עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היתה לי בעייה עם הדיסקהקשיח. בזמן העברת מידע גדול ( כ 50-100GB של קבצים) אל ההרד דיסק מדיסק אחר. ( חיבורים ב ESATA) אחרי כ-15-20 דקות אני מקבל הודעת "write delay error" - ראו תמונה מצורפת. העתקת הקבצים נפסקת והמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. לאחר reset למחשב. המחשב חוזר לזהות את הדיסק הקשיח. בוצע לדיסק הקשיח low level format . והדיסק חזר למחשב. אך עדיין זה קורה. התקנתי את הדיסק במחשב אחר, ושם התופעה לא מופיעה. החומר מועתק עליו בסדר גמור. מה לפי דעתכם הבעייה יכולה להיות אחרי שכבר הבנתי שהבעייה לא בדיסק הקשיח? 1. בלוח? 2. בחיבורי הESATA? 4. בספק בכוח אולי? המחשב די חדש (1 שנה) מערכת הפעלה XP Q6600 זיכרון 4GB דיסקים קשיחים WDC 160 + 320GB לוח אם ג'יגהבייט P965-DS4 תודה על כל ע…

5. Started by yaarix,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. ADAPTEC פרסמו סוף סוף גירסה חדשה של ה-ASPI LAYER. הפעם זה מיועד לכל בעלי מערכת הפעלה חלונות שהיא לא 95 אלא חדשות יותר (98, מילניום, 2000 , XP ו-BLACKCOMB למי שלא הבין ). מומלץ לקרוא את הוראות ההתקנה כדי לא לדפוק שום דבר חשוב במחשב שלכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ

8. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  9. התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]

10. החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by bariko,

שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by SaXtoR,

קמתי עכשיו,לאחר שפתחתי אתמול כל הלילה את סבבה די סי זה הוריד וזה.. קיצר תמיד שאני הולך לישון אני לוחץ Start וL במקלדת שזה מגיע למצב של המתשתמש..אני רגיל ככה.... ואז הדלקתי את המסך,זה נכנס למשתמש ראיתי את השולחן העבודה לשניה ללא אינטרנט(תמיד נופל -מתנתק-האינטרנט ככה סתם לא יודע למה.) ואז נהייה מסך כחול,פתחתי את הקובץ של הלוג האחרון של המסך כחול,ניתחתי אותו .. וכתוב שהקובץ: ntoskrnl אשם.. חיפשתי אותו במחשב,מצא שלוש בכל מיני מקומות אחרים.. : C:/Windows/SYstem32 C:/Windows/Cache/i386 C:/Windows/Mui/Fallback/040D והיה כתוב: PAOOL_COOL_CLEAER משהו כזה,לא זוכר ..לא כתבתי בקיצור השאלה,מה הם הקבצים האלה!? זה של הוואינדוס כמו שאני רואה,אז מה הבעייה איתם?.... ??? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה? ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים? או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. טוב, החלטתי לעשות עוד סקר לאחר ששוב נשרפו לי חלקים במחשב... וההיסטוריה הקצרה של השריפות שלי היא כדלקמן: בשלוש שנים האחרונות נישרפו/ חטפו קצר אצלי במערכת 3 לוחות אם ו3 הארד דיסקים, 2 זיכרונות ומארז אחד איבד את היכולת להידלק (חיווט מחודש יכול לפתור את הבעיה?) כמו כן נשרף לי גם כרטיס מסך של ATI ה9600 פעם אחת אבל זה עוד היה למזלי בתחום האחריות. אז תהיתי לגבי כמה דברים, הראשון הוא אם אני היחיד שקורים לו כל הדברים הנפלאים האלו, או שאני ממש לא יחיד סגולה ויש יותר קורבנות ממה שנדמה... והשני זה מעין ניסיון להבין מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הבעיה הזו, כרגע מותקן אצלי מגן נגד ברקים אבל אין לי אל פסק, האם כדאי לי להתקין אחד כזה? ולסיום ובאותו נושא ממש, הבעיה האחרונה שקרתה לי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by WarNet,

פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…

19. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. לאחר שבצעתי שדרוג (אוטומטי, חינמי) לחלונות 10, ה ICON-ים על שולחן העבודה ענקיים ומסך המחשב DELL2407 אינו מזוהה... איך מקטינים את האייקונים, איך מגדירים/מעדכנים את מסך המחשב בחלונות 10. תודה למסייעים...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?

23. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

24. Started by zohar678,

יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.