תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה אני הרכבתי היום מחשב אבל הבעיה היא שהוא לא נדלק הלוח אם הוא מסוג: abit an7 ultra 400 ויש לו צג למטה שם הוא רושם לי קודם: 83 9a 9f ולא נדלק ועושה צליל של הזעקה כזה אולי אתם יכוללים לעזור לי ולהגיד לי במה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים אני שם לב לההארד דיסק עובד באיטיות מהרגיל אז אני בודק את ההגדרות ורואה שהוא מוגדר כ pio למרות שמוגדר dma if available הפתרון היחיד שעובד זה uninstall והתקנה מחדש אבל הבעיה חוזרת כול כמה זמן!!!! (יש צורב בIDE 2 שעובד קבוע ובלי בעיות על DMA) כול הדרייברים מעודכנים זו בעיה של הצ'פ סט של via או רק אצלי (kt600)? ממש מציק כול העניין יש למישהו פתרון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שבגלל המאוור הכרטיס מסך לא עובד.. כי המאוור הפסיק לעבוד! בשני הכרטיסים! הכרטיס הראשון הוא GeForce 4 Ti 4200 128Mb והשני הוא אותו דבר רק 64Mb תעזרו לי בקשה?
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לא נארה לי שהאר דיסק באמת עובד כי הטממפרטורה שלו נורמלית אי חושב (28 מעלות) והמחשב פועל כרגיל, לא יותר לאט, ובדקתי אם המחשב מתאמץ והוא בכלל לא... אבל מה שמדאיג אותי שאולי הוא כן מתאמץ או משהו ואני לא יודע את זה ויהרס לי ההארד דיסקץץ רק לפני כמה חודשים קניתי אותו..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה... ביגלל שאני נוגע יותר מידי במאוורר של הלוח אם אז הרסתי אותו , האורך של המאוורר הוא 3 וחצי ס"מ ואני לא יודע איפה להשיג אחד כזה!! כי מי שקניתי ממנו אמר שהוא לא יכול להשיג אחד כזה כי המאוורר הוא יותר מידי קטן... המאוורר אמור להתחבר להיטסינק בתמונה שמתחת... יש למישהו רעיון איך אפשר לימצוא מאוורר קטן כזה?? או משהו חלופי אפילו ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה בכלל אז ניסיתי להתקין ווינדוס XP אבל אי אפשר... הסדר של הבוטים ככה: CD-Rom.C.A עכשיו הדיסק בפנים ואני מפעיל את המחשב ואז הוא אפילחו לא נותן אפשרות לשות בוט מהדיסק הוא רושם Boot disk: Failure ושורה מתחתיו שאת השורה הזאת הוא רושם תמיד גם אם אין דיסק: NTLDR Is Missing. מה הבעיה? איך אפשר לסדר אותה? האם היא בלוח?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים ניקיתי את המחשב מבפנים: 1. ניקוי אבק כללי מהמארז 2. הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקוי. ניקיתי את הכל בנשיפה סגרתי והמחשב לא עובד מאז: הוא נדלק (נורית ירוקה ואדומה עובדות) אבל המסך לא נדלק יחד איתו ונשאר כבוי(נורית כתומה) פתחתי שוב בדקתי שכל החיבורים מחוברים ללוח וכל הכרטיסים במקום. בעצת טכנאי אתחלתי את הלוח אם: ניתוק מהספק הוצאת בטריה, קיצור המגעים של הבטריה והחזרת החיבורים. ניסיתי לחבר כרטיס מסך חדש, הכרטיס הקיים הוא ON-BOARD. לדעתי הספק עובד יש חשמל בלוח המאוורר של המעבד עובד הסי די עובד וגם הHD נראה עובד. הוצאת הזכרון כן גורמת לצפצוף. אבל בהדלקה המסך המקלדת והעכבר לא מופעלים. לוח אם: INTEL D845BGEV2 מעבד: INTEL P4 2.4 כרטיס מסך ON-BOARD כרטיס נ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מחשב שתומכת ב USB 2. בזמן שהמחשב דלוק, אני לא יכול להוציא את העכבר (אופטי אלחוטי) מה USB ולהכניסו מחדש לחריץ (המחשב אינו מזהה אותו אז), כדי שאוכל לשהתמש בו שוב (ובעוד כמה עזרים שמתחברים ל USB) אני צריך להתחל מחדש את המחשב. ככל הנראה אני צריך להתקין דבר שנקרא QFE Fix for USB 2.0 ו ECHI ולאחר מכן את הדריברים שתומכים ב USB 2. אני לא מוצא שום מקום שאוכל להוריד ממנו את הדריברים האלו (מישהו מכיר?) ועוד דבר אחד, ב Device Manager ישנם כמה אפשרויות של הUSB ואני לא יודע איזו מהם אני צריך להתקין לאיזה דריבר. קצת מסובך ;D , מישהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט ולשנות את סוג המחיצות איזה סוג מחיצה עליי לעשות???. תודה רבה ויום טוב!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי, אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET. לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת. והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט. יש לכם פתרון לבעיה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-