עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shapin,

אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ילד-hw,

היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by oxana555,

היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)

9. לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…

10. Started by אנדי,

לפניכם מובא סיפור בלשי מרתק ורב עלילה, בו אתם חברים, הגיבורים המרכזיים. הינה פרטי העלילה. בשבוע שעבר רכשתי מחשב חדש שכולל את המפרט (החלקי) הבא: מעבד - אינטל כפול ליבה E4300 לוח אם - ג'יגה-בייט GA-945P-S3 צורב DVD sony. על המחשב הותקנה מערכת WINXP PRO לא רכשתי נגן DVD נוסף מאחר ובתכניות שלי היה להעביר כונן מהמחשב הישן (שתרם לשם כך את איבריו לאחר מותו) למחשב החדש. וכך אכן עשיתי. הפעלתי את המחשב החדש לאחר הרכבת הכונן וחשכו עיני! לא זאת בלבד שהכונן החדש לא זוהה ע"י מערכת ההפעלה, גם הכונן המקורי (הצורב) נעלם לי פתאום ממסך 'המחשב שלי'! ובכן בלשים - לאן נעלמו האייקונים של הכוננים וכיצד ניתן להחזירם? רמז לפתרון התעלומה - שני הכוננים חוברו כיאות לספק (אחד מהם כלל לא נותק). הבלש הר…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by nir_varon,

היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by wok2000,

נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by honda coupe,

יש לי מחשב AMD DURON ( tm ) PROCESSOR 1.30 GHZ 224 MB RAM רציתי לדעת איך המחשב הזה אם הוא טוב ולאיזה פנטיום זה נחשב 3 או 4 ???? תענו לי דחוף !!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yael Yaara Simchi,

שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.

15. Started by liores121,

שלום וצהריים טובים! יש לי מחשב נייד lenovo Y330, שעליו מותקנת המערכת WIN7 64BIT. מפרט: Intel duel core 2.2ghz 4gb ram ati mobility radeon hd 3450\3570 הבעיה - כשאני משתמש במחשב בתפקוד בסיסי (סתם שיטוט במחשב עצמו,גלישה,מוסיקה וכל דבר קטן) וגם כשאני משחק - כל כמה זמן (כמה דקות בערך), המחשב נתקע לכמה שניות ואז ממשיך... מה יכול להיות גורם הבעיה? אני יודע שהמחשב מתחמם, אבל הוא לא במגע ישיר עם המשטח שהוא עליו (יש דבר מה שמגביהה אותו עד שיגיע לי המשטח קירור הבסיסי) יכול להיות שהחום גורם לבעיה?.... איך אני בודק ומוודא את הבעיה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה כל פעם שאני נכנס למשחק לא לכל משחק המחשב נופל. שמרתי ובדקתי את קבצי ה DUMP והבעיה הכתובה היא ככה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiUnlinkThread+c . למישהו יש מושג מה תפקיד הקובץ ntoskrnl.exe ? אני משער שכמו כל קבצי המערכת יש לו מיליון תפקידים אבל יש כיוון מסויים שאפשר ללכת אליו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by Stone Eagle,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Axel Foley,

באמצע משחק המסך פשוט הפך לאפור. המסך פועל אבל כמו שאמרתי רואים רק אפור ולא רואים את התפריטים של המסך מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LIOR42,

יש לי בעיה רצינית מישהו נגע לי במחשב והפך לי את כל התצוגה היינו שההתחל נמצא למעלה וראוים הכל הפוך איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nanana,

שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by pc34,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד מסוג HP EliteBook 840 G1 התצוגה במסך עצמו בסדר גמור אבל לא במסך חיצוני (ניסית כמה מסכים) המעבר צבעים לא חלק קשה לי להסביר בגלל זה גם היה לי קשה לחפש פתרונות למרות שהפכתי את גוגל צרפתי תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך מהאתר הרשמי וניסיתי גם לחבר את המסך ליציאת displayport לא עזר אשמח לרעיונות נוספים!

24. Started by golesh77,

שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.