תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, טוב אז הבעיה שלי היא כזו, יש לי לפטופ שבשורת ה "Fים" (F1, F2 וכו..) יש גם קיצורי דרך. דוגמה: לחיצה על F3 בלבד תגביר את הבהירות במסך. לחיצה על מקש "fn" ואז על F3 תבצע את הפעולה F3. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשנות את ההגדרה ולעשות בעצם היפוך, כלומר שכשאני לוחץ F3 תתבצע הפעולה F3 וכאשר אני נעזר ב FN זה יבצע את קיצור הדרך? דגם הלפטופ: Asus Vivobook 16X X1603ZA-MB027W תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מסוימת. שפת ברירת המחדל אצלי במערכת היא עברית ובהתקנות מסוימות שהשפה בה היא רוסית הכל מופיע בגיבריש. אני יודע שאפשר במערכת לשנות לדוגמא לרוסית וזה יסתדר אבל זה לא פתרון אידיאלי בשבילי. השאלה שלי אם יש תוכנה שאני יכול להגדיר באיזה קידוד לפתוח לדוגמא קובץ התקנה ?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול פשוט (על הלוח) עם שלוש יציאות: Line In, Line Out, Microphone. שמעתי שיש אפשרות "לקמבן" ביניהן, כך שכולן למשל יהיו Line Out. האם אפשר לעשות את זה? אם כן, אז דרך איפה? ביוס או תוכנה מיוחדת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קצת מביך אבל שידרגתי את מערכת ההפעלה ל WIN 10 היום ובהתחלה התצוגה הייתה דומה לזו שב WIN 7 אבל כנראה לחצתי על משהו ועכשיו אני רואה את שולחן העבודה רק בתצוגת אריחים מעצבנת (מזכיר את WIN 8) ואני לא מצליח להבין איך לחזור לתצוגה שהייתה בהתחלה... למישהו יש פיתרון עבורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שיניתי שם לתיקייה ואני לא יכול להיכנס אליה. ( WIN 10 ) כותב לי is not accessible ונתיב התיקייה. Accses is denied כאשר אני לוחץ בעכבר בכפתור הימני לחזיר את השם הקודם, דורש הרשאה מנהל. מנסה להחליף הרשאה למנהל ואני לא יכול להיכנס.... עזרה בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ASUS עם ווינדוס 8 שאני לא סובל, יצרתי קשר עם מיקרוסופט לבדוק עם רשיון לשנמך ל7 לא נתנו לי תשובות אז קניתי דיסק חדש ווינודס 7 ואני רוצה לעשות BOOT הוא מראה לי בביוס את הDVD ואני מגדיר אותו כבוט ראשוני אבל המחשב בשלו ממשיך לעלות עם 8 אז העברתי את כל תוכן הדיסק לדיסקונקי ועשיתי בביוס בוט מדיסקונקי אותו דבר מקפץ על הרכיב וממשיך לעלות עם 8 כאילו זה חרוט עליו תכנותית מהחברה. שיניתי בביוס לIDE ואיפוס ביוס. יש גם את העניין של F9 באסוס משם אפשר לפרמט או RECOVERY ושם הוא נותן לי את האפשרות של לעלות מדיסקונקי או DVD אבל ממשיך לסרב לפרמט. אשמח לרעיונות
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מנסה לשנמך מווינדואס 8 ל 7 בלפטופ בלי כונן דיסק אז מה שעשיתי זה יצרתי יואסבי עם הווינדואס...אחרי שביטלתי את ה uefi וכל השטויות האלו שהתווספו לווינדואס 8 המערכת נכנסה להתקנה אבל היא לא מזהה את הכונן הפנימי(ההארד דיסק) ואחרי שיטוטים הבנתי שזה כי יש בעיה עם להתקין את ווינדואס 7 דרך יואסבי 3. אז ניסיתי דרך הווינדואס ליצור מחיצה חדשה ואז להתקין דרך המערכת הפעלה אבל כשאני בוחר במחיצה שעשיתי הוא נותן שגיאה שהדיסק מנוהל בשיטת GPT או משהו כזה.למישהו יש רעיון איך להמשיך מפה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום! עריכה: חחח שמתי לב שיש לי בתמונה את הכרטיס מסך GTX260 שבזמן שהייתי פעיל בפורום נחשב לאחד הכרטיסים הטובים בשוק ... נשאיר את זה בשביך הצחוקים
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני סיימתי הסמכות MCSE ואני צריך עזרה ושיעורים פרטיים . למי שמעונין נא ליצור קשר במייל ofer018@gmail.com. תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לעוזרים...רוצה לקנות כרטיס מסך GEFORCE GTX 1050 TI רק למטרת פורטנייט כרגע המשחק רץ על 60 FPS עובד על רמת מדיום בצורה סבירה אבל רוצה לשפר קצת רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ישפר לי את המשחק בצורה טובה יעלה לי את הFPS וישפר את האיכות??? מפרט טכני : מעבד : INTEL CORE I5 650 3.20GHZ RAM: 8GB מערכת הפעלה של 64 סיביות כרטיס מסך : MSI INVIDIA GEFORCE GTX 750 TI אשמח לעזרה אם שווה לי לקנות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לשחק ב CALL OF DUTY GHOSTS אך מבדיקה מקדימה שערכתי עולה כי יש לי רק 4GB RAM בעוד הדרישה המינימלית היא ל-6. השאלה האם החומרה הנוכחית שלי תתמוך בהוספת RAM: Intel® Core i5-2310 CPU @ 2.90GHz NVIDIA GeForce GTX 560 [TABLE=class: section] [TR] [TD=class: primary-title]Memory[/TD] [TD=class: value]4.1 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Enterprise Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit אודה לעזרתכם. כמו כן, ככל שהשדרוג אפשרי אשמח לשמוע מה המשמעות מבחינה כספית...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-