עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי את מסך המחשב ל פנסוניק TH-L32C4M בחיבור HDMI ואני לא מצליח להכניס את המסך לגבולות כך ש שורת התחל חתוכה. והקטע העליון של החלונות מוסתר שיניתי רזולוציה ניסיתי את כל האפשרויות מערכת הפעלה וינדוס 7 אין פה אפשרויות כמו במסך רגיל להזיז את התמונה מעלה מטה וכו' תודה

2. שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ישראל ארביב,

שלום יש למשהו ידע בתוכנה OBS התוכנה לא נותנת לי לכידת תצוגה השמח לעזרה

4. שלום ניסיתי לראות צפיה ישירה בתפוז תוך כדי האישורים השונים בתהליך, הורדתי כנראה משהו שגרם לדף הבית שלי בכרום להשתנות ל QONE8 וכל הזמן מופיעה ברשימת התוכניות תוכנה כמו ספידקומפיוטר, אם אני מסיר אותה מיד מופיעה תוכנה אחרת בסיגנון-פיקס ריג'סטרי או משהו כזה גם החיפוש בכרום השתנה כשאני משנה את דף הבית וספק החיפוש דרך הגדרות הכרום-זה משתנה שוב וחוזר חלילה אין אפשרות להסיר את ה QONE8 דרך הסרת התוכניות של חלונות 7...התהליך לא מסתיים יש לי אווירה וסיקלינר סופראנטיספייוור יש עיצה? ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shaithebest,

בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofirrjd,

היי אני מחפש תוכנה חינמית לשכפול ההארד דיסק להארד דיסק חיצוני. הכוונה ליצור אימג׳ של כל הדיסק כולל מחיצות. צריך גם שניתן יהיה לבצע איתחול מ CD כדי לשחזר את הדיסק. בעבר היתה לי תוכנת acronis שעבדה יפה מאוד. אני צריך משהו חינמי במקום. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה חינמית לתיקון קבצי וידאו שיחזרתי מכרטיס זיכרון של מצלמה והתמונות חזרו אבל כל הוידאו פגומים מישהו מכיר תוכנה טובה? עדיפות לחינמית אבל אם אין אז תוכנה שלפחות נותנת מספר תיקונים בחינם ולא שנותנת רק מס' שניות מהסרטון כדי שאוכל לבדוק איך התוכנה והאם שווה לקנות אותה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם יש תוכנה חינמית או פרוצה שמנקה את המחשב מזבל ומשפרת את ביצועיו?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by miki891,

שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by d.k.,

שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by coolasaf,

האם קיימת תוכנה שיכולה לבדוק תקינות של דיסק קשיח , וכמו כן שאר מרכיבי חומרה כמו זיכרון (או לוח)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liel3,

יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by hedgehod,

אני חושב שיש בזכרונות שלי בעיה ואני מעוניין לבדוק אותם בדיקה יסודית יש לכם תוכנה מומלצת להורדה? ואם כן אז מאיפה? ואיך משתמשים בה האם צריך להפעיל אותה מדוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. אני בדיוק אחרי פרמוט של המחשב אחרי בעיה שנוצרה כנראה ע"י תולעת.. החלטתי שבגלל שלא חסר לי מקום במחשב, אני אגבה להבא את כל המערכת ע"י יציאת אימג' של הדיסק או בכל צורה אחרת שמאפשר שחזור מהיר של כל המידע והמערכת לדיסק. מה שאני צריך זה שתגידו לי מה התוכנה והשיטה המומלצת שמאפשר לשחזר לאחור הכי בקלות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברי היקרים הורדתי טופס מחברת הביטוח שלי. ובטופס יש למלא פרטים אישיים וכו' ובסוף יש למלא בחתימה ידנית, - האם יש תוכנה כל שהיא שמאפשרת למלא מסמך PDF שכזה, ע"י כתיבה (אפילו בעכבר) ואז לשלוח בחזרה. ? , תנק'ס

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hilakk,

שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אורח עעדן
    Started by אורח עעדן,

שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by masterseeker,

אני מחפש המלצה לתוכנה שבודקת לוח אם יש למישהו המלצות?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

22. שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by BlackTalon,

אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Batels,

קיימת תוכנה לנעילת תיקיות?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים