תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי קצת מידע חקרתי פה ושם ובגדול זה הHyper-Threading Technology זה טכנולוגיה של אינטל שמכפילה את המהירות של המעבד משהו כזה עכשיו פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס חדש (HOME) ובוינדוס הישן (PRO) היה לי בתפריט התחל מין אופציות כאלה לא שנגעתי בהם או משהו אבל אופציות של זה לא יודע בדיוק מזה אבל היה רשום את הHyper-Threading Technology בפנים עכשיו אני שואל אם אחרה הפירמוט אני צריך להפעיל את זה מאיפשהו ביוס או משהו לעדכן את זה כי המחשב קצת איתי לפי דעתי (לא נראה לי שזה מזה אבל שיהיה) עכשיו הורדתי מהאתר של אינטל את ה Hyper-Threading Technology Test Utility עכשיו שאני מפעיל אותו הוא עושה בדיקה למעבד לציפסט ולביוס הבדיקה למעבד ולביוס עוברות בהצלחה ולציפסט לא למה? הוא לא תומך בזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום . כמו שרשום למעלה רציתי לשאול שאלה לגבי sata שמתכוונים לזה הכוונה לארד דיסק או לכונן הטקליטורים ? ועוד שאלה sata צריך להתקין את הדרייבר שלו בזמן שאתה מתקין את הווינדוס או זה ביחד עם scis ? תודה רבה ...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לדעת האם ביטול העדכונים של וינדוס 7 עלול להזיק או שזה לא ממש יגרום לשינוי כלשהו, אני שואל זאת מכיוון שבזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי נהיה ממש איטי אחרי כמה עדכונים שעשיתי כמו למשל: KB4343894 https://support.microsoft.com/he-il/help/4343894/windows-7-update-kb4343894 העדכון עצמו שוקל 229.2MB וכמובן אחרי ששמתי לב שהמחשב שלי נהיה די איטי אז מחקתי את העדכון והכול חזר לעבוד בסדר גמור, כרגע ביטלתי את העדכונים של הוינדוס. אשמח לתשובות תודה מראש. זאת החומרה של המחשב שלי: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windfor…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי לפני כמה שנים שSSD מחזיק תקופה של שנתיים שלוש עד שחייבים להחליף אותו, האם זה עדיין נכון וכמה זמן זה מחזיק לכם מניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 מחיצות , בC יושבת מערכת ההפעלה וחוץ מזה יש לי הארדיסק נוסף (D). בזמן שגלשתי הערב בכרום, הווינדוס התריע על תוכנה זדונית, מיד סגרתי את האתר. לאחר מכן באתי להכנס לכונן D , אבל הוא לא היה קיים. ריסט גם כן לא עזר, ואחרי בדיקה בביוס נראה שהוא נעלם. במחשב היו מותקנות 2 תוכנות AV ,אחת של AVG השניה של מקאפי. הרצתי סריקה בAVG והוא מצא את התוצאה המצורפת בתמונה. עשיתי REMOVE SELECTED וזה לא עזר. לאחר מכן, אחרי חיפוש בגוגל , החלטתי להסיר את המקאפי, ובסיום כאשר ביצעתי ריסט למחשב, כונן D חזר. מישהו יכול לשער מה הסיבה? זאת התנגשות של 2 האנטי וירוסים? או איזה וירוס ש'התלבש' על המקאפי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-