עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mati88,

שלום לכולם, בהתחלה הבעייה הייתה 3 צפצופים קצרים שרק נמשכים אחרי שהוצאתי והרכבתי רכיבים נפסקו הצפצופים אבל עדיין המסך לא נדלק.. בדקתי את המסך ואת הכבל הם שמישים ,ניסיתי לנקות בפנים גם.וזהו! פה כבר הידע שלי במחשבים נגמר,אפשר להגיד שאחד מהרכיבים נהרס אבל אני רוצה לשלול את זה לפני שאני אבדוק הכל .. בגלל ששיחקו בכל הכבלים בפנים, אני לא בטוח שהכל במקום לכן תיקחו את זה גם כאופציה לבעייה ? וחוץ מזה שאני מדליק את המחשב,ומכניס את הכבל של המסך אז הוא לא מגיב בכלל . מה אפשר לעשות ?לפני השלב של לקחת את זה לטכנאי ...

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Kak,

אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by tamiravigan,

היום בבוקר סתם גלשתי ופתאום נכבה המחשב בלי סיבה ניסיתי להפעיל וכלום... המאווררים נדלקים לשנייה ומפסיקים. ניסיתי גם לנתק את הכבלים atx ו esp12v ולא עזר המחשב עבר שישרוג לא מזמן ולא היו בעיות כלשהן. עצות?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. 1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. האם באמת צריך את כל העדכונים שוינדוס 7 מציע אחרי פירמוט? ואם כן?!.. האם ישנה דרך להורדה מהירה של כל העדכונים? או אימג' מוכן? זה פשוט מייאש כל פעם מחדש.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by SAM-MY,

אני מבקש להציג בעיה בה נתקלתי לאחרונה. אני מתאר אותה בפרותרות ע"מ לתאר כל מה שבצעתי עד היום. להל"ן תיאור המערכת שלי: XP Pro with Pentium 4, 3GHz Gigabyte : GA-8I865-G RAM: 256 Mb DDR400 1. רציתי להגדיל את זיכרון RAM ע"י הוספת סטיק נוסף של RAM: 256 Mb DDR400 . במחשב היה מותקן סטיק של KING MAX והסטיק שהוספתי היה של CEON. המחשב הראה 512MB. התחלתי לעבוד וכאשר המחשב היה קצט בעומס (סריקת וירוסים ידנית וגלישה בו זמנית באינטרנט) המחשב קפה לאחר כ- 7 דקות עבודה. חזרתי על הפעולה פעמיים -> אותה תופעה. 2. חששתי שאולי אי-ההתאמה בין הסטיקים מחברות השונות גרמה לתופעה. בקשתי מקרוב משפחה להשאיל לי סטיק נוסף של CEON זהה לחלוטין לראשון. הרכבתי שני סטיקי RAM זהים והרצתי. הת…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ag80,

שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by benhalaf,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועי…

11. Started by ANTONIO,

שלום רב, יש לי נייד של DELL דגם INSPIRON N4030. כאשר יצא WINDOWS 10 שדרגתי ( קודם היה לי 7 ) אך רק לאחר מספר חודשים שמתי לב שרכיב הבלוטוס לא פועל ולא ניתן להפעילו. התברר לי, מאוחר מדי, שהמחשב לא תומך בויינדוס החדש ושלא ניתן להפעיל את הרכיב ( זה נאמר ע"י חברת DELL ) שאלתי היא האם ניתן לשנמך באופן כלשהו את מע' ההפעלה כך שרכיב הבלוטוס יפעל שוב מבלי לעבד את החומר החדש שהספקתי להוסיף לנייד מאז השדרוג של הווינדוס? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך r9 270 gaming 2gb ואני רוצה לשחק משחק בשני משחקים סתם לדוגמא far cry 3 איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב נייד y-70 של לנובו האם מומלץ לפרוק את הסוללה לגמרי בסוף כל שימוש ולהטעין אותה במלואה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by roxnity,

כשאני על המחשב (לא משחק) המחשב מתכבה לבד ומפעיל את עצמו מחדש. איזה סיבות אפשריות יש לבעיה הזו? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463249 כנסו ללינק הזה.. תגידו אם שווה ..

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by mici 1234,

מה אתם אומרים, אם מגיע אלי מחשב נייד עם כרטיס מסך מולחם לא טוב האם ישנה אפשרות לחבר לו כרטיס חיצוני

20. Started by okfir,

שלום לכולם, בימים האחרונים המחשב עושה ריסטרט כמעט בכל פעם שאני משחק (POE (Path of Exile ללא התראה או מסך כחול, פשוט נכבה ומתחיל מחדש, הרצתי ברקע Speccy על מנת לבדוק טמפ' בזמן משחק והכרטיס הגרפי לא עובר את ה76 מעלות (GTX 1080), בנוסף הרצתי גם 3DMARK על מנת לבדוק אם עומס על המעבד או הכרטיס הגרפי הם הבעיה והמבחן עבר ללא בעיות. מישהו יכול לעזור כאן? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את זה . השימוש שלי במחשב זה לרוב בעיקר מדיה (סרטים סדרות ושירים) אופיס וגלישה רוב הזמן אני משתמש במקבוק אייר כי אני נמצא די הרבה בנסיעות והוא נוח מבחינת משקל וזמן סוללה (גם די עמיד) . בבית יש לי עוד נייד של לנובו עם מעבד I7 דור שביעי 8GB RAM ו1TB דיסק קשיח המסך בו יותר גדול וגם המקלדת אצלו נוחה יותר אז בבית אני מעדיף להשתמש בו . המקבוק עצמו די ישן והתחיל להתחמם ממש אז קניתי אחד חדש (גם בגלל חוסר בשטח אחסון) ואת הישן שלחתי לתיקון , ככה שיצא שהייתי חודש רק עם הלנובו . אחרי שחזרתי למק שמתי לב לכמה שהלנובו עובד לאט גם לאחר פירמוט לוקח לו זמן לעלות אחרי שהוא נדלק אני עדיין מחכה חצי דקה- דקה עד שאפשר להתחיל ל…

22. Started by tofitof1,

שלום ! לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה ל - WIN 10 הכל עבד טוב. אולם, לאחרונה חלו ניתוקים באנטרנט. התקשרתי לבזק הם שינו משהו (תוכנה של ראווטר, כך נאמר לי). מאז המחשב הנייח לא מתחבר לרשת האלחוטית. ב"מנהל ההתקנים" (הראשי) מצויין כי אינו מזהה את כרטיס הרשת. כאשר נכנסתי להתקן נכתב : אינו מזהה חתימה דיגיטלית של כרטיס רשת ושגיאה 502. נכנסתי לאתר של חברת הכרטיס רשת, הורדתי את הדרייבר אך עדיין לא עובד. במחשב הנייד (WIN 7ׂ) אין שוב בעיה בגלישה אלחוטית. מה עליי לעשות ? תודה רבה רבה

23. Started by Freaky Styley,

אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by No-One,

שלום לכולם, קניתי SSD חדש והתקנתי עליו התקנה חדשה של וינ'7 , אין לי מושג איך אבל נוצרה תיקיה windows.old עם שכפול של ההתקנה הקודמת מהHHD(אותו פירמטתי מאוחר יותר) כשעושים shift del לא קורה כלום, היא פשוט נשארת, במחיקה רגילה היא עוברת לסל מיחזור, כשאני עושה ריקון אז שוב שום דבר לא קורה. מחקתי את כל התוכן שם חוץ מ2 תיקיות שאין גישה אליהם . תודה

25. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים