תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מעוניינת לחבר את המחשב נייד שההתקלקל לו המסך, אבל המערכת הפעלה ווידוס 7 החומרה והתוכנה עובדים, למחשב הנייח הביתי, ואז לפתוח אותו ולתת בתוכו פקודה של מסך כפול, על מנת שאוכל לחבר לו אח"כ מסך חלופי. האם זה ניתן?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
דיסק און קי של סאנדיסק ששירת אותי זמן מה חדל להיות מזוהה בשני מחשביי הנייחים. נכנסתי לכאן: https://stips.co.il/tip/35579/מחשב-לא-מזהה-דיסק-און-קי-איך-לפתור-בעיית-דיסק-און-קי-שהמחשב-לא-מזהה בהתחלה ניסיתי את האופציה הראשונה שבלעדית לDOK של סאן דיסק ולא עזר (אמנם לא ניסיתי לאתחל את המחשב אלא רק את הדיסק מנג'מנט). אחר כך יש שלב "3. אתרו שם איזה כונן לא מזוהה ומחקו אותו (בכפתור ימני).". האם הכוונה לUNINSTALL? האם זה לא ימחוק את כל מה שעל הDOK? (כי אז מה עשיתי כאן).
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בוצע עדכון ל-WIN 10. לאחר הריסטרט, המסך החל להציג צבעים פסיכודליים לחלוטין. עדכנתי לדרייבר העדכני של נוידיה (GTX970), אך עדיין אותה בעיה. בכרטיס המסך המובנה בלוח האם הכל בסדר. למישהו הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבל כזה באיביי ולא מצליח לחבר את הנייד לטלוויזיה. בעצת מדריכים, בשלב ראשון אני רוצה לבדוק את תקינותו. האם בודקים זאת בחנות חשמל או שאני צריך להכנס לבית של אחד מחברי הפורום שמשתמש בכבל כזה ולנסות לחבר למערכת שלו את שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן WD BLACK 2TB , בשימוש כשנה וחצי . בבדיקות אחרונות גיליתי שיש לו כמה שגיאות : [C5] Current Pending Sector Count 200/Always OK, Worst: 200 (Data = 29,0) [C6] Off-Line Uncorrectable Sector Count: 200/Always OK, Worst: 200 (Data = 17,0) את הנתונים האלה ראיתי בכמה תוכנות בדיקה. בין היתר הרצתי בדיקת דיסק ודפרגמנטציה שלא שינו כלום ולבסוף בדיקות ב data lifeGuard של WD - שם בבדיקת ה SMART הקצרה מתקבלת אותן שגיאות אך עדיין כתוב PASS ובסריקה ארוכה (של כ4 שעות) נכשלה הבדיקה וגם נכשל הנסיון לתקן את הסקטורים הפגומים... השאלה שלי היא האם יש מה לעשות כדי להציל את הכונן (חוץ מלהתחיל לגבות הכל כמובן) והאם מישהו נתקל במקרה דומה…
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
(פתחתי תרד במקום אחר בטעות ואני לא יודע איך למוחקו, סליחה מראש). יש לי שני מסכים, אחד מחובר בדיספליי פורט והשני (הימני) ב HDMI. כשווינדוס עולה, הוא עולה על המסך הלא נכון (הימני) והוא גם עולה "על הצד" עד שמע' ההפעלה מתאפסת על עצמה כפי שרואים בוידאו ואז הכל מסתדר. הבעיהבמיוחד מפריעה, כשאני מנסה לסדר עניינים בביוס - על המסך הימני ועל הצד :-\ איך פותרים את זה? שקודם המסך השמאלי יעלה ואז הימני. אם זה עוזר - לפני ששידרגתי מסך (השמאלי PG279Q) שניהם היו מחוברים ב DVI והכל היה בסדר. **עדכון** - שיניתי את ה HDMI ל DVI וזה עדיין קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז ברשותי ווינדוס 10 64 ביט מחשב נייד דפדפן מוזילה הכי עדכנתי 57 גירסה ועד היום הכל היה בסדר כשאני היתי נכנס לאתר גוגל לא היה נפתח לי החיפוש של האתר עצמו אוטומטתי עם הכניסה לאתר והיום הבוקר אני מדליק את המחשב נכנס לאינטרנט שזה הדף הבית אצלי ואז הבעייה החלה לקרות יש לציין שלא ביצעתי שום דבר במחשב אתמול שום דבר לא הורדתי לא התקנתי לא שיניתי לא נגעתי בכלום אני לא גולש לאתרים לא אמינים רק אתרים ישראלים יוטיוב נענע וכה' מישהו יודעים אך מבטלים את הפתיחה של החיפוש האתר עצמו? אני צילמתי תמונה להמחשה שתדעו מה נפתח לי ורק אם אני לוחץ עם העכבר על מקום ריק אז זה נסגר ושוב נפתח אם אני עושה רענון לאתר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה עם המחשב נייד, הטאצ' מסרב לעבוד אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שמתאים למחשב, כל הזמן הוא זורק לי את השגיאה הבאה: שאני לוחץ על מקש FN + F9 זה כן מגיב ומבטל את הטאצ' אבל שאני לוחץ בשנית זה לא מאפשר אותו. במנהל ההתקנים הדרייבר שיש לי הוא :: מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשרכשתי את המחשב עשיתי טעות ואת המערכת ותיקיית התכונות (כונן \:C) ביססתי על זיכרון פלאש קטן יחסית של GB128 (המסמכים והורדות ב-\:D כ-1T). עם כל התוכנות והעידכונים נשארו לי רק 10-15GB שבאופן חשוד תוך כדי עבודה (דפדפן, תוכנות גרפיות) מצטמקים עד ל-0 כשהמחשב נשאר פתוח כמה ימים. 1) מה אוכל את הזיכרון? (אולי זה שאני עובד עם מלא לשניות פתוחות בכרום?) 2) יש דרך להעביר את המערכת לפלאש עם זיכרון גדול יותר בלי לבצע התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכל התכנות?
-
- 28 תגובות
- 6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אהלן . אז ככה יש לי כמה שאלות כלליות על השימוש במחשב נייד , המחשב יהיה אצלי (עוד לא קיבלתי אותו) כמו מחשב נייח רוב העבודה עליו תיהיה מהבית השימוש העיקרי זה אינטרנט ויוטיוב (סרטים ומשחקים קלים מידי פעם ) . איך להשתמש בו הכי נכון ? הרבה אמרו לי שבשימוש בבית עדיף להוציא את הסוללה ולעבוד איתו שהוא מחובר לחשמל , הבעיה היא שהסוללה בלפטופ לא נשלפת (רק לפרק אותו ולהוציא אותה ) מכל מיני מקומות באינטרנט רשמו שזה שטויות ואפשר להתשמש בו רגיל עם הסוללה מחוברת והמחשב מחובר לחשמל אפשר להתשתמש בו בזמן טעינה ? ועוד דבר אחרי סיום העבודה עם המחשב מה עדיף לכבות אותו ? להשאיר אותו דולק או על מצב שינה ? לסגור את המסך? להוציא מהחשמל או להשאיר אותו ? …
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בדחיפות מה זה אומר ? הופיע לי בעת הדלקת המחשב .
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר החלפת כרטיס מסך במחשב שלי, המסך מציג רק מסך שחור. מפרט: Intel i5 2500k Nvidia GTX 970 Corsair vx650 עד לפני החלפת הכרטיס, הכל עבד תקין, הכרטיס הקודם היה Nvidia GTX 650ti. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן למחשב, אך עדיין אותו הדבר. המסך מציג את אותו הדבר, מסך שחור. ניסיתי לאפס את הביוס - אותו הדבר. ניסיתי להחליף ספק כוח שהיה לי בבית seasonic m520, אך אותו הדבר. הכרטיס המסך ''החדש'' היה במחשב שלי והיה תקין לפני החלפה. למישהו יש עוד רעיונות חדשים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ללא כרטיס מסך , הרצתי עליו פיפא 18 בהצלחה מרובה . כעת , ישנה תקלה ! שאני מריץ את המשחק על חצי מסך ולא על מסך שלם , הוא הודיע שהכרטיס הגרפי קרס . רציתי לשאול , האם זה אומר שהחלק הזה 'מת' או שפשוט פסק מלעבוד באותו הרגע מפאת העומס ? האם כרטיס מסך Asus GT 1030 2GB OC GDDR5 DVI HDMI PCI-E יעשה את העבודה ? עוד שאלה כרטיס הSSD שלי , מדי פעם מריץ מעלה ומטה את מספר האחסון הפנוי בו , בין 140 ל 145 , האם זה תקין ? לאחרונה התקנתי המון שטויות על המחשב ( הוא חדש עם מפרט איכותי ) ויותר מדי לאגים ותקלות קטנות החלו להופיע בו והתחלתי לחשוש . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בחודשים האחרונים אני מנסה להתמודד עם בעיה במחשב שלא נראה שיש לה פתרון... בקצרה: אני סובל כבר כמה חודשים מBSOD עם הודעות שונות. בניהן: memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception כשהMEMORY MANAGEMENT הכי שכיח באופן יחסי. בנוסף, דפדפן הגוגל כרום קורס באופן רנדומלי וככה גם לגבי משחקים (המשחק היחיד שאני משחק בו - PUBG) כשזה קרה לי לפני מספר חודשים - עשיתי פורמט למחשב ונראה שזה סידר את הבעיה.. אבל בהדרגה הבעיה חזרה.. בהתחלה פעם בשבוע, אחר כך פעם ביומיים ולבסוף כמה פעמים ביום. באחד הניסיונות המחשב אפילו כשל בפירמוט המהלך התקנת הווינדוס, אז החלפתי ראם עם ר…
-
- 42 תגובות
- 11.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, התקנתי הארד דיסק חדש במחשב וכמובן שהמחשב לא מזהה אותו. בשביל זה אני צריך להיכנס לביוס, אבל אני לא רואה את המסך הפעלה שאומר ללחוץ על del כדי להיכנס לביוס ואם אני לוחץ בכל מקרה אז כלום לא קורה. המחשב מחובר עם כבל hdmi לטלוויזיה. יש משהו שאפשר לעשות או שאני צריך מסך מחשב עם חיבור dvi בשביל זה? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
- 3 followers
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה. התעוררתי והמחשב לא הגיב, לא היתי בטוח אם הוא במצב שינה שלא מתעורר או כבוי. לחצתי על כפתור ההפעלה, הנורה של המחשב נדלקה, אבל לא היה שום דבר במסך, והמאוררים לא פעלו. ניתקתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הספק כוח מהלוח אם, ניתקתי את הכוננים הקשיחים ואת הזיכרונות RAM, הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאת שיש על הלוח אם. לקחתי מחברה שלי את הפן שלה וניקיתי את כל האבק במרפסת (על מצב קירור כמובן). חיברתי הכול חזרה, הדלקתי את המחשב, והאורות נדלקו יחד עם המאווררים (שזה טוב לא?), לא הופיע דבר במסך והמחשב נכבה, ולאחר חצי שניה נדלק שוב והמחשב כבה. ניסיתי שוב לחזק את הזיכרונות RAM, להוציא להכניס. ניסיתי כמה פעמים להוציא א…
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשמכניס USB כלשהו (להוציא מקלדת ועכבר ב-2 כניסות ספציפיות) המחשב מיד קורס למסך כחול. הדרייברים של כניסות ה-USB מעודכנים. יכול להיות קשור למערכת הפעלה (Widows7) או לכרטיס מסך (GTX970)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-