עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמנואל,

אהלן. אני משער שהבעיה יכולה לנבוע מכמה גורמים אבל אני אתאר אותה בכל זאת - אולי למישהו יש נסיון דומה. במחשב די ישן P2 אחרי שהמערכת עולה, אחת לכמה פעמים (ממש לא תמיד) הכל נתקע בשולחן העבודה עוד לפני שנגענו במשהו. שמתי לב שאפשר לדעת שזה הולך לקרות, כאשר מוזיקת הפתיחה של ווינדוס מפסיקה בערך 2 שניות לפני הזמן, במין פתאומיות כזו. ואז העכבר קופא. אחרי שעושים ריסט - הכל עובד מצויין (אין וירוסים ואין רוגלות), עד לפעם הבאה. הייתי מפרמט, אבל זה מחשב כל כך ישן עם פלופי שלא עובד, ויש לי הרגשה שאסתבך איתו לגמרי אם רק אתחיל. האם לפני הפירמוט - זה יכול להיות עניין של חומרה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by 343,

המחשב הינו נייח או נייד? מיני נייד</blockquote>מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב יש לי את זה Windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change might be the :cause. to fix the problem . A. insert your windows installation disc and restart your computer . B. choose your language setting, and then click next . C. click repair you computer if you do not have this disk, contact your system administrator or computer . manufacturer for assistance Status : 0xc000000f . info: the boot selection failed because a required device is inaccessibie ושאני לוחץ על אנטר או על ESC המחשב מתכבה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Bug2000,

i have installed windows 2000 like u can see it doesnt have hebrew support (but the big problem is that windows 2000 cant finde my writer but windows xp found him so... can u help me ? i have yamaha 4x4x16 with scsi

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pchoresh,

שלום לכולם יש לי לפטופ חדש של דל, עם כמובן וינדוס 7 אמיתי. אתמול בלילה כיביתי אותו רגיל. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו ועם ההדלקה הוא ננכנס למסך שחור שכתוב בו windows error recovery ואני צריך לבחור האם להעלות וינדוס נורמלית (ואז הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט) או לבחור באופציה LAUNCH STARTUP REPAIR, שאם אני בוחר את זה הוא עושה בדיקה של תיקון עצמי אבל נותן הודעה שהוא לא הצליח לתקן את עצמו. כיביתי אתמול את הוינדוס רגיל, ולא התקנתי שום חומרה חדשה. מישהו יכול לעזור??

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by shimi 1,

אהלן, יש ברשותי מחשב עם כונן חדש (הוא הראשי + היחידי) ,לאחר יום בערך (לפני שבועיים) הדלקתי את המחשב כרגיל בבוקר ו..הופ המחשב לא עלה והציג לי את השגיאה של windows error recovery. אז כמו ילד טוב תיקנתי את זה עם הדיסק ואכן חזר לעבוד (נאלצתי כמובן לשחזר עם תוכנה את כונן D) . הבעיה היא ששוב היום התופעה הזו חזרה! , אחי הדליק את המחשב והופיעה לו השגיאה הזו. הכונן עצמו חדש, לא פגום ונוסה במחשב אחר ועבד מצוין, הוא נקי כמעט מתוכנת ויש עליו ווינדוס , תוכנות מעטות (5-6 לא יותר) ובערך 160GB של תוכן (מתוכן 70 י'גה סרטים, 25 ג'יגה טיול משפחתי , וכל השאר תוכן רגיל). אני מתחיל לחשוב שיש כאן בעיית חומרה? הסיבה שהחלפתי כונן מלכתחילה היא שהכונן הקודם הציג לי את אותה בעיה בדיוק כשניסיתי…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  7. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  8. היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי WIN 7 SP1, מייד אחרי עליית המחשב האקספלורר קורס וכל כמה שניות מנסה להפעיל את עצמו מחדש וקורס שוב. מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם אחרי שיטוטים רבים באינטרנט, נכנעתי ובאתי הנה, מקווה שתוכלו לעזור. לפני מספר שבועות קניתי מחשב נייד (hp 430 g7) דרך קנייה מרוכזת כזו מטעם "מחשב לכל תלמיד" והם הביאו אותו כולל ווינדאוס אדוקשיין. הכל במחשב תקין חוץ מהזיהוי ע"י טביעת אצבע והזיהוי פנים שקיימים טכנית במחשב אך לא מזוהים במחשב [ווינדאוס כותב שהוא לא מזהה חיישן תקין, כאילו אין חיישן מחובר]. אציין שעוד מספר אנשים שקנו את המחשב מאותה החברה נתקלו בבעייה דומה. בנוסף הוא כותב בכמה מקומות שה"ארגון" מנהל לי אפשרויות במערכת. זה קשור? (אני מנסה לשלוח תמונה... לא מצליח משום מה) איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? יכול להיות שפשוט אין בגרסה הזו של ווינדאוס את האפשרות של…

