תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב.... וגיביתי את כל המסמכים שלי שזה יצא 12 גיגה בערך עכשיו אני הולך לאיפה שגיביתי ומופיעים שמה כמה קבצים עם סיומת GHS או GHO ונראה לי שזה התיקיות שגיביתי........ WTF הולך פה? עריכה: עוד כמה בעיות.. המחשב איטי פי 8 בערך מתי שאני מדליק את המחשב ואחרי שהווינדוס עולה זה עושה לי כזה למטה שזה מזהה חומרה.... את ההארדיסק השני!! מה החרא הזה?!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב:) אחרי הרבה זמן בו רציתי לגבות את המחשב הישן שלי ניגשתי לפעולה...באמצע המאמצים לגבות המחשב הישן סרב להדלק וכדי להמשיך בפעולת הגיבוי ניסיתי הוספתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב הפחות ישן, שיניתי הגדרות דרושות בביוס והמשכתי בפעולות הגיבוי...על הכונן הישן היו שני כוננים : C שעליו מותקן הווינדוס ו- D כונן נוסף בו נמצאים רב הקבצים...את הכונן D גיביתי ללא קושי אך עם הכונן C אני נתקל בבעיות של הרשאות לפי דעתי... גם כאשר אני מביא ליוזר האדמין (בו אני משתמש במחשב הפחות ישן) הרשאות לשימוש בתיקייה- 1) לוחץ המשך 2) לוחץ כרטיסיה 'אבטחה' 3) לוחץ המשך 4) מביא הרשאה ליוזר האדמין אני עדיין לא מקבל אפשרות להשתמש\לגבות את הקבצי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחשב נייד, מערכת הפעלה וינדוס 10 מחקתי בטעות קבצים ותיקיה ניגשתי לסל מיחזור במטרה לשחזר, אך זה לא נמצא שם האם לא כל מה שנמחק עובר לסל המיחזור? (אני יודע שקבצים גדולים מאוד לא עוברים אלא נמחקים, אבל במקרה זה לא מדובר בקבצים גדולים) והאם ואיך ניתן לשחזר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
-
אספר בקצרה - לפני כחודשיים בערך הכונן הקשיח הודיע שהוא עומד לקרוס ושמומלץ לגבות את התוכן ולהחליף כונן. גיביתי את כל התוכן על כונן חיצוני (320GB) , קיבלתי כונן חדש , מע, הפעלה והכל.. כשבאתי להחזיר את הגיבוי למחשב מכל הקבצים, תיקיה אחת שמכילה קבצי וורד לא עברה. בכונן הקודם עשיתי לקבצים/תיקיה הצפנה בקוד (הקבצים הפכו להיות בצבע ירוק) , העברתי לכונן החיצוני, ועכשיו כשאני רוצה להחזיר קופצת הודעה שאין הרשאה. כנ"ל גם לפתיחה של המסמך - רשום שאין הרשאת גישה. ניסיתי לקחת בעלות וללא הועיל אני אובדת עצות! זה מידע שמאוד חשוב לי . חייבת תשובה דחוף - הכונן לא שלי ואני צריכה להחזיר אותו לבעליו! תודה לכל מי שיעזור!!! (:
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם קבצים של תוכנות שהורדתי מהאינטרנט. כל קובץ שמרתי בתוך תיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש קובץ מסוים וראיתי שרוב התיקיות התרוקנו. תמונות שהורדו ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה??, איך אפשר לשחזר את החומר ?? תודה לכולם,,
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה שייך לפורם הזה ואם לא מצטער. כל קובץ שאני מוריד(בעיקר קבצים דיי גדולים) הם לא יורדים טוב. אבל הקטע שהם יורדים ב100% ומועתקים טוב למחשב(עקבתי אחרי זה) זה לא משרת מסויים זה פשוט כל קובץ גדול כל משחק שאני מוריד שהוא בחלקים אז כולם פגומים המחשב הוא דיי חדש ומההתחלה הייתה הבעיה, והמחשב גם עבר פירמוט אז זה לא הבעיה. יש למישהו פיתרון? ואני לא כזה מבין במחשבים בלשון המעטה אז תתחשבו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קבצים שהועברו מתיקיה אחת ב- desktop לתיקיה אחרת ובתקיה החדשה הם מופיעים כריקים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונות לאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקים ניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה בניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את תכולת הHD הישן (סרטים וכו') לחדש (כמובן שעל החדש מותקנת כבר מערכת הפעלה). בביוס מוגדר הboot כך : uefi: ושם הHD שמורכב במחשב לאחריו יציאת הsata עליה מותקן אותו HD אח"כ כונן הדיסקים וכשאני מחבר את הHD הישן יציאת הsata עליה הוא מותקן היא הרביעית בתור למרות זאת , כשהמחשב מופעל הוא בוחר תמיד את הכונן הישן ומנסה להפעיל את מערכת ההפעלה שמותקנת עליו, כמובן שהוא לא מצליח, מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. אציין ששני הHD זהים לחלוטין (אותו דגם שלseagate) וכך גם שמם ברשימת הboot. …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה צץ קו אנכי קבוע ומטריד (בצבע כחול) לגובה מסך הלפטופ (IBM R50e) בצד שמאל. נראה כי זו בעיה במסך עצמו. האם התופעה מוכרת ומה השלכותיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום,יש לי מעיםן קו כזה מוזר לרוחב המסך במלשב שבמפרט למטה..אני לא מבין מזה... הקו סימטרי ודק כזה ...רק שאני שם משהו כהה ממש רואים אותו טוב. מזה יכול להיות?המחשב רק בן חצי שנה.. תןדה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-