עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung

2. בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by free fraek,

יש לי בבית מחשב עם פנטיום 3 והתפרק לו ההיטסינק והתופסנים הלכו לאיבוד (נשאר אחד)... איך אני יכול להדביק\לחבר\או כל דבר אחר אבל שהמחשב יוכל לתפקד...

4. Started by nuctornal wisdom,

intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.

5. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by valera199309,

אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by davidsystem,

usb מאחורי המארז פיתום התחיולו לא לעבוד אני סם עכבר ולא נידלרק סמתי גם זיכרון usb גם לא עובד ומיקדימה של מערז עובד מה הבעיה יכול להיות שלוח אם נערס?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by esaly,

היי! תוכלו אולי לעזור לי להבין איך אני פותר את המסך כחול המציק הזה שצץ מידי פעם. צירפתי תמונה עם הניתוח שלו... נ.ב - לא מדובר על החומרה שלי שרשומה בצד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …

11. Started by matvey99,

שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by ftamsut,

אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by igal_nazar,

לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by lagadol1,

שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by toys in space,

שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.

16. Started by בנצי כהן,

מישהוא יודע איך אפשר לאפס את הסיסמה של זה dvr caddx

17. האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by RayZ,

היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?

19. Started by eladsaad,

שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. יש לי לוח ABIT AN7-S2 ןביצעתי עידכון BIOS דרך האינטרנט ומאז המחשב לא עולה!!!! אפילו איפוס עם ג'מפר לא עוזר! המחשב לא עולה ואין שום צפצוף ושום תצוגה על המסך. מי שיש לו רעיון אשמח לשמוע...............

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by adversary,

הנה המספר שגיאה שהוא נותן technical information step: OXOOOOOOOALOX OOA59664 , OXOOOOOOOO2 , OXOOOOO1, OX806FFA16 מישהו יכול לעזור לי לפתור את התקלה?? אני ממש לא יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. Started by yotam.m,

שלום לכולם מה קורה... בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת אולי היא תשמע לכם מוזר...והיא מוזרה גם לי אבל היא נכונה ואני לא מבין מה הולך כאן. יש לי עכבר אלחוטי אופטי של מיקרוסופט וגם מקלדת אותו סט כמובן. עכשיו פתאום לעכבר קרה משהו מוזר אני מנסה להזיז אותו על השולחן וזה לא הולך על הרצפה לא הולך על כיסוי לא הולך רק על הספה שאני יושב בה כאילו שהוא התאהב בספה. ניסיתי ללחוץ על הכפתורים של החידוש קשר או איך שלא קוראים לזה ניסיתי להוציא ולהכניס את USB לטעון את הסוללות ולהחליף אותם חשבתי אולי יכול להיות שזה זה אבל כלום. אני לא יודע אבל אולי יש דרייברים בשביל זה? אני לא יודע איפה רשום הסוג אבל לא נראה לי שרשום איפשהו הסוג. באמת בעיה מוזרה אבל קצת מציקה איך יכול להיות שעכבר עובד רק על ספה ול…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by grove,

גדד

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים