תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי קופא לשניה כל איזה 10-15 דק לבערך 5 שניות וחוזר.. אני חושב שיש לי בעיה במעבד לא יודע אם זה קשור אבל בטמרופוית רשום שהוא MIN 61 MAX 63 לא יודע אבל אם זה קשור לקפיאות של המחשב מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד acer e1-510 התקנתי עליו ווינדוס 10 עם 32 ביט בעברית. הכל עובד מעולה ,רק שאני לא מצליח לשמוע כלום משום מה. האם יש איזה דרייבר מיוחד שאני צריך להתקין שם? תאריך מנהל ההתקן שיש לי הוא : 28/9/2017 גירסת מנהל ההתקן הוא: 10.0.16299.15 (יש לציין שהוא מזהה את הרמקולים ואין שום סימן שגיאה כלשהו. חיברתי רמקולים חיצוניים והם עבדו ) אשמח לעזרה תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת לפי הלוח אם שלי והמעבד איזה גיגה ראם הכי מומלץ לי? יש כמה משחקים שאני רוצה לשחק ואני מנסה להריץ אותם בCEN I RUN IT והבעיה היחידה שלי זה ה4 גיגה ראם שיש לי כיום. אז אני מחפש כרגע להגדיל אותו אז מי שיכול להמליץ לי על כרטיס מומלץ שיתן לי את הביצועים הכי טובים ביחס למעבד וללוח אם אשמח מאוד תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המיקרופון שלי החליט להפסיק לעבוד למרות שב100 אחוז הוא תקין חיברתי עוד מיקרופון אחר למחשב בישביל ליבדוק שהוא באמת תקין וגם הוא מסרב לעבוד ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר למרות שהמחשב קולט שהמקרופון מחובר הוא לא עובד משהו יודע למה כזה דבר יכול לקרות? עריכה: אוקי עכשיו המקרופון כן עובד אבל זה תקלה שחוזרת על עצמה כל הזמן שהוא מפסיק לעבוד ואז אחרי כמה זמן חוזר מעצמו אז בכל זאת אשמח לתשובות אם משהו יודע למה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש במחשב ציבורי. למרות שאני מוחק רגולרית את ההיסטוריה של אתרים שאני גולש בהם, עדיין הם מופיעים בהשלמות אוטומטיות כאשר אני בא להקליד כתובת אתר. גיגלתי העניין וניסיתי להכנס ל"סיסמאות והשלמות אוטומטיות" ולבטל את אופצית ההשלמות האוטומטיות. לא עזר. ניסיתי גם למחוק את כל היסטורית ההשלמות האוטומטיות, ע"י כניסה לכלים נוספים- clear browsing data, ושם לבחור בהשלמות אוטומטיות על ציר זמן all time. נמצאים 0 יציאות, וכמובן מחיקה שם לא עוזרת גם. ההשלמות האוטומטיות ממשיכות להופיע. איך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הכבל מחובר לכרטיס מסך , המחשב עובד אך יש מסך שחור , המסך השחור מופיע לפעמים ישר כאשר אני מדליק את המחשב , יכול לקרות אחרי שאני עובד על המחשב כחצי שעה ויכול פתאום לקרות אחרי כמה שעות בכמה פעמים שזה קרה הוצאתי את הכרטיס והחזרתי בחזרה והמסך נדלק / או שסתם עשיתי ריסטרט כרגע ניתקתי לגמרי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם, נראה שהכל עובד בלי בעיה לפי מה שאני כותב נראה שהבעיה היא הכרטיס מסך, אבל האם יכול להיות שיש בעיה ב"יציאה" של הכרטיס ולא בכרטיס עצמו? או שזה יכול להיות משהו אחר לגמרי? אשמח לעזרה המפרט שלי: i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston 8GB Sapp…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני סובל כבר חודשים מBSOD וקריסות שונות... אני אתמצת פה את הדברים שזיהיתי - 1) BSOD עם הודעות שונות (memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception) 2) החלפתי ראם - עזר זמנית ואז חוזר על עצמי 3) החלפתי כונן קשיח - לא עזר 4) פורמט(ים) - עוזר זמנית ואז חוזר 5) כשאני מכבה את המחשב הוא תמיד נדלק שוב ואז אני צריך לכבות שוב - באינטרנט היה כתוב שזה אומר שהמחשב קורס בכיבוי. 6) עשיתי סריקות רבות של וירוסים ולא נראה שזה עזר במיוחד 7) כשאני בכרום - טאבים רבים קורסים רנדומלית 8) משחקים קורסים רנדומלית תודה רבה לעוזרים, אני חסר אונים
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, משהו גורם למחשב להיות תקוע בשלב שבו מערכת ההפעלה נטענת (העיגול הכחול הזה שיש בחלונות 10) זה קורה לאחר "כיבוי והפעלה מחדש" זה תקוע כך איזה 5 דקות שבהם אין כל סימן לפעולה כלשהיא בדיסק. רק העיגול במסך העליה של windows לא מפסיק להסתובב. לאחר מספר דקות, פתאום הלד של הדיסק הקשיח מתחיל להבהב ותוך 5 שניות המערכת עולה והכל עובד מצויין, עד הריסטארט הבא... החומרה שלי מופיע למטה בחתימה, בבקשה אם למישהו יש רעיון כי לא ממש בא לי להתקין מערכת מחדש.
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ויש עדכון שלא מתעדכן לי, זה: • 2018-01 עדכון מצטבר עבור מערכות המבוססות על Windows 10 Version 1709 עבור x64 (KB4056892)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, בעיה בקשר למחשב נייד לנובו שעודכן ל - Windows 10, לפני חודש בערך קיבלתי עדכון תכונות ל Windows 10, והסכמתי לעדכון, לאחר מכן בכל הפעלה של המחשב לאחר כמה דקות המחשב קרס (הופיעה המסך הכחול של ווינדוס) והופעל מחדש וכך הלאה, בשיחה עם מיקרוסופט ישראל הוסבר שיש לחזור לגירסא הקודמת ולפנות ללנובו ישראל לצורך קבלת עדכון ביוס ועדכון צ'יפים, פניתי ללנובו ישראל, אך שם נאמר שהם אינם יכולים לתמוך במחשב משום שהאחריות הסתיימה, כעת מערכת ההפעלה מחייבת לעדכן את המערכת, כשמתכוונים לכבות את המחשב יש רק עדכן וכבה אין אפשרות לכיבוי ללא עדכון, המחשב הוא מחשב נייד מחברת לנובו G710. אשמח לקבל פיתרון למצב. תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי דיסק יקר ערך של בדיקות רפואיות של אבי- הדיסק בן כ5 שנים.ב3 מחשבים שונים ניסינו להכניס אותו ובכולם אותה התופעההמחשב לא מצליח לקרוא את הקבצים שעל הדיסק.האם ישנו פתרון טכני/תוכנתי/כספי/מיסטי לבעיה זו?!ואני יודע שזה נדוש- אבל הפתרון די דחוף..מודה מראש לכל תגובה רציניתשי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הי חברים. התקנתי במחשב SSD של SAMSUNG מדגם 960 PRO בתצורת M.2. מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 פרו ללא המלחצה (הווינדוס חוקי). התקנה מאותה המדיה עם אותו הסריאלי על SSD רגיל עוברת בהצלחה. הנה הודעת השגאיה שאני מקבל. יש רעיונות למישהו? האם התקנה של מערכת הפעלה על M.2 שונה אכשהו מהתקנה על SATA ואם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הזה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24109 עשיתי את כל העדכוני תוכנה, דרייברים, ביוס. מתישהו שמתי לב שכל הזמן יש כזה "רעש סטטי" מהמחשב עצמו (לא מהרמקולים), יוצא בערך ממרכז המקלדת. כמו כן, לפעמים יש כמו רעש כמו של הצפירה (אבל חלש, שומעים את זה רק אם מתקרבים עם הראש למקלדת). שני הרעשים האלו חלשים ואפשר לשמוע אותם רק אם אין עוד רעשי רקע. התקשרתי לתמיכה של דל לשאול האם זה נורמלי והבחור אמר לי שהכי טוב לי להחליף את המחשב (אבל - השקעתי בו כבר איזה יום - יומיים בעדכונים, התקנת תוכנות וכו'). השאלה היא האם זה משהו שלא אמור להיות בכלל ובאמת זה תקלה או ש"זה בסדר" ופשוט אחיה ע…
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד intel i7 xtreme 980 x שיש לו 12-6 cores אך בwindows אני רואה רק 4-8 בדקתי בbios ואכן יש לו 6
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-