תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול רכשתי לוח אם ומעבד למחשב קיים שעשה בעיות. החלפתי את החומרה. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. כעת ווינדוס לא מזהה התקני USB. ראוי לציין שקודם הוא זיהה (כלומר גם אחרי ההתקנה הנקייה) לא חסרים שום דרייברים במנהל ההתקנים. מה שכן שמתי לב למשל כשהכנסתי הארד דיסק חיצוני אז לד הבקרה שלו התחיל להאיר ואחרי כמה זמן הוא נכבה ובזמן הזה המחשב לא הראה סימנים שהוא זיהה חומרה (גם לא במנהל ההתקנים גם אחרי רענון ובדיקת חומרה חדשה שהוכנסה) חשדתי בבעיית חומרה אך הביוס מזהה את ההתקנים. יש לכם רעיונות? מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שהשתנה בזמן הזה זה עדכונים של ווינדוס. בתודה מראש על כל עזרה שתינתן. בברכה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא עשיתי לאחרונה שום דבר מיוחד. אני מדליק את המחשב, הוינדוס נטען, אחרי כמה זמן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב מיד מאתחל את עצמו. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס והכל עובד. אבל כשאני מנסה לגשת לכונן C שבו מותקן וינדוס ( לעשות mount )הוא מציג את הודעת השגיעה הבאה: Error mounting: mount exited with exit code 13: ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error Failed to read NTFS $Bitmap: Input/output error NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID …
-
- 18 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום! לאחותי יש מחשב נייד של Toshiba, היום היא ניסתה להפעיל אותו ונתקלה בבעיה. הוינדוס לא עולה ומראה את המסך הבא: וכשאני לוחץ על תקן את המערכת זה מציג את המסך הבא: ניסיתי גם את האפשרות השנייה של התחל וינדוס במצב רגיל אבל זה נתקע על "Starting windows". וגם עשיתי שזה יתחיל את וינדוס מהפעם האחרונה שזה עלה ללא בעיות אבל גם זה כשל ועשה ריסט למחשב. ניסיתי להכניס דיסק של WIN7 ולעשות שידרוג למערכת בתקווה שהמחשב יעלה אבל זה לא נותן לשדרג. אותו דבר עשיתי עם דיסק של WIN8 אבל גם בזה זה לא נותן לי לשדרג. יש לציין שהדיסקים פרוצים ולא מקוריים ודבר נוסף זה לא הדיסקים שבעזרתם הותקן הוינדוס על מחשב זה כך שאי אפשר לתקן את הבעיה דרך הדיסק. עוד לא ניסיתי לעשות פירמוט כי זאת אופצי…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים דיסק קשיח במחשב, והתקנתי בו ווינדוס מחדש. היום בבוקר כשניסיתי להפעיל את הווינדוס אחרי הביוס היה מסך כחול והוא אותחל אוטומטי, ניסיתי שוב ושוב ואותו דבר קרה כל פעם, ניסיתי את תיקון המחשב של ווינדוס, אבל הוא כתב שהוא לא מוצא פתרון. החזרתי את הביוס לברירת המחדל הוצאתי את הסוללה, כלום לא עזר. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק הישן והוא עלה אבל עבד מאוד מאוד לאט, עד שכבר נתקע טוטאלית ואתחלתי אותו ואז אותו הבעייה התחילה גם איתו, ניסיתי שוב את כל הנ"ל וכלום לא עזר, אפילו החלפתי את הRAM לבדוק אבל לא עזר. עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ובנתיים זה עובד. אבל הישן לא עובד, סרקתי מווירוסים בנורטון אבל הוא מצא רק 3 קבצי קוקי למעקב. בסריקת הדיסקים הקשיחים, בחדש ווינדוס לא מצא שום…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, כשאני מפעיל את המחשב, הוא מציג את ההודעה המצ"ב. דיסק ההתקנה של windows לא מציג את האפשרות repair your computer כמו שכתוב בהוראות, אלא מתחיל כבר לעשות copying windows files (כמובן ביטלתי מיד). (אם זה עוזר, צרבתי על דיסק את ERD Commander 6.5 X64). תודה! INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY Intel Desktop Board DH67BL G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X DVD LG DVDRW GH-24NS50 X24 M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 ANTEC SONATA III SEASONIC S12II 430W ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי היום מחשב שהיה מותקן עליו Windows XP והתקנתי עליו Windows 7 Ultiamte 32Bit כבר מההפעלה הראשונה המחשב עושה בעיות ואין לי מושג למה. כשאני בווינדוס המחשב בסה"כ עובד בסדר אבל אם אני מנסה להפעיל מחדש (למשל אחרי התקנת עדכונים) אז המחשב נתקע במסך שבו כתוב Starting Windows. כמה הערות חשובות: הווינדוס עולה במצב בטוח גם אם אני עושה Last known good configuration זה בד"כ עולה עשיתי בדיקה להארד דיסק והוא תקין אני מריץ עכשיו Memtest ובינתיים הכל נראה תקין יש לכם רעיונות? אני יכול להתקין שוב אבל אני לא רוצה להתקין סתם על עיוור. מישהו נתקל בתופעה הזו? יש לזה סיבה? אם כן מהי הסיבה ומהם הפתרונות?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח... איך אפשר לבדוק שזו באמת הבעיה? כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כמה ימים מטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון בשכונת שער העלייה בחיפה, כרטיס הרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0, כדי לנצל את מהירות העבודה של ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB שלי (הדיסק און קיי פורמט ל-NTFS לפני תחילת השימוש בו). התקנתי אותו בחריץ המתאים שבלוח האם שלי, והתקנתי את הדרייבר מהתקליטור הקטן המצורף. אף על פי כן, כאשר אני מחבר את ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB akh ליציאה שבכרטיס, Windows רושם לי "ההתקן הזה יכול לבצע מהיר יותר" בהודעת בלון צהובה, כאשר דרך תוכנת PC-Wizard, במידע על NEC Electronics USB 3.0 Host Controller, רשום לי שגרסאת ה-USB שהדיסק און קיי שלי מחובר, היא 2.10. יש לציין גם שכאשר אני לוחץ על הסמל של הסרת התקן, ה-Extreme שלי מופיע כ-U…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה שמציגה את השגיאות והינה השגיאות את WDIBUGGER לא הצלחתי להתקין כי נופל לי המחשב והוא לא מצליח להתקין את כולו אז לא הצלחתי להשתמש במדריך שלכם ...: ================================================== Dump File : 111710-23359-01.dmp Crash Time : 17/11/2010 15:34:34 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x000000d1 Parameter 1 : 0x00000020 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0x00000020 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+38b7b File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation Fil…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור לwindows 7 ultimate אני לא אוהב את ווינדוס 10 לכן אני רוצה לחזור ל windows 7 הישן והטוב. מומלץ קובץ iso כמובן
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לוח אם H71M-DGS, מעבד G640, שני כונני SATA 500G/1TB, זיכרון DDR3 4GB, כרטיס מסך מסדרה R7. WINDOWS 7 HOME מדי פעם משום מקום המחשב נתקע לכמה שניות וישר אחרכך מתקבל מסך כחול, וריסטרט אוטומטי. התקנה מחדש של ווינדאוס לא עוזרת. זה מאוד רנדומלי, יכולים לעבור ימים בלי, ויכול לעבור יום אחד עם כמה מסכים כחולים. צירפתי קובץ dmp שהתקבל גם לאחר התקנה מחדש של ווינדאוס. אשמח לעזרה, אם רכיב מסוים תקול שאוכל לקנות חדש ולהחליף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי בשבוע שעבר גרסת ווינדוס 7 שעובדת נפלא חוץ מבעיה אחת שמראה לי הודעת שגיאה שאין תקשורת בין המחשב למדפסת. יש ברשותי מדפסת לקסמרק X2620 ניסיתי להוריד דרייבר ולמחוק את ההתקנות הקודמות וזה עדין לא מסתדר לי גם אחרי שניסיתי להחליף כבל USB חדש. מה אפשר עוד לעשות ומאיפה נובעת הבעיה עוד אני משתגע!!!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 שרץ כבר סבבה כמעט שנה לפני שבוע התקנתי XBMC והרצתי איזה REGISTRY HACK לטובת השלט של MCE - ומאז חגיגה - המחשב לא עולה הבעיה הקשה היא זה שלא רק שהוא לא עולה, גם לא ניתן בצורה נוחה להפעיל את הREPAIR - לכל מסך של הREPAIR לוקח כמה שעות לעלות (!) תופעה שלא ראיתי אף פעם, וכל תהליך שאני מנסה נכשל לא מצליח לשחזר את הגיבוי השבועי שלי בטענה שאינו מתאים או שהדיסק נעול לא מצליח להתקין WINDOWS מחדש לא מצליח לשחזר את WINDOWS כל צעד נתקל בבעיה אחרת ולוקח כמעט יום להשלים :-( קראתי פתאום את הפוסט הזה - http://support.microsoft.com/kb/2823223 וחשבתי שזו בדיוק הבעיה הצלחתי אף להריץ את הפקודה ren system system.001 אבל לא הצלחתי להריץ את ren software software.001 עשיתי RESET…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי קודם לכן WINDOWS 7 מאז שרכשתי את המחשב ומלפני יומיים בערך התקנתי WIN8.1 64BIT, כעקרון הוא עובד טוב אבל לא ממש מהר כמו שאמור לעבוד.. מישה יודע למה? מפרט: I3 2100 4GB RAM זה מוזר האמת, המחשב נקי, התקנתי בינתיים רק כמה תוכנות בודדות ו-2 משחקים והוא לא הכי מהיר בפעולתו הכללית.. קצת מזייף לפעמים. אולי צריך לשדרג זכרון ראם? למרות שבמנהל המשימות הזכרון לא חנוק וגם המעבד לא.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שגיאה מס' 0x0000225 מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוחה שהבעיה ב-Windows 8.1 אבל ראיתי בגוגל שעוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו. יש לי מקלדת שכל כמה זמן מתנתקת ומתחברת באופן אקראי ולפעמים גם לא מתחברת מחדש ואני צריכה להוציא את הכבל ולחבר אותו מחדש ליציאת USB. זה אמנם לא קורה עם מקלדות אחרות אבל אותה הבעיה קיימת עם כוננים חיצוניים שמתנתקים ומתחברים מחדש כל כמה זמן באופן אקראי. ניסיתי יציאת USB אחרת וזה לא עזר. האם כדאי לחזור ל-Windows 7 וזהו (יש לי דיסק עם רשיון ל-Windows 7 למקרה הצורך) או שיש פתרון אחר? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 8.1 ומערכת ההפעלה לא "רואה" (כאילו לא מחובר שום דבר) חלק מההתקנים שמחוברים, כמו התקני זיכרון פלאש (דיסק און קי), רמקול, מדפסת. וגם מצלמת האינטרנט לא מופיע ברשימה של ההתקנים אני יודע שכולם עבדו קודם לפני ההתקנה. הדרייברים של הלוח אם הותקנו במהלך התקנת ווינדוס יכול להיות זה הבעיה? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית שני מחשבים אחד מהם שיך לי ואחד לאחים הקטנים שלי. הבעיה היא במחשב של האחים הקטנים שלי יש לו חלונות 98 והוא לא מזהה שום עכבר שמכניסים לו (אין לו usb רק יציאה טורית שאפשר לחבר לה מתאמים). מופיעה הודעה כשמגיעים לwindows שהוא לא מזהה עכבר ויש באפשרותי לחבר כעת עכבר טורי, ולרות שאני עושה את זה הוא לא מזהה בבקשה עזרו לי. תודה טוביה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש להורים שלי מחשב מאד ישן. כשפותחים אותו. windows מנסה לעלות אבל לא מצליח ומודיע על סגירה. אין שום דיסק בכוננים.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-