עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by No-One,

שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה

2. שלום לכולם, לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייד dell inspiron 1520: core 2 duo t7300, 2gigs ram, 8600gt. הצלחתי להריץ עם הנייד את cod4 ברזולוציה 1024x768 עם הגדרות גרפיות בינוניות והייתי מקבל 125fps יציב (380 מקסימלי). לפני כחודש התחלתי לחוות תקיעות מטורפות אחרי כמה דקות של משחק וה-fps היה נופל ל-40-30 אחרי 15 דקות משחק. חשבתי שזה משהו שלא קשור לחומרה אז פשוט הורדתי את כל ההגדרות הגרפיות למינימום והורדתי את הרזולוציה ל-800x600, ואכן הצלחתי לקבל שוב 125 fps יציב. הבעיה היא שגם כאן לאחרונה התחלתי לחוות נפילות fps ל-15-35. דבר נוסף ששיכנע אותי לתלות את הבעיה בהתחממות כרטיס המסך הוא שכאשר ה-fps התחיל ליפול הייתי מקבל גם artifacts נוראיים בתוך המשחק וכל הטקסטורות היו משתגעות, חלקים …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Scumpo,

^כותרת. כל מה שנותר לי לעשות לאחר מכן הוא ריסט.זה קורה לי במשחק באטלפילד 3 במולטי. יש לציין שעשיתי שדרוג לאחרונה, והבעיה התחילה רק לאחר השדרוג. זה המיפרט הקודם: מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 DualDVI Retail זכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 דיסק קשיח: Western Digital 1TB 16MB השדרוג שעשיתי: כרטיס מסך החלפתי ב-Nvidia GTX 650 TI. זכרון החלפתי ל-4GB DDR3. הוספתי כונן SSD.…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by tel avivi,

שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ano,

בוקר טוב אתמול בערב אחרי שיצאתי ממשחק ( rfactor2 ), הופיעו לי ארטיפקטים על המסך ואז המחשב ניתקע. התחלתי אותו מחדש וכמה דקות אחרי זה הופיעו עוד פעם ארטיפקטים ואז המסך הפך לאפור עם פסים... הדלקתי אותו עוד פעם, ובמסך הכניסה ( הכחול הזה עם "ברוך הבא " של ווינדוס 7 ) הופיעו כמה פסים ואז המסך ניהייה שחור וזהו... נכנסתי למצב בטוח, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב רגיל, והכל עובד. הורדתי והתקנתי דריוור חדש, עשיתי רסטרט ושוב... מסך שחור. כבר עשיתי פורמט פעמיים, פעם התקנתי ווינדוס 7 ובפעם השנייה ווינדוס 10. בשתי הפעמים הכל עובד עד שאני לא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. Intel 3750k או משהו כ…

6. אלהן ... לפני כיומיים המחשב שלי התחיל לזחול כאילו הוא מריץ משהו כבד ברקע, ושבדקתי (ראה בתמונה) נראה כי כל הזמן הCPU USAGE עומד על 100 אחוז מבלי שאני מפעיל תוכנות כבדות מהרגיל. נראה גם כי הפרוסס EXPLORER.EXE לוקח הרבה יותר זיכרון מהרגיל - 140-180 מגה RAM. ניסיתי לרסטט, להפעיל במצב בטוח, לבדוק וירוסים, ספי ווארז, וכו .... והבעיה עדיין עומדת ! מה יכול לגרום לזה ? - אני אובד עצות ! אגב, יש לי XP1700 512MB GigaByte KT400 G3 Ti200

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by YakirQ,

יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by GrandMaster,

ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. משונה.. לא יודע מה קרה! אני עובד על המחשב ופתאום העכבר מתחיל להיתקע במסך.. הוא קירטע עד שהפסיק לעבוד! המונרה של האור עדיין דלקה.. החלפתי בטריות - לא עזר לחצי על הפתור שמחפש את העכבר(גם דרך העכבר וגם דרך הקלט) - לא עזר חיברתי עכבר אחר חוטי אופטי גם של מיקרוסופט ווהוא כן פועל.. 2 העכברים מחוברים ביחד עכשיו. אחד ב USB והשני דרך ה PS. העכבר האופטי אלחוטי הוא Wireless Optical Mouse 2.0A של מיקרוסופט. האם העכבר התקלקל? הוא בא עם סט עכבר + מקלדת אלחוטיים.. קניתי אותם ב KSP. כמה זמן אחריות יש על מוצר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Danilow,

היי, יש לי הבעיה עם החומרה הנ"ל. שלושת המסכים מחוברים ומסך אחד נתקע על רזולוציה של 640X480 ומזוהה כמסך ג'נרי ולא ניתן לעדכן לו דרייבר נכון או לשנות את הרזולוציה. זה לא מסך ספציפי, מה שאני מחבר אחרון תמיד נשאר ככה, השניים האחרים הם 1920X1080. ניסיתי לחבר דרך DP, דרך HDMI, לא עוזר כלום. אני עם דרייברים מעודכנים של AMD. יש מצב שמשהו בכרטיס דפוק? איך ניתן לשלול את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. משהו תוקע את המערכת מידיי פעם, ואני לא מצליח לשים את האצבע איזו תוכנה גורמת לכך.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש בבעלותו לפטופ hp 440 g4 עם מעבד 7500u ו8gb ram שלא מצליח להיכנס לווינדוס (ווינדוס 10 pro). מה הכוונה?- המחשב נדלק אבל לאחר שהוא נדלק ומגיע למסך שבו הוא מציג את השעה והכל, אם אני לוחץ על אנטר או על העכבר כדי לעבור למסך שבו מכניסים סיסמה, הוא נכנס ללופ של כ5 שניות שבסופו הוא חוזר למסך של השעה. אין לפטופ בטריה נשלפת, אבל חיכיתי שהוא יסיים את הסוללה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי אבל הוא ממשיך להיכנס לאותו לופ. פרטים נוספים- ככל הנראה המחשב עידכן את עצמו בדיוק לפני שזה התחיל (בלילה) ואני באינסיידר פרוגרם במסלול המהיר. לדעתי זה באג בעדכון אבל השאלה היא האם העדכון הבא יתקן את זה או לא ואם הוא בכלל יותקן. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ^pb^,

לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by dani121212,

שלום לכולם ! ברשותי וינדוס 7 אולטימייט מקורי 32 , ברצוני לעשות דרוג מערכת , באמצע דרוג מערכת אחריי דקה מופיעה לי הודעת שגיאה ובה רשום could not measure video playback performance אשמח לעזרה . תודה לכולם .

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by taltola,

מה זה עושה בעצם? האם יש שיטות אחרות טובות יותר להאיץ את המהירות בשימוש ב-WIFI ?

23. Started by Stas Rydelnik,

יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?

24. Started by gman27,

שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by dcohenb,

שלום ותודה מראש למי שיצליח למצוא לי פתרון (ולכל מי שינסה גם כן) לפני חודש הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב כרגיל התקבלה הודעה במדיה פלייר שיש תקלה בכרטיס קול ניסיתי את הדברים הבאים ללא שם תועלת: איפסתי את הדרייבר של הכרטיס קול והתקנתי אותו מחדש פירמטתי את המחשב לויסטה פירמטתי את המחשב שוב לwindows 7 ביטלתי את הכרטיס קול והחזרתי אותו שוב דרך ה-bios והתקנתי את הדרייבר מחדש קניתי כרטיס קול חדש מהשקית של creative, אותו המחשב בכלל לא מזהה בתור כרטיס קול ולא מוצא לי דרייברים בשבילו כמובן כשחיברתי את הכרטיס קול החדש ביטלתי את הכרטיס המובנה דרך ה-bios כל זה ועדיין אין קול! צריך לציין, הלוח אם הזה כשמדליקים את המחשב יש איזו בחורה שאומרת משהו בסגנון של "syste…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים