תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1. האם, ברמת העיקרון, אפשר לקחת מטען קיר 45W/65W רגיל (עם כניסה/יציאה 1) בתוספת כבל 5V DC רלוונטי (אין לי מושג כמה mm צריך להיות החיבור ל-HP Pavilion 14), לחבר למחשב והטעינה תעבוד? 2. איזה מידות של כבל DC מתאימים ל-HP Pavilion 14 (לא מצאתי בשום מקום)? אני יודע ש- 5.5mm/2.1mm גדול מידי... תודה
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב לפני שבועים בערך, קיבלתי איתו ווינדוס 7 שמהר מאוד מאסתי בו, מעוניין לחזור לווינדוס אקס פי...נאמר לי שחזרה לאקס פי לא מומלץ משום שאני לא אנצל את את החומרה שיש לך למחשב, מישהו יכול לומר לי בדיוק מה ז"א לא מנצל? זה המפרט המחשב: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 838.00 LG GH22 SATA x 22 Black0 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוזניות שחיברתי אותם לחיבור הקדמי במארז. כל פעם שאני מזיז את העכבר, אני שומע מין רעש מתכתי משהו באוזניות. זה קורה רק שאני מזיז את העכבר וכבר בדקתי את זה. אני לא יודע מה לעשות, הקול הזה משגע אותי!!!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. אז בהוט ונטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? 2. המחשב שלי חדש יחסית.. קניתי אותו לפני שנה. והוא באמת במצב טוב, עובד מהר, חלק, האינטרנט טס.. הכל בסדר גמור. אבל עדיין - אשמח לטיפים כדי לשמור עליו במצב טוב ושיעבוד מהיר.למשל.. שדיברתי עם נטויז'ן, הנציג תמיכה המליץ לי מדי פעם לנקות קוקיז וכאלה.. וזה משהו שלא עשיתי אף פעם.. ובאמת מאז שהוא אמר לי, האינטרנט עובד בצורה מהירה פי 3.או למשל הטכנאי שלנו נתן לי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys is corrupted or missing... כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע. עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!! בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!! אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח עם סוללה מדגם ורטה. 3.6 Volt והיא נראת כך http://www.pccomponentscompany.com/PCC/images/0034-000070-0.jpg זאת סוללה שכבר לא מוכרים בחנויות מחשבים, כי היא מתאימה ללוחות ישנים. איפה אני מוצא סוללה כזו? איך אני מחבר אותה ללוח, - אין לה בית סוללה על הלוח. אולי אני יכול לשים סוללה אחרת דומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-