עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by פנחס כהן,

כרטיס מסך נראה חדש אך לא מראה כלום על המסך. האם יש אפשרות לתקנו כי הוא מאוד יקר(כ1300 ש"ח)

2. Started by daniel89,

היי, יש לי מחשב בן 5 שנים נייח שהביוס שלו (GYGABYTE GA-MT770 ביוס AWARD) מצפצף (לא תמיד) בזמן הדלקה. הוא מצפצף עד הרגע שהווינדוס מתחיל לעלות. (פעם אחת ספרתי 6 צפצופים ופעם אחת 7). חיפשתי באינטרנט ולא ראיתי מה לעשות שהביוס של AWARD מצפצף 6 פעמים.. מה לעשות? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by vigdor r,

רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. עדכוני הביוס האחרונים של דל גורמים במספר מודלים שונים להשבתה מלאה של המחשב. חלונות לא עולה יותר ומתקבלת הודעה של שגיאה בניהול הזכרון. זה קורה בחלונות וגם בנסיון של תיקון החלונות או נסיון להפעיל ממדית התיקון או ההתקנה של חלונות. הפתרון הזמני הוא ביטול האופציה של PTT בביוס תחת לשונית ה SECURITY .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by dovk,

מחשב בעל לוח- X99P-SLI-CF מעבד i7-5930K BIOS מעודכן F24 (לא עודכן עד היום) כשנה וחצי דיסק שקניתי 3TB אדום NAS שמיועד לאחסון סרטי עריכת וידיאו אני מקבל אך ורק כ-2TB כל ההגדרות BIOS מאופשרים! WIN 10 64BIT כיצד אוכל להגיע 3TB ? תודה

6. Started by benjamin z,

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

היי כבר תקופה ארוכה שה-Dell V131 שלי מלא בתקלות. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה הפסיק לעבוד לחלוטין. חלק מיציאות ה-USB הפסיקו לעבוד גם. כרגע נשארתי עם יציאת USB אחת שלפעמים גם לא מתפקדת, וכל מה שאני מחבר לשם נוטה להתנתק דיי בקלות. לפעמים ניתוק וחיבור מחשב לא עוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב. יש מה לעשות חוץ מלפנות למעבדה ? האם יש מעבדה מומלצת ? על כל מעבדת Dell שקראתי ראיתי ביקורות זוועה תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. Started by דקלה,

הי, התקנתי ווינדוס 10 על מחשב שקניתי עכשיו, בהתחלה הכל עבד טוב, בהמשך פתאום התחילו להופיע שיבושים/ריצודים במסך תצוגה. אופי השיבוש הוא לפעמים ריצודים, לפעמים רק מעין קווים ועיוותים, וחלק מהזמן המסך כבה לגמרי. יש לציין שניסיתי גם לחבר למסך ישן שבו יש רק חיובר VGA וגם למסך טלויזיה עם HDMI. בשניהם זה מופיע. אבל מה שמעניין הוא שאם משהו זז על המסך, למשל גרירה של חלון או אנימציה כלשהי בדף אינטרנט, השיבוש מפסיק. במצב סטטי זה חוזר (תזוזה של העכבר לא משפיעה). כמו כן אם מחליפים בין המסכים VGA, HDMI בפרוצדורה מסויימת, זה מתקן את השיבושים. כאילו הוא מתעדכן על חיבור של מסך ואז זה מסתדר. לעומת זאת, אם זה כבר עבד יפה אחרי חיבורי הכבלים, אבל נכנס למצב שומר מסך (א…

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by simon shtilman,

הסוללה של הלפטופ שלי גמורה ולכן אני מחפש חליפית. האם אני חייב סוללה בעלת אותם ערכים בדיוק? או שמספיק שרק המתח יהיה אותו דבר? סוג המחשב Asus x550L, סוג הסוללה Asus a41-x550a, 14.4v, 2500mah מצאתי באליקספרס את הסוללה הזאת, האם היא תתאים? למרות שהנפח המוצהר כפול מבסוללה המקורית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. אהלן קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 10 מותקן יש טרה אחד של hdd ועוד 256 גיגה ssd הבעיה שהssd מחולק בצורה ממש מעצבנת כונן c שעליו מותקן הווינדוס וכו והוא בנפח 212gb וכונן d שנקרא lenovo בנפח 24.9gb ויש עליו רק תיקיית דרייברים איך אני יכול לאחד אותם בלי שימחקו לי הדרייברים? אני מפחד שהם ייפגעו מהשינוי מקום, שהמחשב לא יזהה או משהו כזה למה שלנובו יעשו דבר כזה מעצבן בכלל? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כשכבר יש לי בעיות חומרתיות זה חייב להיות הזוי... אז ככה- בשבוע+ האחרון המחשב שלי יכול להדלק כרגיל (ואז יש צפצוף אחד), אבל שרירותית יכול גם לא לעשות פוסט - הוא ידלק, הלדים וכל המאווררים במחשב עצמו פועלים אבל המסך מתנהג כאילו לא מחובר לכלום (אין צפצופים), ולפעמים אין לדים בעכבר ובמקלדת. מה שניסיתי לעשות - כרטיס מסך - לנתק את הכרטיס מסך - המחשב עבד, אז הנחתי שזה הכרטיס מסך. חברתי את הכרטיס במחשב אחר, והוא עבד שם באופן קבוע (שלושה כיבויים והדלקות), משמע זה לא הכרטיס. לקחתי כרטיס מסך שצורך יותר חשמל ממחשב אחר, חברתי במחשב אצלי, הדלקה ראשונה עבד, הדלקה שניה לא עבד, הדלקה שלישית עבד. לא ברור לי אם זה הספק כוח עד כה. דיסק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שבוע טוב לקחתי מגיסי את המחשב נייד/טאבלט שלו להתקנה מחדש של ווינדווס ומשום מה אני לא רואה כלום במסך פתאום. אצלו זה עבד, הגעתי הביתה - לא עבד. הטענתי קצת ועדיין שום תצוגה. הדגם הוא: toshiba satellite click mini l9w-b (מחשב נייד-טאבלט נשלף). שום נורת טעינה אני לא רואה ושום חיווי על המסך. מישהו נתקל במקרה כזה? תודה רבה!

13. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. כשאני מדליק את המחשב יש 5 צפצופים וכלום לא עולה. זה לא הזכרון ולא ה HD. מה עוד יכול להיות? יש מצב שזאת הבטריה הקטנה או כל הלוח כנראה הלך?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...

17. Started by elis02,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS N551JX שהסוללה בו נהייתה דפוקה. היא לא טוענת ל100 אחוז והמחשב מתכבה כשמגיעה ל40% הסוללה היא A32N1405 איפה כדאי לרכוש סוללה חדשה בזול? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  18. כיצד משחזרים מיילים שנמחקו מגמייל כולל מסל אשפה

19. איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם

20. שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. לאני אשמח אם מישהו יכול לעזור.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dovk,

שלום חברים ברשותי דיסק 1TB היה עובד בחלונות 10 64 , הדיסק ריק העברתי אותו למחשב אחר של חלונות 7 64 ביקש שאפרמט אותו ובסופו הוא מראה כי הקיבולת שלו 32 MB , כם כשהעברתי אותו חזרה למחשב הקודם הוא מראה לי כי הקיבולת 32 MB כיצד ניתן להחזיר את הדיסק לנתוני המפעל 1 TB תודה

23. שלום חברים. אולי זה לא המקום הנכון,אבל זה נראה לי פחות או יותר הפורום הכי קשור... אם לא-העבירו אותו הלאה בבקשה. תודה. יש לי מייל מאז ומעולם של 012 (אינטרנט זהב) ואני רוצה להתנתק מהם ורק בגלל המייל שלהם "נתקעתי" איתו עד היום. יש לי שם המון רישומים לפורומים וסיסמאות ושחזור סיסמאות אליו וכו', לכן עדיין לא עברתי לג'ימייל למשל. לעניין: תחת "חשבונות וייבוא" בג'ימייל, אני רואה 2 אופציות- יבא דואר ואנשי קשר מידע נוסף יבא מ-!Yahoo,‏ Hotmail,‏ AOL או דואר אינטרנט או חשבונות POP3 אחרים. יבא דואר ואנשי קשר או בדוק דואר מחשבונות אחרים: מידע נוסף הוסף חשבון אימייל …

• 0 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by biotech326,

אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של Asus כאשר אני מדליק את המחשב מופיע מופיע הלוגו של החברה "Asus" ואז מסך שחור (לא עולה ווינדוס).חשוב לציין ביום שהחלפתי מסך המחשב עבד באופן תקין אבל יום אחרי המסך נדלק מופיע הלוגו אבל לא עולה הווינדוס

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים