואני מטעין איתו באופן יום יומי. מה ניסיתי? לנתק את הסוללה לנקות את המגעים להשאיר אותה מנותקת לילה שלם. בנוסף התקשרתי לשירות הלקוחות וענתה לי אישה שרק חיפשה לסיים את השיחה, הייתה דוחה גסת רוח וכמובן שלא ניסתה בכלל לעזור.…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

20. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lahav500,

אז ככה, בזמן האחרון כאשר אני גולש בפייסבוק, הסרטונים מתחילים ואין כל בעיה עם זה. אם אני מעביר קדימה \ אחורה (לוחץ עם העכבר על דקה מסוימת) הסרטון פשוט נתקע! סרטונים ביוטיוב? אין כל בעיה. ניסיתי למחוק פלאש - הורדתי תוכנה למחיקה + עברתי על מדריך שהדריך גם להיכנס לתקיות מסוימות ולמחוק קבצי פלאש. https://helpx.adobe.com/il_he/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller לאחר המחיקה, כשעשיתי בדיקה אם המחיקה נעשתה בהצלחה - זאת התשובה: "Flash Player is pre-installed in Google Chrome and updates automatically!" מחקתי Cookies, היסטוריה ותמונות וקבצים בזכרון שמור. …

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by Ohad Dahan,

אחרי שהורדתי והתקנתי את המשחק (WATCH DOGS2) ואני מנסה להפעיל אותוזה מה שהוא כותב לי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים