עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי.

המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס

מעבד INTEL I3-6100@3.7GH 

MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530

זיכרון  DDR3 1600 2X4=8.0G

SSD SUNDISK 240G

תקציב של 1200 ש"ח בבקשה

נערך על-ידי arigo

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם
  • מחבר

אף אחד ? 😒

פורסם

מרמזים לך בשתיקתם שתקנה מחשב חדש...
המחשב הזה גם לשימוש ביתי כבר לא משהו

נערך על-ידי יהושע מנחם

פורסם
ציטוט של arigo

משחקים קלים כמו רובלוקס

זה משחק קליל ביותר , כל כרטיס גיימינג יעשה את העבודה.

עקרונית גם כרטיס כמו 1030 עם ddr5 יכול להיות אופציה אבל התמורה לכסף היא נמוכה ביחס ל 1050 ובוודאי 1650. 

כרטיס מסך משומש כמו 

gtx 1050 או gtx 1650 . אפשר גם גרסאות TI לשניהם או סופר לגבי ה 1650 . 

אין טעם במשהו חדש למחשב כזה.

יש גם כרטיסים ל AMD במחירים טובים במשומשים אבל הם לוקחים יותר חשמל .

צריך לדעת איזה ספק כח יש לך ( אם אתה לא יודע אז תצלם את המדבקה שיש עליו ) 

בעקרון אם זה ספק 450 גנרי אז הוא אמור להסתדר עם כל כרטיס שצריך חיבור 6 פינים בודד.

ל 1650 ול 1050  הרגיל יש הרבה דגמים שמסתדרים ללא חיבור 6 פין ומתאימים גם לספק יותר פשוט מ 450.

ה 1050 בגרסה הזאת מרגיש לי קצת חלש נכון להיות . 

ביד 2 המחיר מושפע מהמיקום הגאוגרפי של המוכר . אולי זה יכול לשחק לטובתך אם אתה לא מהמכרז.

1650 חדש ( לא סופר ) עולה 750 ש"ח כולל משלוח , אז לשלם 500 על כזה משומש מרגיש יותר מידי.

הסופר נותן שיפור ביצועים די מכובד ביחס לרגיל  , אז אולי 500 ש"ח זה מחיר סביר ל 1650 סופר משומש ( יש כאלה ביד 2 )

https://www.yad2.co.il/products/item/h2otlno7?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=4&color-type=Grey

האמת שבאזור המחיר הזה אתה יכול למצוא gtx 1070 שהוא הרבה יותר חזק, צריך ספק קצת יותר טוב אבל פשוט יותר ותיק ואולי זה מעלה את הסיכון מבחינת אמינות . 

פורסם

תלוי מאיפה אתה בארץ.

ביד2 ראיתי מעבד מאיזור חיפה i5-6500 ב-150 לפני מיקוח.

בנוסף אתה כנראה צריך ספק נורמלי באיזה 250 - 300 ש"ח.

זה משאיר לך חופש לבחור כרטיסים יד שניה כמו RX580 שיש בגרושים או אפילו 1080TI אם אתה רוצה לנצל את כל התקציב.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים