עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. פתאום ללא התראה ,המחשב שלי ניכבה ,בכל פעם שניסתי להדליק לאחר כחמש שניות ניכבה ,עוד לפני שהביוס עלה ,לאחר מספר פעמים שניסתי לא הצלחתי להדליק בכלל ,שום דבר לא נידלק לאחר לחיצה על הכפתור של ההדלקה ,שאלתי היא - האם מה שקרה זה סימני הגסיסה של הספק ומוות סופי או שקיימות עוד אפשרויות ? (אולי לוח אם )

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LiRoN_P,

שלום. רציתי לדעת מה זה AGP בעצם...? והאם ההבדל בביצועים משמעותי בין X4 לX8...? תודה. LiRoN_P

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש, הכל תקין, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך שהוא: Hercules Radeon 9500 PRO [הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI ולא של hercules] וגם התקנתי דרייברים של הלוח אם התקנתי שהוא: Abit NF7-S [מהדיסקים התקנתי] ועכשיו אני נכנס בתוך הATI CONTROL PANNEL לדבר שנקרא SmartGart ושמה אני רואה שכרגע הוא על x4 AGP ואני יכול לעלות עד ל x8 כי הרי גם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים בזה אז אני מעלה עושה ריסט כמו שמתבקש ושהwindows עולה המסך נכבה אני עושה ריסט ועושה שזה יעלה כמו שזה עלה טוב בפעם האחרונה וזהו בעיקרון למה אי אפשר לשים את זה על x8?? למה המסך נכבה?? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by mega1234,

בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by kobipk,

רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ben Matok,

שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Orohev,

אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by taotao,

חיפשתי קצת מידע חקרתי פה ושם ובגדול זה הHyper-Threading Technology זה טכנולוגיה של אינטל שמכפילה את המהירות של המעבד משהו כזה עכשיו פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס חדש (HOME) ובוינדוס הישן (PRO) היה לי בתפריט התחל מין אופציות כאלה לא שנגעתי בהם או משהו אבל אופציות של זה לא יודע בדיוק מזה אבל היה רשום את הHyper-Threading Technology בפנים עכשיו אני שואל אם אחרה הפירמוט אני צריך להפעיל את זה מאיפשהו ביוס או משהו לעדכן את זה כי המחשב קצת איתי לפי דעתי (לא נראה לי שזה מזה אבל שיהיה) עכשיו הורדתי מהאתר של אינטל את ה Hyper-Threading Technology Test Utility עכשיו שאני מפעיל אותו הוא עושה בדיקה למעבד לציפסט ולביוס הבדיקה למעבד ולביוס עוברות בהצלחה ולציפסט לא למה? הוא לא תומך בזה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yns lab,

אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. אחרי חודשים על גבי חודשים שאני סובל מאיתחולים של המחשב שלי ואחרי שכבר כמעט הכרזתי על "מוות קליני" שלו החלטתי לנסות לשפר את המצב... נכנסתי ל - FAQ ועיינתי בכל הקשור לאיתחולים ולגורמים האפשריים להם (מכירים את זה שנדמה לכם שיש בערך את כל הבעיות שיכולות לגרום לאיתחול עצמי של המחשב??). בכל אופן... מדובר במחשב שנרכש בסביבות ב- נובמבר 2000 - pentium 3 800mhrtz , במקור היה לו כרטיס זיכרון אחד sdram 128Mb כל האיתחולים של המחשב התחילו אחרי שהוספתי עוד סטיק של 64Mb... ולפני חצי שנה אף הוספתי עוד אחד של 128M. אתמול החלטתי ע"פ המלצת ה- FAQ פה להריץ את memtest, פעלתי אחר ההוראות ועשיתי boot מה-CD ואכן הבדיקה החלה ותוך שעה מצאה לי מעל ל - 5 מיליון שגיאות, הבעיה היא שלא ידעתי כמה זמ…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by eladrs1,

שלום רכשתי מחשב חדש והתקינו לי אאוטלוק. ברגע שאני לוחץ delete על מייל הוא מסמן אותו בקו ולא מעביר אותו לתיקית פריטים שנמחקו. איך אפשר לבטל את זה? אני רוצה שבלחיצה על delete המייל יילך לפריטים שנחקו. תודה רבה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by codvir,

שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  19. אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by ShahafH,

האם העכבר יכול להתאים גם לשמאליים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. הבנתי בערך מה ההבדל בינהם פחות או יותר.(אשמח גם להסבר תכלס מפורט) השאלה שלי אם גם registry defrag לא רלוונטי לכונן ssd'תודה אביב

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by infoman,

שלום . כמו שרשום למעלה רציתי לשאול שאלה לגבי sata שמתכוונים לזה הכוונה לארד דיסק או לכונן הטקליטורים ? ועוד שאלה sata צריך להתקין את הדרייבר שלו בזמן שאתה מתקין את הווינדוס או זה ביחד עם scis ? תודה רבה ...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tk4,

עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Tzach_n,

שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.