עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by guyb91,

אהלן, היום בבוקר קמתי והופתעתי לגלות שהסמארטפון שלי (גלקסי S3) לא עולה. בלחיצה על כפתור ההדלקה הוא נתקע במסך הראשון, זה שרשום בו "Samsung galaxy s3 I9300". בדקתי כבר שזו לא בעיה בסוללה(הכנסתי סוללה מקורית אחרת שאני יודע שהיא תקינה). מחיפוש מהיר באינטרנט של תקלות נפוצות הבנתי שייתכן ומדובר בבעיה בזיכרון הפנימי. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פיתרון ביתי שיכול לעזור לי? עד כה לא מצאתי שום דבר שלא יכלול פתיחה של הטלפון ואת זה אני לא מעוניין לעשות לבד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. Started by xls,

שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  3. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו מהדגם lenovo v14 iil 82c400sdiv מעבד I5 המחשב הוא לצורך שימוש אישי, בעיקר זום וכדומה (אני סטודנטית). לאחר כמה חודשים המסך התחיל לרצד, להיטשטש, משהו לא ברור כזה, כאילו כל הטקסטים של מערכת ההפעלה עצמה הכפילו את עצמן. רק לאחר ריסטרט הבעיה הזו נעלמה. ראוי לציין שזה מחשב *חדש* מהניילון- לא מחודש. בנוסף לריצודים מידי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, לפעמים אפילו חצי דקה או יותר אבל התוכנות עדיין רצו ברקע (למשל באמצע שיחת שום המסך החשיך, אבל עדיין היה סאונד), הותקנה מערכת הפעלה מחדש, וזו לא הייתה הבעיה. הותקנו גם דרייברים חדשים מטעם לנובו, וזה לא עזר המחשב חובר למסך טלוויזיה, והתקלה הייתה רק במחשב עצמו ולא על המסך הגדול.…

4. Started by yellow acid,

חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…

5. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by ההוגה,

החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by tzahi20,

שלוםמותקן לי Office 2007 חוקי, לאחרונה כשאני מפעיל את תוכנת וורד מתקבלת השגיאה המצורפת בתמונה ואלו ההגדרות של המרכז אמון יש לי ווינדוס 10, מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by beatmachine,

שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by arigo,

שלום רב יש להורים שלי מחשב P4 עם הלוח שציינתי למעלה כבר זמן רב שהמחשב עושה בעיות בעצם קורס בכמה אפשרויות קופא וצריך לכבות אותו המסך נהפך לשחור ולא רואים כלום ואני חייב לכבות אותו גם אח"כ לאחר שהמחשב עולה לא רואים כלום אבל שומעים שווינדוס עלה מספר פעמים עד שמועיל בטובו לעלות רגיל החלפתי למערכת הפעלה לינוקס וגם שם אותם בעיות לכן שללתי תוכנה החנות בדקה את המחשב והחליפו זיכרון וכרטיס מסך (על אף התנגדותי להשקיע כל עוד לא בטוחים מה הבעיה) ומשום מה בחנות טענו שאין בעיה והריצו בדיקות רבות לאחר זמן קצר שוב המחשב חזר לסורו וחנות אחרת שבדקה (ללא עלות) טענה שהריצו את המחשב שבוע ולא הייתה שום בעיה והפלא ופלא שוב אתמול קרס המחשב בדיוק באותו אופן אני חושב שזה לוח אם המסך …

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by j,

שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by topola,

המסך והכבל תקינים-נבדק. בהתחלה התקלה הייתה לפרקים, פירקתי את כרטיס המסך וניקיתי אבק ולאחר מכן התצוגה עלתה, בדקתי חומרה ולא אובחנו בעיות. אבל לאחר הכיבוי , התקלה חזרה ולאחר מס' פעמים של יש ואין, התצוגה לא עולה. בנוסף זמן המערכת לא נשמר (כנראה הסוללה נגמרה) וגם כפתור הריסייט פתאום לא מכבה את המחשב. אודה לתשובה דחופה.

12. Started by ydob,

שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by sim,

יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by noobster,

קניתי HD SATA 120GB של MAXTOR ואני לא מצליח למחשב לזהות אותו. אני מחבר אותו לבד (בלי עוד HD), ניסיתי עם ג'מפרים וגם בלי. אולי יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by Harel Cohen,

היי שלום יש לי מחשב לנובו E590 במחשב זה הטעינה היא באמצעות type c . התעקם לי הראש של הכבל טעינה והתעקם לי פין בפנים האם אני יכול לחתוך את הראש ולקחת מכל כבל אחר שהוא type c ולחבר במקום הראש שהתעקם (סתם לדוגמא מכבל טעינה של פלאפון) ?

16. במוצא"ש עשיתי סוג של פרמוט למחשב [LG X140 WIN7 STARTER, יש לו אפשרות לעשות RECOVERY לאיך שהוא היה כשקניתי אותו] ובמהלך התקנת התוכנות מחדש, לדעתי כשניסיתי להתקין FIREFOX ההתקנה לא התחילה ובמקום זה נהיו במסך חלקים מוארים[בהתחלה חשבתי שהחלקים כהים אבל אח"כ גיליתי שהחלקים מוארים]. התקלה היא כנראה חומרתית כיוון שגם כשהמחשב כבוי/מצב שינה כל עוד הוא מחובר למטען במסך יש "פסים" מוארים.. כשהמחשב דולק המצב ככה גם בלי המטען. בבהירות מקסימלית שככה אני משתמש ברוב הזמן רואים מצויין אז זה לא באממת מפריע לי אבל הייתי שמח לפתור את הדבר המעצבן הזה....

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Doron Amzaleg,

שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Simone Ronen,

רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. תקשיבו אני נכנסתי לאתר כלשהו ראיתי סירטונים וכו', עכשיו פתאום נכבה לי המחשב, והיה מין רעש כזה, ניסיתי להוציא את כל הכבלים והחזרתי ועדיין , לפי דעתי זה ספק כוח הלך או כרטיס מסך , מה אתם אומרים? * אני סתם נכנסתי לאתר וכו' , פתאום אני קולט את המחשב מתכבה וניהיה מין רעש כזה שמשהו נשרף . , משהו כמו בום כזה!

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  20. יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by YANIV286,

לא מזמן קניתי מחשב נייד דל1520, ואני שומע לאחרונה מדי דקה או שתיים מן תקתוק כזה, כמו הרעש קטן של פעימה אחת שעושה מנגנון של שעון. זה לא ממש רועש, אבל החשש שלי שאולי זה סימפטום לאיזה משהו יותר גרוע. מישהו יודע על זה משהו?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by law89,

היי חברה. מחשב בין בערך שבוע התחיל לתקתק. ראיתי פה הרבה דיונים על קשיחים שמתקתקים. אני לא יודע אם כונני nvme יכולים לתקתק (אשמח לדעת) אבל הוצאתי את הכונן והדלקתי את המחשב ללא כונן קשיח ועדיין יש תיקתוקים. נשמע שזה מתחתית המארז אבל יש שם כלוב שלא מאפשר לי לראות מה יש שם. אולי ספק כוח? יש לזה פתרון מלבד לשלוח למעבדה לתיקון?

23. Started by fx-57,

טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, בימים האחרונים החלה אצלי תופעה חדשה ומוזרה בעת שמיעת סאונד. יש "טיקים", הפרעות ורעשים בשמיעת מוסיקה. כמו התקתוקים שהיו בפטיפונים פעם. זה קורה באמצעות כל תוכנה (למשל Winamp ו- Windows Media Player) ובניגון כל סוג קובץ (למשל רדיו אינטרנט ו- קבצי Flac או Mp3). נראה כי זה קורה בעיקר כאשר המחשב מבצע פעולות/במעט מאמץ, אך לא תמיד. מדובר בכרטיס קול OnBoard על לוח DS3L של Gigabyte. שמחובר באמצעות כבל אופטי. ניסיתי לעדכן Driver אך ללא הועיל. היכן עוד יכולה להיות טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים