עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dj Smoller,

הכרטיס מסך שלי: Nvidia gtx 1050 ti 4gb מעבד: Intal Platinum 2X החלפתי את הכרטיס מסך למה שרשום למעלה, ואין שינוי כשאני משחק פורטנייט ב FPS היה לי GT 730 וזה רץ אותו הדבר. אמרו שיש לי צוואר בקבוק, יש דרך שהפורטנייט ירוץ על הכרטיס מסך ולא על המעבד?

2. Started by nurka,

כשאני כותבת עברית ומוסיפה מילה אחת או יותר באנגלית - האנגלית קופצת לראש השורה. מהניתן לעשות? תודה מראש, נורית.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌

4. Started by Leonid Borzenkov,

מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dvirrr,

היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Orreu65,

שלום יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX 1060 6gb עם יציאות HDMI 2.0 ו DP 1.4 אני מחבר שני מסכים לכרטיס הראשון סמסונג Q7F דרך HDMI 2.0 שפועל ב 60 HZ השני pilot 50" 4K דרך DP 1.4 עם מתאם אקטיבי dp 1.4 to hdmi 2.0 60hz קישור לאיביי למתאם (כמובן ששני המסכים מחוברים דרך כבל HDMI 2.0) המסך של הפיילוט משום מה עובד רק על 30HZ ועד לאתמול עבד על 60 HZ . מה שניסיתי עד עכשיו : * להסיר ולהתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך מחדש (הדרייבר הכי עדכני) * להחליף את היציאה של המסך מ 1.4 DP ל HDMI 2.0 בכרטיס מסך בלי מתאם * לשנות HZ דרך ההגדרות תצוגה של WINDOWS 10 ( לא מופיע יותר מ30HZ) דרך הלוח בקרה של NVIDIA האפשרות לבחור קצב רענון נעול בכלל …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי רמקולים Microlab solo 7c, שמחוברים ליציאת האוזניות בטלוויזיה. מהטלויזיה עובר כבל hdmi שמחובר למחשב עם מתאם לכניסת dvi (כלומר הטלויזיה כרגע לא מעבירה סאונד למחשב, אלא רק תמונה). השאלה שלי, אם אחבר מפצל פשוט של 3.5 מ"מ ליציאת האוזניות בטלויזיה, שאליו אחבר את כבל הרמקולים ועוד כבל aux שיתחבר למחשב- האם הרמקולים יוציאו גם את הסאונד של הטלויזיה וגם של המחשב?

8. שלום. יש לי מיקרופון, אוזניות ורמקולים שמחוברים למחשב נייח. משום מה בשיחות צ'אט(כמו טלגרם, סקייפ וכו') שומעים אותי אבל אני לא שומע את הצד השני. כשאני מקשיב למוסיקה דרך יוטיוב למשל אני שומע מצויין. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן חברים, הלילה היה לי עדכון גדול של ווינדוס 10. בבוקר כשהדלקתי את המחשב נוספה לי שפה חדשה - אנגלית בריטניה. זה די מציק לעבור מעברית לאנגלית וחזרה כשיש שלוש מקלדות. ניסיתי להסיר את המקלדת הבריטית, אך הכפתור "הסר" מחוק/אפור ולא ניתן ללחוץ עליו. מחקתי את העברית והאנגלית (ארה"ב), אתחלתי את המחשב והחזרתי אותן. עדיין לא ניתן היה להסיר את האנגלית הבריטית מהמחשב. יש פתרון לעניין הזה? תודה.

10. היי, כשמדליקים את המחשב הוא מרסט את עצמו כל כמה שניות (ומידי פעם הוא עובד רגיל כמה שעות, ואז עלול לרסט את עצמו פתאום). המאוררים עובדים באופן תקין. חשדתי שמדובר במפסק תקוע, אבל שללתי את זה (ניתקתי את הכבל של המפסק וזה המשיך להתרסט). כשאני מחבר מד מתח לאחד מהחיבורים של הספק, אני רואה שכשהמחשב מתרסט המתח יורד ל0 (אני לא יודע אם בגלל כשל בספק או שהספק מקבל פקודה כזו). דגם הספק COUGAR-RS400. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by raanann,

שלום. בימים האחרונים התחלתי לשמוע שהמאוורר של המעבד עובד קשה. בדקתי את הביצועים של המחשב. אין שום דבר שפועל, כל היום הוא היה דלוק ללא שום תוכנה שעובדת. ע"פ בדיקה ב-speed fan נראה שכל הליבות של המעבד מתחממות ולכן המאוורר עובד קשה. אבל אני לא מבין את הסיבה לכך. מפרט המחשב: מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון ראם: 8 GB מערכת הפעלה: WIN10 כרטיס מסך: Nvidia Gforce 750i אשמח לעזרה בהקדם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by matan933,

שלום לכולם ביומיים האחרונים אני מקבל שגיאה שקופצת באופן קבוע בכל 5 דקות. can not find script file c:\users\public\libraries\checks.vbs. חיפשתי בגוגל אין כלום על בקובץ הספציפי הזה, ביצעתי מדכירים על קבצים דומים כלום לא עזר. מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by OrBen91,

לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קיבלתי הודעת אימייל שבה התמונות לא מוצגות. צירפתי תמונה של אחד האייקונים בהודעה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by aka_katz,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם, בשבוע שעבר עדכנתי את הלפטופ(Lenovo g510) לעדכון האחרון של ווינדוס 10. מאז העדכון הלפטופ הפך לבלתי נסבל, מלא בבאגים ובתקלות שבחיים לא נתקלתי בהן. קודם כל, המחשב קורס ומגיע למסך הכחול-להבנתי מדובר בבעיה ידועה ומקורה בדרייברים לא מעודכנים. הבעיה הכי חמורה בכל הסיפור, שלא משנה איזה דרייברים אני מתקין או איזה שינויים אני עושה במחשב, הוא מתאפס לגמריי אחרי הריסטרט. כל הקבצים שהותקנו נעלמים, וכל מה שנמחק חוזר למקומו. אין לי אפשרות לבצע שום עדכון כי המחשב קורס ומתאפס. ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס דרך usb אבל אני מקבל שגיאה שאי אפשר להמשיך בהתקנה בגלל שהדיסק הקשיח ssd לא בתצורת GPT. גם בנושא הזה קראתי מדריכים וניסית לל…

18. Started by 1shimi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! במחשבי יש מעבד של AMD דגם: amd a10-8700p quad core http://cpuboss.com/cpu/AMD-A10-6th-Gen-A10-8700P?q=AMD A10 6th Gen A10-8700P&ts=1528405382579 והמחשב במנהל המשימות מראה לי שהוא משתמש ב2 ליבות שלכאורה הוא היה אמור להשתמש ב4? נ.ב עשיתי אף ע"י msconfig להעלות את הליבות ל4, אך עדיין לא הסתדר. מה אמורה להיות הבעיה? או שמא זה לא בעיה אלא כך זה? תודה

20. ברשותי מחשב לנובו יוגה 3 14" (דגם מדויק: Lenovo Yoga 3 14 80JH00FLUS), בן שנתיים וחצי, נקנה בארה"ב. תוקן לפני כחצי שנה במעבדה פרטית מכיוון שלנובו ישראל סירבו לתקן מכיוון שנקנה בארה"ב. שוב פעם התקלקל והפעם בצורה יותר חריפה. העבר לפני כחצי שנה הייתה בעיה במחשב שתוקנה במעבדה פרטית: המחשב לא היה עולה (האור במקלדת היה נדלק ואז ישר נכבה), אולי רק ב-1 מתוך 100 ניסיונות המחשב היה נדלק ואז תוך כמה רגעים נכבה. כאמור המחשב תוקן במעבדת פרטית ונמסר לי על ידם שהייתה בעיה כלשהי בלוח אם (אולי איזה צ'יפ פגום אבל לא זוכר בוודאות מה הייתה בדיוק הבעיה בלוח אם). ההווה המחשב מת לחלוטין, לא מגיב לשום הדלקה (HARD & S…

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  21. זה המפרט של המחשב: https://outervision.com/b/qLQAlZ, זכרונות קינגסטון, החלפתי לוח לפני שנה וחצי ל - Asrock Q77M vPro ולפני חצי שנה הספק שבק חיים והיה חסר בארץ. החלפתי לאותו ספק Seasonic M12II 620W, בסוף המחברים היו לגמרי שונים אז זו לא הייתה הרכבה מהירה.. בהדלקה קיבלתי 3 צפצופים, והמחשס בלופ של ריסטרטים, שיחקתי עם הזיכרונות והמחשב עלה. (AMI BIOS). לאחר זמן מה, המחשב נכבה והיו 4 צפצופים מהלוח. החלפתי סוללה והמחשב עלה עם הודעה מקדימה שהזמן התאפס.. הספקתי להתקין משחק שקניתי project cars 2, ההגה החדש מחכה.. אחרי ההתקנה המחשב עבד בלי שום פעילות חצי שעה ואז נכבה עם צפצופים. עוד ריסטרט והמחשב עלה אבל נתקע תוך 2 דקות. ניסיתי עוד פעם להוציא מודול זיכרון אחד אבל לא עזר, עכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים