עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. טוב, החלטתי לעשות עוד סקר לאחר ששוב נשרפו לי חלקים במחשב... וההיסטוריה הקצרה של השריפות שלי היא כדלקמן: בשלוש שנים האחרונות נישרפו/ חטפו קצר אצלי במערכת 3 לוחות אם ו3 הארד דיסקים, 2 זיכרונות ומארז אחד איבד את היכולת להידלק (חיווט מחודש יכול לפתור את הבעיה?) כמו כן נשרף לי גם כרטיס מסך של ATI ה9600 פעם אחת אבל זה עוד היה למזלי בתחום האחריות. אז תהיתי לגבי כמה דברים, הראשון הוא אם אני היחיד שקורים לו כל הדברים הנפלאים האלו, או שאני ממש לא יחיד סגולה ויש יותר קורבנות ממה שנדמה... והשני זה מעין ניסיון להבין מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הבעיה הזו, כרגע מותקן אצלי מגן נגד ברקים אבל אין לי אל פסק, האם כדאי לי להתקין אחד כזה? ולסיום ובאותו נושא ממש, הבעיה האחרונה שקרתה לי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by WarNet,

פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…

10. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. לאחר שבצעתי שדרוג (אוטומטי, חינמי) לחלונות 10, ה ICON-ים על שולחן העבודה ענקיים ומסך המחשב DELL2407 אינו מזוהה... איך מקטינים את האייקונים, איך מגדירים/מעדכנים את מסך המחשב בחלונות 10. תודה למסייעים...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?

14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

15. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by snirf,

כיביתי את המחשב ביום שישי באופן רגיל ושגרתי כמו תמיד...היום הדלקתי את המחשב והכול השתנה בלי סיבה. כשהפעלתי הוא כתב "מעדכן את הדסקטופ שלך" באנגלית...שולחן העבודה שלי השתנה...כשאני עושה ctrl+alt+dlt הכול באנגלית...הכרום לא נפתח לי...וכשאני לוחץ על התחל זה נראה כאילו הוא לא זוכר בכלל מה פתחתי לאחרונה (כתוב סוליטר למשל) המחשב איטי, לוקח זמן עד שנפתחים דברים... מה עובר על המחשב? מה קרה לו פתאום ואיך מתקנים את זה? עזרה ממש דחופה אני אובד עצות =\

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. אוקיי יום אחד התקנתי תוכנה שמשנה תעיצוב לגמרה תוכנה מותקנת משנה את כל הערכה והמבנה של הdeskop עכשיו שאני מסיר אותה אין לי שולחן עבודה אין לי כלום הכל ריק חשבתי בהתחלה להכנס למנהל משימות > הפעלה > explorer.exe לא עובד לי זה פותח לי רק תמסמכים שלי והתוכנה הזאת שינתה לי תעיצוב וגם תשפה מעברית לאנגלית [רק בחלק של השולחן עבודה אני מזכיר] עכשיו איך אני גורם לסרגל של הXP הקודם שהיה לי לחזור ? אני ימחוק תתוכנה ומה עליי לעשות! בבקשה זה דחוווף

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by יוליוס,

יש לי בעיה , מגיע לשולחן עבודה ואין כלום, גם בsafe mode מגיע למסך שחור ריק. מסיף תמונות מה היה קודם ומה כעת . תודה http://www.up2me.co.il/images/39422338.jpg http://www.up2me.co.il/images/16053038.jpg http://www.up2me.co.il/images/56028767.jpg

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום. ברשותי לוח אם ABIT NF7-S VER 2.0 מעבד AHTLON XP 1800 AMD הבעיה: בעת הדלקת המחשב אין שום BEEP מהלוח אם ! ממש כלום!! שום צפצוף.... המאווררים עובדים (של ה-CPU ושאר המאווררים) מה הבעיה? האם הלוח אם מת? עשיתי CLEAR CMOS הן ע"י הג'ימפור והן ע"י הוצאת הבטריה (שניהם למשך דקה ואף יותר...). לא עזר. בדקתי את הכ.מסך והזכרון בלוח אם אחר, ועובד . האם הלך הלוח אם או המעבד? איך אני יודע מה הלך? או שיש עדיין אפשרות קלושה ששניהם בחיים וצריך לעשות איזו פעולה בכדי להחזיר לחיים את המחשב? תודה מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by hadarK,

רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.

דיונים חדשים בפורומים