עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DiSc@MaN,

הרכבתי מחשב חדש והמארז פשוט מחשמל - אבל רק בחלק האחורי שלו (ובעיקר הברגים). הבנתי שזו בעית הערקה. השאלה אם היא בחוט, בשקע או בספק? (או במשו אחר?) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by roibehory,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by peled99,

שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by onetwo,

אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by joey#1,

שלום, מאחר ואח שלי היתגייס לצבא אין מי שיעזור לי, אז באתי אליכם... ועכשיו לבעייה שלי: היום בבוקר הדלקתי את המחשב, ולפני שהווינדוס עלה, ניהיה לי הודעת אזהרה שהיה כתוב בה (בערך) ש"המעבד עבר אוברקלוקינג. להמשיך לחץ f1, לביוס לחץ del." הבעייה היא שהמעבד לא עבר אוברקלוקינג, והמחשב מזהה את המעבד כחלש יותר. עד היום זה קרה לי מספר פעמים ואח שלי סידר את זה דרך הביוס.. אני לא מומחה ולא רוצה לקחת סיכון, אז באתי לשאול אתכם מה לעשות..(?) תודה.

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Electric Boom,

טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו, המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי... בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה. טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי …

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by theDeath,

שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש

11. Started by Eviljelly,

לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by 3emi,

לעזאזל אני שונא שדברים כאלו קורים התחיל לי היום שמתי לב אחרי כמה דקות הכרטיס מסך עובד על 98 אחוז ב IDLE בדסקטופ אפילו שאני כותב מזיז את העכבר ועובד רגיל אני חייב לכבות ולהדליק מחדש ואז זה בסדר עד שהוא מתחיל שוב אחרי כמה דקות הרצתי malwarebytes לא מצא משהו וגם רוט קיט מה אני יעשה עם זה עכשיו :\ גם קיבלתי מסך כחול לא יודע אם זה קשור כתב לי משהו CLOCK CYCLE שלא ענה השעון בזמן אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת הערב עדכנתי כונן SAMSUNG 840 EVO עם התוכנה שאמורה לפתור בעיה של ביצועים אולי זה קשור? עריכה " עכשיו סגרתי STEAM וזה עדיין רץ ב 98 אחוז ואז סגרתי STEAM דרך ה TASK MANAGER וה GPU חזר ל 0-1 אחוז שימוש מה זה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לכם בעיות של מסך כחול?? יש בעיות עם הPCIe?? עם הבקר של הSATA2?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by אלי ירדני,

הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by radar,

שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…

18. Started by Shachar Yosseff,

המחשב בהתחלה היה נותן בבדיקת מהירות גלישה מעל 900 מגה לאחר שנתיים זה לא עובר את ה-500 יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? תודה מראש שחר

19. Started by yoni blender,

היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר

20. Started by Goldlm,

שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Rage17,

אהלן! נתקלתי בבעיה במחשב בימים האחרונים המסך נכבה, או יותר נכון פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר, המסך עצמו לא באמת נכבה, רק הכל נהיה שחור... זה קורה בעיקר כשאני באינטרנט אני לוחץ במועדפים מעביר את הסמן על אחד האתרים והמסך נהיה שחור... כל פעם שאני מעביר את הסמן על אתר אחר... המחשב נהיה בנוסף ממש איטי בקושי מגיב, ולא אפשרי לראות סרטים במחשב יש כל מיני הפרעות כאלה... למה זה קשור? ואיך פותרים זאת??? תודה !!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!

23. שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. נשרף לי השבוע כרטיס מסך 7600 GT שמו לי RADEON 5450 בקיצר העלתי תמחשב התקנתי תדריבר של הכרטיס מסך ובאמצע ההתקנה היה שגיאה בקיצר מחקתי את הדריברים הכל עם DRIVER SWEEPER והתקנתי מחדש מאז כל פעם שאני מדליק תמחשב יש מסך כחול כזה והוא מאתחל את עצמו רק שניכנסים דרך SAFE MODE ואחר כך עושים ריסט אפשר להיכנס למחשב רגיל אחרי זה אין בעיה לשחק במחשב הכל רגיל לא מתכבה ולא כלום רק בהפעלה יש את הדבר הזה מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. כן יש לי הרבה בעיות בשדרוג האחרון...=\ מפרט: intel q6600 gskill 2048 enermax liberty 500 gigabyte 965p-ds3. geforce 6600. קניתי היום את הגרסא oc2 של BFG. החלפתי את ה6600 בכרטיס הנ"ל חיברתי למסך ו...כלום המסך לא נדלק! בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין לחלוטין. חיברתי את ה6600 בחזרה ושוב המחשב טוען שהוא אינו מחובר למחשב!!!! המחשב נדלק כל המאווררים [כולל המאוורר של הכרטיס מסך] פועלים! הדיסקים קשיחים רוטטים... בקיצור אין לי מושג מה הבעיה...החלפתי גם כמה סוגי זכרונות וזה לא עבד.... מפתה לומר שהבעיה בלוח אם אבל אם כן למה כל שאר הדברים פועלים? קיצר אין לי מושג מה הבעיה מה שמוזר שהלוח עבד לפני שחיברתי את הכרטיס החדש.... למשהו יש מושג מה באפשרותי לעשות??? תודה ענקית לכל מי שיעזור.…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים