עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם! באחד המחשבים שרציתי לעשות בהם פירמוט באמצע האיפוס של הווינדוס המחשב כבה, מה שגרם שאח"כ הוא אומר לי שגיאה שא"א לאפס. השגיאה היא: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן הנדרש חסר" מה אני אמור לעשות כרגע? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Galperez5,

יש לי כונן חיצוני 1 טרה גיביתי עליו דברים כגון תמונות סרטונים התקנות וכו', אתמול הורדתי התקנה של ווינדוס מהאתר של מייקרוסופט לכונן החיצוני לאחר שההתקנה ירדה מופיע הכונן בתור 31 גיגה בלבד ורק ההתקנה מופיעה, איך אני מחזיר את כל הקבצים הקודמים שהיו לי ואיך אני מחזיר את הכונן להיות 1 טרה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Itai89,

היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BEN GEYN,

מי מכיר ויכול לתת דעה על Asus VivoMini VC66R

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום , אז נתקלתי בשתי בעיות : 1. שאני מחבר את המחשב להתקן חיצוני של סאונד כמו רמקולים או אוזניות הוא פשוט לא מזהה אותו וממשיך לנגן מהמחשב . עכשיו קצת שיחקתי עם הדברים ברמה שאני יודע וזה לא עזר . 2. יש לי בעייה שרצה כבר הרבה זמן , יש לי onedrive במחשב וכלפעם המחשב שולח לי התראות על כך שהוא מלא מה שגרם לי למחוק את רוב תכולתו ואני עדיין מקבל את ההודעות . הבעייה העיקרית שלי שאני עושה פרינטסקרין פעם זה היה שומר אוטמטית בתיקייה הזאת היום זה פשוט לא נותן לי ואני צריך להדביק את זה במסמך כלשהו מה שמאוד לא נוח לי בתור אחד שהתרגל ועובד הרבה עם זה. קצת פרטים יבשים : מותקן לי וינדוס 10 והמחשב מסוג dell inspirion 15 7567 .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Eli Barak,

יוטיוב לא נותן לראות סרטונים ומודיע תקלה

8. Started by יעקב עופר,

חברתי T.P.LIMK ולא עוזר לקלוט אינטרנט. מישהו מבזק זאליהם אני מחובר אמר שהבעיה היא בראוטר הזה שאיני יודע איך להגדיר אותו, אשמח לקבל כל סיוע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, גישה לתפריט באפליקציית טאצ צ'אט ננעלה לי ואינני זוכרת את הסיסמא... מה אני יכולה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by nofar I,

היי, כבר תקופה שיש לי תקלה במחשב הנייד שהדפדפן מפסיק לעבוד. האינטרנט כן עובד (למשל תוכנה כמו ספוטיפיי שמבוססת אינטרנט עובדת כרגיל) אבל הדפדפן לא. מופיעה ההודעה this site cant be reached מדובר בדפדפן כרום אבל גם דפדפנים אחרים לא עובדים. לרוב זה חוזר לעבוד אחרי כמה ריסטרטים למחשב. כרגע לא חוזר... ניסיתי להתקין מחדש את כרום ולא עזר. נראה לי שהבעיה קשורה לווינדוס ולא לדפדפן עצמו. אשמח לעזרה:)

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  12. שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש, במחשב יש 2 כוננים, 256GB HHD + 2TB HHD. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Ednless(באתר רשום בלי), בתחילת ההתקנה של הוינדווס 10 הופיעו לי 4 כוננים עם מחיצות, מחקתי את כולם ליתר ביטחון ובסוף נשארו לי 2, בחרתי להתקין על ה SSD, לאחר שההתקנה הסתיימה פתחתי את המחשב שלי ומופיע בו רק הכונן של ה SSD. במנהל ההתקנים מופיע גם הכונן של ה 2TB HHD ורשום "התקן זה פועל כראוי" איך אני מסדר את הבעיה? בנוסף איך אני מבטל את הסיסמא+הקוד PIN לחשבון של מייקרוסופט כאשר אני מדליק את המחשב. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by אמל,

שלום רב, רציתי לדעת שאם אני מתחברת דרך ה-vpn למחשב בעבודה , אפשר לעשות זאת מכל מקום? או שצריך להגדיר את המערכת בצורה שונה כדי להתחבר מכל מקום דרך ה-vpn? האם זה יעבוד רק דרך הרשת שעליה נרשם השרת של המחשב שלי מלכתחילה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני כבר לא מעורה בתחום ועסוק בדברים אחרים, ולכן זקוק לעזרתכם. יש לי מחשב נייד מסדרת ROG של אסוס. קניתי אותו לפני קצת יותר משנה. לפני שבוע בערך, או פחות, נכנעתי להתראות המציקות של מיקרוסופט וביצעתי את העדכון לWIN10. לאחר מכן היו לי בעיות רבות, בעיקר כאשר צפיתי בסרטונים המסך הבהב או היה שחור. בפעם האחרונה שזה קרה נאלצתי להפעיל מחדש דרך הכפתור את המחשב, מאחר והוא לא הגיב. כשהפעלתי, שמתי לב כי רשום לי שדרושה הפעלה מחדש בעקבות העדכון. ביצעתי, אך המחשב לא עולה. מה שקורה זה שהוא נדלק, אנישומע את הדיסק הקשיח והמעבד, האורות במקלדת נדלקים, אבל המסך נותר שחור (השארתי פתוח והיה ככה פרק זמן ארוך). זה קרה אתמול בלילה. …

15. שלום לכולם! אשמח לדעת מיועצי הBSOD מהי השגיאה בקריסות מערכת שלי. אני מצרף לכאן את התוכן DMP: תודה לכולם! 1. Machine Name: Kernel base = 0xfffff802`dc412000 PsLoadedModuleList = 0xfffff802`dc7cf2f0 Debug session time: Mon May 28 10:44:05.230 2018 (UTC - 4:00) System Uptime: 0 days 0:00:02.341 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * **************************************************…

16. חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כיצד ניתן למחוק מחיצה של הרד דיסק על מנתצלהשתמש בכל הקיבולת

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  18. מה יכולה להיות הבעיה של דבר כזה???? תודה רבה לכולם... המחשב שלי כך: dell inspiron 5555 (laptop) 12 GB ram SSD Samsung MZ7TE256HMHP - 256gb AMD A10 8700 4G readon R6

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי מבקש עזרה ממי שמבין, בחלק מהמשחקים שאני מוריד נפתחת ההודעה הזו כשאני פותח אותם: the application was unable to start correctly 0xc00142 חרשתי את האינטרנט ושום פתרון לא עובד, לפי מה שהבנתי זה קשור לקבצי DLL או לDirectx אבל שום פתרון שקראתי לא עבד. עזרה בבקשה!!

• 28 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ido Yihie,

היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת שבחלק מהסרטונים (באתר סדרות ובחלק מהסרטונים ביוטיוב) לא רואים תמונה (תמונה שחורה) אך שומעים את הסאונד של הסרטון. חיפשתי ברשת וראיתי שישנם מספר משתמשים חוו את הבעיה הזו וכנראה פתרו אותה בסופו של דבר אך אין תיעוד של הפתרון... אציין שזה קורה רק ב-chrome אשמח אם יש למישהו הצעות (התקנתי flash, ניקיתי קוקיס) תודה!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. לפעמים (לא תמיד), כאשר אני מדליק את המחשב זה נראה כאילו הוא עולה, שומעים "ביפ" מהביוס, ואז הוא מרסטרט את עצמו (אפשר לשמוע את זה). אז שוב הוא עולה, שוב "ביפ" מהביוס ושוב ריסטרט... יכולות לעבור ככה כמה דקות טובות עד שלבסוף הוא עולה. אני שומר על המחשב דלוק כל הזמן, לכן אני בקושי מרסטרט את המחשב, אבל לפעמים המחשב קורס ואז מתבצעים הריסטרטים. האם יש קשר לעובדה שאני לא מכבה את המחשב? הדבר הזה קורה כבר הרבה זמן (ממש חודשים ספורים מאז שקניתי את המחשב), פשוט לא טרחתי לפתוח על זה דיון... אם זה משנה - ווינדוס 7 64 ביט, Intel Core i7 4790K בן שנתיים וחצי.

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום, מלפני יומיים אני נתקל בבעיה מטרידה מאוד של צפצופים מהירים שלא פוסקים בהדלקת מחשב. אני אתאר בדיוק מה קורה ומה כבר ניסיתי לעשות בנידון: ראשית התקלה.. כאשר אני מדליק את המחשב, נשמעים צפצופים מהירים שלא פוסקים (אני מעריך שמספר הצפצופים עולה על 15-20 צפצופים לפחות, המסך שחור ואין כלל תצוגה). לאחר מכן המחשב נכבה, נדלק שוב עם לוגו של Gigabyte עם האופציות ללחיצה על: Del, F12, F9 וכו'. שוב לחיצה על אחד מהכפתורים לא מגיב והמסך נשאר תקוע במצב זה. כעת מה כבר ניסיתי לעשות: 1. לנתק את הזכרונות ולחבר אחד בכל פעם בכל סלוט - לא עזר. 2. הצלבת זיכרונות בין הסלוטים - לא עזר. 3. ניתוק כרטיס מסך חי…

25. Started by gbakshi,

שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים