תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי גוויסטיק חדש! ואני לא מצליח להפעיל אותו. הפעלתי את הדריבר המקורי שלו שהיה בתוך האריזה שלו וגם לא עוזר הדגם dark tornado של חברת speedlink למישהו יש רעיון איך להפעיל אותו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד בחנות מחשבים ופעמים מגיעים אלי מחשבים שיש להם בעיה בדרייבר, ואני רוצה להפעיל וינדוס מusb/ssd אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא יחוזר למצב clean install (ליפני דרייברים וכו) האם קיימת אפשרות כזו? אם כן איך ליצור דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מחשב מלוח אם של לנובו מסדרת THINKCENTER M55E (9637 בהתחלה היה לי בעיה שהוא כלל לא עלה ונתקע במסך פתיחה. ראה דיון: http://hwzone.co.il/community/threads/551697-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A6%D7%A2-boot-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%A7%D7%A2#.VCvmJ_l_v4Y אחרי שהחלפתי מעבד הצלחתי סוף סוף לבצע BOOTING וגם לגשת להגדרות ה BIOS הבעיה היא שכשהמחשב מנסה להריץ מערכת הפעלה, הוא מתחיל בפעולה (מופיע לוגו של ווינדוס) ואז אחרי כמה שניות קורס או לפעמים נתקע ניסיתי להחליף כמה כוננים קשיחים ואף ניסיתי להתקין מערכת הפעלה חדשה…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי כונן אחסון חיצוני מדגם ADATA HD650. משום מה כשאני מעוניין להעביר לתיקייה קבצים גדולים או סרטים בגדול - הוא לא נותן לי. לפניכם תמונה להמחשה... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-