תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי לפטופ HP מ2010 (PAVILION DV6) ההבנה שלי בחומרה היא אפסית... המחשב מרעיש מאוד כמעט כל הזמן. איך אני יכול לדעת אם זה הHDD שמסתובב (ואז נחליף לSSD) או שזה המאווררים בגלל החום? ניסיתי כל מיני תוכנות אנליזה אבל אני פשוט לא מבין מה צריך לקרוא בהן. אם זה המאווררים באמת, יש בכלל מה לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קופצות לי כל הזמן הודעות בצד ימין מכל מיני אתרים כשאני גולש...איך אני פאקינג מבטל אותן? שלא יגיע משום אתר
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, במחשבי כרגע ישנם 8GB זיכרון, שהפרטים הינם בתמונה. הנני רוצה להרחיב בעוד 4GB זיכרון מסוג DDR4, יש פה אחד מאמזון, האם ישנם אופציות נוספות (יותר זול, או אותו מחיר מהארץ)? https://www.amazon.com/Crucial-Single-PC4-19200-Unbuffered-260-Pin/dp/B019FRDKWI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1531414657&sr=8-1&keywords=memory+laptop+ddr4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A673263011 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בבעלותו לפטופ hp 440 g4 עם מעבד 7500u ו8gb ram שלא מצליח להיכנס לווינדוס (ווינדוס 10 pro). מה הכוונה?- המחשב נדלק אבל לאחר שהוא נדלק ומגיע למסך שבו הוא מציג את השעה והכל, אם אני לוחץ על אנטר או על העכבר כדי לעבור למסך שבו מכניסים סיסמה, הוא נכנס ללופ של כ5 שניות שבסופו הוא חוזר למסך של השעה. אין לפטופ בטריה נשלפת, אבל חיכיתי שהוא יסיים את הסוללה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי אבל הוא ממשיך להיכנס לאותו לופ. פרטים נוספים- ככל הנראה המחשב עידכן את עצמו בדיוק לפני שזה התחיל (בלילה) ואני באינסיידר פרוגרם במסלול המהיר. לדעתי זה באג בעדכון אבל השאלה היא האם העדכון הבא יתקן את זה או לא ואם הוא בכלל יותקן. תודה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ומסך חדש. מרגע השימוש הראשוני יש בעיה שכשאני מדליק את המחשב יש ריבוע שחור שרשום dvi no signal. המסך עולה לאחר 10-15 שניות, שזה לפי הבנתי זמן ארוך לווינדוס שרץ על ssd. חוץ מזה משהו "בגרפיקה" מרגיש לי חסר פוקוס... גם בסרטונים ביטויוב על fhd רואים לא משהו. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל VOSTRO, עם מערכת חלונות 7. אני רוצה לעשות Factory Reset למחשב אבל לא מצליח. ניסיתי לעשות F8 שהמערכת מתחילה לעלות, אבל אין שם אופציה ל FACTORY RESET. ניסיתי דרך מערכת ה- Dell OS recovery באתר של דל, אבל לדגם הזה אין אפשרות. הצעות יתקבלו בברכה, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי להדליק את המחשב, שמתי לב שכל הנוריות לד על הלוח אם מהבהבות והמחשב לא נדלק. אפילו תצוגת המידע (Q-CODE) לא נדלקת. ניסיתי לתת למחשב זמן ללא אספקת חשמל ואז להדליק, אך גורנישט. הרכבתי ספק (דיי ישן) רק בשביל לוודא שזו לא בעיית ספק ועדיין הוא לא נדלק (חיברתי רק את שני החיבורים העיקריים שלו). אני חושד שהילדה שלי דחפה כבל מיקרו USB אל תוך שקע USB למחשב ואז זה גרם לקצר. השלב הבא הוא לפרק ולבודד את הלוח מהמארז ואז לבדוק. מה דעתכם ? הלוח הוא אסוס MAXIMUSS HERO VII שנרכש ב-11/14.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה נתב \ מודם מומלץ לרכוש עבור תשתית בזק ? כמובן שיתמוך בטכנולגויה החדשה . תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שמיעת מוזיקה נשמעים רעשים כמו טיקטוק כזה גם באוזניות וגם ברמקולים מה הסיבה לקח? אולי לוח אם? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש שני מחשבים שעובדים תחת אותה רשת. אם הרמקולים מופעלים באחד המחשבים (באחד, לא באחר), והמחשב השני פועל אבל המסך במצב שינה, יש צליל חוזר (דינג) במחשב עם הרמקולים המופעלים. כביכול המחשב מגיב למצב השינה של המסך במחשב השני.. אין לי מושג מה זה. כיביתי USB במצב שינה וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להכין סקריפט (קובץ BAT - כל הפקודות דרך הCMD). עכשיו אני מגיש את הפקודה הזאת: ping -a %Variable% -n 1 | findstr "Reply from" ויוצא לי פלט כזה: Reply from 172.17.230.61: bytes=32 time<1ms TTL=128 אני מעוניין להעתיק רק את הכתובת 172.17.230.61 ולהוסיף אותה לקובץ קיים במחשב. מישהו יכול לתת תשובה איך לעשות זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב בעל שתי כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 930mx ו-Intel UHD 620 עכשיו, אם אני משבית את של אינטל, הרזולוציה ועוד דברים משתבשים לי. ומאידך, כרגע משהו לא טוב נראה לי בעין... האם אפשר להעדיף כרטיס מסך אחד על השני? תודה
-
- 27 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-