11. Started by enzo,

אני לא מצליח להתקין שום דבר רשום שלא ניתן להתקין מכיוון שהווינדוס פועל במצב בטוח או (ראו כותרת) לא פועל כראוי. התקנתי מהאתר של מיקרוסופט מה שצריך ועדיין יש בעיה. מה אני עושה?

12. Started by TheReaper,

כל פעולה שמשתמשת בWINDOWS INSTALLER גורמת להופעה לשניה למסך של דוס ואז הסתיימות של ההתקנה בנתיים הדבר מופיע בדמו של MEDAL OF HONOR שהוא מנסה לעדכן את הדרייבר של PHYSX (בעזרת ווינדוס אינסטולר כמובן...)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by neo690,

כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. [boot from USB] [הפעלה דרך ה- Boot Menu] שלום, 1. האם ניתן ליצור מערכת הפעלה Windows על התקן נייד (כדוגמת דיסק-און-קי), כך שתפעל על כל מחשב מכל יצרן PC? פעם על Dell פעם על Toshiba פעם על Sony וכו'...? 2. האם זה מחייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ההתקן הנייד או שניתן גם להעביר מערכת הפעלה קיימת על כל התוכנות והתוכן שלה? 3. באיזה אמצעי אחסון מומלץ להשתמש למטרה זו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by bati6,

קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by OneWhoSink,

צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by yonik,

אני מתפלא שעדיין לא מצאתי אפחד ששאל על זה למרות שחצי עולם קיבל את המייל וואר של האי סי קיו,בכל מקרה הוירוס באמת עקשן ולמי שלא מכיר יש שני אייקונים: הראשון המגן האדום הרגיל של ווינדוס(שבעצם לא מאפשר לי להדליק את עידכונים אוטומטיים) והשני סמל של גולגולת ששמו גם windows security center התהליך שהריץ את הגולגולת היה alert.exe אז בסוף שיניתי תשם שלו עם unlocker והוא לא חזר,עכשיו נותר המגן של ווינדוס שכרגע כיביתי אותו דרך שירותים בניהול המחשב(ממש מציק) מה גם שהוא לא נותן לי להדליק עידכונים אוטמטיים ולכן הוא מרגיש צורך לקפוץ כל הזמן למטה חחח ישנו שירות אחד הראשון ברשימה בשם alerter שהוא מוזר קצת ולפי מחשב אחר הוא לא אמור להיות אז אולי אני צריך למחוק אותו בעצם ואיך עושים את זה? וא…

20. Started by maori_0,

שלום. יש לי בעיה עם ה IPV4 בשרת. יש לי שרת ושלושה מחשבים, אני לא רוצה שייצאו לרשת האינטרנט לכן לא מחוברים לנתב. חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי לכולם כתובות סטטיות (להלן: 192.168.1.2-5 255.255.255.0 בלי GW ובלי DNS) המחשבים עצמם יכולים לתקשר ביניהם אך השרת עצמו לא יכול לתקשר עם אף אחד מה לעשות? נ.ב המחשבים מחוברים דרך SWITCH בתודה מראש מאור.

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by inco,

היי אני מעוניין ללמוד על מערכת windows server 2019 התחלתי קצת ביוטיוב אני מחפש מקום שיאפשר לי ללמוד בצורה יסודית ומלאה בבית (מדריך, וידאו וכ'ו) אשמח לקבל עצות או כיוונים :)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by live4fun,

שלום לכולם! אני מנסה להפעיל מערכת הפעלה windows server 2012 R2 בוירטואליזציה (VMware), אחרי שההתקנה מסתיימת אני מכניס קוד ליוזר ואז נפתח לי חלון cmd (בתמונה) ואין לי מושג מה אני צריך לעשות בשלב זה והאם זה אמור להיות ככה. ניסיתי לצאת מהחלון ואז פשוט מופיע מסך שחור וזה לא מתקדם לשומקום.. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tomerr,

אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?

24. Started by AngelofDeath,

יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים