עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yuvalaba,

יש למשהו נסיון עם ID COOLING FROSTFLOW יש לו בקורות מצויינות יש באיבי https://www.ebay.com/itm/ID-COOLING-240L-AIO-Water-Cooler-Unique-Comet-tail-LED-Lighting-240mm-Radiator/401243304845?epid=2255308921&hash=item5d6bf6f38d:g:bikAAOSwSlBY0HsR במחיר ממש טוב מוכר סיני

2. Started by LL@SS,

שלום לכולם. רכשתי את המעבד הזה לאחרונה עם קירור BOX רגיל שבכלל לא מספיק לי, יש ברשותי CoolerMaster Hyper 212 EVO שרכשתי לפני כמה שנים ועדיין עובד מעולה, השאלה היא האם פיזית זה יתאים לי לסוקט החדש? מישהו יודע?אני מעביר אותו ממחשב שהמעבד שלו הוא i5 3570 אין לי את שאר המתאמים כבר, השאלה היא האם הוא מתאים בכלל והאם הוא מתאים רק עם מתאם מיוחד? או שמה הוא יעבוד ככה אני לא כל כך רוצה לפרק סתם את שני המחשבים לפני שאני בטוח, במידה והוא לא מתאים, אשמח להמלצה על קירור אחר באותה רמת ביצועים ומחיר, סביב ה200 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי מחשב מדגם HP Probook 430-G1 מזה שלוש שנים. לאחרונה החל המחשב להכבה בפתאומיות (אחרי עשר דקות עבודה, רבע שעה וכו'). לקחתי למעבדה, עשו ניקוי וטענו שאם לא יעזור זה כנראה המאוורר. הניקוי לא עזר. בבדיקה חוזרת הם אמרו שכנראה יש בעיה בלוח אם (ולא במאוורר), מכיוון שהוא כבה בפתאומיות בין אם מעמיסים עליו ובין אם לא. החלטתי לוותר על תיקון לוח אם (עלות עד 700 ש"ח, אחריות 3 חודשים). לפני שאני קונה מחשב חדש אשמח מאוד לדעת האם יש לכם איזו שהיא עצה לתיקון\בדיקה וכו' שניתן לעשות. אני לא יודע האם המידע רלוונטי, אבל רק אוסיף שהמאוורר הנוכחי מרעיש. תודה עמי

4. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

5. Started by Shay Sas,

אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?

6. Started by motie,

שלום לכולם קניתי לפני חודשיים לפטופ חדש של לנובו. המחשב הגיע כבר עם ווינדוז 10 מותקן עליו (אין במחשב כונן CD) שכחתי את הסיסמא לווינדוז ואני לא יכול לפתוח את המחשב. איך אני יכול לפרמט את הלפטופ ולהתקין מחדש את הווינדוז ? אין לי הרי דיסק התקנה... תודה רבה

7. אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…

8. לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם

9. Started by onetwo,

שלום, קניתי מחשב נייד דל אינספירון עם ווינדוס 10. הנה חלק מהמפרט - 210-AIXX Inspiron 17 5000 Series - 5767 338-BKYC Intel® Pentium® Processor 4415U (2MB Cache, up to 2.3 GHz) 619-AHCQ Windows 10 Home (64bit) English 370-ACRY 4GB, DDR4, 2400MHz (additional memory sold separately) 400-ABCT 500GB 5400 rpm Hard Drive 490-BDHD Intel(R) HD Graphics העפתי מלא מהbloatware וכל מיני תכנות שלא צריך, העפתי מהסטארט-אפ דברים, העפתי את האנימציות של ווינדוס ועוד דברים שאמורים להגביר מהירות. אני משתמ…

10. Started by אמיר בושרי,

אהלן אני רוצה לקנות שלט משחקים למחשב נייח הבנתי שהשלט של הxbox one הוא הכי מומלץ, אך לדעתי הוא יקר. למישהו יש ניסיון ? כל המשחקים עובדים? לא אכפת לי חוטי או אלחוטי. מה שמומלץ יותר ועובד הכי טוב. ראיתי גם המלצות על השלט הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B01KV7B2CG/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=scattervoltyt-20&camp=1789&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B01KV7B2CG&linkId=19732979a845fd9020f5f06fe73c2cab

11. Started by Inglorious,

שלום, כל פעם שאני לוחץ על כפתור "התחל" בסרגל הכלים מופיעה לי ההודעה הזאת, שדורשת ממני להתנתק מהמשתמש ומאתחלת אותו כדי לפתור את הבעיה שאף פעם לא נפתרת. הייתי מעלה תמונה אבל אני אפילו לא מצליח לפתוח תמונות במחשב, ניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט כולל הסקריפט דרך poweshell וכניסה דרך safe mode, שום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור? יש דרך לפתור את הבעיה בלי לפרמט את המחשב? אולי לעדכן את הווינדוס או משהו? יש לי windows 10 64bit אם זה משנה. ראיתי שדרופבוקס ידועה כגורמת לבעיה הזאת אבל אין לי את התוכנה הזאת במחשב ולכן אין לי מושג מה גרם לזה, יום אחד קפץ לי החשמל בבית פעמיים וכתוצאה מכך המחשב נכבה ובפעם השלישית שהדלקתי אותו הבעיה פשוט הופיעה לי. תודה רבה לעוזר…

12. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

שלום, נתון: 1. מחשב אשר עבר פירמוט בעקבות בעייה בווינדוז 2. הארד דיסק חיצוני אשר מכיל קבצים לגיבוי כל הקבצים על ההארד דיסק החיצוני מועתקים בהצלחה לוינדוז חוץ מאילו אשר נמצאים בתיקיית מוסיקה. ההעתקה נתקעת. ביצעתי צ'ק דיסק, יצא תקין. ניסיון להריץ את הקבצים מהכונן, עובד. ניסיון להעתיק את הקבצים למערכת הפעלה אחרת (אובנוטו) נתקע. ניסיון להעתיק אותם למקום אחר בכונן, נתקע, ניסיון לדחוס התיקייה בכונן, נתקע. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by פרקדוש,

שלום, הדיסק WD My Cloud שלי הפסיק לתפקד אחרי כמה שנות עבודה נאמנה. התקשורת מולו לא עובדה, ה-LED בפאנל הקדמי אדום קבוע ותהליך ה-reset לא פועל. אני מנחש שהדיסק עצמו תקין וצריך להחליף רק את הקונטרולר שלו, אבל לא הצלחתי למצוא מעבדה שעושה עבודות כאלה. אם מישהו יודע אודה על פוינטר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Roni Y,

שלום, מחשב נייח i3 2120 3.3 ghz זכרון 4 gb חלונות 7 64 שאלתי האם אני יכול להוסיף כונן נוסף ssd ולהעתיק את כל מערכת ההפעלה מכונן c לכונן החדש ssd ואם כן הדרכה קצרה איך לעשות זאת. תודה

15. Started by pssheba,

34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן חברים, לאחרונה שמתי לב שמופעל אצלי התהליך asp.exe, ושהוא לוקח לי באופן קבוע 50 אחוז מהמעבד. כשהסתכלתי יותר לעומק ראיתי שיש תעבורה בין התהליך הזה לאתר בשם rev.poneytelecom.eu.. לאחר חיפוש באינטרנט על האתר, הבנתי שמשהו מסריח ושזה כנראה איזשהו וירוס.. לא מצאתי כמעט כלום חוץ מאיזה פוסט אחד באינטרנט על האתר הזה. זה מה שאני רואה בתוכנה process explorer http://imageshack.com/a/img924/3930/OHLoBW.jpg כל פעם מחדש אני הורג את התהליך אבל הוא חוזר תוך כמה שעות. אין לי כיוון אם זה מופעל דרך הtask schedualer או לא עזרה חברים?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by T_M_W,

שלום, האם הרכיב TPM בלוח אם Z370XP SLI של גיגבייט עובד עבור כל הכוננים הקשיחים SSD או על אחד בלבד? האם ניתן להפעיל TPM בשביל RAID כלשהו? האם במחשב שמופעל בו TPM ניתן לחבר דיסק קשיח נוסף? האם ניתן לנתק דיסק קשיח במחשב שמופעל בו TPM ולחבר אותו למחשב אחר ללא TPM ולקרוא מידע ממנו? תודה רבה

18. Started by Guy Leon,

הייי שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה המוזרה שיש לי קניתי לאחרונה לפני שבועיים שלושה 1080 Ti מקורר מיים מ TMS וגם לחבר שלי יש את אותו סוג אבל במשחק מסויים pubg קיבלנו FPS שונה אז רציתי להבין למה (לי ולו יש את אותו מעבד, כרטיס מסך ומותקן על SSD) שמתי לב שלי ולו יש WIN 10 עם גרסת Build שונה אחד מהשני אמרנו אולי זה קשור... אז הורדתי קובץ שעושה עדכון Build ומאז שמתי לב שיש נפילת FPS מוזרה בכל משחק לא משנה איזה רוקט ליג pubg וגם rust כל משחק, חייב לציין שיש אצלי מותקן את התוכנה Aorus Graphic Engine וזה מה שמוזר פתאום... כשהתוכנה עובדת ברקע במסך השני שלי פתאום יש קפיצות מטורפות בגרף תמונה לחץ כאן אני חייב לציין שהטמפרטורות בזמן שזה קו…

19. Started by Yossi Cochen,

היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?

20. Started by Yossi Cochen,

היי, ברשותי מחשב נייד של סמסונג. דגם מלא מופיע במצ"ב. מה האפשרויות שבפניי ? אם אני מעוניין לרכוש בבאג, אייבורי וכד' משטח קירור למחשב - איזה משטח קירור יתאים (הבנתי שיש מספר סוגים) ? בנוסף איזה אפשרויות נוספות יש לי ?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by Grihan,

הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.

23. Started by Myrath,

רכשתי את הדגם הבא של DELL: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23658 אני מרוצה מהמחשב לחלוטין פרט לעניין המסך - * יש ריצוד ומעין אפקט slow motion לא רצוי בוידאו (בעיקר באיכות גבוהה. לדוגמה 1080 בפייסבוק). * במקרים מסוימים מאוד יש מריחת צבעים קלה בתמונות. * בפייסבוק מתרחשת גלילת מסך אוטומטית (בלי שאגע בעכבר) * כשנטענות תמונות (לדוגמה בגוגל תמונות) יש ריבועים בצבע אדום שמופיעים לפני שהתמונות נטענות. אם כי בגדול הבעיה היא עם סרטים ולא עם תמונות. * בפייסבוק יש חוסר פרופורציה בסרטונים - קשה מאוד "לתפוס" את הלחצן של מסך מלא. * כשמתנגן סרטון בפייסבוק/יוטיוב וכו' - ברגע שאני ממזער את החלון של הדפדפן הסרטון מפסיק לפעול וכשאני משח…

24. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים