עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Goldlm,

שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by wooky,

חברים, ברשותי מחשב ישן P3-450MHz עם זכרון SDRAM 64MB. לוח אם לא ידוע. לאחרונה רכשתי זכרון SDRAM-256MB. להפתעתי, לאחר ההתקנה המחשב זיהה רק 128MB, כך שבסה"כ יש לי רק 192MB. האם מישהו נתקל בבעיה? היש פתרון? תודה מראש לכל העונים

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. נשרף לי השבוע כרטיס מסך 7600 GT שמו לי RADEON 5450 בקיצר העלתי תמחשב התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך ובאמצע ההתקנה היה שגיאה בקיצר מחקתי את הדריברים הכל עם DRIVER SWEEPER והתקנתי מחדש מאז כל פעם שאני מדליק תמחשב יש מסך כחול כזה והוא מאתחל את עצמו רק שניכנסים דרך SAFE MODE ואחר כך עושים ריסט אפשר להיכנס למחשב רגיל אחרי זה אין בעיה לשחק במחשב הכל רגיל לא מתכבה ולא כלום רק בהפעלה יש את הדבר הזה מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by benbig,

חייב את עזרתכם התקנתי ווינדוס 10 לפני היה לי ווינדוס 7 .. והיו לי שני כוננים. הראשון גדול שעליו היתה מותקן הוינדוס והשני קטן שבו שמרתי את הקבצים שאני צריך. עכשיו במהלך ההתקנה מחקתי את הכונן שבו היתי משתמש במערכת הפעלה והתקנתי עליו את הוינדוס בשני לא נגעתי. עכשיו הכונן השני לא מופיע לי בוינדוס מדוע? נ.ב יש לי במחשב הארד דיסק אחד.של 500 GB והוינדוס מראה לי כונן אחד בגודל 465.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ITSIK86,

יש לי בעיה עם הכרטיס X1950 PRO אני שם AA דרך הדרייברים וגם דרך המשחקים אבל זה פשוט לא משפיע במשחק, בקושי רואים את זה שהיה לי את ה7900 אז שמתי 8AA ראו הבדל רציני משום מה בדרייברים של ה1950 יש רק עד 6 אבל לא משנה עדיין בקושי מרגישים עכשיו זה נראה לי פשוט לא פועל עם ה1950PRO יש לי דרייבר 7.5 החדש

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש לי את הלפטופ כ-5 שנים כאשר המחשב סתם דולק ושום תוכנה לא פתוחה - חום סביר אבל מספיק שאני אפתח לשונית אחת ב Chrome והתחתית של המחשב מתחממת באופן קיצוני עד כדי כך שממש אי אפשר לגעת בה. אציין כי גם התקנה נקייה של מערכת הפעלה לא שיפרה את המצב בכלל. פירקתי את המחשב ועשיתי ניקיון של צלעות הקירור, המאווררים וכו' אבל כלום לא עזר כמובן שכל מה שציינתי מתרחש כאשר הלפטופ מונח על שולחן, כלומר פתחי האוויר לא חסומים. מישהו עם לפטופ דומה נתקל בתופעה כזו של התחממות קיצונית?

10. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by hagaibiton,

שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!

15. Started by Arik.G,

שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כניסות USB שבקידמת המארז. מדובר על לוח אם ASRock H87M, ומארז ANTEC VSK-4000. במארז יש שני חיבורי USB מקדימה שאיני בטוח אם הם USB 2 או USB 3. הצבע שלהם כחול, אם זה אומר משהו. יש לי גם שני DOK: אחד הוא USB3 של קינגסטון (דאטה טרבלר 100), והוא מזוהה ועובד בשני חיבורי ה-USB, ואילו ה-DOK השני, סאנדיסק CRUZER שהוא USB2, עובד רק בחיבור אחד מהשניים ולא מזוהה בשני. יש לי גם בעייה עם כמה כבלים של USB שאני מחבר איתם מצלמה או טאבלט למחשב. גם בכבלים, חלק עובד בשני החיבורים ויש כבל אחד שעובד רק בחיבור אחד מהשניים. איך אני יכול לדעת מה לא תקין פה? מישהו נתקל פעם במקרה כזה? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by p4free95,

לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. 1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by norco,

החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. בס"ד שלום לכולם,יש לי windows7(לא יודע אם זה קשור בכלל) בכל מקרה,שאני עושה כיבוי מלא למחשב-לא הפעלה מחדש ! המחשב מתכבה לגמרי ואחרי 2-3 שניות נדלק לבד.. אני די בטוח שקשור לפה,איכשהו לחומרה אז אשמח לעזרה קלה תודה לכם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by joey#1,

שלום, מאחר ואח שלי היתגייס לצבא אין מי שיעזור לי, אז באתי אליכם... ועכשיו לבעייה שלי: היום בבוקר הדלקתי את המחשב, ולפני שהווינדוס עלה, ניהיה לי הודעת אזהרה שהיה כתוב בה (בערך) ש"המעבד עבר אוברקלוקינג. להמשיך לחץ f1, לביוס לחץ del." הבעייה היא שהמעבד לא עבר אוברקלוקינג, והמחשב מזהה את המעבד כחלש יותר. עד היום זה קרה לי מספר פעמים ואח שלי סידר את זה דרך הביוס.. אני לא מומחה ולא רוצה לקחת סיכון, אז באתי לשאול אתכם מה לעשות..(?) תודה.

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום ללכולם. אני יודע שיש מלא פוסטים בנושא הזה, וכבר הרצתי חיפוש, אבל רציתי לדעת אם יש לי עדיין סיכוי לתיקון המצב לפני שאני מנסה פתרונות יותר מקצועיים והרבה יותר יקרים. אז ככה - יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח IBM\HITACHI של 60GB - 4200RPM, כמעט בן 4 שנים ששירת אותי מצויין. קניתי כרגע HD חדש בנפח יותר גדול, ורציתי לחבר את ישן לכונן חיצוני לשימוש בתור דיסק גיבוי. חיברתי את הדיסק הישן במארז החיצוני, התחלתי להעביר קבצים אל הדיסק החדש, אך פתאום נפל המארז עם הדיסק הקשיח, ומאז המחשב לא מזהה אותו יותר :s05: הדיסק עדיין נותן סימני חיים - נדלק לכמה שניות, אבל לא יותר מזה. בשימוש בתוכנות שחזור טובות, המחשב כן מזהה אותו אבל בגודל לא נכון (350GB!), ובלי שום יכולת לגשת לקבצים. ניסיתי לה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by shloosh,

חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by AKEL,

שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים