עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש התקנתי אותו טוב והתקנתי דרייברים הבעיה היא שאין סינכרון בין הכרטיס מסך לבין המחשב עצמו כלומר המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך החדש אלא את הישן... איך מתקנים זאת? תודה.

3. Started by shloosh,

חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. יש לי מחשב נייד Asus-X556UQ i7-7500U/DDR 16GB WIN10 דגם כרטיס מסך רשום בכותרת. ישנה יציאה אחת של VGA במחשב וקניתי מפצל VGA (2 נקבה 1 זכר). כאשר 2 המסכים מחוברים הם מציגים בתצורת שכפול ולא בתצורת הרחבה כמו שקורה בין מסך המחשב הנייד לבין 2 המסכים החיצוניים. עצם זה שלא ניתן להרחיב שולחן עבודה בין 2 המסכים החיצוניים, מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. רבים מציעים לקנות כרטיס מסך ייעודי אולם זה לא פיתרון למחשבים ניידים. תודה לעוזרים.

5. המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.

6. יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?

7. שלום, הכונן במחשב הישן, WD5000AAKX, נכשל בביצוע BOOT אבל הוא מזוהה בביוס וכן כשאני מתקין אותו במארז חיצוני. בדקתי אותו במחשב החדש, אותו סיפור, לאחר POST פשוט מופיע סמן מהבהב ותו לא. מה יכולה להיות הסיבה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. שלום נראה לי שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך במחשב כ. מסך מובנה ATI X1250 על לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כבר תקופה ארוכה שישנם כל מיני תופעות במחשב שקשורות כולן לכ. המסך: 1. אחת לכמה זמן המסך פשוט נכנס לSTANDBY תוך כדי עבודה במחשב , המחשב עובד אך המסך נכבה וחוזר לעצמו רק לאחר אתחול. 2. לאחר צפייה בוידאו בתוכנות BSPLAYER/VLC המסך אינו נכנס לSTANDBY לאחר 15 דקות (כפי שמוגדר במערכת) 3. בצפייה בוידאו בתוכנת BSPLAYER מתקבל פס במרכז התמונה (מצורפת תמונה), הדבר נעלם כאשר מעבירים שיטת רינדור לכל שיטה שהיא לא OVERLAY אשמח לעזרתכם, הדבר כבר קצת בלתי נסבל, כל הזמן צריך לעשות SAVE בכל תוכנה שעובדים איתה מהחשש שהמסך יכבה פתאום... מותקנת במחשב גרסת הדרייבר הכי חדשה (לאחר פירמוט) תודה מראש, אביעד…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by tenz,

שלום לכולם יש ל ssd של samsung NVMe 960 Evo 250 gb עכשיו ברגע שאני מתקין שמה משהו למשל משחק מוחק אותו אז כאילו הנפח של הגיגה במקום לרדת לכמה שהוא צריך להגיע מבחינת משקל מוריד עוד גיגה נעלמת לאיפשהו. למשל התקנתי משחק pubg הוא שוקל 13 גיגה ובנפח יש 220 פנוי ברגע שאני מוחק אותו במקום שיהיה 207 גיגה יש 206. כנל לגבי כל משחק למשל csgo אותו הדבר. יש רעיונות או פתרון או הסבר לזה בבקשה?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by zohar678,

לדאבוני הלך לי הלוח אם של המחשב, השגתי מחשב משומש והתקנתי בו את הדיסק הקשיח שלי (SATA) שבו השתמשתי במחשב שהתקלקל לי אך לצערי מערכת ההפעלה אינה עולה לי, ובכול פעם אני מתבקש לעשות BOOT CD למרות שבביוס המחשב מוגדר שלא יעלה מה CD. עלי לציין שבדיסק הקשיח (IDE) שבא עם המחשב מערכת ההפעלה כן עולה שם. אמרו לי שבגלל שבדיסק (זה עם ה SATA) היה על מחשב אחר, יש בתוכו דרייברים ששיכים למחשב הקודם ולכן המחשב שקיבלתי לא יכול להעלות לי את המערכת ההפעלה שנמצאת בתוכו ולכן יהיה עלי לפרמטו או לחילופין לחבר ביחד את שתי הדיסקים הקשיחים ואז אני אוכל להכנס לדיסק עם החיבור של ה SATA דרך המערכת עפעלה של ה IDE. במידה וזה יצליח האם אחרי שאני ימחוק לו את כל הדרייברים מהמחשב הקודם אני יוכל להעלות שוב את …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. Started by GetRich,

בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אז אתמול אני מדליק את המחשב ונדה, מראה ניצוץ חיים ואז תימרת עשן וריח שרוף עז מאזור הרכיבים הבא (לא ניתן להצביע על הרכיב עצמו היות ומסקירה ללא פירוק הקירור, לא ניתן להבחין בבעיה) - מאז המחשב מסרב להידלק, עד לפני כמה דקות כשלפתע הראה חיים, מצליח לעלות את WIN, אך בעת מאמץ ישר יש BSOD, לפני שאני מפעיל את האחריות, אני רוצה לבודד את הבעיה, מה לדעתכם נדפק ?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by slyy,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Ben Matok,

שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by orel80,

היי, המחשב קרס לי כבר פעמים בשעה האחרונה באמצע פעולות והאמת ניהיה איטי גם טיפה, באחד הקריסות הוא הראה לי את ההודעה הבאה : machine check exception -- יש לי win 10 | אף פעם לא עשיתי overclock למעבד או משהו לא התעסקתי עם שום דבר כמעט במחשב .. מה אפשר לעשות עם הקריסות האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 310-15IKB 80TV שנפל לילדה (כנראה על הצד,שם יש סימנים) כשהוא דלוק, ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך, המסך לא נראה שבור או סדוק. בחיבור למסך חיצוני-יש תצוגה על המסך החיצוני. מה הבעיה ו/או הפיתרון? יש למישהו מושג מהיכן להתחיל? (כרגע המחשב במצב מפורק כדי לנסות לאתר חוט/מגע/כבל רופף/מנותק ולא מצאתי) אשמח להכוונה ועזרה, תודה !

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40 מישהו?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן חברים, לאחרונה שמתי לב שמופעל אצלי התהליך asp.exe, ושהוא לוקח לי באופן קבוע 50 אחוז מהמעבד. כשהסתכלתי יותר לעומק ראיתי שיש תעבורה בין התהליך הזה לאתר בשם rev.poneytelecom.eu.. לאחר חיפוש באינטרנט על האתר, הבנתי שמשהו מסריח ושזה כנראה איזשהו וירוס.. לא מצאתי כמעט כלום חוץ מאיזה פוסט אחד באינטרנט על האתר הזה. זה מה שאני רואה בתוכנה process explorer http://imageshack.com/a/img924/3930/OHLoBW.jpg כל פעם מחדש אני הורג את התהליך אבל הוא חוזר תוך כמה שעות. אין לי כיוון אם זה מופעל דרך הtask schedualer או לא עזרה חברים?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by carz12345,

אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת אז אני ארשום אותה כאן. איך אני יודע לתמחר את המחשב הקודם שלי? כאילו אני מכיר את הרכיבים אבל אני לא יודע איך לתמחר את כולם ביחד כמחשב אחד כדי שהמחשב שלי ימכר בסכום ששני הצדדים יהיו מרוצים. תודה רבה לעוזרים:)!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Life_SyStem,

המחשב שלי כמעט תמיד עובד, וכשהוא לא עובד הוא על מצב שינה. כבר תקופה ארוכה שמתי לב שכאשר המחשב נמצא במצב שינה ארוך, ואני מנסה להעיר את המחשב. המחשב פשוט נדלק וקופא. המחשב נדלק אך המסך לא. ולא ניתן לעשות ריסט או כיבוי רגיל ורק כיבוי הספק של המחשב ידנית מאפשרת לי לעשות ריסט. למישהו יש מושג מה הכיוון של הבעיה? תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Classic notion,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייד N550JV CN191H. מחשב טוב, רק שיש לי בעיה אחת איתו, אני חושב שמשהו דפוק בדיסק הקשיח ואני תוהה איך אפשר לאבחן אותו כדי לקבוע אם קיימת או לא קיימת בעיה. אם אני מוריד מ utorrent במהירות גבוהה (מגה ומשהו לשניה), אני שם לב לתקיעות קצרות שחוזרות על עצמן כל כמה שניות. כשאני אומר תקיעות אני מתכוון גם תקיעות קטנות במוזיקה, הסמן של העכבר נתקע בקטנה, בזמן שאני כותב את הדיון הזה האותיות מדי פעם לא נכתבות ברגע הלחיצה. כאילו הדיסק שם את כל המערכת בבלוק בגלל שמשום מה קשה לו. אם אני מסתכל ב task manager (של ווינדוס 8) אני רואה שהעומס על הדיסק) כל הזמן עולה ויורד, בממוצע נמצא על 60 ונע בין 30 לממש 98 99 (אחוזים) (כשאני מוריד במהירות גבוהה מיוטורנט. עכשיו כשהיוט…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.