עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, בעיה הזויה באמתחתי: רכשתי מחשב לאחרונה אולם בעת חיבורו למסך הטלוויזיה, התמונה לא ממורכזת על המסך ולמעשה מתחילה 1/3 ימינה מאיפה שהיא אמורה להתחיל. ב1/3 הנותר יש מסך שחור ובצד השני, אני "מפספס" את ה1/3 הזה ולא רואה את החלק הזה במסך. אציין כי בעת חיבור מחשבים אחרים לטלוויזיה התצוגה מצויינת(אותו כבל, אותו ערוץ). במעבדות אייבורי הם מסרבים לסייע כי אצלם החיבור HDMI תקין. ברשותי טלוויזיה TOSHIBA REGZA 32INCH אין לי כרטיס מסך מיוחד ואני משתמש בזה שאונבורד. לוח אם: ASUS F2A85-M כמובן שביצעתי עידכוני דרייברים והווינדווס מציין שהם Up to Date. צירפתי תמונות להמחשה. האם יש פיתרון לסוגיה? תודה מראש לכולם על העזרה.

2. Started by avz,

יש לי מחשב עם לוח האם הנ"ל. הלד הירוק על לוח האם דולק. הבעיה היא שלחיצה על לחצן ההפעלה לא גורמת למחשב להתחיל לפעול. אם אני מחבר ג'מפר על החוט הירוק והשחור (לשם מתחבר לחצן ההפעלה) במחבר של ה-24 פינים שמספק מתחים ללוח האם - המאורר שעל המעבד מתחיל להסתובב, אבל רק כל עוד הג'מפר נמצא. ברגע שאני מסיר אותו, המאורר מפסיק לעבוד. האם מישהו מכיר/נתקל בבעיה כזו והאם יש לה איזה פתרון (מלבד להחליף את הלוח, כמובן)?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by eido300,

לאחר כ10 הפסקות חשמל בבערך חצי שעה המחשב הנייד (שברוב ההפסקות היה מחובר לחשמל, אך מכובה) התחיל לסרב להעלות את המערכת הפעלה ובמקום זה מציג את השגיאות הנ"ל לאחר מכן מופיע מסך שמודיע חגיגית שלא מצאו התקן עם בוט (bootDevice) ובקשה להתקין מערכת הפעלה על הדיסק קשיח בתוספת ההערה - (Hard Disk - (3f0, בשביל לסדר את זה ניסיתי את הדברים הבאים: המחשב לא הצליח לבדוק את הדיסק קשיח עם הsystem diagnostics (טוען שחסרות הבדיקות או משהו כזה), אבל את הזכרון הוא כן הצליח לבדוק. ביצעתי איפוס CMOS - הועיל בפעם הראשונה, אחרי שפעם אחת נדלק ונתקע כשחיברתי לו מקלדת ועכבר, שוב לא עלה, איפוס חוזר לא עזר, לא ניסיתי שוב, פחדתי שיזיק. שיניתי את הbios מlegacy לuefi, עזר פעם אחת וזהו, שינוי…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by yot,

i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???

5. הוא מזוהה בביוס וגם מופיעה אות כונן אלא שכל דיסק שאני מכניס גורם לתקיעה של המחשב והעכבר בגלל נסיון קריאה של הדיסק ללא הצלחה אבל משהו שם נכנס ללופ שתוקע את המחשב עד שאני פותח את ה-CD ROM ומוציא את הדיסק. החלפתי כונן לאחד אחר חדש זהה וגם כן הבעיה חוזרת. המפרט של המחשב זה בארטון 2500 על לוח אביט NF7 עם HD 80 WD וצורב ASUS וה- CD ROM LG הכונן מתפקד במחשב אחר. והחלפתי כבלים מספר פעמים, שיניתי גאמפרים וגם ניסיתי להעלות את ה-HD לבד על כבל אחד ואת ה- CD ROM לבד על כבל שני אבל לא עוזר. הוא מזוהה במנהל ההתקנים ובביוס בכל המקרים אלא שזה לא מונע את התקיעה בנסיון לקרוא דיסקים (מה שלא קורא במחשב אחר) אגב, זה משנה לאיזה משני החיבורים בכבל IDE אני מחבר את ה-CD ROM הפנימי אמור להיות …

6. האם ישנה אפשרות למצאן?

7. שלום לכולם, לצערי המחשב החל מיום חמישי האחרון החליט לעשות ריסטרטים בממוצע כל 5 דקות. זהו מחשב שהרכבתי בעצמי לפני שנה ו-3 חודשים בערך.עד ליום חמישי המחשב עשה ריסטרט לעצמו פעם בחודשיים כך שזה לא הפריע לי יותר מדי, אך מיום חמישי הוא קורס כל 5 דקות. הוא קורס גם כשאני מפעיל את מערכת ההפעלה על מצב בטוח, ניסיתי להתקין את ויסטה מחדש אך הוא לא נותן לי בגלל הריסטרטים, כל המאווררים פועלים כשורה. מה שאולי מעניין זה שהבעיה התחילה יומיים לאחר שפג התוקף של הנורטון אינטרנט סקיוריטי אך היום חידשתי את הרישיון כשהצלחתי בקושי רב בין הריסטרטים להתקין את התוכנה. האם ייתכן שזהו ווירוס? כמו כן כשהתקנתי את המחשב לפני כשנה הוא לא פעל בפעם הראשונה ויצא ריח שרוף, אך לאחר הרכבה חוזרת המחשב פעל כשורה…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. Started by igalhay,

יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by AstrixX,

טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …

10. אני מחבר את הדיסק און קי למחשב עם כבל USB אבל המחשב לא מוצא אותו. העברתי לעמדה אחרת של USB ניסיתי ריסטארט ועדיין לא מוצא אותו. אני חייב לציין שבעבר המחשב כן היה מוצא אותו מיידית. יש דרך לאלץ את המחשב למצוא את הדיסק און קי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by THELAD,

שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ophir87,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…

16. Started by chenc,

שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!

17. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by עדן פנחס,

מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.

21. יש לי בבית מחשב עם זכרונות RDRAM בגודל של 2X256. קניתי עוד 2X256 RDRAM אבל הם לא מתאימים ללוח אם שלי... יכול להיות שקיימים כמה סוגים של RDRAM ? בזכרונות שלי (וגם בלוח שלי) יש שני חריצים ובזכרונות שקניתי יש רק חריץ אחד. אם יש כמה סוגים של RDRAM, יש איזה שהוא סיכוי להשתמש בכל זאת בזכרונות האלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by jambo222,

שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון

23. שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by fishead,

i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  25. שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.